Tékozló Homár

Miért szakít J. 17 év után az OTP-vel?

2009.09.04. 00:05 | szily | 842 komment

A Homáron gyakran szerepelnek dühös ügyfelek, sőt ugye a vadak meg a trágárak sem ritkák. J. OTP Bankhoz írott búcsúleveléből több szenvedély süt, mint bármelyik agresszív, anyázó, vagy fenyegetőző levélből. J. ugyanis mélyen csalódott: nem káromkodik, nem emeli föl a hangját, csak elképedve sorolja, hogy 17 év után, ami alatt mindig mindent időben fizetett, számlaforgalma folyamatosan nőtt, a válság miatt elvesztette az állsását. Munkanélküli segélyért folyamodott, megkapta, átutalták. Mi volt erre az OTP instant reakciója? Egy SMS-ben közölte, hogy - hoppá - nullára vitte le a folyószámla hitelkeretét. J. azonnali hatállyal szakít az OTP-vel, parázsló érzelmek alant:

Olvasson tovább!

Az ember, aki mindenáron úszni akar Miskolcon

2009.09.04. 00:01 | szily | 118 komment

Gabesz olyan szorult helyzetbe került, ahonnan MacGyver se vágná ki magát olyan könnyen. Hajnalban elment az uszodába, hogy vegyen egy bérletet és ússzon egyet munka előtt. Az úszómester nem engedte be, mert nem volt bérlete, és a reggel nyolcas pénztárnyitás előtt csak a bérletesek mehetnek be. Kesergés alant.

Olvasson tovább!

Ajándék előfizetés a Vodafone-nál

2009.09.03. 14:21 | jackyll | 194 komment

Úgy látszik nem csatlakoztk elegen a Vodafone MobileWeb Basic akciójához a nyáron, mert elkezdték "ajándékba" szórni "hűséges" előfizetőiknek. Amennyiben naiv ügyfél nem mondja le smsben, seperc fizetheti is új korlátlan hozzáférését:

Az alábbi sms jött a vodafonetól, mert szép vagyok: "Hűséged jutalmául szept. 15ig díjmentesen böngészheted az internetet és e-mailezhetsz. A díjmentes időszak után a MobilWeb opció aktiválva marad és 6 hónapig féláron, fix 400Ft-ért korlátlan adatot biztosítunk hozzá. Az opció lemondása: szept.15-ig az XBASIC szó1270-reküldésével, Vodafone”

Külön jó dolog: korlátlan adatot biztosítanak. De egy kérdés felmerül: Hogy a tetves K. anyjába jutott eszébe valakinek, hogy JUTALOMBÓL EGY FIZETŐS SZOLGÁLTATÁST AD, amit NEKEM KELL LEMONDANI, ha nem tartok rá igényt.

Olvasson tovább!

Már magának is bekötné a netet a T-Home ügyfele

2009.09.03. 09:00 | ge | 320 komment

Krisztiánnak aláírt szerződése van, türelme már egyre kevesebb. Körülötte már jónéhány lakásba bevezette a T-Home az optikai kábelt, csak nála döntenek mindig úgy, hogy műszakilag nem lehetséges.

2008. decemberében a T-Home engedélyt kért, hogy társasházunkba bevezethesse az optikai hálózatot. Az engedélyt megkapták, januárra prognosztizálták a bekötést. A munka siettetésére szerződést lehetett velük kötni. (ahol többen szerződnek, ott kezdenek a lakótelepen). Márciusban újra próbáltam a szerződéskötést, hátha hamarabb ideér az optikai háló.
Olvasson tovább!

Végbélkommunikációs stratégia a Vértes Volánnál?

2009.09.03. 00:13 | szily | 201 komment


"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran felhívtam a számot éjfél előtt pár perccel, merthogy azt azért lecsekkoltam a cég weboldalán, hogy ez tényleg a nonstop diszpécser száma.

Olvasson tovább!

Már a piszoár is angolul nyomja

2009.09.03. 00:01 | szily | 26 komment


Magyarország megváltozott, a külföldiül makogni is képtelen bennszülöttek földjéből olyan Kánaán lett, ahol még a fehéráru is prímán kommunikál angolul. Harryjános röviden írta le a körülményeket, engem azóta kínoz a kérdés, hogy hogyan semmisülhetett meg a négy vizeldét ábrázoló fotó.

Az alábbi fotót AZFESZT-ről hazajövet, az egyik benzinkút férfi mosdójában készítettem. Ráadásul mind a négy pissoir-ra ez a vicces papír volt felragasztva (sajnos az erről készült képem megsemmisült :( )! Csak gratulálni tudok a fordítóknak, ismét sikerült a művükbe egy kis mókát belecsempészniük.

 

A legveszélyesebb bankok VÉSZ-listája

2009.09.02. 16:20 | jackyll | 169 komment

A Homár teljes ollószélességben támogatja a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége önszerveződő és csak a helyi viszonyoknak megfelelően őrült bankbontási érdekvédő tevékenységét. A "válságon" ugye szénné keresik magukat a bankok, hiszen árfolyaveszteségre hivatkozva jóval nagyobb mértékben emelték és azóta is fent tartják a törlesztőrészleteket. A VÉSZ azt a mókát eszelte ki, hogy közzéteszi "a lakosságra legveszélyesebb bankok és egyéb pénzügyi vállalkozások feketelistáját", vagyis azokét, akiket rajtakaptak, hogy az önhibájukon kívül fizetésképtelenné váló adósokat kilakoltatják, és ezek közül a 2 hónap múlva a "legsikeresebben rablót megsemmisítik". A lista:

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása