Tékozló Homár

Betelt a DigiTV?

2008.08.08. 13:00 | jackyll | 112 komment

Vagy annyira sok pénzük van, hogy már nem létszükséglet az új ügyfelek bekötése, vagy elfogyott az anyag a DigiTV-nél. Akárhogyis, Vandáék hónapok óta hiába várják, hogy a bekössék a tévéjüket. A Homár nem hisz az elavult műsorszóró médiában, de érti, hogy az internet macerás, keresni kell kézzel a tévéműsorokat, meg minden. Egyszer biztosan csinálnak egy távirányítható bittorrent klienst, addig próbálkozzanak alternatív szolgáltatókkal:

Segítségeteket szeretném kérni, szerintem sokak nevében írok. Pár hónapja regisztráltunk a DigiTV-nél. Miután párom minden létező adatot megadott magáról (már csak a kedvenc sütije hiányzott a listáról), azt a választ kaptuk, hogy 4 héten belül várhatjuk a szerelők jelentkezését, akikkel majd időpontot kell egyeztetnünk.

Olvasson tovább!

Holt lelkek a pécsi egyetemen?

2008.08.08. 08:59 | szily | 244 komment

Lehet, hogy csak balfácán a pécsi egyetem, de az is lehet, sőt egészen sanszosnak néz ki, hogy egy nagy, nemcsak a baranyaiakra jellemző csalássorozatra derít fényt Tiboru levele. Már attól boldog voltam, hogy a fegyveres testületeknél is olvasnak minket, az írás tartalmától méginkább. A lényeg: fegyveres barátunk önköltséges alapon továbbtanult volna, a szak nem indult el, ám most kiderült, hogy az egyetem egy éve diákjának tekinti. No de mi is egy diákstátusz lényege? Az érte felvehető állami támogatás. Részletek alant. Akinek volt hasonló élménye, kérjük, írja meg a Homárnak.

Olvasson tovább!

Lebunkózták, mert nem fizetett a daganatos gyerekeknek

2008.08.08. 08:47 | szily | 106 komment

Hivatalból vagyok rosszindulatú, ezért mindig is úgy képzeltem, hogy az aluljárókban nemes célra gyűjtögetők természetesen csakis maguknak, esetleg egy őket ostorral irányító kuldoskirálynak gyűjtögetnek. Ezért is egyedül azoknak hittem, akik azt állították, hogy az állami gondozottaknak kalapoznak, hiszen ők maguk is lehettek azok. Olvasónkat, a Naiv Aluljáró-járó az imént támadta le egy agresszív fickó a daganatos kisgyerekek nevében, ám váratlan marketingstratégiát választott. Részletek alant. És tényleg, ismer valaki ilyen jótékony szervezetete, aminek a nevében benne van a "katica", vagy valami hasonló szó?

Olvasson tovább!

Vásárlói szerződés kötése és szegése a KIKA textilosztályán

2008.08.07. 11:00 | ge | 88 komment

Azért jó, hogy egy függöny megvásárlásához is szerződést köt a KIKA, mert így legalább van mit lobogtatni, ha úgy járunk mint Marci. Hiába iratták alá vele az előleg fizetését, végül csak a teljes ár leperkálása után vihette volna el a függönyét.

Egyedülálló férfiember létemre nagy fába vágtam a fejszémet. Úgy döntöttem, képes vagyok én egyedül is függönyt vásárolni, és ezen foglalkozás céljára a KIKA-t szemeltem ki. Egyből meg is találtam a textilosztályt, ahol 1832 fajta függöny között 116 nő tobzódott, és számomra teljesen ószanszkrit (számukra biztosan evidens) szakkifejezésekkel ostromolták a sarat kiválóan álló eladókat, én pedig csak toporogtam, mint a fosógalamb, és azt hittem, hogy valami idegen bolygóra csöppentem.

Olvasson tovább!

