Tékozló Homár

Az ember, akit megaláztak a kovácsok és már a T-Home is

2009.08.07. 08:30 | ge | 469 komment

Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a többiek nevében is elnézést kért, és mondta, hogy olyat csinál amilyet akarunk. Nem mondom meg melyik volt, nehogy kivesse magából a céh." A beköltözés után úgy gondolta, legyen otthon tv meg internet. Felhívta a T-Home-ot és beindult a szívatás és a klasszikus telefonos szerződéskötéses történet. A szolgáltatónak írt levele következik.

2009. június 18. előtt mintegy egy héttel telefonos beszélgetést folytattam a T-Home ügyfélszolgálatának munkatársával. Mivel ezt a beszélgetést cégük állítólag szerződéskötésnek tekinti, mindenekelőtt kérem, hogy a beszélgetés szó szerinti leiratát részemre sürgősen megküldeni szíveskedjen, hogy azt jogi képviselőm áttanulmányozhassa. A kérdéses internet szolgáltatásról kötött írásbeli szerződésünk, általam aláírt példányát ne is keresse, mert ilyen nem létezik.

Ha a telefonbeszélgetést, melyet Önök szerződéskötésnek tekintenek, visszahallgatják, illetve elolvassák, láthatják, hogy nekem teljesen más szolgáltatáscsomag megrendelése állt szándékomban, mint amit Önök teljesítettek, és amiért most tőlem pénzt kérnek.

A beszélgetés során én többször is azt a kérésemet juttattam kifejezésre, hogy részemre SAT TV Családi csomag és DSL Happy internet-szolgáltatást biztosítsanak EGYSZERRE, mely számomra azért előnyös, mivel igénybe vehetem a két szolgáltatással járó T-Home Dupla kedvezményt, mely alapján a tévé 2590 Ft, az internet pedig 4050 Ft lenne. Miután az előfizetéssel járó dupla kedvezmény díjait többször is tisztáztuk az ügyintézővel, az adategyeztetés után a szolgáltatások beszereléséről is időpontot egyeztettünk. Munkatársuk természetesen egyetlen szóval sem jelezte, hogy a telefonon folytatott beszélgetésünknek bármilyen jogkövetkezménye lehet a jövőben, azaz valamiféle szerződést kötöttünk volna. Sőt, amikor a szerződéskötés mikéntjéről érdeklődtem, arról tájékoztatott, hogy azt majd küldik írásban, és egy példányt aláírva kell visszaküldenem.

Visszatérve a telefonbeszélgetésre, melyet Önök szerződéskötésnek tekintenek, nézzük meg mit teljesítettek Önök a „szerződésből”?
A DSL Happy szolgáltatáshoz szükséges eszközöket munkatársuk beszerelte, és 2009. június 18-án a szolgáltatást a központból aktiválták, amint az nyilvántartásukban is szerepel.

Az ez időpont után érkező tévészerelők azonban rossz hírrel szolgáltak, ugyanis közölték, hogy a szolgáltatáshoz szükséges vevőegységet nem szerelik fel a kért helyre, mivel onnan nem látható a műhold, majd távoztak. Ha jobban utánanéz, bizonyára ez is szerepel a nyilvántartásukban. (Ennek a ténynek természetesen állítólagos szerződéskötésünk idején nem voltam birtokában.)
Vagyis a kért együttes televíziós és internet-szolgáltatás helyett, melynek ára T-Home dupla kedvezménnyel 2590+4050 Ft (6640 forint) lenne, kaptam Önöktől egy állítólag szankció nélkül lemondhatatlan DSL Happy internet-szolgáltatást havi 5600 forintért.

Bizonyára Ön is érzékeli, hogy ez nem az, amit kértem, vagyis nem azt kaptam, amire állítólag szerződtünk, ezért telefonos ügyfélszolgálatukon jeleztem, hogy szeretnék eltekinteni a DSL Happy szolgáltatás igénybevételétől is, mivel tévészolgáltatás hiányában a dupla kedvezménytől is elesnék, amit ugye határozott szándékomban volt igénybe venni. A telefonos ügyfélszolgálat munkatársa közölte, hogy ezt csak szerződésbontási díj megfizetése után tehetem meg, mivel telefonbeszélgetésünk szerződéskötésnek számított, így a hűségidő elkezdődött. Viszont méltányosságból ezt a díjat eltörölhetik. Az ügyben levelet írtam Önöknek.

Ön levelében arról tájékoztatott, hogy a szerződésbontási díjtól, mely 36.000 forint nem tudnak eltekinteni. Tehát ha jól értem, számomra a következő lehetőségek maradnak:

1. Fizetem a meglévő DSL Happy szolgáltatásom havi díját, ami természetesen nem a dupla kedvezménnyel járó havi 4050 Ft, hanem pofátlanul, a kedvezmény nélküli 5600 Ft, ugyanis tévét (önhibámon kívül) nem kaptam mellé, hiába volt szándékomban.

2. 36.000 forint szankciós díj megfizetése mellett felmondom a DSL Happy szolgáltatásukat.


Bizonyára Ön is megérti, ha ezen lehetőségek egyikével sem szeretnék élni, és nem veszi rossz néven, ha helyettük egy új megoldási javaslattal élek, mely a következő:

Munkatársuk egy előre egyeztetett, mihamarabbi időpontban felkeres, az okozott kellemetlenségekért bocsánatot kér, és elviszi az internet-szolgáltatáshoz szükséges eszközöket a részemre kiküldött csekkel együtt, melyben a szolgáltatásért fizetendő első havi díjat kérik, a szolgáltatásomat megszüntetik és elfelejtjük egymást.

Hogy kedvező döntésében segítségére legyek, az ügy leírását, illetve az ezzel kapcsolatos levelezésünket, beleértve jelen levelemet is megküldöm a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak, illetve az Index Tékozló Homár rovatának szerkesztőségébe is.

Üdvözlettel:
Zs. A.
Budapest, 2009. augusztus 5.
 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szódás Lova 2009.08.07. 08:39:38

Kiki a maga téhomjának a kovácsa.

elwood 2009.08.07. 08:43:44

én egyszer kötöttem szerződést telefonon, ott elismételték, hogy most szerződéskötés jön, feleljek jól hallható igennel.

Ezután felállt a násznép és pezsgőt ittunk, táncoltunk.

Bár a második részét lehet, hogy keverem valamivel.

elwood 2009.08.07. 08:45:36

"az adategyeztetés után a szolgáltatások beszereléséről is időpontot egyeztettünk. Munkatársuk természetesen egyetlen szóval sem jelezte, hogy a telefonon folytatott beszélgetésünknek bármilyen jogkövetkezménye lehet"

ez a rész nem világos, azért ha beszereltetek valamit annak csak van valami "jogkövetkezménye", mondjuk számla

EÖ (törölt) 2009.08.07. 08:46:12

@elwood: egyikből sem könnyű kiszállni!
hűségnyilatkozat, tudod?? :))

maincoon © 2009.08.07. 08:49:32

@elwood: a férjem "igen" válasza után a barátja a hátsó sorból bekiabált, hogy "nem hallottuk!"
megállt az egész ceremónia, mert az anyakönyvvezető nem tudott a nevetéstől tovább beszélni :D

Sir Mortzosch 2009.08.07. 08:50:59

Nekem tetszik a levél :)

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.08.07. 08:53:33

Ahova a nap odasüt délután fél kettőkor, oda lehet tányérosTV-t kötni.

Legalábbis mifelénk ezt mondják, de hát nem olyan nagy ez az ország... Igaz, nem teszik hozzá, hogy téli vagy nyári időszámítás szerint, és a téli alacsony, vagy a nyári magas napjárás alapján kell figyelni...

Egyébként ilyenkor jön, hogy a szomszéd erkélyére szerelik az antennát, vannak erre csini formanyomtatványok...

elwood 2009.08.07. 08:56:00

most kielemeztem a fenti Dosztojevszkij regényt. lustáknak itt:

user dupla kedvezménnyel rendelt netet és tv-t, de nem látják a műholdat így nem lesz tv. a t-com meg a netes csomagot hűséggel együtt kedvezmény nélküli áron kiszámlázta.

szakadjanak meg a netükkel együtt

Elektronikus cigi · http://www.edohanyzas.hu/?partner=3 2009.08.07. 08:57:08

Szerintem igen egyszerű, nem teljesítették a szerződést ezért gondolom el lehet tőle állni... A násznépnek meg fel...

Frucsasz 2009.08.07. 09:01:18

Hm. Én a februári nílusi palócos posztról lemaradtam. Biztos a vizsgaidőszak... Sebaj, bepótoltam, jót röhögtem. Nekem van a világon a legszebb konvektorom. Szerintem.

É2I 2009.08.07. 09:02:01

Jó levél, azt hiszem el fogja érni a célját.

Ejnye, ejnyte T-vadász Te szopni jársz ide?

=Ford Prefect= 2009.08.07. 09:02:38

A fogyasztónak teljesen igaza van, bár megjegyzem a műholdas vételi lehetőséget nem árt leellenőrizni mindenféle megrendelés elött - lásd A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél.

nashira 2009.08.07. 09:03:46

"közölték, hogy a szolgáltatáshoz szükséges vevőegységet nem szerelik fel a kért helyre, mivel onnan nem látható a műhold"
Elgondolkodtat ez a "kért hely"...

blamm 2009.08.07. 09:07:51

IPTV nem létesíthető nálad, Zs. A.? Érdemes lenne megkérdezni, hisz arra is akkor kapnál dupla kedvezményt. Igaz, picivel drágább, mint a SAT Tv, de annyival jobb is.

elwood 2009.08.07. 09:21:32

@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: "Ahova a nap odasüt délután fél kettőkor, oda lehet tányérosTV-t kötni.
"

egész jó módszernek tűnik. az óra percnek utána kell nézni, de a nap az téli vagy nyári napforduló legyen

Szko 2009.08.07. 09:24:08

off
A mosogatogepszerelo.hu alias Bódi Gábor személyében megvan az idei Edénk, aki már ott tart, hogy nyilvánosan veréssel fenyegette meg a megrendelőt, mert ide írni merészelt!
on
Igazad van, ha a T-Home nem teljesíti a szerződés feltételeit, miért is kéne a hűségnyilatkozatnak élnie?

Frucsasz 2009.08.07. 09:29:56

@É2I: veled álmodtam. Meg Egyévessel. Azt álmodtam ,hogy ahogy pl. nekem vagy 1ÉÖ-nek is értelmes nevet takar a rövidítése (Egyéves Önkéntesből lett 1ÉÖ), úgy neked is eredetileg hosszabb volt a neved, és még jelentése is volt. És azt próbáltam kideríteni, mi is volt az eredeti változat.
Most már nem nyughatok, amíg el nem árulod :D

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2009.08.07. 09:30:08

@elwood: Te nagyon hülye vagy! 8-)))))))))

Megszakadok a röhögéstől Majdnem lenyeltem az almacsutkát!

Frucsasz 2009.08.07. 09:31:03

Jah, és ma van Nyenyere születésnapja. Boldog szülinapot neki, bárhol is van :)

Smacika 2009.08.07. 09:32:27

off:@Szko: Nem mondod, hogy a fasztaliga, trógerdzsóker mosómasa rémálma szereló még fenyeget?
Kihívom szerelni, oszt jól megagyalom a meló előtt, preventív célból, azután megkérdezem tőle, hogy megpróbál-e átdaszni?
on:
Ez a faszi az idén rendesen magáravette a szopóálarcot.
Mosmá csak a voda, vagy a pannon hiányzik a szopatólistáról, javaslom keresd fel valamelyiket.

Smacika 2009.08.07. 09:34:03

@klarky: Még jó, hogy nem az ádámcsutkát.
Az semmiféle jóskönyv szerint nem tesz jót az ember egészségi állapotának.

Ofélia . 2009.08.07. 09:37:21

Engem a "kért hely" gondolkodtat el mármint műszakilag.

Mert ha a t radiátoros hozzáértését is beszámolom lehet, hogy a kamrába kérte a lavórt úgy műemlékileg:))

Amúgy a mai korban annyi azért elvárható a megrendelés előtt,tájékozódni hogy az a hülye hold tényleg látszik é az adott helyröl:(((

Attol a trékom még nem teljesített szerződést tehát sün:((

Smacika 2009.08.07. 09:37:32

Komolyan mondom, bármilyen szolgáltatást próbálok meg a hátralévő rövid kis életem során igénybevenni, rákeresek a homáron a delikvens nevére.
Ha a reménybeli szolgáltatóm bármilyen kontextusban szerepel a homárral, azonnal pofándaszom a szerelő-üfsz-szerződő-triumvirátus bármelyikét, és a kardomba dőlök.

Toronydarus 2009.08.07. 09:38:13

A telefonon kötött szerződés csak akkor érvényes, ha a megrendelő 30 napon belül a visszajuttatja a szerződés aláírt példányát a szolgáltatónak.

Smacika 2009.08.07. 09:39:49

Nem tudjuk, mi volt az a "kért hely".
Lehet, hogy a szomszédja ablaka alá kérte a manus, vagy -esztétikai megfontolásból- olyan helyre, ahonnan nemhogy a műhold, de az igazi sem látszik.

Ofélia . 2009.08.07. 09:40:36

@Frucsasz: én+én+az irén ha jól emlékszem:))

b[ALien] (törölt) 2009.08.07. 09:41:56

Na most meg az a baj, hogy nem küldtél körímélt:))))

Ofélia . 2009.08.07. 09:44:44

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: Már kezd el keresni azt a jófajta kardot amibe beledőlsz mert te egy életre szolgáltatás nélkül maradsz!!:))

ügyfélszolgálatos 2009.08.07. 09:45:09

A netet az első hónapban le lehet mondani kötbér nélkül. Ha nem kell simán mondd le.

Ofélia . 2009.08.07. 09:49:00

Szerintem a tányért a doni kovácsok kovácsolták csámpásra dupla vip kedvezménnyel és az persze ugatni sem tudta a holdat:))

staropramen 2009.08.07. 09:50:27

Bizony mondom néktek Sztrovacsekek, hogy igen nehéz a nílusi palócok sorsa.
Jövő héten szegény posztolót majd lerugdossa az ellenőr a buszról, ezután túlszámlás neki a voda, majd valamelyik vizicsodacsúszda letépi a fürdőgatyáját, legvégül nem kapja meg a KIKa kisbuszát.Közben persze elviszik kedvenc telefonfülkéjét és villanyoszlopát és a mosógépében többszöri javítás ellenére mintha manók fűrészelnének.
Attila Sztrovacsek! Egy pár hétig ne lépj ki a lakásból, kapcsolj ki mindent és gondolkodj el a szúnyogok hallhatatlanságának Kirszenstein -féle filozófiai tételén.

Ofélia . 2009.08.07. 09:51:44

@b[ALien] a kopasz baba: Részemröl sült császárt vegyes vágottal:)

boy74 2009.08.07. 09:54:13

Minden féle aláírás nélküli szerződés????
Az össze haragosomnak megrendelek mindent ami jó drága.

staropramen 2009.08.07. 09:57:11

Sztrovacsekek!
Semmit nem tudunk arról, hogy a műhold látta -e a vevőegységet.Megkérdezem:megkérdezte-e köremilben valaki a műholdakat, látják-e Attila lavorját a falon?
Komolyra forditva?..nem volt a lakásnak(épületnek) olyan pontja ahonnan látszott az a fránya műhód?

EÖ (törölt) 2009.08.07. 10:03:33

@Frucsasz: döbbenetes egybeesés: mert én meg veled álmodtam! addig forgolódtam, amíg rá nem jöttem, hogyan lehetne lerövidíteni a neved. :)

Secnir 2009.08.07. 10:05:11

@staropramen:
jaja
van a műholdaknak egy offline üzenőfala.
ott kell leolvasni, hogy látta-e valamelyikük Attila lavórját.
az üzenőfal egy valódi holdon van, nem műholdon.

