Tékozló Homár

12 liter savanyú Tesco-tej hiteles története FRISSÍTVE!

2014.07.03. 13:29 | Homár Hilda | komment

tesco_plusz_765x345.jpg

Olvasónk reggel tejeskávét akart inni. Nem sikerült. Ettől annyira bepöccent, hogy üti-vágja a Tesco-ügyfélszolgálatot, pedig azok igazán megszaggatták a sötétkék egyenblúzt, mert olyanokat írtak neki, hogy "mindenképpen megvizsgáljuk az említett problémát" meg, hogy "Nem szerettünk volna sem kellemetlenséget, sem kárt okozni Önöknek, utólag is elnézését kérjük az okozott kellemetlenség miatt.". Mondjuk akinek megvan az a pillanat, amikor az ember korán reggel gyűrött fejjel, egy rettenetes zűrös napra készülve hirtelen rádöbben, hogy félig kész kávéja mindörökre félig kész marad, mert nincs tej, az azért biztos tud azonosulni vele. 

T. Homár!

Alant a levelezésem a Tesco ügyfélszolgálatával, a történet elég jól kibogozható belőle. A lényeg: az online házhoz szállítással megrendelt 16 liter tejből a szavatossági idő lejárta előtt előbb szépen apránként, aztán hirtelen összesen kb. 12 liter megromlott. Nem volt egy jó üzlet.

Kérem szépem, hogy a t. Homár-olvasók kíméljenek meg az „aki a tecsóban vásárol, sikeres ember nem lehet”, illetve „csak a lúzerek vásárolnak a Tescóban” típusú hozzászólásoktól, mert 1) a Tesco pont annyira megfelel a nagybevásárlás cipelős részének házhoz szállításához, mint bármelyik más házhoz szállítós üzletlánc, 2) a tescóban is pont annyira elvárhatom, hogy a pénzemért fogyasztható árut, a megrendelt szolgáltatást és a reklamációm kielégítő intézését kapjam, mint bármelyik más házhoz szállítós üzletláncnál. Akkor most jöjjenek a levelek:

1. levél

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Panasszal szeretnék élni egyrészt kiszállított termékük minősége, másrészt telefonos ügyfélszolgálati munkatársuk impotenciája miatt.

Mint ahogy már visszatérő vevőként többször is, legutóbb június 19-i kiszállítással rendeltünk önöktől egy nagyobb tételt (bevásárlás azonosítója: ...), ezen belül 16 liter Tesco tejet. Bár a dobozokon június 28-i lejárati idő szerepel, már e hét elején kétszer előfordult, hogy a kibontott tej savanyú, romlott volt, csak 2-3. próbálkozásra sikerült fogyasztható állapotú dobozt kibontani. Mivel úgy gondoltuk, meleg időben ennyi még talán "belefér", nem is reklamáltunk, ám ma reggel konkrétan a 8. dobozban találtunk iható állapotú (nem romlott, nem savanyú, sőt pár dobozban savósan összeállt) tejet. Ezzel a 16 liter tej el is fogyott úgy, hogy abból ténylegesen talán 3-4 litert sikerült elfogyasztania a családnak.

Felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, ahol a hölgy közölte, hogy semmit nem tud tenni, mert

1) egyrészt június 19-e már rég elmúlt, miért nem jeleztük azonnal.

Válaszom: azért, mert ha az ember nagyobb mennyiségben vásárol, az nem jelenti azt, hogy az összes rendelt terméket 2-3 napon belül ki is bontja. Meglátásom szerint nem a vásárlás időpontja a döntő ebből a szempontból, hanem az, hogy a fogyasztás (vagy esetünkben annak kísérlete) a terméken szereplő lejárati időponton belül történt-e. Jelen esetben a tej a feltüntetett adatok szerint még fogyasztható.

2) miért nem azonnal jeleztük a problémát, amint az első romlott dobozt észleltük.

Válaszom: ahogyan fent már jeleztem, úgy gondoltuk, ennyi még belefér, de a mai 8. doboz romlott tej után nyilvánvaló, hogy nem egyszeri véletlenről van szó, hanem valószínűleg valahol megszakadt önöknél a tárolás vagy kiszállítás során a folyamatos hűtési lánc. Kicsit visszatetszőnek és felháborítónak találom, ha a vevő rugalmasságát, toleranciáját, amivel nem reklamál rögtön az első fogyaszthatatlan doboz után, ügyfélszolgálati munkatársuk a reklamáció intézése során azonnal ellene fordítja, mondván miért nem reklamált azonnal.

3) fáradjak be a blokkal és a kifogásolt tejekkel a legközelebbi Tesco áruházba, ahol kicserélik fogyaszthatóra.

Válaszom: egy online házhoz szállításos vásárlás esetében eleve nevetségesnek találom, hogy személyes ügyintézést ajánlanak. Ha személyesen szeretnék vásárolni, akkor nyilván már a vásárlást is úgy intéztem volna. Az pedig különösen nevetséges, hogy nyolc darab kibontott (!!) tejesdobozzal szerencsétlenkedjek el egy Tescóba személyesen csak azért, hogy elhiggyék, hogy nem passzióból bontogatok ki majd' 10 liter tejet két tejeskávéhoz, hanem azért, mert szeretnék találni egyetlen dobozt, amiben még fogyasztható tej van. Aztán persze az új 8 liter tejet személyesen cipeljem haza. Hiszen az online vásárlással éppen ezt szerettem volna elkerülni, nem?

Csatolt fájlban küldöm a ma reggeli próbálkozásunk eredményét fogyasztható tej után.
Üdvözlettel

2. levél

Tisztelt ...!

Köszönjük az észrevételét, panaszát eljuttattuk az illetékeseknek kivizsgálásra. Fontos számunkra vásárlóink elégedettsége, ezért mindenképpen megvizsgáljuk az említett problémát, mivel az előírt szabályoknak megfelelő tárolás ellenére romlott tej került kiszállításra. Amennyiben szükséges természetesen a beszállítónak is továbbítjuk az esetlegesen feltárt hibát.

Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint, az érintett termékeket és a vonatkozó blokkot bármely Tesco Áruházban tudja intézni, termékcsere vagy árvisszatérítés tekintetében, a vásárlástól számított 14 napon belül. Mivel dobozos tejről van szó, az üres doboz is elfogadott.

Nem szerettünk volna sem kellemetlenséget, sem kárt okozni Önöknek, utólag is elnézését kérjük az okozott kellemetlenség miatt. A gondos bevásárlás, és kiszállítás a megrendelés alapján a mi felelősségünk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a jövőben ilyen problémával ne találkozzon! Reméljük, továbbra is az online vásárlóink között üdvözölhetjük!

További szép napot kívánunk!

Üdvözlettel:

(Itt megjegyezném, hogy már-már tragikomikus, ahogyan egy átbosszankodott reggel után

TOVÁBBI szép napot kíván az ügyintéző.)

3. levél

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Nem igazán tudom eldönteni, hogy elolvasták és értelmezték-e reklamációs levelemet vagy csak jött a sablon válaszlevél automatikusan. Nem igazán érzem, hogy valóban a vevő elégedettsége lenne a cél a reklamáció intézése során. Mert ugye a legkisebb is számít...

1) Nem "romlott tej került kiszállításra", ahogyan ön a válaszlevelében írja, hanem a kiszállított tej legnagyobb része a szavatossági idő lejárta előtt megromlott. Azt hiszem, ezt elég érthetően megfogalmaztam a levélben.

2) Nem igazán érdekel, hogy a beszállítónak milyen hibát és hogy tárnak fel. Én önökkel állok kapcsolatban, így a reklamáció megnyugtató elintézése az önök feladata, aztán hogy önök mit és hogyan intéznek a beszállítókkal, az nem a vevő dolga.

3) Nem tekintem megnyugtató elintézésnek, hogy az üres dobozokkal a legközelebbi Tesco áruházba küldenek. Ahogyan első levelemben már írtam is, azért rendelünk és fizetünk házhoz szállítást, mert éppen az áruházban való személyes vásárlást és az ezzel járó cipekedést szeretnénk elkerülni. (Nem mellesleg a dobozokat reggel óta már kidobtam, ugye nem gondolja, hogy nyolc savanyú szagú tejes dobozt fogunk naphosszat kerülgetni a konyhában?) A rendelés leadásakor mi önökkel házhoz szállításos szolgáltatásra szerződtünk, így nem is igazán értem, hogy − a telefon és a számítógép korában − hogyan merülhet fel egyáltalán, hogy személyes megjelenésre kötelezik a reklamáló vevőt. Pláne, hogy esetünkben Tesco saját márkás tejekről van szó, mégis hol máshol vettük volna, mint a Tescóban???

4) A blokk megvan ugyan, szívesen be is szkennelem, ha ezen múlik, de azért megjegyezném, hogy elég nevetséges dolog online vásárlás esetében a blokk meglétéhez kötni a reklamáció intézését, lévén az egész vásárlásnak (a vevő adataival, a vásárlás időpontjával és a vásárolt termékekkel együtt) nyoma van a számítógépes rendszerükben.

5) A megnyugtató elintézést és megfelelő kártalanítást kb. úgy gondolnám, hogy a megromlott mennyiséggel megegyező terméket kiszállítanak az eredeti megrendelésben szereplő címre, aztán jöhet minden más, hogy "fontos számunkra vásárlóink elégedettsége, ezért mindenképpen megvizsgáljuk az említett problémát"... és "a gondos bevásárlás, és kiszállítás a megrendelés alapján a mi felelősségünk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk"... blablablabla... mert ettől még sem fogyasztható terméket nem kaptam a pénzemért, sem megfelelő szolgáltatást. Ha sikerült ezt elfogadni és megvalósítani, akkor "továbbra is az online vásárlók között üdvözölhetnek". De csak akkor.

Várom az előbbinél "kissé" segítőkészebb és kooperatívabb válaszát, üdvözlettel

Ez utóbbi levelemnek 4 napja, azóta se kép, se hang. Két variáció van:

1) A fentebbi levéllel az ügyfélszolgálatos hölgy elintézettnek tekintette a problémát, ha nem akarok nyolc darab üres tejes dobozzal a legközelebbi Tescóba fáradni, majd onnan 8 liter tejet hazacipelni, akkor nem akarok, részéről ennyi.

2) Jelenleg is folyik a levélben szereplő kivizsgálás az illetékesek által. Ez esetben egyrészt fogalmam sincs, mit vizsgálnak és hogyan (sorban kimennek megkóstolni, hogy az aznap házhoz szállított tejek esetében máshol is felmerült-e a probléma vagy mi?), másrészt ez mennyiben befolyásolja azt, hogy a vevőt kár érte, amiért illene kártalanítani, aztán azt és addig vizsgálnak egymás között, amit és ameddig akarnak, természetesen a beszállítóval egyeztetve, engem ez hol kell érdekeljen?

UPDATE 06.05.13:03

Juhéj! Mondom, hogy dübör a fogyasztóvédelem! Az írás megjelenésének másnapján olvasónkat felhívták a Tescótól. Az ügy elitéződött, a hipermarket és olvasónk kibékült, mi meg örülünk ennek. 

Tizenkét liter Tesco-tej – update

Egy nappal azután, hogy megjelent írásom a Homáron, tegnap délután felhívott a Tesco ügyfélszolgálatának egyik munkatársa.

Arról tájékoztatott, hogy miután meghallgatta az ügyfélszolgálati munkatárssal folytatott beszélgetésünk hangfelvételét, megállapította, hogy az ügyfélszolgálatos nem megfelelően kezelte a reklamációt. Ezért a kolléganőt kiegészítő oktatásra küldik, tőlünk pedig elnézést kér.

Elmondta, hogy bár valóban az szerepel a szabályzatban, hogy alapesetben a reklamációt személyesen kell intézni, ezt a körülmények ismeretében igyekeznek rugalmasan kezelni – így online házhoz szállított, nagyobb mennyiségű áru esetében természetesen nem ragaszkodnak a személyes odacipeléshez. Felajánlotta, hogy egy általam választott időpontban ma kihoznak 12 liter friss tejet.

A tej ma rendben megérkezett, melyhez újabb bocsánatkérést és egy apró figyelmességet is mellékeltek. Nem tudom, véletlen volt-e vagy külön odafigyelés eredménye, de a tejes dobozok úgy voltak összeválogatva, hogy ne egy napon járjon le az összes, hanem néhány napnyi különbséggel. Ha ez direkt volt így, akkor ezért külön köszönet. Nagyobb mennyiség esetén normál vásárláskor is praktikus lenne, de teljesen megértem, ha erre alapesetben már nincs kapacitás.

Örülök, hogy mégsem én vagyok a marslakó, és annak is, hogy – bár az ügyfélszolgálattal folytatott szóbeli és írásbeli kommunikáció nem ezt jelezte – mégsem az a Tesco üzletpolitikája, ahogyan első körben intéződött (volna) a reklamáció.

Az aggódó Homár-olvasókat pedig szeretném megnyugtatni, hogy el fog fogyni ENNYI tej a családban.:) És valószínűleg továbbra is „lúzer” módon a Tescótól rendeljük meg a házhoz szállítást, és ha már, akkor – horribile dictu – eztán is Tesco-tejet iszunk. :)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.07.03. 13:37:09

"Ez utóbbi levelemnek 4 napja, azóta se kép, se hang. Két variáció van:"
4 napja? Mit akarsz te, hiperűrsebességet? :D

A gyorsan romló tej plusz szolgáltatás gondolom.

2014.07.03. 13:38:42

"valószínűleg valahol megszakadt önöknél a tárolás vagy kiszállítás során a folyamatos hűtési lánc"
A dobozos tejet nem kell folyamatosan hűteni. Másrészt miért nem a gyártóhoz fordultál? Mire gondolsz? A tesco megkóstol minden doboz tejet majd úgy adja el? Okos

kakukk11 2014.07.03. 13:39:01

van egy stílusod, talán ha visszavennél az arcodból, többre jutnál, nem?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.07.03. 13:40:05

Dagályos a probléma súlyához képest.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 13:41:34

Legközelebb Jókai összest kérném!4!
Valaki összefoglalná?
Ennyi betű nem fér az agyamba!

Atörökk 2014.07.03. 13:42:23

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Vett aq marha kábé fél hektó tejnek csúfolt dobozos löttyött, rájapimpósodott, oszt mostt itt váncog.

Mr.paksimogyoró 2014.07.03. 13:43:17

A posztoló talán le akart feküdni az ügyfélszolgálatossal, hogy kiderült az impotenciája? Inkompetencia akart az lenni öreg.

AtiSnatch 2014.07.03. 13:44:11

osztán a tecskó honnan tudja, hogy nem az erkélyen tároltad vagy a sütőben? te kottonszökevény te.

AtiSnatch 2014.07.03. 13:46:57

ja és t. Homár-olvasókat szádra hiába ne vedd.

szmoker (Homo Trollicus) 2014.07.03. 13:48:51

Annyi idő alatt amíg ezt leírta a poszt toló, normális sikeres ember 10x megkeresi a tej árát.

Amúgy az volt már, hogy bezzeg a Lidl-ben fűszoknyás svéd lányok?...

Manyecska 2014.07.03. 13:49:39

Tuti villamossal jár tehát nem lehet sikeres ember a poszter!!4!8!32!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 13:51:02

16 litert meg sorbol se veszek egyszerre, nem tejbol
maaaargit

Atörökk 2014.07.03. 13:51:49

"Csatolt fájlban küldöm a ma reggeli próbálkozásunk eredményét fogyasztható tej után."
A költő itt vajjon mire gondolt?

Vasutassrác 2014.07.03. 13:58:12

Ha eltekintünk attól a ténytől, hogy a sztori elég vicces alapokon nyugszik, akkor is van némi kivetni valóm.

Tudtommal semmilyen törvény nem írja, hogy, ha neked valamit házhoz szállítanak, akkor minden egyes nyavalygásra kimenjenek hozzád. Nem te vagy a világ közepe, rajtad kívül még több ezren panaszolnak. Megnézném azt az áruházat, aminek lenne kapacitása mindig házhoz menni. :D

Másik: már ne haragudj, kedves reklamáló, de saját magadat szúrod tökön azzal, ha kidobod a reklamált terméket, mivel nem tudod bizonyítani, hogy valóban hibás volt egy termék (egy fotó azért nem egy hatásos bizonyíték). Én sem vágom ki az ablakon a kontakthibás USB kábelt, és rongyolok be a Media Marktba egy fotóval, hogy márpedig ez akkor is rossz volt. :D

Sokkal nyugodtabb lenne egy csomó ember, ha nem képzelné magát istennek, azért, mert van valami reklamációja, és nem úgy ugrik körülötte mindenki, ahogy ő azt megkívánja...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 13:59:03

@atörökk:
Szerintem valami "Out of order", vagy illyesmi...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.07.03. 13:59:46

@dr. phil. Sün‼ ツ: a posz toló kényelmes (lusta? beteg?), igényeskedő igénytelen homár, akinek a) nincs jó hűtőszekrénye; b) nem tudja mi a különbség a pasztőrözött (esetleg ESL) "hasábtej" és az ultrapasztőrözött "tégla" tej között.
A zügyfélszolga meg nem érti, hogy ha őtet minden nap be tudja rángatni a görcs, a poszt toló miért nem képes bevinni pár üres tejesdobozt (pl. a szelektív gyűjtőből), hogy kapjon friss tejitalt.
A posz toló meg nem tudja felfogni, hogy egy hat órában fizetett, de 10 órát dolgozó biorobot havi bruttó 60-ért nem fogja átírni a protokollt.

régebb óta vagyok Subban mint te 2014.07.03. 14:02:07

Kurvára igazad van posztoló, egy jobb világban bizonyára úgy működne a reklamáció orvoslása, ahogyan azt te elvárnád.

Ez azonban nem egy jobb világ. Ha az ÁSzF-ben elfogadtad, hogy bemész egy Tesco boltba termékcserére, akkor bemész a boltba termékcserére. Vagy hagyod a fenébe.

Oka: gondolom a kiszállítónak, akire te vársz, se felhatalmazása, se esze nincs garanciális ügyintézésre, arra legalább egy közepesen értelmes és kitanított droid szükséges. Ezeknek a feltalálási helye pedig a Tesco Áruházak.

amsz · http://www.amator-szexvideo.com 2014.07.03. 14:02:16

"egy online házhoz szállításos vásárlás esetében eleve nevetségesnek találom, hogy személyes ügyintézést ajánlanak. "
Akkor hogy akarod elintézni te barom? Tudod mit öntsd bele a savanyú tejet a billentyűzetbe, és majd a számítógéped USB portján kifolyik a kicserélt tej.

Egyébként szerintem:
aki a tecsóban vásárol, sikeres ember nem lehet,mert csak a lúzerek vásárolnak a Tescóban

Martinicske 2014.07.03. 14:03:00

Függetlenül a reklamáció jogosságától, pokoli egy ügyfél az ilyen, senkinek nem kívánom.

Egy korrekt bizonyítási eljárásra lenne szükség ebben az esetben, amikor az ügyfél folyamatos videófelvétellel dokumentálva elfogyaszt fél litert a reklamált tejből és nyomon lehet követni befosott-e tőle.

AtiSnatch 2014.07.03. 14:04:50

@atörökk: nem lepődnék meg, ha a másik csoportunkban találkoznánk a delikvens falfényképeivel.

régebb óta vagyok Subban mint te 2014.07.03. 14:06:24

@atpijkamo:
mert neked nincs annyi pénzed, ráadásul nem házhoz szállíttatod, és nem bírsz el ennyit, de ha bírnád se tudnád hova tenni.
De léteznek tőled különböző emberek is.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.07.03. 14:07:11

@Mr.paksimogyoró: impedancia.
@Martinicske: támogatom. Rájöttem mi hiányzik: az avatarod.

régebb óta vagyok Subban mint te 2014.07.03. 14:08:25

@hagyma:
az előzőmet neked akartam, csak béna szerencsétlen voltam

AtiSnatch 2014.07.03. 14:11:41

@régebb óta vagyok Subban mint te: szép dolog, hogy saját magadnak igazat adsz. :)

Mr.paksimogyoró 2014.07.03. 14:13:09

@Kellemes Zérókomponista: Úgy gondolod, az ü.sz.-os ellenállást tanúsított, amikor kiderült az impotencia?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 14:13:16

@régebb óta vagyok Subban mint te: orulok,, hogy tisztaban vagy a bankszamlam osszegevel
a letezo fizikai erommel
es a fennallo tarolasi kapacitasommal
tolem csak kulonbozo emberek leteznek
2 egyforma ember eleg ritka

en pl nem teszek a kv-ba tejet
es teny, meg eletemben nem vettem 16 liter tejet egyszerre
sort mar 60-at is
le volt akciozva:)
es nem volt romlott!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 14:16:09

@régebb óta vagyok Subban mint te: ettol fuggetlenul, ha valakinek kell 16 liter egyszerre, hat rajta
de hat bizony ha romlott a cucc, akkor be kell menni szemelyesen
mi a francot tehetne a TESCO?
kuldjon ki egy embert bemerni a tejet?
ha szemeleyesen veszem, ha rendelem, ha baj van bizony nem eleg emilezni
vissza kell vinni
de ha tudsz a subbarol jobb megoldast, akkor oszd meg velunk

Atörökk 2014.07.03. 14:18:11

Lehet ingyen pisálni a Tesco ügyfélszolgálatán?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 14:18:24

de legalabb ma azt is megtudtam, hogy nincs 16 liter tejre penzem
es nem is tudnam hova tenni
holnap mar lehet hajlektalan leszek:)

Martinicske 2014.07.03. 14:19:31

@Kellemes Zérókomponista: köszönöm az észrevételt, dolgozni fogok rajt.

Egyébként van előírás arra, hogy mindenkit kötelező kiszolgálni egy kereskedőnek? Nem lehet visszautasítani azzal, hogy ez a barom most már fárasszon valaki mást, mert úgyis mindig lesz valami kifogása? Vagy ezt kötelező tűrnie annak aki kereskedik?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 14:19:37

@atörökk: a Tesco-ban nincs klotyo
es ez felhaborito!!!
megiszod a romlott tejet es lefosod az inad

Manyecska 2014.07.03. 14:22:00

@atörökk: :DDDD
a prérikutyák válaszoltak odaát, láttátok?:)

régebb óta vagyok Subban mint te 2014.07.03. 14:22:01

@hagyma:
Az ügyfélszolgálat elhiszi a parasztnak, hogy nem hazudik, és tényleg romlott volt a tej. Időpontot egyeztet vele, és mondjuk ahogy az például az előző adagot kivitte, ezt is kiszállítja. Az üres dobozokat meg visszaviszi és kicserélteti a beszállítójával. (ahogyan egyébként is teszi az üzletbe bevitt, vagy csak simán ott lejárt szavatosságú termékekkel)

régebb óta vagyok Subban mint te 2014.07.03. 14:23:10

@hagyma:
van pénzed 16 liter tejre.

Csak nem egyben :))
De látom nagyon megütött feltételezés. Csak nem volt valóságalapja?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.07.03. 14:23:51

Észre vettem, hogy egyre több posztoló megírja, hogy mi trollok, mit ne írjunk. Ez nem szép dolog, és én utálom ha korlátozni akarnak. Tehát:
-nem vagy sikeres ember,
-lúzer vagy,
-vadász,vadász,
-az aldiban, svédszoknyás lányok..stb..
-sikers ember nem iszik tejet, stn.

és amúgy is::PPPPPPPPPPPPPPPP

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 14:26:21

@Manyecska: de nem kozoltek, mennyibe van a nyilvanos budi

herk 2014.07.03. 14:29:00

@Eltomi:
"Megnézném azt az áruházat, aminek lenne kapacitása mindig házhoz menni. :D
..
Én sem vágom ki az ablakon a kontakthibás USB kábelt"

A józan ész és a matek nem az erősséged, ugye :-)

Ha abból indulunk ki, hogy minden 100. kiszállitással van csak gond, ami azért elvárható egy kiszállitós cégnél, akkor összesen 101x kell kiszállni, 100 helyett. Erre azért kell, hogy legyen kapacitása egy online cégenek.
Értsd: ha 100x ki tud menni , tudjon 101x is.

Egy USB kábel elfér a két golyóm között. 8+ büdös, félig töltött tejes doboz már nem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 14:29:36

@régebb óta vagyok Subban mint te: de miert higgye el?
hatalmas valosagalapja van
most koltottem el otthon 10000 dollart, abbol 50-et pisilesre:)
/nekem egyszer romlott volt a hus, beultem a kocsiba, visszavittem es visszaadtak a penzt, emillel nem tudom, hogy inteztem volna el, irok a Krogernek, gyerekek romlott a hus, hozzatok ujat?
nem gondolhatod komolyan/

Atörökk 2014.07.03. 14:29:46

@Manyecska:
Hűbazmeg, három képernyő hosszan cukrozni a szart, Tolsztoj, de Jókai is két napig ugrált vóna fél lábán örömébe', ha csak fele ilyen jól ment volna nekik!

opati666 2014.07.03. 14:30:40

teszkóból...

házhozszállítással...

teszkóstejet...

Jean! Hozza a puskámat!

Manyecska 2014.07.03. 14:32:32

@hagyma: :DDDD na yó feladtam ezt!:P@atörökk: há' közönségszolgálat, két felvonásban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 14:35:18

@Manyecska: te konnyen vagy, de mi legalabb 60 liternyi tejet pisilesre koltottunk
es akkor meg at se szamoltam sorbe

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 14:37:38

@atörökk:
Neked is betelt az agyad?
Én má az elsőné föladtam!4!!!

Manyecska 2014.07.03. 14:39:51

@hagyma: mik vagytok törpe-vízműtelep??:D:D

AtiSnatch 2014.07.03. 14:42:14

@Manyecska: becsületesen nevén: hugyos józsi.

Atörökk 2014.07.03. 14:42:27

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Rágyöttem, kicsi pont vagyok én ahhoz, hogy eztet megércsem!

Atörökk 2014.07.03. 14:44:51

@AtiSnatch:
Azé' én örülök, hogy az itt elköltött 10.000 dollárból brunzolásra is futotta!

régebb óta vagyok Subban mint te 2014.07.03. 14:47:15

@hagyma:
azért vazze, mert belőle él.

Mert amikor jön cserélni, a hazug vevő pont úgy lebukna, mint ha a boltba vitte volna be.

És ha belefér a költségekbe a kiszállítás, akkor férjen bele a csere kiszállítása is.

Mert amikor veszek egy usb kábel a M Marktban akkor ha rossz visszaviszem, de ha valamelyik netes boltban veszem, akkor visszaszállíttatom, és ha igazam volt, térítik a postaköltséget. De van olyan, aki kijön, megpróbálja kijavítani, ha nem megy elviszi.

Létezik sokféle rendszer, ahogyan lehet a hasonló panaszokat rendezni, a Tesco azt választotta, hogy vidd be a boltba. Ettől még nem biztos, hogy ez a legjobb módszer.
Majd jön egy másik cég, aki nem ezt alkalmazza, hanem kicseréli helyben. Az vagy sikeresebb lesz, mint a Tesco, vagy belebukik. Majd kiderül.

Atörökk 2014.07.03. 14:50:04

Megvan! Kitaláltam! Lovaknak fogok nyilvános WC-ket nyitni! Dúlván csilliárdos leszek belőle!4!!

régebb óta vagyok Subban mint te 2014.07.03. 14:50:17

@hagyma:
"most koltottem el otthon 10000 dollart, abbol 50-et pisilesre:)"

Na és? Ennyit minden hónapban elköltök, ha nyaralok többet. Kivéve a pisilés részét.

Manyecska 2014.07.03. 14:51:45

@atörökk: szerintem is piaci rés ez, de az elefántnak kéne a Zoo-ban mer az annyit brunyál mint álat:)

Atörökk 2014.07.03. 14:53:28

@Manyecska:
Igazad van, de elefántból kevesebb van. Meg kel tudnom, hány elefánt, illetve mennyi ló van az országban, és az egészet átszámolni brunyaliter-állandóra. Akkor kiderül, melyik éri meg jobban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 14:53:43

@régebb óta vagyok Subban mint te: nem ertek egyet de ez nem erdekes
amugyis az en online vasarlom, az Mary
meg is halna ha interneten vasarolnank elelmiszert
neki az program
mindjuk meg csak 7 eve elunk egyutt, de meg nem ittunk meg 16 liter tejet
egyszer vett 1 gallonost oszt megromlott
azota ovatosabb

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 14:56:13

@régebb óta vagyok Subban mint te: ehhez csak gratulalni tudok
nekem nagyon fajt ez a 10 rugo, dehat Maryert mindent
es O nagyon birta europat es magyarorszagot
nekem nem volt sok ujdonsag
kicsit bunkobbak az emberek mint 16 eve, de alapjaban veve ez ilyen felvett stilus
belul rendesek
es affektalva beszelnek

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 15:05:24

@atörökk:
Szerintem eccerűen csak annyit írj ki: állatvizelde!
Akkó bemnnek a malacok, birkák, marhák, meg ilyesmik is!44!
Na az má erőssen profitszagó dolog.

Atörökk 2014.07.03. 15:06:39

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Azon gondúkszok, halaknak is nyitok. Ne mán a vizükbe pisáljanak.

jézushka 2014.07.03. 15:07:03

Tehát mielőtt elkezdtél vásárolni online, kurvára nem olvastad el, hogy a reklamációt minden esetben személyesen kell intézed? Rühellem az ilyen hőzöngő barmokat, akik azt gondolják, hogy nekik kijár az a megkülönböztetés,mint a Windsor-ház tagjainak. Nem mellesleg hogyan akarsz reklamálni, ha kidobod a terméket? Bemondásra miért kell elhinni bárkinek bármit? Egyébként is mi közöd az ügyfélszolgálatos potenciájához?

2014.07.03. 15:08:02

@atörökk: de bátor vagy pisilnél mi? :d

ahol lakom van egy Coop ott bemész és egy liter tejből sikerül egy liter tejet tuti hogy romlottan megkapni itt felénk még a liszt és cukor is hiánycikkazota nem szeretem a Coopot helyette járunk a csunya némethekhez Lidl meg Pennybe :))

AtiSnatch 2014.07.03. 15:09:23

Savanyú a szől... izé tej, mi?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 15:11:44

@atörökk:
Hát amennyit azok isznak, lenne kuncsaft dögivel!44!

Atörökk 2014.07.03. 15:13:30

@Bellocska:
Nem vagyok ijedős, ha kell, be is szarok!4!! Monnyuk én tejet csak kávéba, mármint boltit, rendes házit meg, ami tényleg az, hetente eccer tudok venni termelői piacon. Abból viszont másfél litert kb. egy hajtásra :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 15:16:51

tejjel a buzik isszak a kavet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 15:18:30

najo, meg a gyerekek es esetleg a nok
bar Mary cukor es tej-tejszin nelkul issza
itt ugy mondjak black

régebb óta vagyok Subban mint te 2014.07.03. 15:26:32

@hagyma: sok buzit ismersz, amiből ezt a következtetést vontad le?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 15:34:16

@régebb óta vagyok Subban mint te: ismerek parat, de sosem kavaztam veluk igy nem tudok kovetkleztetest levonnni beloluk
a heteroferfi a kavet feketen issza, cukor es tej nelkul, nem eszik vaniliafagyit, ilyenek
ez ugy jon a genekbol
cukros tejeskave felnott ferfinak
uristen
ezert tart itt a vilag

AtiSnatch 2014.07.03. 15:36:29

@hagyma: látom kezd elmúlni a magyar levegő jótékony hatása.

venszivar 2014.07.03. 15:37:40

barom! újra "lett" egy rajongód !?! KI észrevette, hogy te vagy itt a blog barma (blog bolondja! 16!). hugyos tivadar....:):D 16!

movhu 2014.07.03. 15:39:54

No kérem szépen ezért járok én személyesen bevásárolni, mert akkor nem sózzák rám a jó ideje ott álló tejet.

Mivel a TESCO és társai nem árulnak igazán friss tejet, ezért a következő kategória a hűtőben ~3 hétig tárolható, ami kapható náluk. Ez azt jelenti, hogy 9 napos hátralévő szavatossággal már közel két hete állt ott, és nagyszerűen el lehet az online vevő felé sütni. Lehet, hogy soknak tűnt a hátralévő napok száma, de valójában nem volt az. Sőt, ki tudja mennyit keringett már megfelelő hűtés nélkül a pack.

Online viszont most vettem hűtőt, az frankón üzemel :)

Prien-u47 2014.07.03. 15:40:48

Miért hagytad ki a bevásárlás azonosítóját a posztból? Ezek után ne csodálkozz, ha nem kapsz kupont a vastagkolbászra... :/

Komojtalan 2014.07.03. 15:42:10

Mit csinál a posztoló 16 liter tejjel? Örök életére vette? Még ha pálinka lenne :-).

Atörökk 2014.07.03. 15:42:15

@AtiSnatch:
Mindenre az sem gyógyír!

McZozo 2014.07.03. 15:51:31

@kowee:
Ha figyeltel volna arra amit olvasol akkor ertelmezhetted volna amit ir hogy Tesco sajat markas termeket vett. Igy jelen esetben meg ha a valo vilagban nem is a tesco de jelen esetben a tesco tekintheto gyartonak is.
De mindettol fuggetlenul ha nem tescos is lett volna te a tescoval alsz szerzodeses kapcsolatban a gyartotol el is zavartak volna. Erre par kivetel van csak amikor kulon felhivjak egyes termeknel a figyelmed hogy arra gyartpoi garancia van es nem kereskedoi. De ezek altalaba nem tejtermekek

AtiSnatch 2014.07.03. 15:52:12

@atörökk: ja, a lobotómia talán segítene. ja már megvolt? na mindegy.

Atörökk 2014.07.03. 15:55:32

@AtiSnatch:
Pedig 10.000 dollárért igazán elvárható lett volna, hogy gyógyíccson még a levegő is!

ptspts 2014.07.03. 15:57:02

Ha valaki vásárol, akkor kockázatot vállal: a termék hibásan érkezhet, elromolhat, megromolhat, késve érkezhet, a fizetés meghiúsulhat, a vásárló kevesebb visszajárót kaphat, a kártyás fizetés illetéke magas lehet, a pénznemek közti konverzió előnytelen árfolyamon történhet, zárva lehet épp a bolt, elfogyhat a kívánt termék, megdrágulhat a kívánt termék, a méret vagy a szín eltérhet stb.

A kockázat egy részét kereskedő átvállalja, mert törvény kötelezi rá (például a bizonyítottan hibás terméket javítania vagy cserélnie kell, vagy vissza kell fizetnie az árát) vagy mert elégedett, később visszatérő vevőt akar. De ettől még nem megy le 0-ra a kockázat. Ha a kereskedő visszaadja a pénzt, és időközben még lejjebb is ment a termék ára, akkor is veszített a vevő időt és lehetőséget (hogy hamar használja a terméket).

Kézenfekvő a tejmegromlós esetet (is) abból a szempontból vizsgálni, hogy kinek van igaza, kinek mi jár és mi a kötelessége, és mi a panaszkezelés ügyfélbarát módja. Szerintem ezek jól hangzó vakvágányok. Én örülök a posztnak, mert széles közönséggel megismertette, hogy milyen panaszkezelésre (és az ebből fakadó kockázatcsökkenésre) számítson az, aki a magyar Tescóból rendel. Ezek ismeretében minden olvasó fel tudja mérni, hogy a jövőben akarja-e a rendelés kockázatát, és fog-e rendelni. Sokan fognak, sokan nem. Az, hogy milyen webshopok nyílnak és maradnak fenn a jövőben, a piac dönti el.

McZozo 2014.07.03. 16:03:08

@Eltomi:
Induljunk eloszor a szolgaltato iranyabol. Eloszor is mi bizonyitja hogy nem a vasarlo tarolta rosszul es a hazhozzszallitas utan romlott emiatt meg. Mondjuk balkonra kirakta az x karton tejet az meg nem birta a legkort.
TEhat ezek azok az esetek ahol nincs jo megoldas itt max velelmezes es joszandek johet szoba. Ezt gondolom a tesconak kell kiszamolnia hogy megerie e neki ilyen bemondott esetekre pozitivan reagalnia. Ha ugydont hogy a johirneve megeri es mondjuk az adott szemely torzsvasarlo aki nem szokott mindenheten ujabb 2 karton tejert reklamalni, akkor igenis elfogadhatja a panaszt. Persze ha ezek utan mindenki igy akarna ujra es ujraingyen megszerezni a havi tejadagjat biztos valtozna a hozzaallasuk.
De visszaterve az eredetihez. Nem hiszem hogy a tesconak mindenkihez rohangalnia kene mert itt nem kell kijojjenek azert hogy a haznal vizsgaljanak biraljanak. Egyszeruen egy bejelentes utan ha jovahagyjak ujra ki kell szallitani x tejet es pont. ez nem hinnem hogy akkora megterheles lenne a tesco logisztikajanak.
Amugy meg az altalad felhozott usd hasonlat nem tul jo szerintem mert ott bizonyithato a hiba, mig egy fogyasztasi termeknel azert kicsit mas a helyzet es nem is eletszeru hogy mondjuk felbontasz egy budos savanyu tejet akkor tarolgatod meg hurcibalod. A doboz meg mint leirta meg nem jart le azzal mit nyer a tesco ha visszaviszi. Tehat mint irtam. ezt hivjak goodwill gesture nek ahol a ceg ugydonthet hogy hisz a vevonek es akkor karpotolja vagy letojja es akkor ugyse tesz semmit

AtiSnatch 2014.07.03. 16:06:25

@ptspts: "Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint, az érintett termékeket és a vonatkozó blokkot bármely Tesco Áruházban tudja intézni, termékcsere vagy árvisszatérítés tekintetében, a vásárlástól számított 14 napon belül. Mivel dobozos tejről van szó, az üres doboz is elfogadott.

Nem szerettünk volna sem kellemetlenséget, sem kárt okozni Önöknek, utólag is elnézését kérjük az okozott kellemetlenség miatt. A gondos bevásárlás, és kiszállítás a megrendelés alapján a mi felelősségünk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a jövőben ilyen problémával ne találkozzon! Reméljük, továbbra is az online vásárlóink között üdvözölhetjük!"

szerintem azért ez elég pozitív hozzáállás. ha én odaviszek 20 üres dobozt, kimondja meg, hogy romlott volt benne a tej?

MrZed001 2014.07.03. 16:20:35

Ha nincs más, sétáljon szépen be az áruházba, 2 szatyorba a 8 felbontott rohadt tej ...
Álldogáljon egy ideig a bejáratnál, vagy szellőzőnél, aztán ha véletlen egy arra járó gyerek felrúgja és végigfolyik a teszkón az erjedt szros löttye ... legalább tudja a többi zseni is, hogy ott mit vásárol.

2014.07.03. 16:20:56

Aki tescoban vásárol az sikeres ember nem lehet. ez volt már ?

meg az hogy teszkóban vásárolni ősi román szokás.

ennyit mára a tudomány és technika újdonságaiból.

Atörökk 2014.07.03. 16:22:05

@Kulics:
A posztoló direkte megkért minket, hogy ezt mellőzzük! Ahogy arra is, hogy ne mondjuk, hogy aki a Tescóban vásárol, az csakis lúzer lehet!

AtiSnatch 2014.07.03. 16:24:22

@atörökk: vagy román! de mindenesetre hülye.

Drago Brutic 2014.07.03. 16:24:43

Úgy van, baszd el az idődet és az életedet néhány liter romlott tejjel.
"(Itt megjegyezném, hogy már-már tragikomikus, ahogyan egy átbosszankodott reggel után
TOVÁBBI szép napot kíván az ügyintéző.)"
Úgy van, neked senki se kívánjon szép napot, magyar ember vagy, neked a cigány hegedűje sírjon, siratóasszonyok jajjgassanak reggeli közben. Úgy szép az élet!

Atörökk 2014.07.03. 16:27:59

@AtiSnatch:
Azt se értem, mi a halál kóchengeres, rongybatekert csoffadt faszának kell eccerre 12 liter tejet rendelni??? Oké, kényelmes dolog előre nagyobb tételben megvenni sok mindent, no de annyira a halál fasza után egy kicsivellakik, nincs egy bolt a hazúton, ahol naponta meg tud vanni egy kibaszott doboz friss tejet?