Re: Köhög a MÁV online jegyvásárló rendszere - és a nemzetközi jegyinformáció

2008.08.07. 09:20 | ge | 34 komment

Zoli megkapta a választ a MÁV-tól hibás tranzakciós panaszára és most örül, hogy csökkenthette kicsit a költségvetési hiányt. A Homár pedig épp dühöng, mert szeretne elutazni messzire, de a csodás MÁVDirekt nem tud nemzetközi vonatra jegyinformációt adni, azt csak a keleti jegypénztára tud. Amit viszont nem lehet felhívni, hiszen éppen ezért van a MÁVDirekt, hogy ne zavarjuk feleslegesen sok kérdéssel a pénztárost. Tehát nemzetközi információt csak személyesen kaphatunk. Plusz kérdésünk, hogy este 9 és 11 között hogy lehet minden munkatárs folyamatosan foglalt és mitől.

Azt gondoltam, hogy a panaszlevelem után kapok egy bocsánat kérést és visszakapom a pénzem. Hát sajnos nem így néz ki. A lenti levélből
látható, hogy mennyire egy nagy szar, f.s ez az egész internetes
jegyrendelés és a mögötte lévő apparátus.
Olvasson tovább!

Így tűnnek el a levelek a postán

2008.08.06. 13:15 | jackyll | 67 komment

Darwin Dijnak sikerült megörökítenie és művészire fotosoppolnia egy csendéletet, ahol egy kerületi főposta elől a szél készült széthordani a nyitott postaládából a leveleket:

2008.08.05-en kora delutan keszultek ezek a felvetelek egy olyan posta elotti ladarol, ami az egyik budapesti kerulet kvazi fopostaja. Mennenk be feladni levelet, erre tessek, ott a szupermodern, panamai es kolumbiai tanacsadok altal javasolt penzugyi manover eredmenye tarva-nyitva: igen, egy uj, remek postalada, amibe ugye bedobaljak a jonepek a bermentesitett leveleiket, hogy azok a magantitok teljes tudataban erkezzenek meg (josetben) a cimzettjukhoz. Menten szoltam is a szerencsetlen hivatalnoknak, hogy ott kint lapul a sok magantitok, kellene veluk valamit csinalni. Nem lehetett az elso alkalom, mert szegeny egy faradt koszonom utan kislattyogott, es behozta a gyujtemenyt, majd "mar megint ez van" szavak kiseretebe hatrament a dolgot jelenteni.

Olvasson tovább!

Lehúzzák a magyarokat a bécsi Nordseeben

2008.08.06. 11:30 | jackyll | 87 komment

Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak:

Az alábbi történet tegnap esett meg velünk Bécsben. Betértünk az egyik Nordsee étterembe a Mariahilfer strasse 34-be, ahol négyen fogyasztottuk el ebédünket. Az első egyáltalán nem kapott blokkot, ami Ausztriában elég ritka. A második számláján egy olyan tétel is szerepelt, amit nem is ettünk. Ezt szóvá is tettük, ekkor elnézést kért a kasszás férfi és visszaadott 3 eurót a visszajáró 3,35 euró helyett. A harmadik megint nem kapott számlát, de mi elkértük. Ezen is szerepelt eggyel több tétel, azaz 1,75 euró. Ekkor is kértük a tévesen számlázott és kifizetett összegből a visszajárót.

Olvasson tovább!

A Digikábelnél 19 napig tart 72 óra?

2008.08.06. 06:06 | ge | 75 komment

Ha az olvasónál nem megy a net, azt a Homár érthető okból különösen nem szereti. Szegény kaJo is hiába várja az áramszünettől elszaródott switch szerelését, a Digikábelnél bár úgy tűnt, értelmezték a bejelentést, mégsem tudják megoldani a problémáját.

2008.07.17-én este egy áramszünet után nem működött az addig kiválóan szolgáló DIGIKábeles internetelérésem. Felhívtam a hibabejelentőjüket, ahol a szokásos tiszteletkörök után megoldás nélkül váltunk el. Ezek után (egy mobilinternet elérésről!!) hibabejelentést tettem írásban.

Olvasson tovább!

Terhes nőt tréningeztettek az IKEÁ-ban

2008.08.06. 00:36 | szily | 165 komment

Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt ott álltak zárás előtt percekkel, és nekik kellett volna szétszedniük a bútort ott helyben, amire nem érezték magukat fizikailag képesnek. Végkimerülős sztori alant.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása