Tékozló Homár

Susnyás nőtt a dunai lépcsőkre

2009.06.12. 07:37 | ge | 735 komment

Szívügyünk a főváros közterületeinek tisztasága (pl.), ezért nagyon fájt az, amit silver küldött nekünk. A sziklakertté avanzsálódott dunai lépcsőkön 5 évvel ezelőtt ültünk utoljára, úgyhogy megdöbbentett ez a változás. Mindenkit óvunk attól, hogy oda járjon csókolózni, mert nagyon szúrhat.

Néhány napja a barátnőmmel a Duna-partra mentünk andalogni egy kicsikét,ahol az alábbi állapotok fogadtak. Nem hiszem,hogy csak nekünk lenne szokatlan a látvány, láttam ahogy a turisták is sűrűn kattintgatták eme bizarr látnivalót

Olvasson tovább!

Miért dolgoztatnak betegeket a húspultban?

2009.06.11. 12:44 | jackyll | 185 komment

A kérdés igazából így hangzik: miért nem takarodik haza minden csöpögő orrú pultos és pénztáros vagy miért nincs szkafanderben? A kedvenceim azok a közértes pénztárosok, akik a bejárat közelében folyamatos huzatban szenvednek, jobbára megfázva. Végülis úgyis megsütik azt a húst, aztán vége a gonosz bacilusoknak, emiatt tök felesleges parázni. A pénz meg már eleve koszos volt, ennyi napi dzsuva kell. Szuperjófej olvasónk nem akarta, hogy lehozzuk a cég nevét, nehogy baja essen a beteg pultoshölgynek, akit nem engednek betegszabadságra:

Minap egy üzletükben vásároltam, mint általában és nem először találkoztam azzal, hogy a dolgozók betegen dolgoznak. Úgy érzem higiéniailag kicsit problémás, hogy a pult mögött álló emberek a felvágottak, húsok mellett köhécselnek. Mikor rákérdeztem a hölgynél, hogy ugyan miért dolgozik ilyen állapotban, a válasz elképesztő volt. A főnöke nem engedi sem táppénzre, sem szabadságra. Mint említettem nem ez az első eset, néhány hete egy másik hölgy hatalmas bedagadt herpeszes arccal dolgozott a húsos pultban, szintén hasonló okok miatt.

Olvasson tovább!

A legkitartóbb lejárató hadjárat evör

2009.06.11. 12:05 | ge | 31 komment

A Kettős Mércén már tavaly októberben felbukkant a Köblös Attila lakásfelújítót ellenreklámozó falragacs, tegnap pedig zipi találkozott vele a 73-as trolin. Ha feltételezzük, hogy nem sokáig maradnak kint az ilyen és ehhez hasonló matricák a BKV járművein, akkor egy friss ragasztással van dolgunk. Ha az elkövető olvassa, írja meg nekünk a sztorit mindenképp!

ezt a 73-as trolin lőttem. félig backdoor félig reklám :)
jó lenne tudni milyen események és érzelmek vezérelték az értelmi szerzőt
üdv,
zipi

Re: Az Invitel magasról tesz Bokor lakóira

2009.06.11. 09:00 | ge | 106 komment

Bokor lakói megnyugodhatnak: a posztra reagált az Invitel és azt ígéri, hogy új hálózati eszközökkel megduplázott sávszélességet nem fogják lassítani új előfizetők. Öröm és boldogság.

Kedves Homározók!

Az Invitelnek ugyanolyan fontosak Bokoron élő ügyfeleinek panaszai, mint a más városokban, falvakban lakó invitelesek esetleges problémáinak megoldása. Viszont azt is érdemes tudni, hogy a kisebb-nagyobb települések otthonaiba eljuttatni az internetet ADSL technológiával más-más technikai kihívásokat rejt.

Olvasson tovább!

Re: Történelem banánnézetben - Megoldódott a rejtély

2009.06.10. 14:56 | szily | 183 komment


Pif hamar megfejtette a cirill betűs banáncímke rejtélyét: a megoldás az, hogy a Bonanza egy ecuadori banáncég, és Ecuador az orosz banánpiac nagy ellátója, némi túlzással a negyed ország a muszkáknak termel. Itt, a B betűnél megtekinthető az összes cirill betűs bonanzás matrica, igen erős darabok vannak közöttük. 





 

Hibázott a pénztáros, bukta a kamatot az ügyfél

2009.06.10. 14:30 | ge | 107 komment

Péter nem egy ideges fajta, még akkor sem emeli meg a hangját, ha a postáskislány hibázik, majd a hibára nem tud megoldást javasolni. De az idő előtt megszüntetett takarékjegy miatt ő már nem lesz többet a Posta ügyfele.

Nemrégiben lejárt a Posta kezelésében tartott, féléves futamidejű takarékjegyem. A pénz felvételének szándékával bementem a legközelebbi postahivatalba, ahol annak rendje és módja szerint kértem a megszüntetést, és a pénz kamattal együtt történő kiadását. A postás hölgy az általam átnyújtott papírok tanulmányozását követően, némi számítógépes pötyögtetés után egy olyan kamatösszeget közölt velem, amely nem egyezett az általam korábban kiszámolttal – és természetesen annál alacsonyabb is volt.

Olvasson tovább!

Történelem banánnézetben - él még a gyümölcskommunizmus

2009.06.10. 11:18 | szily | 69 komment



Eszter ma találta ezt az öntapadós kis remeket, és rögtön magyarázatot is kerített hozzá. Én azért bizonytalan vagyok abban, hogy rohanó világunkban a kubaiak tényleg cirill betűs banánnal lepik-e meg az orosz haverokat, de nekem sincs jobb magyarázatom az alantinál, akinek lenne, ne habozzon, ossza meg velünk!

A csatolt matricát ma leltem egy banánon. A felirat nem hivatalos fordítás szerint: "a győzelem napjára" (május 9, nem valami friss...). Valószínűleg a kubai szocialista nép ajándéka eshetett le a teherhajóról, és landolt a falusi zöldségesnél, ahonnan a termék származik...:)

Szép napot!
Eszter

 

Elsőbbséggel a világ körül

2009.06.10. 11:10 | ge | 83 komment

A bangkoki főpostán csodálkozhattak, hogy a magyarországi kollégáik miért hozzájuk továbbítottak egy Finland címzéssel ellátott levelet. Land-Land?

Édesanyám május 11-én Kecskeméten feladott egy DVD-t, amit Helsinkibe szeretett volna nekem küldeni. Mindezt elsőbbséggel tette, aminek ugye 3 munkanapon belül meg kellene érkeznie az EU-n belül mindenhová. Ehhez képest pontosan 1 hónapba tellett a kézbesítése.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása