Tékozló Homár

Már a Kozel sem a régi?

2008.08.22. 12:39 | jackyll | 170 komment

Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt:

Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan sikeresek - hogy autóval elmegyünk Prágába. Mivel "útba esik" Velke Popovice, így elhatároztuk, hogy meglátogatjuk az "elhírestült" futballstadiont, asszonykórust - na és persze nem utolsó sorban megnézzük, hogy hogy is készül a Kozel. Már Velke Popovice felé hajtva is nagyon feltűnő volt, hogy Kozeles kamiont nem láttunk. Viszont Pilsen kamiont annál többet. Kicsit furcsálltuk, de hát ki tudja... Mindjárt kiderül, hogy miért is.

Olvasson tovább!

Anya-fia erotikával reklámoz a Campona

2008.08.22. 11:22 | szily | 54 komment


Azt hittük, nálunk vásottabb pornófogyasztó nem létezik, interracial fistinget reggelizünk és tyúkot dugunk vacsorára, de az azért még minket is meglepett, hogy az elvileg széles közönségréteget megcélzó Campona anya-fia iskoláslány-erotikával reklámozza minden dolog közül az iskolakezdési leértékelési akcióját. A grafikából az derül, ki, hogy az "iskolakezdési akció" szóösszetétel a XXI. század MILF-jeinek női viagrája. Íme Ádám levele:

Olvasson tovább!

Elhajtották a rövidgatyásokat a Villa Mediciből

2008.08.22. 10:53 | jackyll | 356 komment

Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces:

"A hétvégén 2008. 08 16.-án meglátogattuk, vagyis megpróbáltuk meglátogatni az éttermüket. Az étteremhez érve egy felszolgáló sietett elénk, és még az ajtóban közölte, mivel nem teljesen hosszú nadrágban érkeztem ( én egyedül, a további 3 fő kifogástalan öltözékben jelent meg ) nem áll módjukban fogadni személyünket. Ezt első osztályú helyre való tekintettel, maximálisan nyugtáztam is. Ekkor barátaim, és feleségem javasolták vegyek a városban egy nadrágot, és addig ők leülnek egy asztalhoz. Ez kiváló ötletnek bizonyult, így indultam a belvárosba vásárolni, amikor jeleztek felém, hogy mégsem induljak, mert egy új felszolgáló érkezett aki közölte, hogy rendben, hogy én veszek nadrágot, ellenben Ők (barátai, feleségem ) papucsban vannak, így sem mehetnek be az étterembe!

Olvasson tovább!

A Raiffeisennek van elég ügyfele

2008.08.21. 13:26 | jackyll | 80 komment

Attis egy hitelkártyát szeretett volna a Raiffeisentől, de a csendes bankfiókban már megneszelték a gazdasági világválságot, úgyhogy inkánn ideoda tologatták a papírjait, amíg meg nem unta és elment máshoz:

Tudom, nem vagyok sikeres ember, de nemrégiben igényeltem egyik új, akkoriban láthatóan kis forgalmú fiókjukban egy hitelkártyát, miután az előzetes elbírárlások kedvező ígéretekkel kecsegtettek. Sajnos első alkalommal egy csatolandó dokumentum hiánya miatt nem tudtuk elindítani az igénylést, ezért - és ennek még nagy szerepe lesz - az ügyintéző úr a gyorsabb haladás reményében a papírok jelentősebb részét kitöltötte, illetve a folyamatban levő ügyeihez rakta az eredeti számlakivonataimmal, telefonszámláimmal együtt.

Olvasson tovább!

Eladó Batman filmes verdája

2008.08.21. 09:11 | jackyll | 39 komment

Kihagyhatatlan akció milliomos informatikusoknak: augusztus végén elárverezik a második Tim Burton féle Batman film szexi autóját. Ez még nem az új filmben látható multifunkciós hummeroid tank, viszont lehet hogy ezt forgalomba engedik. A modell a harmadik abból az ötből, amit ténylegesen használtak a forgatáson. Emiatt elég húzós ára lesz, hiszen a promócionális darabokat vitték haza 82 millió forint körül, de azokba nem izzadt bele Michael Keaton segge. Biztos jókat lehetne vageszkodni a Hungárián lángcsóvákat eregetve. Vajon erre adnának még ki matricarendszámot? Lézerrel nem ér rávetíteni? Így nézett ki fénykorában:

Olvasson tovább!

Besenyei Pétert anyázták a Wikipédián

2008.08.21. 00:03 | jackyll | 266 komment

Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak olyanok, akik Besenyei Péter wikipédiás oldalát vandalizálták tiltakozásul:

Olvasson tovább!

Re:Re: Köhög a MÁV online jegyvásárló rendszere

2008.08.19. 10:00 | ge | 48 komment

Harmadik kör Zoli online jegyvásárlásos szotrijában (előzmények itt és itt), reményei szerint az utolsó. A MÁV Start leszögezi hogy a rendszer nem tesztrendszer, angol nyelvű visszaigazolás pedig azoknak jár, akiknek nem .hu végződésű az e-mail címe. Logikus.

Tisztelt Utasunk!

Megkeresésével kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni:

Megkeresését követően azonnali vizsgálatot rendeltünk el. Ezúton szeretnénk sajnálatunkat kifejezni, és szíves elnézését kérni, amennyiben a történtek kapcsán félreérthetően, avagy tévesen tájékoztatták. Az ügyben a szükséges intézkedéseket meghoztuk a hasonló problémák elkerülésére.
Olvasson tovább!

Fantomtartozni az Enternetnek is lehet

2008.08.19. 09:00 | jackyll | 74 komment

Lassan a fél ország abban reménykedik, hogy valaki valahol valamit elfelejtett, vagy nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét, így aztán csak fizet valamit a ráküldött behajtóra.

Úgy tűnik, divattá vált évekkel ezelőtti, nem létező követeléseket próbálni behajtani hivatalosnak tűnő levelekkel. A szitu: kb. 2 évvel ezelőtt az EnterNet Kft. internet előfizetője voltam, majd a szolgáltatást átirattuk az élettársam nevére, mert ő kap költségtérítést az internetre.  A cím változatlan maradt. Bizonyos idő elteltével aztán a szolgáltatást lemondtuk, az összes számlát rendeztük, és átszerződtünk egy másik internet szolgáltató céghez. Azóta (2 éve) nem is hallottam az Enternet Kft.-ről, egészen máig, amikor is a csatolt levelet találtam a postaládámban.  A levelet az e-one Invest Kft. küldte, amelyre az Enternet kft. átruházta az adósság követeléseit.

Olvasson tovább!

Bugázd el nagyanyád aranyfogát!

2008.08.19. 00:30 | jackyll | 39 komment

Zseniális reklámparódia hasít a neten, látszólag a klasszikus tévésoppos formula brutális szintre fokozásával. Aztán bepötyögtük a CashforGold.comot és kiderült, hogy a hirdetés valódi. A távolsági nemesfémószeres 24 órán belül ingyen feladható csomagot küld elhunyt szeretteink frissiben amputált aranytárgyaiért, illetve azonnal visszaküldi azokat, ha nem elég szimpatikus a cserébe küldött csekk.

Olvasson tovább!

Mit akar ezzel elérni a Red Bull?

2008.08.18. 16:06 | jackyll | 225 komment

Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a gépek a város felett, úgyhogy most kell gyorsan újrajátszani az udvaron a világháborús történeteket, amíg még süvítenek a propellerek:

Kedves homár, érzésem szerint Budapest lakosságának nagy része ugyanígy hallja ezekben a percekben is, ahogy néhány repülőgép gyakorlatozik a fejünk fölött a város közepén. Miután felébredtem (a folyamatos zúgás hatására), első dolgom volt tárcsázni a 112-öt. Sajnos azt a választ kaptam, hogy augusztus 20-ra készülnek, ezért semmit sem lehet tenni.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása