Tékozló Homár

Matricával szemetel a Häagen-Dazs

2008.07.11. 18:02 | jackyll | 113 komment

Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:

Nem vagyok az az irogatós típus, de azért ez már kicsit sok. Elvileg gerillamarketingnek indult, és ha egy kis következménye is lesz ennek az akciónak ebben a következmények nélküli országban, akkor az a minimum, hogy a BKV, a kerületek, stb. legalább tudják, kinek kell küldeni a számlát az eltávolításról... + annyira büszkék magukra, hogy még blogot is nyitnak miatta. De most komolyan, ezzel akarnak ismertséget növelni? Egy "prémiummárka"? Normálisak ezek?

Riogassa adósait az Intrum pecsétjével!

2008.07.11. 13:40 | jackyll | 48 komment

Az év csokkere díjra esélyes, pénze után futó nemzetközi pénzbevasaló vállalat forradalmi akcióval igyekszik kompenzálni a Centrum Kft. fantomizálódni látszó fantombírságai miatti bevételkiesést. Ms. Sophie találta az igen kedvező nyári akciójukat. Mindössze évi 70 ezer forintot kell fizetnie "névhasználati szolgáltatásunkért", aki nem érzi magát eléggé faszagyereknek:

Az Intrum Justitia amúgy is mindenki nagy kedvence, de az új szolgáltatásuk egyszerűen fantasztikus! :) Potom pénzért már bárki riogathatja az adósait az Intrum nevével! :D

A szolgáltatást megrendelő megszeppent cégvezetők rápecsételhetik az Intrum logóját a céges levelezésére, hogy ezzel tudassák adósaikkal, ők már egy nagyobb család részei.

Olvasson tovább!

Az Intersonic horrorlényekkel sokkolja a DVD-néző kisgyerekeket

2008.07.11. 00:45 | szily | 71 komment

A Homár maradandó moziélménye, amikor majdnem elaludtam a Pingvinek vándorlásán, ami - hm - lassú sodrású alkotás a sarkvidéken irtó unalmasan totyogó pingvinekről, olyasmi, mintha egy fa növését figyelnénk, amikor a lékbe ugró pingvinünkre váratlanul rátámadt egy villogó fogú leopárdfóka. Én felriadtam és nagy rezzenéssel arrébb szökkentem a székben, Homár Miriam (4,5) és Homár Borisz (6) viszont hetekig rettegtek a gonosz fókától, és jó pár állatkertezést kellett békéltető fókalátogatással kezdeni, mire megnyugodtak. El se tudom képzelni, mit szóltak volna, ha az Intersonic jóvoltából meg kell ismerkedniük az óriásfogú vérufóval vagy a zombisátánnal. Nagy Gusztáv sztorija ugyanis az, hogy megvett egy korhatár nélküli rókás rajzfilmet, de a DVD úgy lett megszerkesztve, hogy a Naiv Ügyfelecske kénytelen végignézni 3 trailert, köztük egy igen ijesztő, szörnyes-zombis-sárkányosét is. Alant olvasható a levelezésem Gusztávval.

Olvasson tovább!

Világfájdalom Keszthelyen

2008.07.10. 15:46 | jackyll | 262 komment

Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak jártak utána Keszthelyen:

2008. július 06.-án (vasárnap) érkeztünk Keszthelyre, az állítólagosan (?) 4 csillagos Hotel Kakaduba. Bár mi átkereszteltük Kakadu SZOT üdülőre. Megérkezésünkkor a recepciós fiú nagyon kedves és segítőkész volt. Sajnos itt véget is ért az összes jó, amit a Hotelről és Keszthelyről mondhatok.

Olvasson tovább!

Most zöld vagy nem zöld az az alma?

2008.07.10. 15:05 | jackyll | 48 komment

A Homár kedvence a lónyál-típusú üdítő, ami mindig mosolyt csal a kisdedek arcára. -gb- a Pfanner zöldalmájára csodálkozott rá a minap:

A tegnapi bevásárlás során ezt a gyönyörűséget vettük észre. A Green Apple néven forgalmazott üdítő 3 különböző színben kapható, az ízére már nem voltunk ezek után kiváncsiak! :) Közelebbről megvizsgálva a flakon színe mindhárom esetben megegyezett, nem ezért a színkülönbség.