Smacika 2009.08.07. 10:05:29

@staropramen: Hát lehet, hogy egy világítóudvarra néz a lakása, vagy régi, gangos bérház földszintjén van, ahova a nap se süt sose.És tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot.
Hogy a fénebében kell kezdeni azt, hogy háttal nem kezdünk mondatot.

Asidotus 2009.08.07. 10:08:50

Lassan kialakul bennem a tanulság a Homár olvasgatása közben, hogy csakis és kizárólag használt lakásba kell költözni, ahol már megvan minden (leellenőrizhető módon). Minden más esetén csak szopik az ember. Én használt lakásba költöztem, és semmivel nem volt gondom.

Ofélia . 2009.08.07. 10:12:34

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: Hát atillánk szolgáltatásohoz kapcsolódó viszonya nem felhőtlen:))

Talán itt a műholdüzemeltetőknek kellett volna köremilt írni hátha a hatalmas piaci verseny miatt mégócóbb lenne a kapcsolat:)

hüvelygomba 2009.08.07. 10:15:20

Budapesten lakik és DSL szolgáltatást kér.. ez komoly.. pesten már az optikával játszanak ő meg telefonvonalon kínlódik :D

Frucsasz 2009.08.07. 10:15:25

@1éÖ: az én nevem már egy rövidítés:

F iatalokat
R ossz
Ú tra
CS ábító
A bberált
SZ uka

Ezt a kis becenevet kaptam tizenévesen. Lerövidítettem, (az ú-t is), és megtartottam.

EÖ (törölt) 2009.08.07. 10:16:59

@Frucsasz: ha mondjuk örucsasz lennél, akkor felcsillant volna szemem... :)))

elwood 2009.08.07. 10:17:03

én úgy láttam, hogy lehet telefonon szerződést kötni és nem is kell papíron megerősíteni. az egyértelmű szándék, és a teljes körű tájékoztatás a feltételek

www.fogyasztok.hu/cikk/20090203/171999._ii._5._korm._rendelet_a_tavollevok_kozott_kotott_szerzodesekrol/

É2I 2009.08.07. 10:25:12

@Frucsasz: ofélia jól emlékszik.
Bár amikor reggelten elszurtam; és helyett meg lett. De ez így jó. :)

www.intercom.hu/honlapok/enesenmegaziren/

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.08.07. 10:27:19

@Nűnű:
Az sem biztos, simán volt olyan, hogy előző lakónak ment asszem a net, utána költözővel meg nem akartak szerződni.

Amúgy én úgy tudom, hogy nem egy, hanem 2 hónap próbaidő van, legalábbis a hűségesség 14 hónapot tart.

Amúgy az én értelmezésemben a fogyasztó használta a műhód nélküli netet a felmérés pillanatáig. Szerintem addig illik fizetni, utána nem.

Amúgy 3. alternatívaként beírtam volna, hogy még mindig érdekel a net, de csak 4e/hó értékben. Ha meg tudják oldani, szerződsz 14 hónapra TV nélkül.

Vagy hogy a műhódTV árában érdekelhet kábel vagy IP TV is amelyik a szolgáltatónak kellemesebb.

Hiszen jobb egy biztos 6700 a cégnek két évig, mint a nagy nulla sőt veszteség, mert a beszerelés/leszerelés/aktiválásnak van valamennyi munkaerő költsége.

Szódás Lova 2009.08.07. 10:28:33

@elwood:
Ezt a napfordulós cuccot a kelta druidák csípőből nyomták, szóval a helyes munkavégzési sorrend:
1. Szerezz be 3479 t fejtett mészkövet, lehetőleg menhírformájúra alakítva.
2. A ház előtt alakíts ki egy 17 m átmérőjű Stonehenge -típusú naptári -matematikai számítógépet (1024 t RAM, 2048 t ROM, 400 t nagyon merev lemez, kettős bazalt adatbusszal, a ház az a te házad), annak segítségével határozd meg az időzónára érvényes téli -nyári napfordulót.
Ahová a házad falára fénysugár vetül, ott a Stonehenget adatokkal feltöltve áldozz fel egy szőke szüzet, a vérével locsold meg a falat, majd egy fekete kakast is vigyél be a programba. A beleit rakd ki szépen pentagramma formába, majd hangos "-Éjjá, éjjá, TéKom Fthang Fthang-" kiáltásokkal idézz meg egy ügyfélszolgálatost. Kötözd ki a kőkör RAM-jához, és egy obszidiánkéssel vidd be a rendszerbe. Erre egy fénysugár kíséretében le fog ereszkedni a felsőbb mennyekből egy angyalszárnyú internetszerelő, aki felszereli a tányért, megnyomja a gombot, és akkor lesz neted. Igaz, mivel a lelked eladtad a Sátánnak, a Pokol tüzén fogsz perzselődni halálod után az Örökkévalóság végéig, de hidd el, megéri.

elwood 2009.08.07. 10:34:02

@Szódás Lova: én akkora Stonehenget építettem az udvarra a napforduló meghatározására, hogy most nem látom tőle a műholdat

Szódás Lova 2009.08.07. 10:37:06

Ia! TCom Fthagn! Ph'nglui mglw'nfah TCom R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

:végleg elborult az elméje:

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.08.07. 10:37:15

Amúgy engem is elért a hőség/hűségriadó:
többször telefonált valami automata, meg mondta, h tartsam a hívást.. tartsa a fene, köszönni meg én fogok előre, jól ledasztam a kagylót. 4 v. 5. után jött a humán, és mondja, hogy amiért rendszeres és hűséges analóg T izé előfizető vagyok ajánlanának 14e Ftot (3 havonta fizetem a számlát amikor eszembe jut, telefonálni meg úgysem szoktam). Mégpedig havonta ennyivel kevesebbet kell fizetnem ami a számla végösszegéből értendő (tehát nem a csomagdíjon felül). 14 hó hűség, ha korábban kilépek a fent maradó hónapokért 500Ft/hó lelépési díj kell, de 2 hónap próba.

Hát szerződtem, hogy ne rontsák a statisztikát, mert itt más net nincs még meztelen se, szóval most fizetek 3200Ft helyett 2200Ftot a semmiért. Szerintem nyertem :) De jövőre tényleg lépek, ha nem fizeti a cégem a netet. Szomszéd úgyis ingyen szórja a wifijét a világba...

staropramen 2009.08.07. 10:41:03

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók:
Ugyan nem értem, hogy jön képbe ez a háttal való mondatkezdés ,de mondom néked,mondatot azzal kezdünk, amivel akarunk.Ha akarunk akkor háttal, ha akarunk akkor hassal, ha akarunk fejjel és ha akarunk akkor éssel.Az irodalomban mindenre találhatunk meggyőrő példát, még az abszolut tabunak számító éssel való kezdésre is.

Frucsasz 2009.08.07. 10:41:17

@É2I: Na, akkor ma már ennek tudatában nyugodtan alszom :D

@1éÖ: áh, az milyen hüjjén hangzik már... :) Egyébként meg mindegy, mert nem volt történeti alapja, egyetlen fiatalt sem csábítottam rossz útra. :)

Smacika 2009.08.07. 10:41:21

@sambalabammbumbumm: Na, ha a szomszédod olvassa a homárt, akkor rádasztál, mert holnaptól nuku potya wifi.

EÖ (törölt) 2009.08.07. 10:42:44

@Frucsasz: hát elég hülyén hangzik... :)))

Smacika 2009.08.07. 10:42:54

@staropramen: Sztovacsek!
Úgy jött a képbe, hogy háttal kezdtem a mondatot, és nem volt kedvem átjavítani, ezért írtam egy csomó ökörséget.

staropramen 2009.08.07. 10:44:03

@sambalabammbumbumm:
azt hallottam, hogy a cafeteriában egyedül a net térítés marad adómentes.A buszon mesélték.Rögtön utána azt is mondták, hogy a yeti szereti a kakaós csigát.Valami Boborján mellett ültem, ő ontotta az infokat.

Smacika 2009.08.07. 10:44:30

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: Sztovacsek!=>SztRovacsek.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.07. 10:51:06

mosógépszerelő

csak így: mosógépszerelő

elwood 2009.08.07. 10:51:30

@Nűnű: "csakis és kizárólag használt lakásba kell költözni, ahol már megvan minden"

én olyanba költöztem először. megyek UPC-be szerződni,
- előző usernek tartozása van
- és ?
- fizessem ki
- én ?
- addig nem szerződnek velem
- ő tartozik nem a lakás
- fizessem ki én
- én nem

erre összeszedtek még a rendszerből egy félhavi túlfizetést, a többire azt mondták összedobják ők ...

É2I 2009.08.07. 10:57:05

@Frucsasz:
Na, ahogy kielemezted a neved, akkor jöttem rá, hogy eddig félre olvastam a Te nicked. ;O

Aka: Furcsasz, valahogy ezt rakta össze az agyam. Asszem ki kéne cserélnem a ramom, hibádzik :DDD

/off
A mosógépes még mindig habzik.
/on

elwood 2009.08.07. 10:57:59

én aszittem császár fruzsina

Ofélia . 2009.08.07. 10:58:37

Na mindjárt jön majmász oszt lessz itt nemulass:))

Ofélia . 2009.08.07. 11:00:26

@É2I: Én is furcsasznak tudtam de a homály már eloszlott:))

Hol habzik a mosógépszerelő?? lemaradtam valamiröl??

Mylady 2009.08.07. 11:01:12

@sambalabammbumbumm:
Engem meg a upc-től hívott egy nő, hogy társasházi kedvezmény, így meg úgy, feleannyiért kaphatom a tv-t mint eddig, vagy nagyobb csomagot közel ugyanennyiért, mert ők olyan jófejek.
És tényleg csak annyit kell fizetni, nincs átverés?
Nincs.

Erre megérdeklődtem, hogy és ezért nekem konkrétan mennyi hűségidőt kell vállalni - 1 évet.
Megköszöntem hogy kapásból teljeskörűen tájékoztatott... de belementem, mert inkább havi 2ezerért nem nézem a tv-t, mint 4ezerért. Költözni meg úgysem akarok (vagy inkább nincs hova)

EÖ (törölt) 2009.08.07. 11:02:17

én is a furcsa szóra tippeltem volna

Szódás Lova 2009.08.07. 11:08:44

@Mylady: Mivel csak egy kis beépített antennás, fekete -fehér, zsebkendőnyi tévét használunk úgy -ahogy (többnyire nem), ezért én tök ingyen nem nézek tévét. :)

Alikam 2009.08.07. 11:19:17

Jogi képviselőd is van? No fene, akkor miért nem ő irogat a Homárra? :DDDDD

A két nyomorult fémdobozra való ajánlat, közös versenyeztetése után, már nagyon rosszul áll a szénád nálam:))

elwood 2009.08.07. 11:26:29

jogi képviselőt kör-email útján lehet találni

Alikam 2009.08.07. 11:28:10

@elwood: Ja, de szerintem legyen több körös az a kör-email, és a végén csak egy maradhasson :)

Frucsasz 2009.08.07. 11:29:20

@1éÖ: @É2I: @ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: na, én meg ahányszor a furcsa szót látom leírva, felkapom a fejem, és azt hiszem, hozzám szólnak :)

Lehet, hogy inkább az őzike, Marla vagy porcelán neveket kellett volna választanom :)

Frucsasz 2009.08.07. 11:30:47

@Sün‼: ne felejtsd el Ma Ő, holnap Te vagy Én-t felkelteni. Pontban délben :)

Szko 2009.08.07. 11:34:15

@Sün‼: Az volt már?
Nyaaaaaaaaljuk a fagylaltot.
Továááááább nem tuuuudom.

É2I 2009.08.07. 11:34:21

Na akkor nem csak az én agyam kombinál :)

staropramen 2009.08.07. 11:36:25

@Szódás Lova:
Élmény lehet a kis fekete-fehéren végignézni egy jégkorongmeccset.

Parasite 2009.08.07. 11:37:29

t-hómmal az a jó, hogy mindig lehet velük szenvedni valamin. harcoltam már én is velük eleget, de pozitívum, hogy mindig elértem amit eleve akartam :D viszont aláírt szerződésem évek óta nincs, azt folyton elfelejtik kiküldeni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.07. 11:37:49

@Frucsasz:
Erről lemaradtam.
Biztos a mosógépszerelőőőőőő miatt.

@Szko:
Ma még nem.
De ami késik, az is bekövetkezik.

Szko 2009.08.07. 11:41:44

@staropramen: Na az, az IP tévén sem semmi, meg a vízilabda! A gyors, egyszerre több egymástó független mozgás, az MPeg4-es tömörítésnek nem az erőssége!

elwood 2009.08.07. 12:06:22

te sün vagy, vagy kakukk ?

sanpedroy 2009.08.07. 12:09:19

Azért ez nem egészen így van ahogyan ez le van írva! Először is a robotocska IVR elmonyja , hogy ha nem vállalod a jogi következményeit a beszélgetésnek mennyél be a t-pontba :) Másodszor, ha megrendelek valamit akkor kérdezek! Ennyi erővel basszus kaphattál volna kilakoltatást is , vagy a házadat is megvehetnék telefonon! Amúgy a Sat Tv az egy szolgáltatás , az Adsl az egy másik szolgáltatás ,tehát kettő darab szolgáltatást rendeltél ha van kettő akkor dupla kedvezmény ha nincs akkor nyema kedvezmény és tök mindegy kinek a híbájából... azzal, hogy kimondtad a boldogító igent ami megrendeléshez vezetett , ugyanolyan hibás vagy mint a Té :) NA de jótanács 1400 felhív , reklamál, kivizsgálást kér , hang visszahallgatást , elmond panaszt és vár! Ha szerencséd van az Ügyintéző kihagyott fontos dolgokat és akkor lehet lemondani ads ... ennyi! :)

maincoon © 2009.08.07. 12:09:53

Akkor együnk palacsintát :)
Jól fog esni a feles után, amit benyomtunk a kolleginával. De én csak azért mert 'kénytelen' voltam, mint Bódi Gábor a budapesten honos számlaadási rendszerhez alkalmazkodva nem adni számlát :S

elwood 2009.08.07. 12:11:55

én pont t-homeozni akarok
kihúztak ide egy fénykábelt, hogy ne számítson látom-e a műholdat.

belenéztem a végébe, de egyelőre csak dagály strand öltözőkabonja látszik benne

elwood 2009.08.07. 12:14:48

@sanpedroy: ",tehát kettő darab szolgáltatást rendeltél ha van kettő akkor dupla kedvezmény ha nincs akkor nyema kedvezmény és tök mindegy kinek a híbájából..."

nono, ő egy adott árra mondott igent, és nem azon kapja, a t-home nem bank, hogy akármikor szerződést módosítson

üllős 2009.08.07. 12:16:50

@sanpedroy:
1. "Először is a robotocska IVR elmonyja , hogy ha nem vállalod a jogi következményeit a beszélgetésnek mennyél be a t-pontba :)"

na ez nem volt

2. "hogy kimondtad a boldogító igent ami megrendeléshez vezetett , ugyanolyan hibás vagy mint a Té :)"

az igen szó nem hangzott el a beszélgetésben

elwood 2009.08.07. 12:18:36

@üllős: "az igen szó nem hangzott el a beszélgetésben "

a "jöjjenek ki beszerelni, holnap 4-re" is megteszi, ráutaló magatartásnak

Manyizga (törölt) 2009.08.07. 12:27:18

Na ezért veszek fel automatikusan minden beszélgetést. Aztán magyarázza meg a szolgáltató a bíróságon, hogy csak ő rögzítheti a beszélgetést legálisan, és nem úgy történt semmi, ahogy a beszélgetésben elhangzott. :)

Frucsasz 2009.08.07. 12:35:32

@maincoon: ez az a kollegina volt, aki hisztis, pedig nem is havibajos? És legalább jót tett neki a kontyalávaló? Szent a nyugalom?

maincoon © 2009.08.07. 12:38:32

@Frucsasz: aha, én erőltettem belé a felest, de csak úgy volt hajlandó inni, ha én is iszok :) nem gond, bicajjal vagyok, béreket elutaltam. ma már csak nem ronthatok el semmit ;)

hiszti 2009.08.07. 12:38:59

Hisztis? Szólított valaki?

A posztoló miért nem adja át az ügyek intézését valaki másnak a családból? Hátha szerencsésebb is van otthon.

EÖ (törölt) 2009.08.07. 12:43:23

@hiszti: jó ötlet! :)
vagy miért nem megy be a vodához, hogy legyen egy megbízható telefonja, amivel a későbbiekben sikeresebben tud ügyet intézni...

hiszti 2009.08.07. 12:49:27

@1éÖ: ott kezdődik, hogyaszongya "telefonon megrendelt szolgáltatás". Van aki önként jelentkezik a kötél általi golyóra?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.07. 12:50:30

Nyaaaaljuk a fagylaltot,
A többit nem tudooooom!

eezandwizz 2009.08.07. 12:52:33

A helyzet az, ahogy velem is előfordult már, hogy a telefonos ügyintéző azt kérte, hogy most jól hallhatóan feleljek igennel, mert akkor ez szerződéskötésnek számít. Ez korrekt.

De a t-com ilyet sohase tesz. Egyszer, mikor még náluk voltam, eljátszották velem azt, hogy valami ügyintézés melléküzemágaként felajánlottak egy olcsóbb telefoncsomagot, csak épp azt nem mondták meg, hogy ezzel hűségnyali jár. Viszont amikor ezt telefonon bepanaszoltam és hivatkoztam a hangfelvételre, akkor rögtön elálltak a "szerződéskötéstől"....

EÖ (törölt) 2009.08.07. 12:53:03

@hiszti: van aki helybe megy a pofonért :)

hiszti 2009.08.07. 12:53:21

a mézesmadzag elfogyott...
éljük az életet, élvezzük amíg lehet...
asszem

maincoon © 2009.08.07. 12:53:47

@hiszti: rád abszolut nem vonatkozik a neved :) nem is értem...

havajj 2009.08.07. 12:54:27

@hiszti: a telefonon megrendelt szolgáltatás egyetlen esetben jó, ha nincs rajta bugyi.

maincoon © 2009.08.07. 12:55:06

@Sün‼: válasz bódi barátunknál ;)

Szódás Lova 2009.08.07. 12:56:25

Az ebéd a Manuelben 1200, a Darvinban apad, az adagok egyre kisebbek, 1010 Ft. A La Palmában a a pincérnő árad, mellben erős, szemet gúvasztani tilos. Az Ing Telkinél tapad, mert rám izzadt.
A hétvégén időjárás várható, amely vagy stabil, vagy változatos lesz a légköri viszonyoktól függően.

Sanyi 2009.08.07. 12:59:54

Lehet mar, hogy a posztolo a hulye?

Mert az, ha egyszer takarasban van a nem igazi hod (muhod) akkor oda bizony nem a telekom hibajabol nem lehet felszerelni. Mondhatnank, hogy vis major. O nem mondta hova kene tenni, telekom meg gondolta, hogy lesz hova tenni. De nincs. Szoval, keressen egy helyet ahova fel lehet szerelni es a telekom majd megcsinalja ha meg neki olyan nincs akkor intezze el, hogy a muhold masfele keringjen. Ha meg arra nem kepes, akkor... mit is panaszkodik?

staropramen 2009.08.07. 13:00:55

@Szódás Lova:
Saját T-mobilos hajóvontámmal Engellharzellnél szeretnék találkozni egy másik hajóvontával.Lehet-e?

havajj 2009.08.07. 13:02:07

kis magyar valóság:
pár napja csőtörés, ma kijönnek megcsinálni, munkagép leszakítja a telefonkábelt. most víz van, helyette telefon meg internet nincs. f@szok ezek émmondom.
remélem a matávos meg majd valahogy átvágja a gázvezetéket

hiszti 2009.08.07. 13:04:48

@maincoon: ó dehogynem! Csak ma a CIB-nek tartogatom a harapós kedvemet.

Havajj: Minden szavad igaz az és/vagy gatya befejezéssel:)
Hogy koedukáltak legyünk.

havajj 2009.08.07. 13:05:59

@Sanyi: a T-home nem azt vállalta, hogy ha rá lehet látni a műhódjukra AKKOR beköti a tv-t, hanem hogy beköti a tv-t.
van alternatív megoldás is, húzzanak ki kábelt, kitérdekel hogy hogyan, de legyen tv, vagy vissza az egész

EÖ (törölt) 2009.08.07. 13:08:29

@havajj: nálunk egyszer villanyoszlopot cseréltek és becsöngetett hozzám az eonos faszi, hogy nincs-e véletlenül egy közműrajzom az utcáról?
kérdezem tőle: nekem kell kiásnom a gödröt?
Aszongya: dehogyis uram, nekünk!
Mondom akkor miért tőlem kér rajzot? hát honnan a büdös francból lenne nekem közműrajzom az utcáról.
nézett egyet aztán nekiláttak ásni. először elvágták a saját eonos kábeljüket, utána meg a gázt. a katasztrófavédelem csengetett, hogy pakoljunk össze és távozzunk otthonról.
rajz nélkül simán nekiállnak.

havajj 2009.08.07. 13:08:56

@hiszti: a vagy még rendben, de az "és" nem hangzik túl jól

havajj 2009.08.07. 13:10:50

@1éÖ: mondjuk itt volt annyi könnyítés hogy a telefonkábel a levegőben volt, nem pedig beásva, úgyhogy szerintem ezt közműrajz birtokában is letépi

tugezőőr uuuii uuillö 2009.08.07. 13:12:36

Miért van az, hogy T-Homár-nál 2 hónapig tart egy nyamvadt internet vagy telefon bekötés? Még a legutolsó vidéki szolgáltató is pár nap alatt el tudja intézni. Volt már valakinek, hogy ripsz-ropsz megcsinálták? Egy ilyen történet érne meg végre egy posztot!

EÖ (törölt) 2009.08.07. 13:13:07

@havajj: mindegy, akkor is a k.anyjukat! :)

rózsaszínlazac · http://szexmanifesto.blog.hu/ 2009.08.07. 13:16:32

ez a T. cég, ami korábban a matáv névre hallgatott a kilencvenes évek elején monopóliummal rendelkezett a teljes kárpátok völgyére, és köbö 10-szer annyit számlázott mint amennyit a new yorkiak fizettek ugyanazért a szolgáltatásért tizszer annyi fizetéssel.

nem csoda, ha már a kilencvenes évek elején megfogadtam, hogy az első adandó alkalommal lelépek a szolgáltatási halálsorukról...

most kapják vissza a pofájukba mindazt az aljasságot, amit monopólium korukban a lakosságra kivetettek...

időről időre megjelennek a lépcsőházunkban ilyen mozgó öltönyös ügynökök, megpróbálják visszakönyörögni a lakásomba ezt a T. alias matáv szolgáltatást... én pedig kedvesen az arcukba nevetek, hogy ne erőlködjetek fiúk, nálam már húsz éve eljátszottátok minden hiteleteket.

maincoon © 2009.08.07. 13:17:05

@1éÖ: mi meg felástuk a fél utcát mire a szennyvízleágazást megtaláltuk. mindezt a csatornamű vezetőjének irányításával, akinek a kezében volt közműrajz!!

EÖ (törölt) 2009.08.07. 13:17:56

@maincoon: biztos nem volt elforgatva :)))

elwood 2009.08.07. 13:19:17

"először elvágták a saját eonos kábeljüket, utána meg a gázt"

fordítva sokkal izgalmasabb lett volna

maincoon © 2009.08.07. 13:23:17

@1éÖ: először csináltatott egy nagy gödröt. majd elirányított az ellenkező irányba. aztán kizárásos alapon a másikba. a végén pedig beomlott az árok széle és beleesett. és ez nem vicc, mindig ott kódorgott a gép kanala alatt :S

havajj 2009.08.07. 13:31:10

@maincoon: földet rá gyorsan! :D

havajj 2009.08.07. 13:32:53

Egyéves, mikor már elvágták a saját eonos kábelüket, minek ástak tovább? :) önszorgalom?

maincoon © 2009.08.07. 13:38:48

@havajj: valamennyi ment rá, de kimászott alóla :D
hogy ünnepeltél tegnap? :)

@EgyévesÖnkéntes: és hogy csöngetett a katasztrófavédelem, ha elvágták az eonos vezetéket? saját erőműved is van? :D

nyu 2009.08.07. 13:42:48

Miert, a UPC jobb?

2 honapja farasztottak telefonon, hogy valtsak digitalis csomagra, mert az jobb.
Alig birtam levakarni a hivot, hogy a mostani analog is draga, nem fogok plusz penzeket fizetni egy olyan szolgaltaltasert, amire igazabol nincs is szuksegem.
A hozza szukseges kutyuk jarulekos koltsegeirol nem is beszelve, amirol ugye nem beszelnek. (evi villanyszamla +8k, mivel 20W-ot zabal standbyban az altaluk hasznalt STB.)

Erre tegnapelott megint hivnak, hogy idopontot egyeztessenek, amikor felszerelhetik az STB-t.
Mert az nekem milyen jo lesz, ingyen es bermentve beszerelik, csak az eddigi 6020 helyett 6200-at kell havonta fizetni.
Persze, hogy tovabbra sem erdekel.

Erre elojott, hogy ha netet is rendelek melle, akkor olcsobb.
Ja, koszonom, 7 eve meg vagyok elegedve az ADSL szolgaltatommal, akinek a kivalasztasanal anno komoly szempont volt, hogy SEMMI korlatozas ne legyen.
Se idobeni, se adatforgalmi, semmi aprobetus fair use policy, amit parmillas birsag kiszabasa utan raktak csak bele az ASZF vegere.
Szoval ne ajanja a Chellot, mert ebben a formaban eselytelen.

Vegul feltettem egy fogos ravasz kerdest, hogy muszakilag hogyan oldhato meg, hogy szamitogeprol nezzem a digitalis adasukat, mindenfele extra taviranyito meg STB nelkul, akkor alairom, addig targytalan.
Erre persze hebegett-habogott, SCARTon csatlakoztassam az STB-t? (Hova???) Biztos lehet hozza kabelt venni. (persze, van s-video bemenet a mostani tuneren, de bill+egerrol akarom kozvetlenul nezni a digitalis adast, nem egy extra analog kutyu kozbeiktatasaval plusz taviranyitoval. Annal a mostani tunerem hasznalata is egyszerubb.)

Erre levezettem neki, hogy hagyjak a francba az STB-t, adjanak kulon elofizetoi kartyat, amit bele lehet dugni egy DVB-C tunerbe, aztan akkor valtok, addig nem.

Ez mar magas volt neki, hivjam a 1221-et :))

Csak tudnam, honnan szereztek meg a mobilszamomat? Nem emlekszem, hogy megadtam volna barmikor is, plane nem direkt marketing celra.

b[ALien] (törölt) 2009.08.07. 13:45:14

Ez amúgy már a hétvégi?

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.08.07. 13:46:00

@rózsaszínlazac: Ez bizonyára összetöri az egész T. Alias brigádot...földhözvágja a cégcsoportot, rosszabb vagy nekik mint két gazdasági világválság meg egy kínában gyártott windózos vastüdő...

:)

É2I 2009.08.07. 13:48:00

@lc314:
Igen, nálam. Délelőtt megrendeltem, délután bekötötték, este neteztem :P
Nyilván volt kontaktom, másképp ez a scifi kategória. ;)

@maincoon:
Na ott szartam volna be a röhögéstől. Fasza kis szakértő lehetett, ha rajzot se tud olvasni.

EÖ (törölt) 2009.08.07. 13:48:36

@maincoon: @havajj: a légvezeték oszlopát cserélték volna, de amíg az oszlop gödrét ásták elvágtak egy másik vezetéket (eon) illetve mégegyet (gáz)
áram volt nálunk akkor még, utána már az sem, mert a gáz miatt lezárták.

Huckleberry78 2009.08.07. 13:50:15

Sziasztok!

Idős édesanyám szembesült hasonlóval, amikor le szerette volna mondani a vezetékes telefon szolgáltatást(felező csomag), amit viszont nem tudott, mivel még idén márciusban egy ügynök felhívta, és ajánlott neki egy életbiztosítást.(?) Ő persze ezt nem kérte, de sajnos naivan végighallgatta a hölgyet, aki azt ígérte, gondolja csak meg, majd küld valami prospektust. Nem jött semmilyen papír, el is lett felejtve ez az egész, idén Júliusig, amikor is a szolgáltatást akarta visszamondani, és az ügyfélszolgálatos közölte, nem lehet, mert szerződése van(!) életbiztosításra a felező csomag mellé(aminek a a hűségnyilatkozata amúgy ezer éve lejárt). A "kedves" T-com egy beszélgetés után szerződést kötött vele, akaratán kívül. Arra a kérdésre, hogy ugyan hol vannak a papírok, azt válaszolták: "pótoljuk(!, nem is értem, hogy nem kapta meg eddig". Ennyi... Szerződés, aláírt papírok nélkül, beleegyezés nélkül. Nincs pénzünk/időnk/esélyünk jogorvoslatra, marad a vonal így, ameddig ez a sz*r le nem jár. Számomra tanulság: T-com ügyfélszolgálatot max. reklamációra igénybe venni.

havajj 2009.08.07. 13:53:02

@maincoon: kölyökpezsgővel természetesen

É2I 2009.08.07. 13:54:48

@Sprötyi:
Hallod-e a fogysztóvédelem ingyenes. Amit ide leírtál elküldöd nekik is. Előtte kérd ki a telefonbeszélgetést, már azzal buknak. (Már ha a muterod nem mondta ki, hogy szeretné a biztosítást is.)

havajj 2009.08.07. 13:56:11

@Sprötyi: pedig lemondani egyszerű. küldesz tértivevénnyel egy felmondólevelet, és hónap végétől nem fizetsz/nem használod

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.08.07. 13:57:58

@staropramen: Akkor hiteles a forrásod!

Értek egy kicsit pirézül, melelttem a lottó 5-ös tippeket tárgyalták ki, állítólag megbundázták (minden piréz ilyen ezek svindliznek, lopnak, csalnak)

Szóval a nyerőszámok 91,92,93,94,95

elwood 2009.08.07. 13:58:03

@Sprötyi: éelyik cég köt egy nagymamára életiztosítást ? vagy triatlonozik a mama, hogy olyan fitt ?

maincoon © 2009.08.07. 13:59:23

@É2I: én akkor fordultam el a másik irányba, amikor belecsúszott az árokba és lesett kerek szemekkel felfelé :DDD
amúgy nem volt vicces, mert utána heteken át tengelyig jártunk a kocsival a sárba, ahogy beálltunk az udvarra. de aztán hozattunk pár kocsi követ (persze nem gyöngykavicsot, de a célnak megfelel) :)

@1éÖ: jól van értem, nem akartalak piszkálni :)

@havajj: helyes! :D


Nelson?
Ágica?

Átlagarcú 2009.08.07. 14:01:25

Kérem alássan, kit kovácsoltak meg a T. Homolkáék?
Ez már a hétvégi?

nyu 2009.08.07. 14:02:27

@b[ALien] a kopasz baba: "földhözvágja a cégcsoportot, rosszabb vagy nekik mint két gazdasági világválság meg egy kínában gyártott windózos vastüdő..."

Ja, igy is tul sok folosleges penzuk van, alig egy-ket hete mazoltak at a telefonszamlagyarukkal sregen szemben levo haz egesz tuzfalan virito 7-8 eves T-elefon reklamot valami gyerekrajzpalyazat nyertes uj dizajnra. :))

Persze a haz alatt levo osszefirkalt telefonfulkere mar nem jutott festek. :(

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2009.08.07. 14:03:25

A vegeredmeny hasonlo, csak az eljaras..

"Az aranyhal megkeri a capat, hogy helyettesitse, mert kis idore el kell mennie. Visszajon kerdi:
-Minden rendben ment?
-Igen. Egyszer kifogtak, es azt akarta az ipse, hogy erjen foldig a farka.
-Es?
-Leharaptam mindket labat."

É2I 2009.08.07. 14:11:11

Na ma megittan négy palacknyi csendes ásványvizet.
És tényleg nem kiabált egyik se :D

ghysmo 2009.08.07. 14:22:04

Az NHH és a fogyasztóvédők magas ívből szarnak az egészre. Tapasztalatból mondom, nekem is volt már dolgom a T-Fossal.
Konklúzió: tőkeerőben nem bírod az ő lobbíerejükkel. Azt csinálnak, amit akarnak, hiszen te csak egy vásárló vagy, ennyi.

De mit lehet tenni? PL.: a jelenlegi albérletben csak a T-Fos tud internetet kötni, persze telefonnal együtt... Az ügyfélszolgálatos azzal bíztatott, hogy egyben van, peeeeersze, egy számlán jön a két szolgáltatás díja. Tudnám, minek fizetek vmiért (telefon), amit nem is akartam megvenni. Na de hát piaci liberalizáció van, választhatok: T-Fos, vagy T-Fos - minek utána felosztották egymás között a területeket, nagyobb házakat...

rózsarózsa (törölt) 2009.08.07. 14:22:43

Sztrovacsekek!

A mosógépszerelő már tényleg nagyon habzik.

ghysmo 2009.08.07. 14:24:12

Azt javaslom, törődj bele, öcsém, és fizesd ki azt a plusz cirka 1600 forintot. Elvégre kiadták a profit warningot, a munkatársaiknál lelőtték még a külföldi utazásokat és a taxicseket is... Kő nekik a lóvé, mert nem tudnak Németországba elég lóvét küldeni.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.07. 14:33:15

@staropramen:


Minden szavad arany.

Mikor fog már eltűnni az a tévhit,hogy éssel,háttal nem kezdünk mondatot?

Átlagarcú 2009.08.07. 14:43:34

...és-sel kezdünk mondatot.
...és ehhez ragaszkodom!
...és nem tűrök ellentmondást!

É2I 2009.08.07. 14:46:03

@jesszum:
Hát én eddig is kezdtem. És fogok is.
:D

Átlagarcú 2009.08.07. 14:49:06

@É2I: És-sel nem kezdünk mondatot!
...és ehhez is ragaszkodom!

havajj 2009.08.07. 14:50:51

Éshát kombinálni is lehet.

elwood 2009.08.07. 14:51:15

a nyelvészek leírják a nyelvet vagy csinálják ?

Átlagarcú 2009.08.07. 14:53:36

Pontosítok: Azzal kezdünk mondatot, amivel akarunk.
És-sel nem KEZDŐDIK mondat, mert az lehetetlen, pont az "és" szócska miatt.
Az "és" előtt egy másik tagmondat található. Persze, ha azt mindenki ismeri, elég pontokkal utalni rá.
...és akkor már és-sel kezdődik a mondat:)))

Átlagarcú 2009.08.07. 14:57:53

...és még mi nem igaz?

elwood 2009.08.07. 14:59:19

Hát amit előtte írtál.

Átlagarcú 2009.08.07. 15:01:22

Pontosítást pontosítok: NEM azzal kezdünk mondatot, amivel akarunk.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.07. 15:04:22

@Sörecet:

És ha az és nem egy korábbi tagmondatra,hanem egy korábbi mondatra utal vissza?

Hát akkor mi van?

Adazka 2009.08.07. 15:06:24

HASONLÓ TÖRTÉNT VELEM, ÉN BELVÁROSBAN PRÓBÁLTAM MEG A T-COM SZOLGÁLTATÁSÁT IGÉNYELNI. 1 ÉVIG FIZETTEM A SEMMIÉRT 5 LEVÉL, 10 TELEFONOS BESZÉLGETÉS, FENYEGETŐZÉS, A T-COM VEZETŐINEK MEGKERESÉSE, ÉS A VÉGÉN - VISSZA NEM FIZETTÉK A PÉNZEMET - DE LEGALÁBB TÖBBET NEM VONTAK LE AZ INTERNETES ELŐFIZETÉSRE TERHELVE A NEM LÉTEZŐ TÉVÉS SZOLGÁLTATÁSUKAT.

Énbagoly 2009.08.07. 15:08:15

Már megint rohadt későn értem ide, ezért a posthoz csak annyit, hogy a postoló inkább ne vegyen lottószelvényt.

Énbagoly 2009.08.07. 15:09:39

Mindenkinek:
Mi van idetévedt egy nyelvtantanár, és kiborította a bandát? :))))))))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.08.07. 15:12:34

@havajj: Mm! Téged fog átvágni.

@rózsaszínlazac: Bár igaz lett vona az a monopólium! Mármint az egész Kárpátok völgye...
"Kassa, Lőcse, Komárom és Eperjes
Horthy Miklós elbaszta, de miénk lesz"

Énbagoly 2009.08.07. 15:12:51

Azzal kezdesz mondatot, amivel akarsz! Megengedem. :)))
Létezik, hogy ez a hétvégi post?

Átlagarcú 2009.08.07. 15:14:05

"És kiméne a sátán az Úr elől."

rózsarózsa (törölt) 2009.08.07. 15:19:25

@Énbagoly

Smacika kezdte.Már korán reggel:

"Hát lehet, hogy egy világítóudvarra néz a lakása, vagy régi, gangos bérház földszintjén van, ahova a nap se süt sose.És tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot.
Hogy a fénebében kell kezdeni azt, hogy háttal nem kezdünk mondatot."

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.07. 15:20:29

jaj ne, ne ez legyen a hétvégi,s különben is az volt már ma hogy? : mit főzzek,de tényleg:))

havajj 2009.08.07. 15:20:33

@Énbagoly: Azzal nem kezdünk mondatot.

@Kitalátor feljegyzete: Mmmel se!

puffancs 2009.08.07. 15:21:46

hat ahogy itt mukodik: egyertelmuen beszelsz, es azt a csomagot kapod, amire gondoltal, es mindenki boldog. termeszetesen a telefonos beszelgetes is szerzodeskotesnek minosul, de minden ilyen beszelgetes rogzitett.

szerintem az ilyen jellegu panaszoknal sokszor a panaszos is hibas.

itt mindenki kovetelozik meg jogi tanacsadokkal (muhaha) fenyegetozik, de talan kicsit jobb fogyasztova kene valni, es nem ellenseget keresni mindig.

en most fogom lemondani a telefont+broadband-et, 10 nap lemondasi ido van, nincs se szankcio, se birsag. akarhanyszor problemam volt, es segitsegre volt szuksegem, barmely CSR kedves es segitokesz volt. en is ugy kozeliettem felejuk talan.

Smacika 2009.08.07. 15:23:21

Offolok, láttátok már ezt:?
www.youtube.com/watch?v=0OgYuTBg0OE
Sokkot kaptam.

Énbagoly 2009.08.07. 15:23:54

@jesszum: köszönöm a felvilágosítást. :)
Nem voltam netközelben. :(

@havajj: Azzal lehet mondatot kezdeni, hogy kapd....
:))))))))))))))))))
Na nehogy magadra vedd. :)

Smacika 2009.08.07. 15:26:20

Eztet nem hiszem el, hogy ezt így most.
Készen vagyok.Mi a rák van ha ezt egy 7 éves gyerek is látja?

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.07. 15:26:30

@jesszum: Nem vagyok kannibál,de vacsizni azért még kellene:))

Frucsasz 2009.08.07. 15:29:18

Hát ezek szerint ez már a hétvégi. És akkor mi van? Hát semmi.
Na, ez jólesett.

Ma egytálétel lesz, krumpli, rajta husi, azon karfiol, azon meg tejfel, szépen egybesütve. Nyamm.

Átlagarcú 2009.08.07. 15:31:25

@Frucsasz: És a sajt? Hát az hol marad?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.08.07. 15:32:11

Az volt már, hogy a panaszlevelet ízléstelen kovácsoltvas kör-Batz-papucsba dugva kell a vezérigazgató szélvédőjén át kézbesíteni?
És hát ezért tart itt az ország...

Frucsasz 2009.08.07. 15:34:27

@Sörecet: jó, legyen, akkor sajt is lesz rajta :D. Még szerencse, hogy van itthon :)

VilMarci 2009.08.07. 15:40:49

A legtöbb háznak van teteje. Oda miért nem lehett rakni az a lavórt, és onnan kábelen lehozni?

havajj 2009.08.07. 15:44:03

@Énbagoly: az csak attól függ hogy pontosan mi az elképzelésed :)

Átlagarcú 2009.08.07. 15:46:27

@Frucsasz: Ja. Okos Frucsasz! Hát azt hitted magamtól nem jövök rá, hogy a karnist le kell venni? Nem fért be a mosógépbe.

Énbagoly 2009.08.07. 15:48:45

@havajj: Nyilvános helyre én azt nem írom ki. :)))

Énbagoly 2009.08.07. 15:50:21

@Sörecet: nekem van valami kímélőprogram a gépemben. Valami kötöttcuccmosó. 30 fokon, és rajta.
Soha nem mostam kézbe.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.07. 15:54:42

És most akkor Sörecet küld majd beszámolót a függönymosás eredményéről?

Hát én elmegyek főzni,utána még benézek.

É2I 2009.08.07. 15:56:33

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók:
Hát mostanság ez a divat.
És nyalja ki jól a barátnőjével együtt.
Hát ha elszaporodnak jól, majd nem lesz gyerekgyártás.
És kihalnak jól.
Hát ez az evolució.
És fakkjúú beléjük is egy nigger fakanál személyében.
Hát akkor majd esetleg megtudja a Lilli Alien.
És hogy az amúgy is balf.sz "színészeink" ezzel kívánnak maguknak ismertséget...
Hát nekik is a nigger kúrát javaslom.

EÖ (törölt) 2009.08.07. 16:10:54

@Sörecet: férfiember függönyt is sterimóval mos! le se kell akasztani a falról.

Szódás Lova 2009.08.07. 16:14:43

@maincoon:

Kikértem a közműrajzot a csatornabekötéshez, mert az előző lakó nem akarta átvezettetni a macskája hulláján (ez egy másik sztori, talán ezt is elmondom). A megadott helyen elkezdtem ásni.
.
.
.
Ástam.
.
.
.
.
Még mindig ástam.
.
.
.
Itt az altalaj miatt elkezdtem csákányozni.
.
.
Itt befúrtam a ház alá, hátha nem is ott vezették be. A gödör már több, mint két méter mély volt (a rajz szerint a cső 123 -on volt.
.
.
.
Ástam. Semmi. Elkezdtem a földben alagutat vájni a kerítés alatt, be az utca alá. Két napi munkával az elvileg a telekhatáron végződő csövet megtaláltam a telekhatáromtól majd egy méternyire, a járda alatt.


Ennyit a közműrajzokról . Fákk óll.

EÖ (törölt) 2009.08.07. 16:15:10

Ez az "Attilla" biztos a Majmász tesója.

amúgy a helyében a további sikeres élet reményében én csináltatnék a tévének-számítógépnek egy kovácsoltvas tartót.

Énbagoly 2009.08.07. 16:17:43

@1éÖ: mi a fene az a sterimó?

Hegyirablo 2009.08.07. 16:19:54

Balhézódni kell velük. Hivatkozni rája, hogy Europe Úni-jó, meg német precizitás és nyugati színvonal, stb.

Én október óta vagyok Tré-home Triplás, de azóta most balhéztam ki hatodik (6.)! alkalommal jóváírást, valamint egy 950Ft-os 3GB 3G-t.

médinhángöri 2009.08.07. 16:20:36

@Szódás Lova: a telekhatárod volt-e a járda közepén? mert akkor kerítés meg üzenőfal állítása javasolt :-)

EÖ (törölt) 2009.08.07. 16:21:06

@Énbagoly: steril eszkimó :)

az a magasnyomású bizbasz, amivel a kocsit meg a kerítést mossák.
függönyre kiváló! :)

Szódás Lova 2009.08.07. 16:21:38

@médinhángöri: A csatorna szerint igen. Ma lezárom a járdát.

Sir Mortzosch 2009.08.07. 16:22:09

@Énbagoly: Magasnyomású tisztító, gőzborotva, hasonszőrű kütyük.

Elsőzőknek meg : www.youtube.com/watch?v=lrQlozXk9-k

Szódás Lova 2009.08.07. 16:23:09

@Énbagoly: Steri-mob (ez egy márka, ugyanúgy, mit a Flex, egyébként magasnyomású mosó). A Karcher, a Makita és a Bosch is gyártja, meg van 10000 féle no -name.

EÖ (törölt) 2009.08.07. 16:24:46

@gothic: a szexes és a tyúk-tojás nagyon odab.sz

sterimob? na ma is tanultam valamit.

b[ALien] (törölt) 2009.08.07. 16:24:57

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: van ennél dulvább is a jutubon
ezzel együtt baszódjanak meg
meg az összes köcsög felvonulós "harcos" buzi
nekem van két meleg ismerősöm, de az TELJESEN más
otthon semmi közöm hozzá, mit csinálnak

b[ALien] (törölt) 2009.08.07. 16:27:29

@É2I: "Hát akkor majd esetleg megtudja a Lilli Alien."
Legmagasabb fokú tiltakozásom jelentem be nevem ilyetén bemocskolása ellen!!!!!!
A ribi neve Allen

b[ALien] (törölt) 2009.08.07. 16:30:41

@É2I: namég1x az internal server kedvéért:
(már rutinos vagyok, és ctrl+c a küldés előtt)
"Hát akkor majd esetleg megtudja a Lilli Alien."
Legmagasabb fokú tiltakozásom jelentem be nevem ilyetén bemocskolása ellen!!!!!!
A ribi neve Allen

b[ALien] (törölt) 2009.08.07. 16:34:46

persze rakd ki mindkettőt
most ezért zenét fogok hallgatni
mondjuk ezt:

Zsákmányállat máját mosod
Egy névtelen patakban
Körülötted olajfoltok
Mézeskalács szívalakban
És úgy nézed az arcod benne
Mint régen a céllövöldében
Az a lány akinek lõttél egyet
Finom utalásféleképpen

Énbagoly 2009.08.07. 16:37:44

@1éÖ: @gothic: @Szódás Lova: @Sörecet:
Köszönöm mindenkinek a felvilágosítást. :)))
Most már ezt is tudom. :)

qmatch 2009.08.07. 16:44:34

Nahát, akkor én várhatom a csodát, vagy micsodát, mert érdeklődtem egy önkívületben töltött forró nap délutánján a déeselheppi milófasz-csomagjuk felől...
Még nem jött a futár, vagy ki a modemmel.
Persze, a bűnös a digikájefté, mert fél éve rugóztam rajtuk, hogy nem jó a net, nemjóanet, NEM_JÓ_A_NET_A_KURVANYÁTOKAT!!!... de szerintük meg jó volt. Mivel atombombám nem volt számukra, ezért - talán a fentiek ismeretében megbocsájtjátok - felhívtam a trékom ügy1/2szolgáját.
Végkifejlet: a digis "kollégák" megtalálták azt az elb..szott koaxkábel csatlakozást, ami miatt - lássatok csodát - őszerintük sem volt jó a net!!...miután megtalálták a hibás csatlakozót...hehe

É2I 2009.08.07. 17:00:18

@b[ALien] a kopasz baba:
Egy Asgarddal semmi bajom :) Sőtt!!!!
De ez a ribi felbaxott és nem tartom földinek az ilyentet. Már inkább kergetőzök egy xenomorfal, mint egy nagypofájú, álfiatalos, megmondópitsával.
Azért bazdmegozni mert ő a p.nát szereti (vagy éppen ez a nagy megbotránkoztató nóta, oszt' ezzel befutok jól). Gondolom bacca a csőrét, hogy ezzel így van vagy 3millárd hímnemű, - akik a versa.
Na de ez ennyi, részemről kiakármizhassa egy azonosnemű akármilyét. Bár a hasamtól lefele az én porcikáimat is megérintheti az énekléshez szükséges, puha alkatrészeivel. :P

Egyébként a küldés előtt én is ctrl+c. De egyszer, hátha rájön az üzemeltető, hogy keskenyek ;)

b[ALien] (törölt) 2009.08.07. 17:28:23

@É2I: jójó
engem is feldaszott
csak azért nyújtottam be a petícióm, mert ALLEN helyett ALIEN-t írtál:)
szerintem az ilyen csajoknak az a bajuk, hogy nem kaptak normális szexet
meg nem szerették őket
a srácokra nem tudom a választ:)
tán génkódolt
szar lehet
szó szerint:)))))

b[ALien] (törölt) 2009.08.07. 17:34:36

@jesszum: bingó:)
jubilleumi verzió
zseniális dolog dob+gitár zenét összekeverni klasszikus hangszerekkel

www.youtube.com/watch?v=WD8HAiYYcwU

a vége nagyon jóóó

rózsarózsa (törölt) 2009.08.07. 18:27:34

Sztrovacsekek!

Habszószájú Bódi Gábor mosogépnemszerelő fenyegetőzik:

"megfizetnék valakit aki tettlegességgel rendezi le az én eddigi sérelmeimet"

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.07. 18:50:21

Sün !! te lettél a Sziget Fesztivál rendőreinek kabala figurája Gratulálok!!!

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.07. 18:51:49

Tényleg ez a hétvégi? Megoldottam a kaját: grill oldalas lesz burgonypürével,ubival :))))

rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.07. 19:41:03

@jesszum: Ez nem a frankó mosógépszerelő, bár legalább olyan tarack. Vállalkozóban nincs olyan kretén, aki önként bevallja, hogy adót csal. Meg olyan sincs, aki nem ismeri föl a saját érdekeit és maga alatt vágja a fát.
Vagy, ha mégis van, hulljon ki. Vesse ki magából a szolgáltatóipar. Hasznosítsa magát máshol. Több százan várnak a veséjére, májára.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.07. 20:24:59

@rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr:


Mindenesetre az illető tudta,kinél volt Bódi Gábor mosógépet "szerelni".

Leonine 2009.08.07. 20:34:17

Egyébként hogyan lett a posztoló Zs.A.? Legutóbb még H.Attila volt.

b[ALien] (törölt) 2009.08.07. 20:44:46

BGabi most már indul a buszod
Menj haza szépen,
Látszik hogy tudod
Hogy meg vagy bolondulva
S holnap ne gyere újra

(mert nem csak Májkl Bolton tud rockballadákat írni, hanem a Diósi is, de ez most ez egy olyan dal lesz, amit nem a Diósi írt, hanem a Kispál!)

www.youtube.com/watch?v=sVL5TtlJcfo

:)

staropramen 2009.08.07. 20:56:16

@Sörecet:
Na figyeljél Sztrovacsek!
-Rossz a szemed ,barát,nemes ember ez mind és majd mind atyámfia. ÉS csak egy ujjal nyúltunk volna Nagy Antihoz, bizony nem szuszognék én most itt ,de fogadom te se imádkoznál többet.
/Kós Károly :Budai Nagy Antal/
Szerintem elég jó név .Sok ilyet tudnék még ,csak éppen itt nyílott a könyv.

Megismétlem:azzal kezdünk mondatot amivel akarunk.

Impega 2009.08.07. 21:22:07

BREKING

Hello, It's the french connection

A varseille_i kastely + kert hatalmas. Latogatas kizarolag sportcipoben.

Csao

Átlagarcú 2009.08.07. 21:37:42

@Impega - ṼAKÄCÏÔ ☺: Ja persze, Te most rómában vagy. Madame Tussaud Panoptikumát okvetlenül nézd meg:)))

Átlagarcú 2009.08.07. 21:39:23

@staropramen: ...hát nem ezt mondtam én is? Én még az előételt is a desszerttel kezdem.

Frucsasz 2009.08.07. 21:51:05

Kinn állok a ház elõtt, lépéseket hallok
Bizalmat gerjesztek, beengednek és ott majd a bajnok
Rendet rak, összehúz egy nagyobbacska halmot
Belõletek emberek, akik benn a házban laktok
Csak vicceltem, de közben el is felejtettem, hogy mér jöttem
Mondottam ember: bízva bízzál, de ne bennem, a szememben a
Fekete összeszûkül, amikor engedem kifelé a testzsákból a lelket

Na és most szeress, próbáld, hogy szeretsz-e,
Próbáld, hogy szeress, legalább te

Csak az autóban meg a házban vagytok biztonságban,
Mindegyikben van annyi gomb, amivel eltelik ez a kis idõ
Nem engednek senkit se közel és nem engednek sehová el
Titeket sem, csak gombokat nyomva várjátok, hogy jöjjek

Na és most szeress...

Kinn állnak a ház elõtt, lépéseket hallok, be fogom engedni
És ott majd a bajnok kereszt helyett a mellemen összekulcsolt
Kezem alá rakja a távkapcsolómat, néha boldog voltam azért,
Pedig nem is az volt a cél,

Csak az, hogy szeress,próbáld, hogy szeretsz-e,
Próbáld, hogy szeress, legalább te...


Hát ennyi. A kedvencem.

Főztem ám! Sajtosan, ahogy Sörecet szereti.

Frucsasz 2009.08.07. 22:13:22

@Sün‼: én megyek két napra :) Ha sikerül, szerzek :D

Emberek! Olyat főztem, de olyat... már a harmadik tányért szedem tele, pedig nem vagyok nagyevő. Ebből holnapra nem sok marad... Külön hála Sörecetnek.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.07. 22:16:10

@Frucsasz:
Hálám örökké üldözni fog!
Tényleg nagyon jó lenne!

rózsarózsa (törölt) 2009.08.07. 22:52:21

Üdvözlöm a Homár versolvasó és stilisztikai csoportjának tagjait.

Jó a buli!

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 01:26:29

Hát uncsi lesz ez a hétvége, de majd benézek valami receptért:)) kellemes pihit mindenkinek:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 01:40:19

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
hat nem lehet mindig egy edet vagy egy potyit elohuzni
pentek van fizetesnap
ergo Mary vasarol 3-4 oraja

Átlagarcú 2009.08.08. 05:35:29

OFF!

ISTEN VELED, CSEH TAMÁS!

ge-za (törölt) 2009.08.08. 06:15:04

végre egy T-s poszt
kicsit már uncsi volt a voda:)

maincoon © 2009.08.08. 07:25:59

Jó reggelt!
Hasatokra süt a nap!
Én azért keltem fel, mert a hasamra sütött... nem engedtem le a redőnyt :S

Magasnyomású mosó: nekünk ipari teljesítményű van itthon, ha az emberem itthon van, állandóan megy. De ma csönd lesz, mert elment segíteni tesóméknak. Ki is próbálom függönymosásra :D
SÖRECET?????

Csirkemell jóasszony módra.
és valami krémleves kéne, de nem tudom milyet. Javaslat?

.lll. 2009.08.08. 07:32:45

@maincoon:

javasolnám a turbolyás busafejkrém levest.

jóreggelit!

maincoon © 2009.08.08. 07:36:00

@lófő: nincs itthon busafej :/ hol árulják? mert megyek és veszek máris :D

de tényleg, most elmegyek vásárolni, elfogyott az öblítő is és az kell a függönymosáshoz :DDD meg lehet a kajához is, ki tudja még milyen levest főzök ma :)

maincoon © 2009.08.08. 07:42:31

@jesszum: a bódi féle fenyegetőzést nem találom. kigyomlálták?

Frucsasz 2009.08.08. 08:15:46

Pálinkás szép jó reggelt mindenkinek!

Jó látni, hogy nem csak engem dobott ki az ágy.És azt is jó látni, hogy nincs új poszt, tehát ez már a hétvégi, tehát hétvége van, ergo nem kell menni dolgozni.

Énbagoly 2009.08.08. 08:27:34

@maincoon: @Frucsasz:
Sziasztok. A lányok miért kelnek hamarabb? :)))

Énbagoly 2009.08.08. 08:29:18

@maincoon: Meghalt Cseh Tamás. Index.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 08:32:45

@Sörecet:


Ilyenkor látszik,hogy Emberek is élnek,éltek ezen a bolygón.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 08:37:42

@maincoon:


Cukkini krémleves.

Receptje megtalálható ugyanabban a szakácskönyvben,amelyikben a palóclevest találtad.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 08:43:17

@maincoon:

Itt találod a megveretéssel való fenyegetőzést:

Párosodásiügyí Államtitkár 2009.08.07. 08:28:11

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 08:47:06

Van ott egyéb is:

"Párosodásiügyí Államtitkár 2009.08.06. 16:30:41
Nem lehet minden megrendelőt megverni ,de törekedni kell rá!"

Énbagoly 2009.08.08. 09:16:59

Szia Jesszum!
Senki semm ébredt fel eléggé, hogy beszélgessen veled? :)
Én ma zöldség-gyümölcs-saláta napot tartok, úgyhogy nem főzök. :)

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 09:22:06

@Énbagoly:


Gyerek a nagyszülőkkel.

Bandi alszik.

Zsömle rohangál a lakásban.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 09:26:06

@Énbagoly:


Tegnapról maradt még egy kis cukkinileves,és egy olasz tészta(orsótészta sült padlizsánnal,fokhagymás paradicsommártással).

De ez csak ebédre lesz elég.

Sütök hallal töltött paprikát.Szintén olasz étel.

Meg főzök szlovák bablevest jesszum módra.

EÖ (törölt) 2009.08.08. 09:30:02

olyan zajjal vagytok, hogy nem bírok tőletek aludni

EÖ (törölt) 2009.08.08. 09:33:06

jóreggelt amúgy
már melegszik a mikróban a cicatejem


és a kocsimosóba a hölgy mindig ilyen nagynyomású mosóval akar alul-fölül megmosni
de még nem adtam be a "derekam" :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 09:36:00

na mehyek aludni
ez egy kivetelesen nagyon hosszu eskuvo volt

mar itteni viszonylatban

EÖ (törölt) 2009.08.08. 09:36:28

kocsimosóbaN,
a majmász mindenit neki

Átlagarcú 2009.08.08. 09:37:14

Mivel magamra vagyok hagyva: sajtkémes zsemle, sör a menü.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 09:48:41

@Egyéves Önkéntes


Jó ital a cicatej.

Főleg brazil kávéhoz illik :-)

Átlagarcú 2009.08.08. 09:51:45

@jesszum: Hát a családom. Már 3 hete Amerikában dorbézolnak.

www.youtube.com/watch?v=WfNE73vyd-k

Énbagoly 2009.08.08. 09:56:34

@jesszum: Atyám, hogy te mennyit főzöl!
De tényleg. Ettől én agybajt kapnák. :)Báár szeretek főzni, na de ennyit minden nap? :)))

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 09:58:45

@Sörecet:

Ne is fájdítsd a szívemet!

Már megnéztem ma reggel...

Átlagarcú 2009.08.08. 09:58:56

Az én első feleségem mindíg mosogatott.
A második meg midíg brácsázott.
Akkor már inkább főztek volna...

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 10:00:34

@Énbagoly:


Teljesen rendszertelenül főzök.

Van,amikor két hét alatt egyszer.

Van,amikor gyakrabban.

Holnap a bátyám főz valamit bográcsban.

Tényleg nem tudom,mit,de őt ismerve biztos jó lesz.

Énbagoly 2009.08.08. 10:02:51

@jesszum: Gyanús nekem az a bogrács! Hogy hívják a bátyádat? :)))

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 10:37:31

@Énbagoly:


Melyiket?

Kettő van.

Mindkettő szokott bográcsban főzni.

ÉS a Bandi is szokott.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 10:46:00

Jó reggelt:)) Látom már főztök! én csak egy könnyű sajtos rántott csirkemellet csinálok,ma fogyozom:)))

EÖ (törölt) 2009.08.08. 10:50:26

@jesszum: most Litván-patagóniai kávét iszok, fele babkávé-fele sárgaborsó
a lágyabb íz miatt kedvelem

maincoon © 2009.08.08. 11:17:57

áhh, látom mindenki hatékonyan tölti a délelőttjét ... én meg még semmire nem haladtam :/

elmentem bevásárolni 3/4 óra
megbeszélés az elektromos kapu szerelővel 1 óra
kolléganőm felhív: nagyon sír, beszélgessünk: 1 óra
reggeli és mostani homározás össz: 1/2 óra

ilyenkorra már majdnem kész szokott lenni az ebéd
most meg az sincs elpakolva, amiket vásároltam :(
ráadásul még mindig nem tudom milyen leves legyen, mert jesszum javaslatához elfelejtettem cukkinit venni :S

iszok egy capuccinot, aztán start! :)

Énbagoly 2009.08.08. 11:22:21

@jesszum: És melyik lakik Füreden? :)))
A tökéletes férjedet meg hagyd ki a játékból, oké? :)))

@1éÖ: vigyázz, az hánytat! :)

@maincoon: hajrá! :)

EÖ (törölt) 2009.08.08. 11:28:05

@Énbagoly: az argentin-polinéz változatban sárgaborsó helyett gyöngykavics van
az meg a foganak nem előnyös

Énbagoly 2009.08.08. 11:29:26

@1éÖ: ugyanmár, ne legyél finnyás! Inni fogak nélkül is lehet. :)

Mylady 2009.08.08. 11:52:16

én ma túróscsuszát eszek
finom lesz

@Énbagoly: de ha lóbalzsammal sűrített kecsketejet is öntesz hozzá, nem
csak vigyázni kell vele, nehogy sok legyen a lóbalzsam

Énbagoly 2009.08.08. 11:59:45

@Mylady: Mi a fene az a lóbalzsam különben? :)
A túróscsusza finom. Megyek, csinálok magamnak valami salátát. Kinek mi jut. :)

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 12:03:58

Dél volt mondta volna Sün ha itt lett volna:))

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 12:05:54

Haragszó akkor ma elmarad,nehogy Süni felébredjen.
Hírek majd Jó ebédhez szól a Nóta
13.45 Időjárás és Vízállás jelentés
2-5-ig Kívánságműsor,ma senki nem kérhet,automata dolgozik:)))

Ja most kell KV-t innom:))

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 12:09:01

Ide hallom hagyma horkolását, s az előbb megint megrugta Marryt mert horkolt:))
Az volt már ma, hogy? Utálom a hétvégét:)

b[ALien] (törölt) 2009.08.08. 12:10:29

@jesszum: azt sajnos csak a Borz tudja:)
esetleg hagyma
ha megnézed a linket az elején mondja

Mylady 2009.08.08. 12:18:28

@Énbagoly: a lóbalzsam? már nemigazán emlékszem
talán abból a posztból jött, ahol a jobb- és balmenetes lovak voltak :)

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 12:25:03

@Énbagoly:


Nekem nincs tökéletes férjem.

Nem pucolja meg a csirkefejet :-(

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 12:27:42

@Mylady:

Én úgy emlékszem,hogy termékbemutatót tartottak főleg nyugdíjasoknak mindenféle csodálatos gyógyító szerekről,és az a cég árul lóbalzsamot is.

Énbagoly 2009.08.08. 12:34:25

@jesszum: látod, csirkafejet, még én sem pucoltam. Lehet, hogy én sem vagyok tökéletes férj? :)))

De akkor is mi a fene az a lóbalzsam?

Mylady 2009.08.08. 12:47:52

@jesszum: igazad van
hát, már a memóriám sem a régi

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 12:54:34

@Énbagoly:

Azt nem tudjuk,de jól hangzik.


Valaki még a képét is belinkelte.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 12:56:42

Lóbalzsam: (elég drága)
Frissít és hűsít, egy nagyszerű „balzsam” amellyel enyhítheti izületi, és izom fájdalmait. Sokan ismerik már, mégis egy pár szó a Lóbalzsamról. Mindenkinek szöget üt a fejében, hogy vajon miért Lóbalzsam a neve. A válasz egyszerű, azért mert a Német állatorvosok a versenylovak izületeinek kezelésére és versenyek előtti bemelegítő krémnek fejlesztették ki. Idővel azonban észrevették, hogy ez a gyógynövényekből összeállított kenőcs használ azon emberek kéz izületeinek, akik kenegették a lovakat. Ezen felbuzdulva megkezdődtek a kutatások és kifejlesztették ezt a humán szférában használatos Lóbalzsamot, amely már rengeteg embertársunknak segített különböző fájdalmaik csökkentésében.
A Vital-Lóbalzsam hűsíti és felfrissíti a fáradt és igénybe vett végtagokat. Alkalmazás: Az igénybe vett testrészre vigye fel a balzsamot, alaposan masszírozza be és hagyja hatni. Nyílt sebbe és szembe ne kerüljön.

Énbagoly 2009.08.08. 13:01:14

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Nagyon köszönöm! :)))
Én pedig azt hittem, csak valami hülyeség. De hát nem! :)

Mylady 2009.08.08. 13:01:34

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: jujj, ez nagyon jólhangzik
azt hiszem, veszek is :DDD

maincoon © 2009.08.08. 13:02:09

én lassan kezdek egyenesbe érni :)
még ma készen leszek a kajával :)

én az előbb sírtam a hagyma miatt
csak Mary meg ne tudja ;)

tudja valaki, hogy tegnap volt vagy ma lesz Egerben, a Szépasszony-völgyben a Demjén Rózsi koncert?

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 13:05:47

@maincoon:


Én mindig sírok a hagyma miatt.

A borstól meg tüsszögök.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 13:06:42

@maincoon: akkor vacsi tuti lesz:)) Marynk nem olvas magyarul,hál istennek:)) A koncertről én semmit nem tudok,de kevés bor legyen mert Rózsi leesik a szimpadról:))

Ja már tudok,tegnap volt:(((

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 13:09:55

Lányok van még kérdés? Ti csak főzzetek :)))és olvassatok :)))Nem mosogatok,most kijelentem !!:))

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 13:12:06

@maincoon: Ma Agárdra menj:

DEMJÉN KONCERT
Agárd, Pop Strand

2009. augusztus 08.
szombat 20:30

EÖ (törölt) 2009.08.08. 13:16:49

@Énbagoly: sőt, fogak nélkül már csak inni lehet

@maincoon: úgy kell a hagymát pucolni, hogy vizet kell tartani a szájban
akkor nem csíp
vagy ha mégis, de akkor is viccesebben nézel ki úgy
vagy a búvármaszk is jó megoldás
vagy ha már eleve szeletelt hagymát veszel a boltban

én például a rizst is szemenként főzöm, úgy nem ragad össze.

Na megyek elolvasom Sekszpírtől a "Mi újság, asszony a neved!" című zongorajátékot.

Énbagoly 2009.08.08. 13:18:16

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: egy francot kell nekünk Wikipédia, vagy műsorújság!
Megkérdezünk téged, aztán megírod! Hálánk ezért örökké üldözni fog. :)))

Énbagoly 2009.08.08. 13:20:10

@1éÖ: @Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
Buták! Hagymát vágni gyorsan kell. És akkor nem ér rá csípni! :P

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 13:24:25

Gyorsfagyasztott Konyhakész, kockára vágott Vöröshagyma 500g

Nincs hagymaszagú lakás !
Nincs sírás hagymapucolás közben !

Csak a kényelem !

Nem kell többet sírnod ! Mi elvégezzük az előkészítést. Először mi is megtisztítjuk, majd 8 x 8 mm kis kockákra szeleteljük a vöröshagymát. Ezt követően 2 óra hossza alatt lefagyasztjuk és csomagoljuk.
Neked már csak ki kell bontani a tasakból és a friss hagymával megegyező módon felhasználni.
Kiolvasztás nélkül már használhatod is. Dinsztelheted, paszírozhatod, ízesítheted vele ételeidet.
Szavatossági idejét 18 hónapig megőrzi. Ez idő alatt nem fog kihajtani, megfonnyadni vagy a szekrény mélyén megpenészedni.
Keresd a boltokban:))))

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 13:28:28

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:


Köszi.

De mi van az orral?

Mert a hagymaillat ott is bekúszik.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 13:34:42

@jesszum: találékonyság, soroljam amit minden háziasszony tud: ruhaszáritó csipesz,tampon(nem használt)(bocsi),e.ü.maszk, heggesztő maszk, farsangi maszk,minden ami egy lakásban fellelhető :)))

b[ALien] (törölt) 2009.08.08. 13:42:07

Nekem van gázálarcom
Szimatszatyorban
Kölcsönadjam?

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 13:42:33

Lányok azt tudjátok tányért és poharat hogyan kell a leggyorsabban elmosogatni?

kalapáccsal :)))

EÖ (törölt) 2009.08.08. 13:47:18

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: különösen a hegesztőmaszk praktikus
mert azt fogni kell, nem látsz benne, viszont a hagyma ugyanúgy csíp :))

javasolhattál volna helyette gumicsizmát is, ennyi erővel! :)))))))

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 13:50:08

@1éÖ: Az nem jó abban izzad a lába:))) és az is szúrja a szemét:)))

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 13:51:27

@1éÖ: nekem van olyan fejpántos hegyesztőmaszkom amit csak le kell hajtani,be beee:)))

EÖ (törölt) 2009.08.08. 13:51:52

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: én ezt megakadályozandó telitöltöm jeges vízzel, mielőtt belelépek

EÖ (törölt) 2009.08.08. 13:58:41

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: én bukósisiakot használok erre
fel is bukok benne! :)

maincoon © 2009.08.08. 14:30:43

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: akkor egerről lemaradtam. az miatt érdekelt jobban a koncert.

@1éÖ: jó kis ötleteid vannak, de azért nem lehet belehalni a hagymapucolásba, de hogy tovább menjek: a mosogatásba sem ;)

na megnézitek mit alkottam? de nem ér ám nagyon cikizni! gyorsan csináltam és a gyerek már nagyon éhes volt. az íze jó, azt mondja.
végül tojásosleves lett, annak látványától inkább megkíméllek benneteket :DDD
maincoon.blog.hu

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 14:34:32

@maincoon: Guszta!! Izléses a dekoráció, online lehet rendelni,megéheztem:)))

b[ALien] (törölt) 2009.08.08. 14:40:00

@jesszum: nem, én bolond vagyok:)
egyik barátom volt, ő szerezte
jóban volt a raktárossal vagy kivel
már nem is tudom miért éreztem szükségét
de legalább ha úgy érzem tüntetnem kell, megvan a felszerelés:))))
("sajnos" nem fogom úgy érezni, úgyhogy tovább rozsdásodhat a szekrényben)
Lett volna eszem!
Akkor egy AK47 támaszkodna a komódnak:))

rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.08. 14:40:36

"Na mi van?
Semmi?
Szóval a semmi van?
A semmi az nem van, hanem nincsen.
Ha a semmi nincs, akkor az már valami, az meg már nem semmi."

Átlagarcú 2009.08.08. 14:44:53

@rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr: Valaki már kérdezte, hogy te mindíg ilyen dühítően hülye vagy? ...vagy valami ilyesmi:)))

rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.08. 14:47:32

@Sörecet: A markőrt sehol sem szeretik. Szigorúbban kell neki fizetni, mint a parkolóőrnek.

rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.08. 14:51:50

Már nincs is olyan vöröshagyma, ami csípi a szemet. Az régen volt. Ma már ilyen esztergált, tökegyforma spanyol hagymák vannak. Seíze-sebűze.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 15:19:47

@Sörecet:

Én kérdeztem,de plagizáltam egy Kundera regényből:

-Mondja,maga mindig ilyen üdítően hülye?

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 15:21:26

@rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr:


Nem tudom,ezek milyen hagymák,nem mondták el az életük történetét.

De szemet csípni,azt tudnak.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 15:24:38

@rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr:


Na jól van.

Úgyis erre vársz.

Hát akkor megkérdezem,ki a markőr.

maincoon © 2009.08.08. 16:34:32

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: najóreggelt ismét! :D k.rva jót aludtam :D
sajna online rendelni nem lehet, mert megfenyegetett a gordon ramsay és a stahl produkció, hogy ha rontom a bizniszüket, akkor kicsinálnak :D

avatartalan 2009.08.08. 16:55:20

többször nem írom le...

b[ALien] (törölt) 2009.08.08. 17:21:14

Fekete Yoda megint Puma jelet játszik, és bevédett egy szőnyeget
Egyszer lefényképezem, és rányomatom pólóra
Asszem szuszulok egyet (co. mpl)
Elfáradtam a fodrászolásban
Tényleg
Ágica + Tsabi nagyon eltűntek

maincoon © 2009.08.08. 17:38:11

leléptem, sziasztok! megyek egy tanyára sátorban aludni, áram és angol wc nélkül :S viszem a kutyámat is :) macska itthon marad.
ha holnap délelőtt nem jelentkeznék, akkor éjjel megtámadtak a vaddisznók (állítólag ott rágcsálnak meg röfögnek a sátor körül éjszaka, tesóm mondta)
viszek nyársaláshoz való cuccokat, könyvet, meg kullancsirtót. de hogy mi a fene az az imbuszkulcs, amit a zemberem bediktált nekem telefonban, azt nem tudom... :O mindegy, viszek valami hasonlót, legfeljebb visszazavar és nem kell ott aludnom :D

Átlagarcú 2009.08.08. 18:13:21

@jesszum: Érzésem szerint a markőr kb az angol marker megfelelője. Is. Tehát pont, találat, eredményjelző-jegyző.
Nálunk a békeidőben a felírópincért(fizetőpincért?) nevezték markőrnek.
...de Amerikában, mintha a nívópálcát is markernek neveznék. Legalábbis hallottam ilyesmit.

"MBT dala

Helló ember itt a parkőr

nem próféta, csak egy markőr

számolja a pontokat

néha csal, de nem sokat

övé volt a húszas szencsör"

/MBT/

rend-polgár-biztonsági-éjjeli- és markőr 2009.08.08. 18:20:11

@Sörecet: Megelőztél, de kössssz:)))

Egyezzünk ki a csálingerben oszt jónapot.

staropramen 2009.08.08. 18:33:21

@maincoon:
Sztrovacsek! lehet, hogy már késő ,de azért szólok, hogy egy Árpádházi Imre és egy Zrínyi Miklós(NIkola Subic)példája alapján a vaddisznós bulik nem mindig jól sűlnek el.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.08. 18:37:57

@maincoon:


A múlt évezredben többször nyaraltunk egy tanyán,áram nélkül.

A víz nagy műanyaghordókban állt.

Két budi volt egymás mellett,zöldre festve,szív alakú nyílással az ajtaján.

b[ALien] (törölt) 2009.08.08. 18:43:36

@maincoon: az imbusz olyan L alakú 6szögletű izé
remélem lámpát vittél:)

@staropramen: én is hallottam már körbetört kispolszkiról, ami pont a tócsájában rohadt le
már írtam is régebben
de majd az embere intézi:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 18:58:55

ahh egesz ejjel dolgoztam szinte
Marynek meg a nagynenje korhazba kerult
es ebben a csaladban az a szokas hogy ilyenkor beulnek mind a 34-en a varoba es varnak
Mary is ott van, amugy tenyleg hihetetlen mennyire sirt a hagymatol
azota megegyeztunk en vagom fel neki
nem tudtam nezni, mindig azt hittem meghalt valaki vagy el akar hagyni ugy bogott
amerikai

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 19:01:22

@jesszum:
mikor egyszer egy belga csalad nalunk volt es kimentunk bogracsolni a szolohegyre a gyerekek nem metrek bemenni a budiba

mindig az az erzesem a keletiek szebbek es okosabbak de a nyugatiak meg jobban elnek

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 19:04:16

es akkor ez hogy a faszba van igy?

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 19:04:47

@hagyma: Na akkor ma 100%-ig szabad vagy,egész nap lehet netezni vagy aludni de akkor meg jó mélyen mert nem kell Maryt rugdosni:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 19:09:15

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
alvas lesz
egesz ejjel dolgoztam
csak elotte megiszok nehany doboz sort
aszonta 1-2 ora mulva jon haza
ez amerikai szinten este 10 orat jelent
tehatmost van 1 es meg 8 orat szabad leszek

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 19:12:17

amugy errol tenyleg lehetne tanulmanyt irni
esz nelkul veszik fel a magyarokat dolgozni
mert jok
hjogy akkor ez otthon miert nem mukodik
mult heten is jott 5 uj ember
amerikaiak itt jelentkeznek es nem veszik fel
magyar jon felveszik

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 19:16:32

es meg annyit szeretnek mondani
Cseh Tamas fantasztikus ember volt
imadtam a dalait
tudom mar tobben leirtak
de nekem is el kell bucsuznom tole

staropramen 2009.08.08. 19:45:06

@hagyma:
Magam is így vagyok ezzel.Nyugodjon békével.Megtiszteltetés, hogy egy korban élhettem vele.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.08. 21:07:35

@hagyma: Mennyit fizetnek,megyek én is,imádom a hamburgert,akkor felvesznek:)))

EÖ (törölt) 2009.08.08. 21:43:25

@maincoon: imbuszkulcs azért kell, hogy az urad fel tudja valamivel bontani a sört :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 21:47:11

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
na most tenyleg hidd el hogy naponta 15 embert latok aki toltogetia papirjat a human resorstnal

aztan jon 5 magyar a semmibol
jo, tudom, kevesebbe van a szallodanakde akkor is!!!

a fizetes a foglalkozasrol fugg
tudsz csinalni 1 vagy 2 vagy 3 vagy 4 ezer dollart havonta

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 21:49:34

@1éÖ:
sort azt mindennel fel lehet bontani emberi testreszektol kezdve minden targyig
erre rajottek az amerikaiak es itt csavaros a hum hum sorosuveg
nem bezelve a dobozosrol
ami nem csavaros de nekem kenyelmes

EÖ (törölt) 2009.08.08. 21:51:19

@hagyma: jó, akkor azért, hogy ha zárva van az imbusz, akkor legyen mivel kinyitni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 22:01:37

@1éÖ:
en mar dugtam imbiszben
de komolyan
az olyan buffe volt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 22:03:08

ot egerben a dobo ter mellett

márnyuszi 2009.08.08. 22:21:00

tudom, hogy 300-on felül kicsit késő releválni, de csak most jutottam géphez.

Kedves Attila! a netet egy hónapon belül szankciómentesen megszüntetheted, úgyhogy nem kell a rizsa.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.08. 22:21:07

Én még nem dugtam imbiszben.
Az asszony húzódozik tőle.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 22:33:56

@Sün‼:


pedig nem rossz
van franciasalata hot dog meg sor karnyujtasnyira
bar az teny soros rekeszeken dugni nem a legnagyobb elmeny

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 22:37:52

@CRMSys:
en nem tudom miert de nem szeretem az olasz meg a francia kajat
epp most mondta Mary hogy elnezest de spagettit csinal estere
/mer O tudja../
a kaposztastesztat viszon kifejezetten szeretem
a krumplisat is vegulis csak ne gyakran
holnap fozok neki zoldbabfozeleket
segedfogalma sincs mia z es meg en se foztm sose
de lesz ami lesz

EÖ (törölt) 2009.08.08. 22:39:58

@jesszum: @maincoon:

horálki ott-e ólálkodott?
nindzsás medvejelmezben?

EÖ (törölt) 2009.08.08. 22:40:54

@Sün‼: ja, mit szól a többi vendég?? :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 22:41:47

csak jesszum ne jojjon addig mert kitalalja hogy mezben aztatott kesudiot kell beletenni bandimodra nemi afonyaval

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 22:43:42

mer szeret kiserletezni
kesz madam kuri in de kiccsen
szegeny bandi

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.08. 22:44:00

Az attól függ, ki van alul.
Mert onnan azért nehezebb elérni a franciasalátát.
Ez tény.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 22:46:57

@Sün‼:
ez teny
valaki meg majmozzon le legyszives es megyek felvagom a zoldbabot
megcsinalom en mama
bar lehet kell hozza tejfel
akkor holnap

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 22:48:05

ah picsa
mekdonaldsz
majd holnap
lusta vagyok

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.08. 22:52:20

@1éÖ:
Ez egy jó kérdés.
Nagyon nehéz rá válaszolni.
A nyúl pl kérne majonézt hozzá.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.08. 23:04:52

@hagyma:
Lehet, h voltak franszia ősei.

Patakparton dugott már valaki?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 23:26:57

@Sün‼:
tuti
patakparton soha
folyo es topart mar jatszik

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.08. 23:41:11

PEdi a patakpart jó buli.
Eomantikus.
Én ott jöttem össze az asszonnyal.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.08. 23:43:14

Újrafogalmazom:

Pedig a patakpart jó buli.
Romantikus.
Én ott jöttem össze az asszonnyal.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 23:51:07

@Sün‼:
en eg szallodai folyoson jottem ossze az asszonnyal
igaz utana az ohio melle mentunk vacsorazni elegge koszos folyo amugy
de aztan minden mukodik
ezert sokan utalnak is
nem csak itt
szerelembol amerikai feleseget talalni
1 szazalek
en noveltem az aranyt

dansun 2009.08.09. 02:23:03

@hagyma: ...én is amerikában találtam feleséget, de aztán kiderült hogy orosz!
na ez hány százalék? :)

vangogh? 2009.08.09. 03:22:40

Zsír! Így kell ezt!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 05:12:35

@dansun:
hat az se rossz
volt egy haverom
az meg litvant talalt de deportaltak oket mert a volt felesege felnyomta
el nem tudom kepzelni mit csinal litvaniaban

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 05:29:34

@dansun:
amugy orosz feleseget talalni konnyebb amerikaban es nagyon jo nok
de egy 100 generacios amerikait egy rednek csaladbol az en koromban
Isten akarta

Frucsasz 2009.08.09. 08:35:07

Ásványvizes szép jó reggelt!

@Sün‼: igen, te pl. biztos :)

Én ma marhahúslevest akartam csinálni, de kiderült, hogy vasárnap az összes csarnok zárva. Hát miféle hely már ez? Nálunk otthon pont vasárnap volt a legnagyobb piac. Hisz pont a vasárnap a vásár-nap. Most nem tudom, mi legyen...

Átlagarcú 2009.08.09. 08:56:14

@Frucsasz: Hideg gyümölcsleves

Milyen dolog má kánikulában legyalább 4 órán keresztül fűteni egy marhahúslevessel.

Átlagarcú 2009.08.09. 08:58:59

Én a Kádárnál ebédelek, a Klauzál téren.
Főzzenek ők, nekik az a dolguk.

.lll. 2009.08.09. 09:15:12

Lóreggelt/
tegnap bolognait gyártottam,házi paradicsompürével,fájin

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 10:24:27

Én megyek megnézem,mi fő a bográcsban.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 10:26:42

@Sörecet:

Bacher Iván tudja érzékletesen leírni a Klauzál téri étkezdéket.

Ajánlom bárkinek,aki szeret enni,és élvezhető irodalmat olvasni.

Tőled is szívesen olvasnék egy beszámolót az ebédről :-)

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.09. 10:40:59

Jó reggelt!! Jól látom, hogy a Sün kamatyolt itt egész éjjel, ej ej patakparton,hogy mik vannak:))))

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 11:27:11

Tebagoly! Hajnalban legszívesebben levadásztam volna a tesódat. 1 órán keresztül hallgattam, hogy huhúúú hu!
Még az a szerencse, hogy volt söröm.
De azért beszélj vele lécci.
Szembe a hegyen a részeg kakast sikerült átaludni (jófej,nem hajnalban kukorékol, hanem 8 körül, szét van csúszva)

.lll. 2009.08.09. 11:33:15

@b[ALien] a kopasz baba:

a kakaspörkölt nem megvetendő

Átlagarcú 2009.08.09. 11:39:44

@jesszum:
A Kádárról egy normális országban nem lenne mit írni. Az csak egy kis kifőzde. Semmi luxus, semmi hajlongás, csak egyszerűen vendégül látnak egy fínom, házias ízű ebédre. Kedves, dolgos asszonyok tálalnak, kínálnak, ajánlanak. Idegen emberekkel ülsz egy asztalnál, mégis dumálás van, jó a hangulat. Ott az ember nem azt várja, hogy megüresedjen egy asztal, hanem azt, hogy egy székre leülhessen. Ihatsz üveges szódavizet, málnaszörpöt és ami a lényeg: mindíg van csapvíz.
Ha sietsz, vagy csak útbaesett a Kádár, akkor dunsztosüvegben hazaviheted az igazi marhahúslevest maceszgombóccal.
Senki nem figyeli, hogy mit ettél-ittál. Mikor végeztél, kifelé menet bemondod a fogyasztást és kifizeted az ajtónál álló "főúrnál". Ebből még a történelem során nem volt vita. Úgy bánnak veled, ahogy az anyád sem, az anyját meg nem csapja be az ember.

A Kádár mégis Homárra való. Minden magyar szolgáltatónak, vállalkozónak egyszer el kellene mennie oda és semmi mást nem kellene csinálnia, csak FIGYELNI.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 11:49:28

@lófő: a bagoly itt volt az ablak alatt egy fán, a kakashoz már távcsöves kéne:))
ez csak vicc amúgy, én egyszer vadásztam távcsöves megerősített légpisztollyal, soha többet nem fogok
fizikaóra helyett

Ofélia . 2009.08.09. 12:28:20

@b[ALien] a kopasz baba: Mondtam én már ezerszer, hogy a fizikaóra na meg a kémiaóra FONTOSCH.

@Sörecet: Ha megírnád a pontos címet(nincs kedvem ma végigolvasni a kommenteket) akkor elmegyünk oda feltétlen kajálni!!!

Csak nem kedvesen gömbölyü asszonyok szolgálnak fel tisztességes (dögöljönmeg súbert norbi)(nem reklámízü kajákat)???:))

EÖ (törölt) 2009.08.09. 12:38:50

@Sörecet: na én elmegyek, hun lapul ez a Kádár?

@jesszum:
tegnap ettem, ha érdekel:
hosszan felhasított búzalepény, benne roppanós sertéshús-varázslat francia mustármártással
sajnos nem tudom a magyar nevét, de az IKEA büféjében Hot-Dog néven fut. :)
hamár gasztronómia
olyan finom volt, a négyszínű tollamat megnyaltam utána.

Frucsasz 2009.08.09. 12:48:41

@Sörecet: sajna beteg a gyomrom, és nem bírok mást megenni. Érzem, hogy ezt kívánja a szervezetem.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 13:01:59

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: helyt adok
Viszont sajnos a tanár bolond vót
Még nálam is jobban
Szegény:(
Agyműtéte volt, és megkattant
Istenről beszélt az órákon, nem a fizikáról
Ezért ebből senki nem érettségizett

B! 2009.08.09. 13:02:56

Egerben is, Agárdon is voltunk Demjén koncerten, sőt, a pénteki koncert előtt Demjénben fürödtünk...

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 13:09:20

Olyat ettem, hogy hűűűűű
Tepsiben sült gomba, megtöltve csípős mustármaggal
mellésütve cukkini, kaliforniai paprika, és persze hagyma
tepsiben sült finom ropogós krumplival
most ejtőzöm
1 sörrel:)
utáltok?:)

Átlagarcú 2009.08.09. 13:13:39

Pont a ott, ahol a Klauzál utca a Klauzál tébe torkollik. Jobboldalon.
...de látom már, hogy magammal szúrok ki:))) Elözönlik a kajáldámat a túristák:)))
Tudniillik a hely befogadóképessége korlátozott.

Átlagarcú 2009.08.09. 13:16:01

@Frucsasz: Szegénykém:)))
Valami könnyű kellene.
Vattacukor?

maincoon © 2009.08.09. 13:21:15

Hello, hello! :)
Jelentem, élek :)
A vaddisznók megijedtek tőlünk, úgyhogy semmi gáz. A kutyából az első fél órán belül 2x szedtünk kullancsot. Velünk aludt a sátor előterében. Én éjszaka nagyon fáztam, úgyhogy betegségem esetére mindenféle retorziók vannak beigérve annak a személynek, aki kitalálta az ott alvásunkat. Reggel fél 6-kor már a fagyhalál kerülgetett, így kimásztam a sátorból és elkezdtem tüzet rakni, 7-kor már nyársaltunk reggelire. A hordóba hideg volt a víz, így a zuhanyzás elmaradt. A kutya nagyon jól viselkedett, többször próbált gyíkot fogni, de azok gyorsabbak voltak :)A gyerek hiányolta a netet, én az angol wc-t, apa meg egy belevaló "ivótársat", aki nem csak ásványvizet iszik :) Az imbuszkulcs a tetőcsomagtartóhoz kellett (szerencse, hogy a kölök tudja mi az, így ő összekészítette), mert a nagy alu létrát nem lett volna tanácsos kint hagyni őrizetlenül.
Felszabadult a fürdőszoba, megyek fürödni és aludni :) nagyon rám fér :)

.lll. 2009.08.09. 13:27:34

@b[ALien] a kopasz baba:

én nem irigyellek,nálam a zétel a hússal kezdődik:D

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 13:27:42

@maincoon: apának üzenem, hogy legközelebb vigyetek engem is
Nagyon sok sört tudok inni:)
Most még kettőt betermelek, úgy döntöttem
De már ragad le a szemem

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 13:34:02

Micsoda új városi huncutság e? Kutyábul kullancsot szedni? Miket ki nem találnak újabban! Ez valami újféle sport? Nékem 6 kutya őrzi a tanyát(4 kuvasz, meg a Drotár, meg a Brusznyicki), de még kullancsot nem szedtünk belőlük. Persze, ha valaki gyűjti, szedhet.
Egy valamirevaló kutya pillantásra sem méltatja gyíkot. Undorodik tőle.

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 13:40:45

A vaddisznó a hírekkel ellentétben, félénk szelíd állat. Baj akkor van, ha egy malac pánikot kelt közöttük. Olyankor még a kan is támad, nem csak a koca védi a malacát. De ilyen 100 évente van.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 13:51:05

@Nálunk meg itt Tarpán0002: vagy ha bevéded a tócsáját
az nagy baj!
a kispolszkit bontóba adták emiatt:)))
kuvaszt imádom
gyönyörű
a láncot nem bírja,akkor bolond lesz
mondjuk aki láncon tart kutyát, az inkább ne tartson
max bakot

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 14:00:24

@b[ALien] a kopasz baba: A kuvasz 3-4 éves kora után mindentől függetlenül bolond és szenilis lesz. Nem is érdemes tovább tartani. A 4 kuvasznál évente frissítek egyet. De hogy hogyan, azt nem írom meg, mert még ezt is betiltják, mint a libatömést meg a fosztást.
A módszert pontosan leírja Zalai Szalai. Aki hozzájut olvassa el, de nem tőlem hallotta.

Átlagarcú 2009.08.09. 14:05:23

@Nálunk meg itt Tarpán0002: Le ne írd!
Olvastam. De a nagyfater ugyanezt csinálta Békés-megyében, a tanyáján, ahol nevelkedtem. A "veszejtésre" gondolsz?

EÖ (törölt) 2009.08.09. 14:12:30

@b[ALien] a kopasz baba: még jobb, ha apa helyett téged visz, gondolom elbírsz apa helyett az őrá eső sörrel is :)

Ofélia . 2009.08.09. 15:04:12

@maincoon: Legközelebb hívjatok meg korrekt ivótársa leszek apának bármilyen mennyiségben és csak alkoholos folyadékokban:

Vigécek, kólák, ásványvizek kiméljenek:))

@1éÖ: Ezt akkor megbeszéltük:))

@b[ALien] a kopasz baba:" ha bevéded a tócsáját" Ezt most úgy értekmezzem, hogy fél liter konyak + 1 láda sör után a vaddisznó tócsájában dagonyázol??:D

@Frucsasz: Unikum vagy jager min másfél deci némi sörrel elkisérve.

És lőn a gyomor rendbe jön:))

maincoon © 2009.08.09. 15:33:49

@b[ALien] a kopasz baba: @ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: oké, megdumálva, elmehettek vele. a gyereket is vigyétek (az enyémet!). én meg majd keresek valami jó programot sátorban megfagyás ellen ;)))

@Nálunk meg itt Tarpán0002: teljesen igazad van: városi huncutság. ez a kutya még nem mozdult ki az utcánkból, valamint macskán és c.gányon kívül még nem üldözött senkit, így teljesen jól szórakozott a gyíkokkal. a kullancsot meg kiszedtük - nagy kaland :D apába is volt a múltkor - a fekete csipke melltartós-fehér blúzos csinos dokinő úgy szakította bele a kullancs fejét, ahogy kell :S

Ofélia . 2009.08.09. 15:37:27

@maincoon: Gyerekeeet?? Na azt vigye alien én tudok egy jó programot a sátorban megfagyás ellen:))

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 16:12:37

@1éÖ: én egy sörgyárat is két vállra fektetek simán:)))

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 16:20:15

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem, ezt írtam régebben
srác elakadt az erdőben, vadkan körbetörte a kispókot
tc-re
rossz tócsában állt meg:)

@maincoon: hát ha keresztbe álló szemekkel akarod visszakapni, nyugodtan bízd csak rám:))
viszont a kutya dicséretes
és nem a macska üldözésre gondoltam:)

maincoon © 2009.08.09. 16:25:20

vagyok, csak szépítkezek :) de basszus, egyre nehezebben megy :(

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: fogalmam sincs mire gondolhatsz :DDD

@b[ALien] a kopasz baba: éppen ezt akartam írni, hogy 1-2 év és leköröz benneteket simán :D bár remélem ez csak vicc és sokkal több idő kell neki ;)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 16:27:55

@maincoon:
Marynek minden mack up egy ora
es annelkulis bjudiful
de ha megy valahova
1 ora

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 16:29:26

make up na
de mar ismeri a sminket is

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 16:37:49

Nekem a zokni korcába, meg a derékszíj alá szoktak kullancsok költözni. Többnyire kijön körömmel, de a makacsabbját egyszerűen leragasztom ilyen műanyag szigszalaggal. Attól kezdve van neki elég baja, nem ér rá vérengzeni.

maincoon © 2009.08.09. 16:44:46

@hagyma: én munkába nem szoktam szolid smink nélkül elmenni. csak utálok korán kelni, így már megtanultam mindent k.rva gyorsan megcsinálni :)

@Nálunk meg itt Tarpán0002: a férjemnek a hasa alján volt a kullancs. a csinos dokinő lehúzatta vele egy kicsit a nadrágot, föléhajolt, közben telefonált és a másik kezével pedig egy csipesszel piszkálta volna ki, de beleszakadt. aztán fogott 2 nagy tűt és azzal próbálta kipiszkálni, majd azzal a felkiáltással, hogy úgyis kidobja majd a szervezete a fölösleges darabokat, lebetadinozta és leragasztotta. én meg kintről kuksoltam, hogy mit piszkál már ilyen sokáig olyan közel hajolva az ágyékához... ;)
biztos, hogy a szigszalagos megoldás az jó??? :O

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 16:47:26

@maincoon:
hat ez az hogy O se megy el, de mindennel egyutt neki 1 ora
Vician szart az egeszre de O komuves

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 16:51:22

apambol mindig anyam vette ki a kullancsot
a kutyambol en az elso felesegem szemoldokcsipeszevel
hat igy

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 17:18:09

@maincoon: Nálam beválik, ha már okvetlenül foglalkozni kell vele. Gondolom ugyanazon az elven működik, mint a kenőcs. Elzárja a levegőt, oszt jónapot. A nyomorult igyekszik a levegőre.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 17:31:48

Jó reggelt! Nem bontunk egy sört? Esetleg kettőt.

Ofélia . 2009.08.09. 17:47:31

@Nelson Mandula: Már indulok is a hűtő felé. hálistennek elég nagy:))

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 17:48:34

@Nelson Mandula: nahát, megjöttél? Megyek a boltba máris:)

Ofélia . 2009.08.09. 17:48:42

@hagyma: Neked elfér a fürdőszobában legalább a borotvád??:))

maincoon © 2009.08.09. 17:58:05

@Nelson Mandula: hello! üdv újra itt. kipihenten?


fiúk, egy tipp a kiürült sörös dobozok hasznosítására. ma reggel így főztük a kávét :)
kepfeltoltes.hu/view/090809/922018335K_p005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 18:08:42

@maincoon:
már csütörtöktől itthon, de eddig tartott míg kipihentem a nyaralás fáradalmait. neked meséljek a sátorozás szépségeiről? J

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: @b[ALien] a kopasz baba:

nyitottam. egészség!

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 18:12:10

@Nelson Mandula: szintén, viszont!
múltkor mi is voltunk sátorozni
a favágás része volt a legnehezebb
de én már rájöttem, hogy ezek a bulik mindig arra irányulnak, hogy minél jobban bedasszunk:)
aztán elájulás
aztán reggel szép csendben elódalgás:)

maincoon © 2009.08.09. 18:16:20

@Nelson Mandula: kössz, ne :DD jövő nyárig majd csak kiheverem a tegnapi/mai megrázkódtatásaimat :D


jó sörözést, mentem fesztiválozni :D

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 18:19:30

@maincoon: ez szentségtörés:)
ja! amúgy átadtam a simit, nem tudom mondtam-e
mindenre nem emlékezhetek ugyanis:)

@Nelson Mandula: Dagi kérdezi, hogy szabid alatt miért láttam minden reggel fehér locsolós ifát? meg néha kékplatóst tele földdel
meg egyszer okkersárgát
olyat még sose láttam
Egyéves rád hárította a felelősséget

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 18:20:12

@b[ALien] a kopasz baba:
na ja. haverok, buli, balta.
ha család van, akkor marad a balta... lehet verni a sátorcöveket meg hasogatni a tüzifát. J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 18:24:31

@b[ALien] a kopasz baba:

Minden ifa éjjel-nappal hordta a kecsketejet az Őrségből, amit előzőleg felmostam.

.lll. 2009.08.09. 18:32:22

jestét,

ennek vasárnapnak is harangoztak
holnap hétfő,örvendjetek

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 18:34:59

@Nelson Mandula: fél szemmel figyeltél?
jesszumnak elveszett a cicója:(
de már van új

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 18:57:42

@b[ALien] a kopasz baba:
ezt nem tudtam. szegény. mármint jesszum is meg az elveszett macs is. de az jó, hogy van új.
az én majom macskám most épp a vállamon ül és lesi a képernyőt. üdvözletét küldi daginak meg a többieknek.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 19:05:59

@b[ALien] a kopasz baba:


A csípős mustármagot én is szeretem.

A zöldségeket is.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 19:27:47

@Nelson Mandula: Kukk!:)
én nem szeretem a vállamra helyezni
fájdalmasan kapaszkodik
mondjuk a Dagi el se férne:)
Meg Yoda se
csak egy picit kisebb
Kiscica időnként
de mikor lemászik, a hátamon fékez:)

@jesszum: emlegetett Zsömi

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 19:39:25

@b[ALien] a kopasz baba:


Most értem haza.

A bográcsban sertéspörkölt volt.

Csülök is főtt benne.

Finom volt.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 19:41:56

@b[ALien] a kopasz baba:


Zsömle jöhet vállra.

Kb.30 deka a súlya,körmei levágva.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 19:42:05

@jesszum:
miben a sátorban? J
értem ám, nem felejtettem el! majd legyen nálad egy kis csipős mustármag, én meg valami zöldségnek öltözöm és kecskebőr mamusz lesz rajtam. (csak hogy megismerjük egymást) J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 19:48:42

@b[ALien] a kopasz baba:
hát én sem veszem a vállamra. odajön magától. (a szék háttámlájáról közelít iylenkor)
időnként fájdalmas, de tőlem nem is kérdezgeti a feleségem, hogy ki karmolt össze! JJ

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 20:06:16

@jesszum:
a részleteket majd mailben.
üdv a 30 dekásnak!

Stupido_Girl 2009.08.09. 20:09:58

A T-Hommal bő 2 éve vagyok kapcsolatban, ennyi idő alatt a szerelők 6x tették személyes tiszteletüket a lakásomban, utoljára a héten. A kapcsolatunk már-már barátinak nevezhető.
Első alkalommal 1 hónapot vártam a bekötésre, az előző szerződésemet a UPC-vel fel kellett mondanom, mert ahova költöztem, nem szolgáltattak.
2007 júniusában kötötték be először.
Idén januárban újra költöztem, kerületen belül, cirka 1 km-re. Az átkötésre is 1 hónapot kellett várnom. Ezt már kicsit rossznéven vettem, se TV, se internet, se telefon. (Igazából csak az internetet hiányoltam, de azt nagyon, mivel webprogramozó vagyok és sokat dolgozom itthon, így ez elég szívás volt.)
Az átkötés ráadásul csak egy szoftveres beállítás volt, amihez nem is kellett volna kijönnük, mert csak a saját laptopjukat használták. Nem értem, miért kellett erre 1 hónapot várni.
A TV-hez tartozó set-top-box-al 4x volt probléma, 2x cserélték, 2x nem kellett cserélni, valami beállítás elállítódott, a saját számítógépemet felhasználva állították be a netről elérhető szoftverjükön. De ők kijöttek. Valamiért szeretnek az én gépemen dolgozni :)
Mindettől függetlenül, azért élvezem az IP tévé előnyeit (felvétel, leállítás, videótéka...), a kép nekem nem szokott szaggatni, csak néha a telefon.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 20:12:36

@jesszum: egyszer próbáltam Yodának körmöt vágni. Véreztem. Kaptak kaparófákat. vagy ötöt. Használják ügyesen
Próbálnád a Dagit vállra venni:)
kiskorában,mikor kiesett, még működött
Most már el se férne a nagy p*csája a dokkmunkás felsőtestemen:)

@Nelson Mandula: tőlem néha megkérdezik: mivan macskával aludtál?
meglepődnek a válaszon:)

Ettem sárgadinnyét.
Iszok rá sört:)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 20:34:46

@b[ALien] a kopasz baba:
Egs! Bontok én is egyet. Majd rád kenem. J
Nem tudok zenélni, mert ki vagyok zárva a konyhába a laptoppal, a feleségem Cseh Tamást hallgat a nagy gépen, ezen meg olyan kis vackok vannak, amit hangszórónak csak erős jóindulattal lehet nevezni.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 20:57:54

@Nelson Mandula: nyugodtan, vállalom:)
A konyha jó hely
ott van a hűtő... JJ

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2009.08.09. 21:07:47

Nalunk is van macska, kutya is. A macska az idosebb lanyome (sajnos mar amerikai). Amig itt volt, mindig a nyakaban hordta, mint valami boat! A kutyank a harmadik fekete labrador. Teljesen infantilis - meg a betorot is beengedte maga mellett a nappaliba! Azert igy szeretjuk!!!
Most, hogy a lanyom nincs itt, altalaban hozzam jon nyavogni/beszelgetni ha enni akar. Egesz hosszu beszelgeteseink vannak! Szerencsere megtanulta, hogy semmire sem szabad felmaszni a foldszinten, igy tudok dolgoznio is (ha eppen nem reklamal valami kaja miatt)
Nevuk? Bögyi (a macs) es BonBon a kutya.
Fahejas rablohust sutottem grillen grillezett padlizsannal es lapka krumplival (kb 5 mm vastag krumpli szeletek, sozva, majorannazva es csepp olivaolajjal osszerazva a grillen ropogosra sutve). A padlizsan vicces volt - egy rokontol kaptuk - mert kb 3 cm vastag es 30 cm hosszu vekonyka rudacskak voltak, de azert jo volt.
En is elteszem magam holnapra

EÖ (törölt) 2009.08.09. 21:16:31

@Nelson Mandula: érdekes, nálunk pont fordítva van, a nagy gépen homározok, mert a laptoppal sonkás melegszendvicset süt az asszony
J
és persze örülök, hogy kipihentem magam és újra vagyok. J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 21:17:13

@b[ALien] a kopasz baba:
a konyha a legjobb hely, nem csak a hűtő miatt, de itt rá is lehet gyújtani.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 21:22:15

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
hat Marynek tobb bortovaja van miint nekem az tenyallas
a tobbi cuccrol nem is beszelve
buuuuuuut
egy kis sarokban meghuzodik a toltovel egyetemlegesen

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 21:27:04

@1éÖ:
én is örülök, hogy kipihented magam. J Tiszteletem B.Andinak! Majd szólj neki, hogy legközelebb, ha melegszendvicset süt, a böngészőben ne a fürge ujjak hímzőmagazin oldala legyen nyitva. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy az ember mit sem sejtve beteszi a mogyorós pacalos szendvicset és a végén túlsült fahéjas tökfőzelékest vesz ki belőle.

EÖ (törölt) 2009.08.09. 21:34:33

@Nelson Mandula: kösz a tippet! pont hogy bekönyvjelzőzöm a fürge ujjakat, mert imádom a túlsült fahéjas tökfőzelékest.
de nem tudtuk, hogy így kell csinálni!
pedig B. Andi a postáshoz is átjár esténként receptért!
arra már rájöttünk, hogy ha máglyarakást akarunk csinálni, akkor a Reichtagos háttérképet kell betölteni.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 21:36:14

@Andrass9: korrekt leírás:)

@Nelson Mandula: hé! úgy volt leszoktál:)
mondom ezt pöfékelve
sörözve
Dagi táplálkozik

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 21:39:53

Egyik szülinapomra kaptam egy ilyen könyvet
olyan 1x 8-9?
fürge ujjak
csak én azért kaptam, mer másnaposan mindig remeg a kezem:)

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.09. 22:00:59

22.00 Híreket mondunk:

Még két óra valahány perc és szily bácsi postot dob :))))))))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 22:44:35

3/4 5
Mary szolt hogy meg 10 perc es kesz az ebed
soha de soha....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 22:47:01

amugy egyben sutott marhavalami krumplival meg igen vegyes zoldsegekkel
sutott hozza kenyeret is
meg sor
mondjuk a reggelirol meg abszolute megfeledkezett

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 23:23:17

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
isteni lett
most esszuk
de fozes kozben megivott egy bladimerit es ilyenkor be nem all a szaja
egyfolytaban beszel

hansy 2009.08.11. 09:11:26

A sztorim a következő:

Egy meglévő IP tv és élő telefonvonal mellé szerettünk volna internetet. (a modem adott az IP tv miatt, a számító gépet kell összekötni a kütyüvel. Ja egy panel lakásról van szó, ami körbe van lőve dsl vonallal.) T-HOME csomagot, melynek ára nyolcezer párszáz forint. Ezt a szerződés megkötöttük márciusban. Azóta internet nyet.
Egyszer hívtak, hogy jönnek, de nem jöttek. Távközlési cég lévén, Bell találmányával hadilábon állnak, postagalambot nem tartanak.
Most ott tartunk, hogy kibírunk három hónapot, és megyünk egy másik szolgáltatóhoz.

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2009.08.11. 09:28:27

Én év elején a Fibernettel sz*ptam 4 hónapig.
Január első hetében telefonon megrendeltem az alap net csomagjukat, ami hosszas nézelődés, számolgatás után a legideálisabbnak tűnt. Minden adatomat elkérték (még a SzIg számomat is) Közölték, 60 napon belül vállalják a bekötést.(de a csaj megnyugtatott, max. 2-3 héten belül meglesz)
1 hónap hullacsönd, finoman érdeklődni kezdtem.(a robothangok és automatikus menük szövevényén most inkább túllépnék, az egy külön poszot megér) A koléga a vonal végén közölte, hogy a telefonos megrendelések feldolgozása elég lassan megy, és különben is jobban tenném ha interneten megerősíteném a megrendelést. Megtettem.
Újabb egy hónap csönd, már március elejét irtunk. Ismét jólnevelten érdeklődtem, hajlandóak lennének -e végre lehetővé tenni hogy havi 3000 ft-ot fizethessek nekik. És különben lejárt a vállalt 60 nap, úgyhogy menjenek a francba. A vonal végén kis csönd, majd közli, hogy nem-nem kedves uram, a megrendelés február elején érkezett, tehát még csak 30 napnál tartunk. Mondom miafranc január első hetében kértem telefonon. Igenám de a februári netes megrendelés felülirta az előzőt, tehát sajnos ujra hátrakerültem a listában és ismét elkezdőtött a 60 nap. Na ekkor küldtem el a bánatosba a drága fiberes tagot. Erre türelmet kért, és gyors intézkedést ígért, pár napon belül felkeres a műszakis kolléga.
1 hét újabb semmi. (már március közepe, vagyis két és fél hónapja vártam) Megin telefon. A kolléga intéz, szervez, utánanéz. Előveszi a "munkalapomat". Közli, hogy a műszakis kolléga kintjárt nálam és rögzitve lett az internet bekötése. Na itt durrant el az agyam. Kérdeztem azért ugye számlát nem fognak küldeni, mert énnálam ugyan nincsen bekötve semmi. Kértem a csoportvezetőjétt a telefonhoz, akire ugy 20 percet kellett várnom. Meghallgatott, elnézést kért, közölte, hogy rengeteg a megrendelésük, kicsi a kapacitásuk és nem bírják a tempót, (akkor miért kamuznak 2-3 hétről, meg egyáltalán 620 napról)és megígérte, hogy a vétkes kolegát felelősségre vonják. Azonnal intézkednek és aztán mostmár télleg bekötik a zinternetet ahogyan azt rendesen kell. Napokon beül felkeres a fantomként várost járó műszakis kolléga.
Talán hihetetlen de egy hétig újra semmi nem történt, így kerek 3 hónapot vártam, hogy igénybe vehessema Fibernet internet szolgáltatását, 3000 Ft havi ellenérték fejében.

Pohár betelt, szép hétfői reggelen izombol felhivtam az első eszembeötlő net szolgáltatót (jóöreg júpíszí). Hihetetlen profizmus, felkészültség és 3 hónap kietlen, aszaló vágyakozás után felfrissítő erővel ható a reakció. Szerdán délelőtt jó lesz -e a bekötés. Hát mondom ha nem október valamelyik szerdája akkor ok. Muhahah. És tényleg jöttek szerdán, és tényleg bekötötték, és tényleg van azóta internet. 200 ftal drágáb de VAN!!! Nemmondom, hogy a júpí tökéletes, de legalább tényleg dolgoznak.

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2009.08.11. 09:32:54

Ja és azóta is várom a fiberes műszaki kollégát!!!
2009.08.11.

Gabir 2009.08.14. 11:34:13

Róóóland!!!
Akkaarszz khöörszaakkáááálttt???
süti beállítások módosítása