Ha meg télleg olyan helyen lakik, ahol seholsemmi a közelbe' mér nem tart kecskét, vagy bocit, ami ad tejet? Szóval posztoló minednképp lúzerromán :D

AtiSnatch 2014.07.03. 16:30:09

@atörökk: először is nem igazán nevezném tejnek, de te(l)jes mértékben egyetértek . :D

McZozo 2014.07.03. 16:32:17

@movhu:
Ertem mit irsz de ez is olyan balkani szokas, nem allitom hogy csak magyar lenne. De Pl a kodos albionban 3 evig nem volt autom es mivel en se szeretek cipekedni idonkent egy egy nagy bevasarlast megejtettem en is online TEsco jellegu aruhazakkal. Egyszer sem, hoztak romlottet nem frisset vagy par napon belul lejarot erdekes modon. Olyan volt hogy valami termek elfogyott es ez esetben annak megfelelo mas markas csere termeket hoztak de erre a pakolas vegen felhivta a figyelmet a szallito es megkerdezte megfelel e a cseretermek mert ha nem lehuzza a szamlabol es ott helyben visszateszi a kartyadra. (volt nala kis kartya terminal)

gabors 2014.07.03. 16:32:27

@hagyma: $6k koltottel el magyarorszagon ? 10 nap alatt ?? ugy hogy szallasra sem kellett kolteni ??? autot sem bereltel

jo draga lehet ott az elet ... vagy nagyon rosszul valtjak a dollar :-(

Atörökk 2014.07.03. 16:33:53

@AtiSnatch:
Öööö... igen, itt kezdődik :D

@gabors:
Olvass vissza, azóta felment 10.000-re!

平八 2014.07.03. 16:37:00

A posztoló egy primitív bunkó fasz és bekaphatja. Az ilyen embernek nem friss tej, hanem szájzár és internet megvonás kéne.
Hülye gyökér.

AtiSnatch 2014.07.03. 16:37:44

@atörökk: meg 16liter sör fogyott má el nagyon rövid idő alatt.

Atörökk 2014.07.03. 16:44:09

@AtiSnatch:
Ritkán fordul elő, hogy sok szomjas ember hozzátegyen az ottlévő sörhöz!

dailyvicodin 2014.07.03. 16:44:37

az ilyen hisztis embereket mifelenk felszoktak rugni

平八 2014.07.03. 16:37:00: +1

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2014.07.03. 16:45:19

"nem romlott, nem savanyú, sőt pár dobozban savósan összeállt"

A tej nem romlik el, a "savóssá válás" nem romlás.

Csináltál volna belőle túrót. A savót meg szintén meg lehet inni.

AtiSnatch 2014.07.03. 16:46:13

@atörökk: aljas módon kicserélik tejre4!4!

Atörökk 2014.07.03. 16:47:02

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Az agya (vagy ami a helyén van) oGvetlen!4!!

2014.07.03. 16:48:31

@atörökk: jól mondod !
pont ezért kérdeztem, hogy ez a szöveg volt-e már ?
Mert akkor mérges leszek !
hogy ilyen tuskók itt a népek, holott DIREKT megkérte hogy ne mondjuk.

Szegény Ede is hogymimindenre megkért minket... ej azok a régi jó faszenesek, ha beszélni tunnának.

平八 2014.07.03. 16:49:08

@dailyvicodin: Köszönöm, hogy megosztottad velem az élettapasztalataidat.

Atörökk 2014.07.03. 16:49:08

@AtiSnatch:
Mondom szomjas, nem vakmerő!

平八 2014.07.03. 16:51:04

@平八: Mármint ara értve, hogy nem csak nekem van elegem az ilyen alakokból. Felterjeszteném, hogy költöztessük a posztolót a környékedre, hátha még javulhat.
Persze tej nélkül.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 16:51:30

@atörökk:
Úgy érted, agymozgássérűtt?
Hinnye!4444!!

Aureliano Buendía 2014.07.03. 16:51:56

A poszt címe helyesen: 12 liter tejföl hiteles története

Atörökk 2014.07.03. 16:52:26

@Kulics:
Bizony!
Te is tuskó vagy! Meg főleg én!

Atörökk 2014.07.03. 16:53:32

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Inkább agyatlan, de hogy tuti retard, asssz bisztos!4!!

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2014.07.03. 16:53:50

"Mondjuk akinek megvan az a pillanat, amikor az ember korán reggel, gyűrött fejjel, egy rettenetes zűrös napra készülve hirtelen rádöbben, hogy félig kész kávéja mindörökre félig kész marad"

És akkor kávé nélkül megy be dolgozni az ügyfélszolgálatos... na bumm.

2014.07.03. 16:53:52

@hagyma: igen erre én is rájöttem és mi van a biszexxekkel:??

平八 2014.07.03. 16:54:39

@Martinicske: Van előírás és SAJNOS kell. Szerintem helytől függ, de általánosságban az az elfogadott dolog, hogy mindenkinek mindig válaszolsz, mert ha leszarod vagy ignorálod és a paraszt a hatóságokhoz fordul, hogy nem tudott panaszt tenni, akkor hajjaj.

2014.07.03. 16:55:51

@atörökk: lebuziztak engem leleszbiztek nyamm bár én fenntartom hogy amit iszok tejet az vizezett tej

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 16:57:35

@Tanácstalan:
A maji tej má nem alszik meg!44
Régen abba is több anyag vót!
Viszont a svejci tej....
Na aaaz igen!

Aureliano Buendía 2014.07.03. 16:57:37

@AtiSnatch: igen, nálam kb. itt vágta el magát.
Meg nagyon modoros. Erőltetett.

Atörökk 2014.07.03. 16:57:51

@Bellocska:
Akkó nem van baj, mer' heterók vagyunk! :D
Vagy? :D

Aureliano Buendía 2014.07.03. 16:58:53

@atörökk: lehet, hogy lefosta a monitorját. Csak erre tudok gondolni:D

Vagy maga a levél egy nagy fosch.

Atörökk 2014.07.03. 17:02:28

@uraaam:
És elküldte a lefosott monitor képét az ügyfélszolinak, vagy hogy?

Atörökk 2014.07.03. 17:04:47

Aztán combok voltak-é a tejhez? Ez is fontos!

Aureliano Buendía 2014.07.03. 17:04:47

@atörökk: infláció, meg minden. Meg a brent mozgása. Érted.

Atörökk 2014.07.03. 17:06:21

@uraaam:
A buzilobbinak is köze lehet hozzá.

Aureliano Buendía 2014.07.03. 17:06:27

@Tanácstalan: a lényeg az, hogy még növekedett is a termék forgalmi értéke. Erre kiönti a hülyéje.

Aureliano Buendía 2014.07.03. 17:07:32

@atörökk: én leszbikus vagyok, baszomalássan.

Aureliano Buendía 2014.07.03. 17:08:43

@atörökk: aztat gondolom, hogy a poszter arra a fosra gondolhatott, amit reklamációs levél/poszt címén megalkotott magából kifolyólagosan.

Atörökk 2014.07.03. 17:09:38

@uraaam:
Ahh! Azt panaszosfosnak híják. Lásd még Tiborc, csak ő dalban mondta el!

Aureliano Buendía 2014.07.03. 17:10:07

A teszkó helyében én kiszállítanék a posztolónak egy tehenet kárpótlásul. Akkor mindig lesz friss teje. Bár a panel harmadikon kicsit problémás lesz a dolog, de megoldja.

Bár lehet, hogy „tévedésből” egy bikát fog kapni.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.07.03. 17:17:22

@dr. phil. Sün‼ ツ: De, megalszik, olyan helyen köll venni!

@uraaam: YÍÍgy van, és még bifidusz effendi is lett benne, meg Élő Flóra is. Aztán rinyál. :D

Aureliano Buendía 2014.07.03. 17:23:58

@Tanácstalan: egyeseknek semmi nem elég jó. Az ilyenek csal azért élnek, hogy panaszkodhassanak.
Csúnya, ráncos, töppedt nyödgíjas lesz a posztolóból öregkorára.

2014.07.03. 17:42:54

@atörökk: valami hasonlo te sem vagy tuti valami buzzancs...meg nagymenő....:) XD

2014.07.03. 17:44:01

@Tanácstalan: ha igazi lenne az Élő Flórát hivhatnánk tejfelnek igy csak savanyú szQrnak ....:(

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.03. 17:44:55

@uraaam: azt is fejheti, csak olyan tejfölszerű lesz a végeredmény :-)

Atörökk 2014.07.03. 17:51:01

@Bellocska:
Egyszer nagymenővé változtattak, de már elmúlt ;)

Atörökk 2014.07.03. 17:55:46

@háromlábúbogár:
Elloptam az erőt,azóta én változtatok át másokat!

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.03. 17:57:27

@atörökk: úgy láccik interneten keresztül nem megy...
pedig lennének ötleteim, hogy kiket mivé lehetne ;-)

2014.07.03. 18:00:20

@atörökk: Ja a HMCS szigoruan....biztosan ha borotválkoznál (ugye mindenhol ) az segitene a karriereden XD D

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.03. 18:04:33

@Bellocska: nem nem, szigorúan lokálisan a Homárra kivetítve

Atörökk 2014.07.03. 18:11:35

@háromlábúbogár:
De, megy. Sajnos egyelőre csak egy irányba :D

@Bellocska:
Borotválkozok én mindenhol, ha azon múlik, kivéve dodzsemezés közbe' mer ott könnyen megvágnám magam!

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.07.03. 18:16:28

@Bellocska: Élő Flóra alatt én konkrétan másra gondoltam.

Atörökk 2014.07.03. 18:17:56

@Tanácstalan:
Abból lesz a bifidus coitus?

2014.07.03. 18:22:55

@Tanácstalan: már annyira ÉL hogy mászik is?:) volt szerencsém ilyen fehérjéhez ..XD

Atörökk 2014.07.03. 18:24:03

@uraaam:
Randi előtt nem eszünk bablevest, csak ha nincs más!

@Bellocska:
Van ilyen, csontkukacnak híják :D

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.07.03. 18:25:57

@Bellocska: Akkor te lány vagy. :)

Annyira Élő,hogy orális szexet is tud, bizony.

Kupon Károly 2014.07.03. 18:26:47

Posztolót már lehet, ugye?

Aureliano Buendía 2014.07.03. 18:27:21

@atörökk: valamint három liter teát sem iszunk meg.

Atörökk 2014.07.03. 18:31:50

@Kupon Károly:
Lehet, csak azt nem szabad neki mondani, hogy aki a tecsóban vásárol, sikeres ember nem lehet, illetve csak a lúzerek vásárolnak a Tescóban.

venszivar 2014.07.03. 18:59:37

gabors 2014.07.03. 16:32:27
@hagyma: $6k koltottel el magyarorszagon ? 10 nap alatt ?? ugy hogy szallasra sem kellett kolteni ??? autot sem bereltel

jo draga lehet ott az elet ... vagy nagyon rosszul valtjak a dollar :-(

Úgy teszel, mintha még nem tudnád, hogy a barom, az egy nagyot mondó degenerált....

sokat hugyozott s csak az több ezer $-ba kerül(nekik). :):D

igi1 2014.07.03. 19:05:39

@venszivar: mit csodálkozol, nagy a rokonság

biztos szabadulóbulit is tartottak, miután elment, oszt hagyott ott hagyma zsét

venszivar 2014.07.03. 19:11:20

@igi1: NE RÖHÖGTESS....!!! még a rokonsága is kerülte!16!:):D

különbem + @gabors: csodálkozott!!!16!

Én csodálkozom azon, hogy mekkorákat hazudik? :DDD16!

igi1 2014.07.03. 19:11:29

Én már teljesen leszoktam a Tescóról, miután besokalltam, hogy mindig romlott Coca-Colát veszek, akárhonnan vettem el a pultról.

Ha már a kólából is romlottat árulnak...

Manyecska 2014.07.03. 19:12:21

@Kupon Károly: Még löknél rajta egyet amikor amúgy is áááá haggyuk is.:D

igi1 2014.07.03. 19:12:45

@venszivar: de 200 dollárosért szerintem elviselték. :P

Én legalábbis erre gyanakszom, mer mi Ámerikában nem költöttünk 800 dollárnál többet két hét alatt, pedig igyekeztünk.

De aszonta, ITTHON IS VÁLTOTT, amit nem kell magyarázni! :)

Manyecska 2014.07.03. 19:16:32

Rohaggyon meg aki az egészségpénztár-gyóccertár programját "írja" mer mért számol el olyat amit nem lehetne x időtől..?:OOO NEM engedi lesztornózni az a poén sza faxolgatni kellett a banknak, mivel LEVONJA rögtön a számláról-természetesen...:D Nektek nem volt ilyen?

igazságos 2014.07.03. 19:18:18

@Manyecska: osztán te viszed a nyaralásra is a malackádat!?

Manyecska 2014.07.03. 19:18:53

Ráadásul készlethiány lép fel papppíron a gyóccertárba ráadásul úgy fest át is vettem-pedig nem, oszt mivel fénymásolni nem tudnak a gyóccertárba lefényképeztem a zösszes papirost:DDD:( mondom kitépem a belüket, és tombolva őrjöngeni fogok mer MÉRT fizessek azért duplán ami nincs is ugye nálam..:OO biztos komponista írta a progromot:P:D

igazságos 2014.07.03. 19:23:13

@Manyecska: jóvanmá, nem így kell viagrát venni

igazságos 2014.07.03. 19:27:04

@dr. phil. Sün‼ ツ: a nem romlott kóla ellentéte

avagy büdös kóla, de csak ha kinyitod a kupakot

mer a rendesebbje kupaknyitás nélkül is bűzlik :)

Manyecska 2014.07.03. 19:28:25

@igazságos: :DD nem, panthenolt akartam venni, de áprilistól nem lehet elszámolni VAZZZZE!:P

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 19:31:05

@igazságos: @atörökk:
Én még ollyat nem láttam!4!
Mongyuk, nem is élek vele.

@Manyecska:
Az egy görög templom?
Ollat is árúnak?
Hinnyeazannya!!!44!

gabors 2014.07.03. 19:32:41

@venszivar: hat valami nem kosher ezert uzentem az ironoknak ....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 19:33:20

@igi1: ket het alatt sorre tobbet koltok 800 dollarnal, igaz nincs sin kartyam
orulok, hogy aggodsz, de a csaladom es a barataim nagy szeretettel fogadtak
es soha senki nem volt bortonviselt, ne keverd ossze a csaladomat cigocsaladdal

nem "
itthon is valtott", hanem mindent otthon valtottem, dollart vittem kp
amugy jol valtottak, 225 kornyeken
egyeb kerdes?
megetetted mar a tyukokat?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 19:35:50

@gabors: hat nem fogok neked elszamolni, mert kurvara nem erdekel mit gondolsz, hiszel es cselekedsz
nagyon kozel volt a 10-hez
mindenestol persze, tehat repjeggyel stb.
de mint emlitettem, ha megengeded, nem irnam le, mi es mennyi
ne turkalj a zsebemben, mire koltok
thx

gabors 2014.07.03. 19:37:06

@Manyecska: pantheont veszel ???

mar ugy volt hogy a gorog valsagnak vege most meg eladjak a pantheont ??

igazságos 2014.07.03. 19:39:03

@atörökk: te csak idd a pályinkádat

Kupon Károly 2014.07.03. 19:39:52

@Manyecska: mikor is? A posztoló impotens, vagy mi?

Troppauer_Hümér 2014.07.03. 19:41:29

@batgirl: Ez az, mondd meg neki! :DDD

Egyébként ez a klinikai eset a homárt olvasókat kérte meg öncenzusra, nem a kommentelőket. Hát ki olvasta itt végig, mit írt?

Kupon Károly 2014.07.03. 19:42:05

12 liter tejemet ugyanennyi pálinkára cserélném

igazságos 2014.07.03. 19:42:30

@hagyma: most mit b@szogatol, mikor NEM ÉN KEZDTEM

/vannak kacsáim is/

225 körül nem válthattál, mivel 240-ért kellett minimum váltanod

mert most 238 a bankban, de a pénzváltóban több 2-3 forinttal

szóval ez is az egyik kamud

englandboy 2014.07.03. 19:46:07

@venszivar:

a fizetos budi sokba voooot

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 19:47:37

@igazságos: hat kar hogy nem talalkoztunk
240 meg az eladasi sem volt, nem a veteli
de ha veszel tolem 240-ert mar kuldom is

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 19:49:25

@englandboy: hat viccesn sokba
de nem az ara volt a lenyeg
hanem hogy mindenhol fizetni kellett erte szinte
Mary nem ertette, pl a nagybuszallomason pesten a stadionnal
vagy a varban...
stb.
de ezt hiaba mondom
nektek igy is jo
langyos a sor

Atörökk 2014.07.03. 19:50:09

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Én se! A zördög műve, kituggya, még patád is nőhetik tőle!4!!

@igazságos:
Kérdeztelek? Még világos van, ne itt lógjál, így jövőre se lesz meg a milla.

igazságos 2014.07.03. 19:51:03

@hagyma: hát most lebuktattad magad

225 se volt az, te kamus

:D

@dr. phil. Sün‼ ツ:
nem mindegy az neked!? lesz kacsamell is főtt krumplival

igazságos 2014.07.03. 19:52:11

@atörökk: én se kérdeztelek, de ne zavarjon

mondtam már, menjé pályinkázni a haverjaidhoz, ha még vannak

Atörökk 2014.07.03. 19:54:57

@igazságos:
Elemet vegyél inkább. Tartósat.

Manyecska 2014.07.03. 19:57:35

@gabors: ja, közben beraktam egy mosást gyorsban. igazából nem is azt akartam venni de mégsem írhatom le AZT..:DD pantenol? olyan van??

Manyecska 2014.07.03. 19:58:38

@dr. phil. Sün‼ ツ: aluttam öt órát ne kérdezt mért jobb hanem tudod:DD

Atörökk 2014.07.03. 20:00:30

@Manyecska:
Csak nem áramellátásod volt? :D

englandboy 2014.07.03. 20:01:50

@hagyma:

entolem annyit fizetsz nyilvanos budira Magyarorszagon amennyit akarsz
nekem nem oszt nem szoroz semmit

rakd a hutobe a sort ha langyos

igazságos 2014.07.03. 20:04:17

@atörökk: te meg csak piáljál tovább.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.03. 20:07:33

@igazságos: nejked ez a maniad, hogy lebuktattam magam es hulyesegeket beszelsz
a 225 kornyeke az eppen lehetett 223.80 is baszod
gondolod bolyongtam a bankok kkozott es kerestem, hol adnak erte 30 fillerrel tobbet?

de az elobb meg 240-rol meseltel....
kapd ossze a gondolataidat es higgadj le, van aki nem 800 dollarbol vakaciozik, megha ettol nem is boldog:)
sokat kellett azert melozni
@englandboy: bent van
angliaban is mindenhol fizetos a budi? es a tescoban van-eklotyo?

venszivar 2014.07.03. 20:07:56

@englandboy: Lehet, hogy a pere putty IS kért a hugyozásukért....azt is beleszámolta!16!

Atörökk 2014.07.03. 20:11:38

@igazságos:
Ja, értem már, zavar, hogy másnak vannak barátai és jól érzi magát :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 20:12:28

@atörökk:
Lehet, hogy Igi is bekólázott?

@igazságos:
Nem értem a zösszefüggést, szivem!44!
Aszittem, a Dagober bácsi van ottan, azé keveredik a kacsa a dollárral!

@Manyecska:
Ott vót a tizezredes?
Meg a Zoli?

igazságos 2014.07.03. 20:14:00

@atörökk: hát a piás barátaidat nem sajnálom tőled, ha erre célzol

:)

@hagyma: hiába magyarázod, 230 körül volt a váltásod

nem kell tagadni

most 240-ér lehet az usd-t váltani

Atörökk 2014.07.03. 20:16:10

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Hádde ennyire? Vagy a romoltbúl?

Atörökk 2014.07.03. 20:17:29

@igazságos:
Igen? Hol?

Iblachange Pénzváltó, Ibla Kft. pénzváltás

Geld wechsel kurs - Change rate
2014.Július 03.

VÉTEL
ELADÁS
Angol font
GBP
387,00
392,00
Ausztrál dollár
AUD
211,00
214,50
Cseh korona
CZK
11,15
11,55
Dán korona
DKK
40,80
41,80
Euro
EUR
309,50
311,50
Horvát kuna
HRK
41,00
42,00
Japán jen
JPY
2,19
2,24
Kanadai dollár
CAD
211,00
214,50
Lengyel Zloty
PLN
74,00
75,50
Norvég korona
NOK
36,10
37,10
Román lej
RON
69,50
71,50
Svájci frank
CHF
254,00
256,50
Svéd korona
SEK
33,10
34,00
Orosz rubel
RUB
6,00
7,50
Török líra
TRY
109,00
128,00
Amerikai dollár
USD
226,50
228,50

Szakérts még, köszike. Akkor pályinka se kell több :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 20:20:07

@atörökk:
Há figyu, én nem tudom, milyen lehet a romlott kóla, de ezek szerint egész jó tudatmódosittó!44!

igazságos 2014.07.03. 20:21:48

@atörökk: igen, de nem a pénzváltóban

szal 230-232ér váltott hagyma

én nyertem

igazságos 2014.07.03. 20:23:31

@atörökk: ja, majd elfelejtettem, hogy hagyma nem a mai árfolyamon váltott

és az euró/usd árfolyam a múlt héttől kezdve emelkedett ennyire

de 225-ér semmiképpen sem válthatott zsét a hagyma, és ő is azt mondja, akörül volt

Atörökk 2014.07.03. 20:24:54

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Ennyire? Asszem veszek kurvasok kólát, és megromlasztom!4!! Én is akarok ilyen flesset! Dúlván!4!!

igazságos 2014.07.03. 20:25:15

Ja, arról nem is beszélve, hogy a pénzváltáskor van ám TRANZAKCIÓS KÖLTSÉG IS. :)

Szal tényleg 230 az.

Ha már váltasz 7 eurót, akkor fizetsz 15-20 forintot még ráadásba.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.03. 20:27:38

azé' meg kell mongyam, hogy irigylem a gongyaitokat.

igazságos 2014.07.03. 20:28:26

Egyébként az nem úgy van, hogy ha sok pályinkát iszol, akkor előbb-utóbb nem lesz annak élvezeti értéke!?

Kell tehát mást is inni, mellé, mondjuk tejeskávét romlott tejjel, esetleg romlott kólát.

Mer, a részeg disznók is csak vedelnek, és letojják, mit isznak, akkor az már nem piálás, hanem csak pályinkavedelés.

Csak aztán nehogy úgy járjatok mint a Bajor Imre, az is hogy hirdette a piálást, aztán hová jutott.

Féltem én a törököt, előbb házasodni kéne, mielőtt elpatkol az örök pályinkamezőkre.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 20:30:52

@atörökk:
És ez lesz az év biznice!
Mos gondujjá bele:
3,5 dl pálesz 5000-é,
vagy 15 littyó kóla ugyanennyijé.
Megrohasztod, oszt el vagy látva sokájig!44!
Nem ám vizelde a zállatoknak!

igazságos 2014.07.03. 20:31:09

@sugargiraffusplumps.: beszéljünk a felmerült költségeidről tán!?

A levélírásnak is van kőccsége, az internetet sem adják ingyé.

A piáinkat mérgezik, az internetet megfigyelik, és akik még mernek küzdeni, azokat jól pofánverik, és mosolyogva szállítják ki a romlott tejet, amiből 3-4 liter tejet azér megittak, mer azt nem érezték romlottnak!?

igazságos 2014.07.03. 20:32:25

@dr. phil. Sün‼ ツ: szerintem a romlott kólaivásnak is van olyan hatása, mint a barackpálesznak.

Láthassátok, mindig inspirállak titeket, na ezé tartotok, vagy nem!? :)

Atörökk 2014.07.03. 20:34:37

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Hát 3,5 dl páleszt 5000-ér eleve csak sznob buzik vesznek!4!!

Kóla bisztosan ócsóbb, tanulmányozni kell a hatásmehanyizmusját, nincs mese! Ha megerjed, lesz kólapálinka? :o

igazságos 2014.07.03. 20:34:47

Ha így folytassátok, én leszek az első, aki a saját kommentjeiért is pízt kér. Mondjuk darabonként 100 forintot! :D

Manyecska 2014.07.03. 20:37:08

Azért meg kell mondjam fax kivan hogy még 15 perc van a mosásból hátra. Oszt még teregetni is kell. szar az élet.:DD

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 20:37:30

@igazságos:
Én így szeretlek, szivi!44!

@atörökk:
Nem köll itt tanulmányozni semmit, váglyá bele!4!
Még az év vállalkozója is lehecc!4444!

AtiSnatch 2014.07.03. 20:37:56

német birodalmi márkám van eladó!!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 20:40:37

@Manyecska:
Megin ott a tizezredes?
Addig fázisceruzájjatok!
Vagy fújjatok matracot!444!

igazságos 2014.07.03. 20:42:36

@AtiSnatch: már elkéstél, hagyma visszautazott

AtiSnatch 2014.07.03. 20:43:24

@dr. phil. Sün‼ ツ: 5 birodalmi ezüst márka három horogkereszttel, mit ér meg neked? :D

Atörökk 2014.07.03. 20:45:10

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Végül is... Már csak tunnám, mirűl ismerszik fel a romlott kóla!4!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 20:45:47

@AtiSnatch:
Há nem sokat.
Én ollyat nem gyűjtök.
Csak érdeklőttem, mer a török most akar belevágni a zévszázad biznicébe!44!
Nekem is köll valamit binicűnöm.

igazságos 2014.07.03. 20:46:00

@atörökk: menjé el a Tescóba, osztán ne csak sört vegyél

AtiSnatch 2014.07.03. 20:46:11

@atörökk: mirűl mirűl, igi megissza és bebuzdul tőle. örülök, hogy segíthettem. :D

igazságos 2014.07.03. 20:47:03

@dr. phil. Sün‼ ツ: csak aztán nehogy túl sokat biznyicőjé, mer biza minden sikeres bika mögött egy sikeres tehén áll, szal lesz feleséged a végén, és nem én.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 20:47:42

@atörökk:
Figyu, megveszed, oszt kibaszod a szabadba.
Igi megszakérti egy idő múlva, kész a biznic!4!

Atörökk 2014.07.03. 20:48:33

@AtiSnatch:
Hinnye... Ütős cucc lehet! És ahogy elnézem, évek múlva is ugyanúgy hat!

igazságos 2014.07.03. 20:49:11

@AtiSnatch: a törökk akarja meginni, ő meg már amúgy is be van buzdulva eléggé mostanra

/a sok pályinkától mindig maga felé nyúlik a keze/

Atörökk 2014.07.03. 20:49:47

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Á, hazudna, vagy lenyúlná. Nem bízok én benne megfelé ;)

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.03. 20:52:33

szerintem itt valami KOKA származék jöhet szóba, az hat ilyen módon...
évek múlva is láccik/érződik

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 20:53:30

@igazságos:
Asszon nem köll, má montam!4!
Egyedül biznyicelek!
A sün magányos állat!444
Eszt tanúd meg!

igazságos 2014.07.03. 20:53:51

@háromlábúbogár: elviekben az van a tejeskávéba is

tehát a poszter is csapkodott, meg hisztériázott

AtiSnatch 2014.07.03. 20:54:14

@háromlábúbogár: egy kicsit megbillent a szagember keze CocaKóláéknál és bumm is lett a KOKAIN.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 20:54:38

@atörökk:
Ha megfelelően leápulod, akkó nem hazudik!44!

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.03. 20:55:28

@igazságos: vagy csak eccerű PMS :-)

uraaaam hol van?

a: comcédol
b: moziba vitte a pingvint
c: megették a petúniából kikelő űrgyíkok

Atörökk 2014.07.03. 20:55:58

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Az nem fog menni, merén kiestem nála prixisből, hijába is buzdulnék be!

Troppauer_Hümér 2014.07.03. 20:56:00

@atörökk: Ezér kell bort inni, az végig ugyanúgy hat.
Oszt mi romolhat el a kólába, a cukor vagy a foszforsav?

Atörökk 2014.07.03. 20:57:27

@háromlábúbogár:
d) kergeti a redőnyt lefosó griffmadarat

igazságos 2014.07.03. 20:57:31

@háromlábúbogár: itt van a hümér, a törökk, mi kéne még neked!?

@dr. phil. Sün‼ ツ: a törökk már be van buzdulva, tehát leápolásra képtelen egyednek minősül

max. téged tudna leápolni, azé vannak neki piabarátai, mint pl. az uraam, meg a hümér

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.03. 20:57:36

@AtiSnatch: melyik teszkóban van olyan ? :-D

@atörökk: ezt a buzdulnékot mindig buzulnéknak olvasom, sok a 6ás...

Atörökk 2014.07.03. 20:58:57

@Troppauer_Hümér:
Nem tudom, kérdezd kólászati szakértőnket!

@háromlábúbogár:
Jóvammá, ne legyen hagymózisod! :D

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.03. 21:01:03

@igazságos: télleg blekhól se nincs, beleesett magába

@atörökk: holnap rántott cukkini lesz, mindamellett..

Troppauer_Hümér 2014.07.03. 21:01:35

@atörökk: Nem merem, mert a végén elmongya!

Nála nem működik a vaúú-vaúúú?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.03. 21:01:45

hvg.hu/vilag/20140703_Szigoritjak_a_repteri_biztonsagi_intezked

A reptéren a titkos biztonsági intézkedés az, hogy megkérdik, ki csomagolta be a bőröndöt. De a buta amerikaiak még ezen is fölhúzzák magukat.

igazságos 2014.07.03. 21:01:57

@háromlábúbogár: nem mindegy, pedig, kérdezd csak a törököt

ezé kell vele házasodni, mer ő már be van buzdulva

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.03. 21:02:42

@Troppauer_Hümér: feltételezed, hogy egy nő nem csak azt érti meg, amit ő akar????
melyik párhuzamos univerzumban élsz????

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:03:04

@atörökk: @igazságos:
Ebbű születnek a lexebb házasságok!44!
Én drukkolok!44!!444!

AtiSnatch 2014.07.03. 21:03:09

@háromlábúbogár: az haggyán, de hon van az mi saját űrlényélienünk: natti?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.03. 21:03:33

hvg.hu/kkv/20140702_Durva_trukkozesen_kaptak_egy_gyorsetterem

Skóciában a Domino's Pizza gyorsétteremlánc egyik dolgozóját azon kapták, hogy az Aldi diszkontlánc egyik helyi egységében vásárolt sült krumplit, igen kedvező áron, melyet később jóval drágábban árult a pizzalánc.

gabors 2014.07.03. 21:04:48

@hagyma:

"hat nem fogok neked elszamolni, mert kurvara nem erdekel mit gondolsz, hiszel es cselekedsz
nagyon kozel volt a 10-hez"

Ne is csak te irkaltad tobbszor is hogy a repjegyek majdnem 2000 fejenkent, ebbol kovetkeztettem ki hogy akkor a 10-bol fennmarado reszt (kb 6k) magyarorszagon koltotted es hogy csaladi nyaralo stb.... gondolom azert rokon nem ker penzt hogy ott alszol ezen felul nagyon fasza helyekre jarhattatok vacsizni... mivel tomeggel kozlekedtetek vonattal meg buszal mint tudjuk... azon is sporoltal

jo neked hogy igy el vagy eresztve eddig nem ez jott le

csaladi bruttom 6 szamjegyu ettol fuggetlenul $10k-t egy nyaralasra megha EU akkor sem tudok elkolteni a felesegemmel (sajnos)

a WC-s dolgot teljesen megertem hogy a felesegedednek ez feltunt, mert ilyen errefele nincs.

minden plaza-ban van nyilvanos WC fizetni nem kell sehol, minden kozintezmenyben detto palyaudvarokon (nagyobb metro allomasokon is itt) nem kell fizetni, nagyobb epuletekben is ahol vannak uzletek ugyanaz ... es nem voltam olyan etteremben, kocsmaban, sot 7/11 vagy a legtobb benzinkuton, ahol fizetni kellene (hogy csak vendegeknek az ertheto)

stadionokkal mi a helyzet ?? ott van ingyenes WC-?? pl felcsuton??

DE emlekeim szerint Mo-on soha nem voltak ingyenesek a nyilvanos WC-k emlekszem mikor gyerek volta a nagy koruton voltak azok ahol lepcson kellett lemenni (kocsmaban talan) sot operaban is volt WC-s neni es "borravalot" illett adni ...

igazságos 2014.07.03. 21:05:11

@dr. phil. Sün‼ ツ: ugye!? aztán én is hagynám tovább pályinkagőzös buzdulásával a haverjaival, meg én is kurficolhatnék veld bekólázva valahol

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.03. 21:07:34

@háromlábúbogár: :)) Hülye prekoncepciós! Láttam én már sok szarevő külföldit, főként amerikaiakat, ez nem hungarikum.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:08:26

@igazságos:
Naugye!
Közös a cél, nincs más kérdés!44!
Tessék rendessen ráhajtani, menni fog az!

igazságos 2014.07.03. 21:09:16

@atörökk: van is, és csak azok véleménye érint meg, akiknek el kell viselniük engem :P Abból pedig nem sok van.

venszivar 2014.07.03. 21:11:51

@gabors: A barom egy szarrágó! még hugyozni is ingyen akar, tán ezért tántorgott ki ááámerikába...

opera? a baromnak!?! mikor ő egy Szabó Ervin....:):D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:13:52

@igazságos:
Ez nem jó kezdés!
Ajájjá föl egy fél littyó baracpáleszt!44!
El fog érzékenyűni....

igazságos 2014.07.03. 21:14:54

@dr. phil. Sün‼ ツ: dógozok rajta, mindenesetre jobban állok nála, mint a hagyma, akit csak simán vau-vauzik

A végén még a törökk fog nekem elemet venni, na ha idáig jutunk, akkor házasodunk.

AtiSnatch 2014.07.03. 21:16:37

@venszivar: úgy költött 10ezret hugyozásra, hogy a rendőrök megbaszták nyilvános vizelésért. :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:16:58

@igazságos:
Arra gondúsz, hogy két ceruzaelemmel mekkéri a kezedet?
Sanszos, de mondom, viríccsá valamit!44!

Troppauer_Hümér 2014.07.03. 21:20:25

@háromlábúbogár: Ez fordítva is így működik, az asszony Viddkiaszemetet-jét mindég Iddkiafelesedként értelmezem.

igazságos 2014.07.03. 21:21:52

@dr. phil. Sün‼ ツ: azé nyugodjá meg, nem árulom el a végső technikát

De ahogy a Szulejmánban is csinálta Hürrem, tökéletes technikával kell behálózni a törököt, aminek kigondolása sok időt igényel, és pontos, precíz tervezést igényel, mindenre felkészülve.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:24:20

@igazságos:
Ehh, ezek a sorozatok....
A valóságba házipálesz a nyerő, én mondom!!4!

AtiSnatch 2014.07.03. 21:25:29

@igazságos: az egészet rosszul csinálod. azokat kell megvásárolnod, akikkel beszélget(Uraaam és én). Onnan má nyert ügyed van. {Szilvapálinka meg vörösbor}

englandboy 2014.07.03. 21:26:10

@hagyma:

tesco van klotyo
morrisons van klotyo
sainsbury van klotyo
mindenhol van klotyo bizonyos nm2 folott kotelezo
termeszetesen ingyenes
tomegkozlekedni nem nagyon tomegkozlekedek de egyszer majdnem befostam white citybe a megalloba
20 penny volt de rendesen enni lehetett volna budibol

ancsika 2014.07.03. 21:26:47

ez a hülye elvárta volna, hogy soron kívül vigyenek neki 16 liter tejet bemondásra és persze a régit még vigyék is el és persze ezt ingyen és bérmentve...

a romlott tej lezárt kupakkal nem bűzölög, mert akkor már kibontás nélkül is szaglott volna...

megérett a posztoló a pusztulásra

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:27:32

@AtiSnatch:
Esztet szajkózom neki én is!
Má ökölbe szorút a talpam, de nem érti!444!

AtiSnatch 2014.07.03. 21:28:25

@dr. phil. Sün‼ ツ: na akó téged is beveszlek a lefizetendők névsorába. :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:32:49

@AtiSnatch:
Nekem mindegy, mer én magam tályékozódom!
De ebbű frigy lesz!!!4
Fél littyó házipáleszen mullik, meg két ceruzaelemen.
Oszt akkó mulatunk!44!

Atörökk 2014.07.03. 21:34:14

@AtiSnatch:
Várjálvárjál, ehhez engem is le kell fizetnyi. A pálinka ide félek, kevés. Naggggyon kevés!

AtiSnatch 2014.07.03. 21:36:20

@atörökk: mit érdekel engem mit csináltok, csak engem fizessen le oszt jó van... :D

@dr. phil. Sün‼ ツ: összedobunk 4 góliátra meg egy tesco gazdaságos vodkára. hánem? háde.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:36:31

@atörökk:
Mos mitakarsz, traktorral vigye oda aszt a páleszt?
Vagy romlott kólát vigyen eccerre?
Kis telhetetlen, cöcöcö...

Atörökk 2014.07.03. 21:37:58

@AtiSnatch:
Csak te ne akarj az én kontómra telefonálni! :D

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Romlott kóla az köll, ha attúl így be lehet buzdulni!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:38:48

@AtiSnatch:
Nem ismerem a zelemnagyságot, de bassza ló, benne vagyok!44!
Azé a törökknek mindenképpen jár a házipálesz, ezen ne spórojjunk má!

venszivar 2014.07.03. 21:39:07

@ancsika: Azért azt el kéne ismerned, hogy a poszternek meg van a maga-magához való esze...:) egy próbát "megért"

AtiSnatch 2014.07.03. 21:40:02

@dr. phil. Sün‼ ツ: na jó, de csak miután telefonáltam!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:45:51

@AtiSnatch:
Jóvan, eszt megbeszétük!
Szóval az lesz a menet, hogy Igi traktorral elmegy a törökkhöz, viszi a romlott kólát, meg a páleszt, a törökk meg megkéri a kezit két elemmel!8!!
Mink meg megyünk mulatni!

AtiSnatch 2014.07.03. 21:47:15

@dr. phil. Sün‼ ツ: hát eldöntetett, így lészen vala.

@Nattramn: túlóráztá?

Anomalocaris (törölt) 2014.07.03. 21:48:55

@AtiSnatch: Eszembe jutott. És itt kezdődött a baj.

Hartmy 2014.07.03. 21:49:06

@dr. phil. Sün‼ ツ: Kaja lesz-e? Mert egy török vs igi anyakönyvvezetői párharcra én is kíváncsi lennék!

AtiSnatch 2014.07.03. 21:52:39

@Hartmy: várjávárjá, téged is beveszlek a megkorrumpálható egyének közé. csóri iginek sokba lesz, de megéri. (nekünk)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:53:09

@Hartmy:
Az má legyen a boldog jegyespár feladattya, ilyenrű nem tudok!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 21:56:38

@AtiSnatch:
Millyen csóri?
Traktorgya van, meg kacsáji.
Meg romlott kólája, meg suzukija.
Meg fődbirtoka.
Hát nem úgy van az!44!

igazságos 2014.07.03. 21:58:02

@Hartmy: téged és sünt tuti meghívom, harmadiknak helit, negyediknek meg Manyecst. :D

aztán még jöhet esetleg a Féli is @dr. phil.

@dr. phil. Sün‼ ツ:
nem akarok ám mindent elárulni, de lenne olyanom, amit ha a törökk meglátna, hatszor kibuzdulna és coming outolna

de ccssss.....

AtiSnatch 2014.07.03. 21:59:37

@igazságos: akkor meg nyasgem. el vagyok menve megsértődve. ha nem írok ne válaszoljatok.

igazságos 2014.07.03. 21:59:45

@AtiSnatch: rád meg az uramra nem költenék, nem vagyok én hülye

éppen elég, ha csak a török iszik ki a vagyonombú

nemhogy még a piabarátait is tartsam, na azt már nem

max. ha beszállnának egy gruppiba, de csak a lagzi után

Atörökk 2014.07.03. 22:00:35

@Nattramn:
Bebuzdult.

@igazságos:
Nekem kikezelték a comingoutomat.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 22:00:36

@igazságos:
Nattyon helyes taktika!4
Esztet én má régóta támogatom a csendességemmel.
Mer ugyi mellyfotót se kaphatott akárki...

igazságos 2014.07.03. 22:01:24

@AtiSnatch: tudod, mi a belépő: egy üveg bort

ja, és kihagytam az uraamat is

csajokat kell hívni, hadd irigykeggyenek a lakzin

mer az ivócimbik úgyis lagzi után mulatnak

@dr. phil. Sün‼ ツ: csak annyit mondok, lenne mivel elszállítani a törökk elé a pályinka és borkészletet! :)

Atörökk 2014.07.03. 22:02:48

@AtiSnatch:
Várgyá, korrumpálni haggyad magad, megsértődni ráérsz utána ;)

igazságos 2014.07.03. 22:03:44

@AtiSnatch: de a meghívóküldésért veled kivételt tennék, szal most már ki kell engeszteljelek valamivel

Atörökk 2014.07.03. 22:08:42

@uraaam:
Vörös Csepel, vezesd a harcot!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 22:08:55

@atörökk:
Figyu, ha az Igi beállít a traktorgyával, meg némi házipálesszal, akkó kérgyed má meg a kezét némi elemmel!44!
Hogy ceruza, vagy góliát, asztat maj tisztázzátok egymás közt!
Hidd el, jó lesz neked!4!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.03. 22:09:12

@Nattramn: jó, hogy jössz! többismeretlenen száz fiatal nőt láttam!

Aureliano Buendía 2014.07.03. 22:10:37

@atörökk: ájájá kokkó dzsámbó ájájjájééé

igazságos 2014.07.03. 22:11:48

@uraaam: a te számládat majd a törökk állja, ezér nem hívtalak én meg

venszivar 2014.07.03. 22:13:30

TITEKET IS átbasz! Fél ez a f.sztól!!!16!!!

Atörökk 2014.07.03. 22:13:59

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Hát a kacsák? A romolt kóla? Igazán nem vagyok anyagias, meg kicsinyes se nem, de ami jár, az jár. Nem hagyom magam kiuzsorázni!

Aureliano Buendía 2014.07.03. 22:15:25

@igazságos: még nem tudom miről van szól? A lagzitokat szervezitek Jumurdzsákkal?

Atörökk 2014.07.03. 22:15:27

@uraaam:
A Kepténdzsekk külömbe is sokkal jobb volt!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 22:19:16

@atörökk:
Naja, mongyuk a romlott kólárul elfelejkeztem.
Kacsájja van nekijje, aszt tuttam eddig is.
wcpumpaklan.5mp.eu/honlapkepek2/wcpumpaklan/vVYy288nZr/nagy/gumikacsa.jpg

A zelemekre összedobgyuk a pízt, emijatt ne aggóggy!44

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 22:20:39

@uraaam:
Bonyolútt!
Óvass vissza, ha van merszed!4!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.03. 22:20:58

@Nattramn: címlap.Elítélték a magyar nőket Londonban prostitúcióra kényszerítő társaságot.

Aureliano Buendía 2014.07.03. 22:22:29

@atörökk: de a legjobb a doktoralbán volt

Aureliano Buendía 2014.07.03. 22:23:34

@dr. phil. Sün‼ ツ: se merszem, se kedvem, se időm

mifasz vanik?

Atörökk 2014.07.03. 22:24:27

@uraaam:
Dídzsébobónak a cípőjét se kötheti meg.

Aureliano Buendía 2014.07.03. 22:25:58

@atörökk: nem tudom, mit amperkedsz itt, sziszikeccs a menő, és kész.

Atörökk 2014.07.03. 22:28:53

@uraaam:
Nemnem, a 70-es évek klasszikus diszkójának párja nincs!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 22:30:01

@uraaam:
A lényeg az, hogy összeházasíttyuk a törökköt, meg a zigit.
A részleteken osztozkottunk.
Má mindenki majnem benne vót, csak a törökknek nem felel meg a hozomány.
Cserébe két ceruzaelem köllen vennije, amivel mekkéri a zigi kezét.
A zigi visz traktort, házipáleszt, meg romlott kólát.
Szerinted minn bukik a dolog?

Aureliano Buendía 2014.07.03. 22:32:37

@dr. phil. Sün‼ ツ: a romlott kólán. Mer olyat nem szállít a tacskóekszpressz. Csak minőségi kólát. Svejcit.

Túl könnyű kérdés volt.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.07.03. 22:36:00

@uraaam: Kár érte. Így a csaj marad, ahol van: pártában.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 22:39:56

@uraaam:
Neem, az nem úgy van!
Ezé nem jó, ha nem olvasol vissza!
A zigi talált romlott kólát, ami módosíttya a tudatot.
Ez a törökknek az évszázad biznice lenne.
Ehh, óvass vissza, má majnem összegyütt a frigy.

Atörökk 2014.07.03. 22:47:24

@dr. phil. Sün‼ ツ:
No ne túlozzunk, nála a tudatlanságot módosíccsa!4!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 22:51:58

@atörökk:
De mongyuk meg őszintén, nagy biznic lenne ez a lejárt kóla!
Elveszed a Zigit, oszt máris nyithacc egy szalont!44!
Mind Amszterdamba a coffe shop!
De teljessen legálissan!44!

Atörökk 2014.07.03. 22:54:29

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Oszt ő lenne a cég reklámarca? Hogy mindenki ilyne hülye lesz tőle? De hát akkor el fognak ilyedni a népek!!!

zila5 2014.07.03. 22:59:16

@batgirl:
Sikeres fogyasztó nem szorul védelemre.

Tescoban csak akkor vásárolunk, ha legalább háromféle dolog, amit amúgy az Intersparban szokunk megvenni aranyárban, annyira nagyon le van akciózva, hogy az már kihagyhatatlan. :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 23:20:33

@atörökk:
Mos mér?
Lehetné mongyuk te a reklámarc!
Igi meg hozza a szellemi tőkét traktorral!44!

Atörökk 2014.07.03. 23:26:04

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Hát nem fogja túlterhelni a zutánfutót!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 23:30:15

@atörökk:
Figyuzz, eccerűsiccsük le.
Igi készen áll a házasságra.
Téged két ceruzaelem most visszatart ettű a frigytű?

Atörökk 2014.07.03. 23:38:37

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Hát ájjon csak készenlétbe erőssen, én nem nősülök, amíg másnak is van felesége!4!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.03. 23:53:01

@atörökk:
Jótetted!
Nekm se nincs!
De nem is köll!44!
Inkább akkó eggs!4!!!

helianthus 2014.07.04. 00:16:52

Igi meghívott a lakzijába?!
Ajjajj. Mit vétettem?

helianthus 2014.07.04. 00:18:28

Hol a malac?
Ma volt a 29. véradàsom.

helianthus 2014.07.04. 00:20:17

Eljutottunk oda, hogy nem ajvékolnak körülöttem közben. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.04. 01:41:44

@gabors: mint emlitettem, ne fogok beszamolni mire koltottem el a penzem
maganugy
en semm engedhetem meg magamnak minden evben
most megengedtem
amugy csak azert emlitettem, ert valaki ramirt, hogy 12 liter tejre sincs penzem
itt sokan jobban ismerik az anyagi helyzetunket, pl ezek szerint Te isd, mint magunk
koszonjuk jol vagyunk
boldogsag, szerelem, kozeposztalybeli eletszinvonal
mtr csak egy kerot kell venni. de az is meg lesz iden, max jovore
/azt nem nagyon ertem mitol nem ment le neked, hogy mennyi a bankszamlam allasa:)
@englandboy: hat ezt raklamaltam, hogy itt meg nem kotelezo es nincs is
ami erthetetlen
ahol meg megis volt, az fizetos volt
nekem nem, gond , de a felesegem, mikor vasarol, az 4-5- 6 ora, mert elmegy 4-5 kulonbozo szupermarketbe
ha itt nem lenne klotyo, nem tudom mit csinalna
otthon lezavartuk a vasarlasokat gyorsam, mert nem azert mentunk ugye

helianthus 2014.07.04. 07:33:09

Jó reggelt! ...
Zombi, in my head, zombi...
Ugye péntek van már?

AtiSnatch 2014.07.04. 07:42:07

Péntek, fizetés, német meccs. Mi kell még? Max sörért megállni hazafele.

Szípjóreggelt mindenkinek! :)

helianthus 2014.07.04. 07:47:33

Havonta egyszer tecsóba járunk.
Miért?
Vidéken élek, de gyümölcsöt, zöldséget egyszerűen nem kapunk máshol.
A magyar üzletláncba rothadt cuccok vannak aranyáron, a helyi piacra nem jutunk el, mert délelőttösben már dolgozunk, délutánosból meg éjjel érünk haza, nem lehet hajnalban kelni piacozni.
Egerben van piac. Na az nem az. Olyan árak vannak, hogy tiszta vicc.
Állateledelt szintén ott lehet legolcsóbban venni. Van szakbolt rá, de egy konzerv kb 30-40 Ft-tal drágább ott is. Két tálcánál már számít.
Autófelszerelés (pl. olaj, izzó) ott a legolcsóbb.
Hús is.
Ja, és van választék.
Tejtermék, felvágott..
Persze meg kell nézni mit veszel. De máshol is.
A sarki kisboltban nyáron csak romlott tej van.
Nem olcsón. Egyféle.
Ez van.

helianthus 2014.07.04. 07:54:27

Mondjuk Pesten lehet máshova járnánk. Itt van még kisebb Penny, Liddle, Spar. Korlátozott készlettel. Hús pl. nemnincs bennük. És kifújt.
Gyöngyösön van frankó húsbolt. Itt nincs.
Sad but true.
Köszönöm, hogy elmondhattam.

helianthus 2014.07.04. 07:56:21

@AtiSnatch: Mi kell még?
Ember!
Hát vaniljafagyi!
Kihagytad!!!44!

helianthus 2014.07.04. 07:59:22

Nekem meg még egy kávé rendel.

znori 2014.07.04. 08:03:26

Köszi a sok kommentet, jót szórakoztam. :) Megint bebizonyosodott az örök tétel, mindenki tudja a tutit, az összes minőségihibás kereskedelmi reklamációban a vevő a hunyó, egyáltalán minek jött a világra?
Az "impotencia" kifejezést szerintem nem csak én használom a köznyelvben a bénázás, tehetetlenség kifejezésére, de ezek szerint a homárt csupa orvos olvassa, aki csak a férfi nemzőképtelenség szinonimájaként ismeri.
Ami azt illeti, ki és mire használ ENNYI tejet? Mennyi az ennyi? Tudja valaki, hány fős a családom? Egyébként meg megisszuk, kakaót készítünk belőle, kávéba tesszük, időnként főzünk vele ezt-azt. Miért, más mire használja a tejet? A reklamáció szempontjából egyébként mindegy, egy termék legyen fogyasztható a szavatosság lejártáig, ennyi.
Ami azt illeti, melyik hülye ír ilyen hosszú posztot, az elejét a homár írta, a közepét a tesco ügyfélszolgálatától kaptam, az 1. és 3. levelet egyébként is megírtam az ügyfélszolgálatnak, kopipészt. Az elejére és végére írt pár sortól meg nem kaptam ínhüvelygyulladást.
Rendszeresen olvasom a homárt, a kommenteket alapból nem szoktam, csak most futottam végig. A posztokból mindig leszűröm, melyik cégnél kell résen lenni, a mostani poszt megírásának is ez volt a célja, hátha más is arra használja a homárt, amire én. Ha pár ember kiadta a gőzt azzal, hogy csakazértis leírta, mekkora lúzer vagyok, és tegnap otthon kivételesen nem a zasszonyon vezette le a feszkót, az csak plusz nyereség.
Tegnap ismét aktuális volt a netes nagybevásárlás, meg is ejtettük. Nem a Tescónál. Mert a Tesco gondolhatja úgy, hogy így kell a reklamációt intézni, én meg gondolhatom úgy, hogy nem ez a dolgok korrekt elintézése. A Tescót nem fogja a földhöz verni egy régi vevő elvesztése, nekem pedig több lehetőség is rendelkezésemre áll, hogy máshonnan rendeljek. Mindenki jól jár, igazságos a világ. TOVÁBBI szép napot mindenkinek!

AtiSnatch 2014.07.04. 08:18:24

@helianthus: felveszek még egy wc-s nénit is a meccs idejére. és akkor tutti. :D

@znori: 300 komment felett már nem lehet ON-olni. csaxólok. egyébként meg voltam győződve, hogy férfi ember a poszter. na de tévedni emberi dolog.

znori 2014.07.04. 08:22:45

@AtiSnatch: Nem gond, az off kommentek legalább annyira szórakoztatóak voltak, mint azok, amik a poszthoz szóltak hozzá. :) De azt azért megállapítottam, hogy eztán sem fogok belemerülni a posztok alatti kommentekbe. :)

helianthus 2014.07.04. 08:22:58

@AtiSnatch: most ebből a kommentből miért gondolod, hogy nő? A nickneve miatt?
Egyèbként megsúgom, nők is tudnak nagyon ki a királyok lenni. Ajjaj. De még mennyire.

AtiSnatch 2014.07.04. 08:25:32

@znori: örülök, hogy jól szórakoztál, ha már a kávédat elrontotta a Tecsó. :)

@helianthus: háde nem tiltakozott, uh valószínű, hogy igazam van. :)

helianthus 2014.07.04. 08:29:05

@znori: tényleg nem fogja földhöz verni őket. Ugyanakkor ajánlottak megoldást. Te nem fogadtad el, hisztiztél, hogy nem, nem ezt akarom.
Ez mondjuk nem túl szimpi vonal.
Vásárolj máshol. Bár ha ott lesz probléma (megsúgom, az lesz, idővel) előbb-utóbb elfogynak a lehetőségek és személyesen kell majd vásárolnod. Van baj!

Manyecska 2014.07.04. 08:31:01

@uraaam: ja, ha leérek végre a NagyTóhoz elmegyek végre egy diszkóba!!:P tavaly nem engedtek el a szemetek:P

helianthus 2014.07.04. 08:34:54

@AtiSnatch: ha már itt tartunk, aki a kávét csak tejjel issza meg, az nem igazi függő. :D
Nekem jöhet feketén-hidegen. Sok időt töltöttem olyan helyen, ahol se áram, se folyóvíz. Turistapalackkal ment a főzés. Ès kifogyott. :O
Képes voltam a harmatos fűvel-fával tüzet rakni hajnalban, hogy legyen kávé.
Na ki a király?

helianthus 2014.07.04. 08:36:47

@Manyecska: discóban tuctuc van. Menj retrodizsibe!

AtiSnatch 2014.07.04. 08:37:12

@helianthus: emlékszel a reklám végére? nehogy úgy jár, mindenesetre kerüld a pingpongütős egyedeket. :D egyébként én elvagyok kávé nélkül is. főleg mióta nem cigizek.

znori 2014.07.04. 08:37:15

@helianthus: Én nem vagyok ennyire pesszimista. Ritkán szoktam reklamálni, most sem rohantam az első 1-2 doboz után, ahogy írtam is. De talán nem csak nekem sok, ha a teljes mennyiség 3/4-e megy a kukába, nem vagyunk ennyire gazdagok. Ilyenkor az esetek döntő többségében normálisan elintézik a reklamációt, ha az élet eztán is hozza az eddigi statisztikát, akkor nem félek, hogy mostanában megint másik cég után kell kutatnom. Most hirtelen elgondolkodtam, és az idejét sem tudom, mikor mondtuk legutóbb azt, hogy na, ennél a cégnél sem vásárolunk többet! Tudom, hogy paradoxonnak tűnik, de pont azért akadtam ki a dolgok ilyetén intézésén, mert mostanában szerencsére már nem így állnak hozzá a cégek a reklamációkhoz. Tudod, verseny van...
De most bocsi, nem udvariatlan vagyok, de nem vagyok egy nagy netes fórumozó, most is mennék inkább a dolgomra. Tényleg szép napot mindenkinek!

Manyecska 2014.07.04. 08:38:16

@helianthus: nők csak addig királyok amíg nem kapnak egy akkora pofont hogy félóráig cseng tőle a fülük, tapasztalat..:DDD..most hogy mondod iszom egy tejeskávét:)

Manyecska 2014.07.04. 08:40:12

@helianthus: ja, lehet igazad van:OO ilyen szolid kis vízparti dizsi mellettünk 100m-re, szerintem retró. Majd készítek videót:D

Manyecska 2014.07.04. 08:42:31

@znori: A G-Robyt nem próbáltad még?? szomszédasszony már 15 éve onnan rendel:)

helianthus 2014.07.04. 08:43:54

@znori: normálisan elintézik. Aham. Szerinted. Szerintük normálisan intézték.
Ritkán reklamálsz? Ehhez képest többen írták, hogy az ilyen ügyfelet...nem kedvelik.
További szép napot. :)
@Manyecska: hát, ha pofont kapnék, visszaütnék. Gondolkodás nélkül. Talán ezért nem kaptam még az atyaiakon kívül. Azok jogosak voltak.
Többnyire. :D

Manyecska 2014.07.04. 08:46:39

@helianthus: sok év munkája van abban ha valaki kivívja magának.:P:DDD

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.07.04. 08:47:34

@Manyecska: egyszer még kisebb voltam, utaztam a vónaton, ugy bizony! A több, mint 2 hourás út alatt oda sem néztem egy csíkos pulóverű lányra az egy, közös couplében, mert milyen szép! Még kicsit feszengjünk is. A LEDfényre lehet nézni, de reá nem, ismerős a történet. Áh és az út végén ránéztem azért téynlegesen: hát nem is volt szép. B+..:D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.04. 08:47:45

@znori: "mindenki tudja a tutit"

Szívesen, ezért vagyunk.

"Az "impotencia" kifejezést szerintem nem csak én használom a köznyelvben a bénázás, tehetetlenség kifejezésére."

Nem csak te. De elég pejoratív. Indításnak feleslegesen durva, nem kellett volna rá reagálniuk.

"a kommenteket alapból nem szoktam"

Mi se szoktuk, úgyhogy feleseges az erőlködésed.

"a Tesco gondolhatja úgy, hogy így kell a reklamációt intézni"

Speciel TE intéted rosszul. Világosan megmondták, hogy vidd be a számlát, üres dobozokat (összehajtogathatod, nem foglal nagy helyet), és visszakapod a pénzt. Te ezt képtelen voltál felfogni. Nem tudom, mi mást csinálhattak volna.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.04. 08:51:50

@Manyecska: "nők csak addig királyok amíg nem kapnak egy akkora pofont hogy félóráig cseng tőle a fülük"

Hát ha a lányom pasija ilyet csinálna, csontja törne hamarost.

Nem foghatom fel, miért haggyák a nők terrorizálni magukat. Eleve miért járnak/házasodnak ilyen neandervölgyiekkel.

Manyecska 2014.07.04. 08:52:01

@helianthus: hát ja,...én vágtam már falhoz tejeskávét/teát a konyhában az uram feje mellé:D sza nem kell félteni engemet..:D De én szelíd vagyok mint őzike, alapbó.@Kellemes Zérókomponista: nekem meg a kutya beleugrott a torkomba játékból 1! lábbal /8,5 kg nehezedés/, rohantam fagyasztott bagettér mielőtt megfulladnék az ödémától..minap..:D azóta is fáj pedig már két hete. B+.

Willie 2014.07.04. 08:52:41

@herk: Abbol indulj ki, hogyha ez ilyen egyszeruen menne, akkor a paraszt meginna a tejet es azt mondana, hogy romlott volt hozzanak helyette masikat, aztan amikor az is elfogyott, akkor megint e-mailezne... es soha eleteben nem fizetne tobbet a tejert. Akkor mindjart nem 100 esetbol 1 lenne problemas, hanem 50 (bar Magyarorszagon lehet, hogy 100) ...

AtiSnatch 2014.07.04. 08:53:13

@atpijkamo: "Mi se szoktuk *, úgyhogy feleseges az erőlködésed."

* olvasni a posztokat.

:D

Manyecska 2014.07.04. 08:54:20

@atpijkamo: há mért hagyná bárki is hogy tenorizálja:D a másik??? De hidd el van amikor elszakad a cérna, volt már hogy nekiugrottam az uramnak:DDD hajjaj..:D de sosem bántott. Akkor.khmm.:DD

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.04. 08:54:28

@AtiSnatch: :)) Igen. Nem voltam egyértelmű?

(Én igazán csak az ilyen faszokat ignorálom.)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.04. 08:55:36

@Manyecska: "hidd el van amikor elszakad a cérna, volt már hogy nekiugrottam az uramnak:"

Persze, tudom.

Jó mélyre ásd el a kert végébe, hogy ne kaparja ki a kutya.

Manyecska 2014.07.04. 08:56:45

@Kellemes Zérókomponista: de most mér a G-Roby mennyivel másabb mint a Tessszkó?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.04. 08:57:58

@Willie: "hogyha ez ilyen egyszeruen menne, akkor a paraszt meginna a tejet es azt mondana, hogy romlott volt hozzanak helyette masikat"

Pedig ilyen egyszerúen megy. Csak be kell menned a boltba, és bemutatni az üres dobozt. Mégsincs belőle járvány.

AtiSnatch 2014.07.04. 09:01:35

@atpijkamo: "Én igazán csak az ilyen faszokat ignorálom." - Engem? :O :D

Egyébként pina. mármint a poszter.

@Manyecska: hmm érdekes, Uraaam nem is mesélte, hogy már vele is kikezdtél... :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.07.04. 09:04:00

@helianthus: Nekem egész héten zombi. De azon a péntek sem fog segíteni. Az esti berúgás sem nagyon...

Willie 2014.07.04. 09:04:51

@atpijkamo: nem ertettel meg. az egyszeruseg alatt azt ertem, hogy nem kell bemenni a boltba, nem kell ures dobozt mutogatni, nem kell hus-ver emberrel beszelni, aki esetleg kiszurja, hogy kamuzol (mert azert szmtol-szembe nem mindenkinek megy am olyan siman a hazudozas) csak egy e-mail (ami ugye sok mindent elbir) es jon az uj tej. Pontosan ez az a lehetoseg, amivl szemben a boltok vedik magukat...

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.07.04. 09:05:45

@Manyecska: próbálom elképzelni a szituációt. Mint mikor meg kell magyarázni, hogy hogyan került a vibri az udvarban álló magasfa nem legalacsonyabb ágazatára.
más a neve gé robinak. Felfedte magát a posztoló, lehet célzottan cincálni! Neem, mi jók vagyunk.
Az erősködő "tudatos" fogyasztó példája ez, önégetéssel. Erre faktorvédő krém nincsen, mer belülről jön ugye, sugározik.

Manyecska 2014.07.04. 09:06:07

@atpijkamo: hol van ez már. Szomorú hogy a poszter ilyeneket feltételez a kommentelőkről vazze..., pedig tudvalevő hogy amelyik kutya ugat az nem harap!:P

Manyecska 2014.07.04. 09:08:33

@Kellemes Zérókomponista: :DD nagyon kedvesek vagytok hogy ilyeneket kapásból elhisztek nekem ami igaz meg nem, dehát ugye. Hamár rendelnék a kettő közül a robis tetszik, akkormár. Tátott szájjal rohannak egyesek.:P

Manyecska 2014.07.04. 09:11:50

@AtiSnatch: most ásom a hulláját a bokor alá!:D

Troppauer_Hümér 2014.07.04. 09:26:28

@Manyecska: egy laza mélytorkozással próbáld meg visszabillenteni a gigád egyensúlyát. Az belülről feszít, és még valakivel jót is teszel, túinván.

Manyecska 2014.07.04. 09:28:14

@Troppauer_Hümér: hideg vízzel is beértem, felül a bagett..:D naon durva volt.

Manyecska 2014.07.04. 09:31:00

@Troppauer_Hümér: inkább azt mondd meg milyenek arrafelé a dizsik!!? vagy még sosem voltál egybe se ott?? lúzer..:DD:P:O Ilyenekre gombolok: drogoznak-e, soke a kisköcsög, faj, stb...??:) Köszi!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.07.04. 09:39:51

@Manyecska: de mér, nekem is a kutya régebben a fejem felett körbejárt az eb, el kellett takarnom, arcom, különben belelép. Szóval lehet igaz is. Szóval nem is igaz az életed ,csak kitaláltad? Te létezel egyáltalán?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.07.04. 09:43:29

@Manyecska: lúzer=lézer. Ha csak mellé vágod a kávt. ne mis vagy igai pankrátor! Gondolkozzál mit csinálsz, nem mindegy mi miatt nézek fel rád istenként. Má hogy én vagyok az isten és úgy. Egyértelmű.

Troppauer_Hümér 2014.07.04. 09:44:51

@Manyecska: De voltam, a kilencvenes években. Dresszkód már akkor is volt, vagyis csak ha a foga világított a sötétben, kinnmaradt.

Troppauer_Hümér 2014.07.04. 09:47:12

Ja drog van, de mifelénk a többség megáll a spanglinál, ugye mindenki ismer mindenkit, cigók elhajtva, néha egy kis bunyó, alkohol+nőügyek, miegymás.

Troppauer_Hümér 2014.07.04. 09:51:40

De ha a balatoni lötyögőkre vagy kíváncsi, mivel nem súgtad meg hol fogsz vízbefúlni, csak annyit segítjetek, hogy Siófok, Aliga Veszprémig az enyingi cigányoké, a többit nem tudom.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.07.04. 09:59:58

@Troppauer_Hümér: nem lenne jobb gyermeki naivitásba burkolózni, mint tudni az ilyeneket?

Manyecska 2014.07.04. 10:05:08

@Troppauer_Hümér: enyingi cigányok, szép. nahiszen..:DD nem lenne jobb gyermeki naivitásba burkolózni, mint tudni az ilyeneket?
:D

Manyecska 2014.07.04. 10:09:48

@Kellemes Zérókomponista: hát ha eccer elhajolt előle jó ütemben?:D

2014.07.04. 11:50:38

@McZozo:
Ha ebben a világban élnél, tudnád hogy a tesco saját márkás termék nem azt jelenti hogy a raktárban fejik a tehenet, vagy a rakodórámpán gyüjtik a tojást miközben a gyúkok nevelőketrece a padlásra van telepítve. Fogj szépen a kezedbe egy doboz sajátmárkás tejet, olvass és értelmezz. Előbb utóbb megtalálod ki készítette.

2014.07.04. 11:52:46

@McZozo:
"De mindettol fuggetlenul ha nem tescos is lett volna te a tescoval alsz szerzodeses kapcsolatban a gyartotol el is zavartak volna."
+1. Küldd be a kermibe és a kermi is a gyártót fogja megkeresni, nem mancikát a kereskedőt. A tej nem tartós fogyasztási cikk.

2014.07.04. 11:53:40

tejet csak őstermelőtől !

2014.07.04. 11:55:31

@Kulics:
Ha megiszod 2 nap alatt. De ha annyit használsz csak ami a reggeli kávéba kell akkor vettél egy liter tejet egy deciért (a többi ugyanis rádsavanyodik)

Manyecska 2014.07.04. 12:29:19

@Kellemes Zérókomponista: nem, a magva az igaz:D kicsit kerekítek a pasis sztorikon, néha, nekem csak a pofám nagy ugye azér írok itten:P:D
Kitalált történet. Kedvencem volt az iwiwen, sikoltva röhögtem néha:D tudod: folytasd a sztorit.:DD dúlva volt!:)

2014.07.04. 14:14:07

@kowee: kedves kowee. én csak egy robot vagyok aki régi homáros közhelyeket ismételget randomszerűen.
Ezek szerint te vagy túl fiatal, aki nem ismeri a fospunpás edés őstermelőket. Semmi baj.
email: devnull@linux.org

gabors 2014.07.04. 16:15:37

@helianthus: magyar ugar :-)

akkor a fidesz jol teljesit

Majmász Gedeon 2014.07.08. 14:18:04

Poszter: Nem (csak) azért vagy lúzer, mert a Tescóban vásárolsz, hanem inkább azért, mert tejet iszol. A tehéntej a bocinak való, nem az embernek. Elég szomorú, hogy sokan erre még nem jöttek rá, és a legnagyobb mértékben hozzájárulnak az állatok kizsákmányolásához.
Ajánlott előadás a témában:
www.youtube.com/watch?v=0FyOTgD6gSs
süti beállítások módosítása