Nem garanciális kijelzőtörés Nokiánál

2008.07.10. 13:24 | jackyll | 178 komment

Pisti egy kézben eltört telefontkijelzővel kereste fel a Nokia szervizét, ahol a mechanikai hibáknál általános "nem garanciális" választ kapta:

Nem hittem volna hogy írok neked valaha, de eddíg velem mindíg csak pozitív dolog történt ha valami panaszos dolgom adódott a multikkal. Mult hónapban vettem egy nokia telefont mert hittem hogy ha már nokia akkor nem valami tákolmány. Nos tévedtem. Úgy néz ki ők eldobható telefonokat terveznek újfent... Akit a 2 éves garancia csábítana tőlük telefont venni, ne dőljön be a garancia gyakorlatilag csak arra jó hogy morzsázni lehessen rá (meg persze törölni vele...) Lentebb olvasható levelezésem az igen kedves ügyfélszolgálattal akik már egy egész napja nem válaszolnak a levélváltásomra. Csak annyit tennék hozzá hogy TÉNYLEG nem volt leejtve a telefon egyszerüen csak össze csuktam (finoman)  50 ropiért azért több segítőkézségt várnék.
 

Olvasson tovább!

Hülye utas ne kapcsolgassa a klímát

2008.07.10. 10:18 | szily | 141 komment

Attila egy buszon találkozott azzal a magyaros (=portáskommunista) jelenséggel, miszerint a fogyasztó gyermek, méghozzá a hülyébbjéből, aki örüljön, hogy fizethet, miközben a szolgáltató bácsi miheztartás végett lenyom neki pár sallert. Én a széplaki Ezüspart hotelben láttam a napokban egy vicces portáskomcsi backdoor táblát, miszerint a bowlingot 14 év alattiak nem használhatják. Na mi a Jassó Mihály legendásan sarló alakú faszáért ne kuglizhatna egy 14 év alatti? Erre azt hiszem sosem kapok választ, jöjjön inkább Attila levele.

Olvasson tovább!

Re: Életveszélyes kábeleket árul az Obi, a Baumax és a Metro - Nem rossz a kábel, csak beltéri

2008.07.09. 14:09 | szily | 126 komment

Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a felhasználót. Először is elrontottuk, és a Bauhaust is benne hagytuk a listában, pedig ott nem is kapni a kérdéses kábelt. Aztán dühös levelet kaptunk a forgalmazótól, amiben azt fájlalja Szily Attila kereskedelmi igazgató, hogy életveszélyesnek neveztük az árujukat. Válaszként megírtuk neki, hogy nem az árut neveztük önmagában életveszélyesnek, hanem azt, hogy fűnyíróhoz ajánlják több áruházban. Vagyis őket nem is érte kritika. Alant olvasható a teljes levelezés.

Olvasson tovább!

Ha eleged van a UPC-ből...

2008.07.09. 12:17 | jackyll | 45 komment

Majdnem egy hónapja írtuk, hogy a UPC átáll elektronikus számlára, és a papírért 96 forintot kell majd fizetni. Gábor egy másik aspektusból fogta meg a dolgot, ugyanis egyoldalú ÁSZF-módosítás történt, és ilyenkor a kedvezmények visszafizetése nélkül le lehet lépni, aki azt nem fogadja el:

Kivételesen egy pozitív újdonság a UPC-vel kapcsolatban: ha eleged van belőlük és szeretnéd felmondani UPC Chello vagy TV előfizetésedet, most következmények nélkül (azaz nem kell bekötési díjat és kedvezményeket utólag megfizetni) megteheted, mert áttérn(én)ek az elektronikus számlázásra és emiatt a hagyományos papíralapú számlát kérőket 96 Ft/hó sarccal büntetik. Ez azonban az ÁSZF egyoldalú módosítása, tehát jogodban áll úgy dönteni, hogy ba*** meg a UPC. Erre egyéként apró és halvány betűvel figyelmeztetnek is a számla hátoldalán. Ezek szerint ha a számla kézhezvétele után 15 napon belül felmondod az előfizetésedet, máris szabad vagy. Én már megtettem.

Fatboy Slim helyett Lagzi Lajcsi a Balaton Soundon?

2008.07.09. 10:07 | szily | 117 komment

Most mondjam azt, hogy így jár, aki José Padillára gerjed? Mit érdemel az ember, aki miatt életem összes nőjének összes lejátszója tele volt átkozott Café del Mar-válogatásokkal? De most sajnos nem az ő megbüntetéséről van szó, hanem arról, hogy Sonica szerint megint csúnyán átverték őt a Balaton Sound szervezői. Tavalyhoz hasonlóan idén is Padillát ígértek, aztán az utolsó utáni pillanatban bejelentették, hogy mégse jön. A bejelentés módja idén nem a helyszínen kifüggesztett a4-es papír volt, hanem még jobb: a vészterhes mondatot egy "Bérelt repülő és tupirfésű" című sziget.hu-s helykitöltő "cikk" bevezetőjébe rejtették el. Kesergés alant.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása