Tékozló Homár

Mennyire kétségbeesett Ön?

Lay's Magyarország/Love in Lay's-játék

2005.05.20. 16:08 | jackyll | Szólj hozzá!

Nevem: Várfalvi Bálint Ez vagyok én: Egy vers tõlem, benne van, amire vágyom...

Ülnek a padon. Fent a telihold, lent a város fényei. A fiú lassan megfogja a lány kezét. Egyikõjük szava sem töri a csendet. Csak a szívük beszél.

A Love in Lay's játék arról szól, hogy rátalálsz-e az igazira a Lay's chipsszel! Egy játék, amiben végre azt nyerheted meg, amit nagyon szeretnél: barátságot vagy szerelmet!

Kell ennél több?

Olvasson tovább!

Almásrágó visszatér (sort of)

Wrigley/Almásorbit illegál

2005.05.20. 15:05 | jackyll | Szólj hozzá!
Örömhírrel szolgálhatunk azoknak, akik nem bírják a mentolos cuccokat, de behánynak az Orbit új generációs édes rágóitól. A titkos favorit eddig a Hubba Bubba kékdobozos Sour Berry szalagrágója volt, de leheltéri kalandozásunk során ismét felfedeztük, hogy még mindig kapható az eredeti almás Orbit. Az illegális bolgár importterméket a Csillaghajó alagsorában 75 forintos egységáron sikerült beszereznünk. Amíg az Ausztriában már kapható, reanimált és ízét vesztett almásrágó 2.0 megérkezik, lehet spájzolni ezerrel.

Killer sajtóközlemények - Most elkaphatja Norbit!

Norbi.hu Kft./Sajtóközlemény

2005.05.20. 12:03 | jackyll | Szólj hozzá!

A hét közleménye nem egyszerûen olyan darab, amit elolvas az ember, jót röhög, aztán továbblapoz. Ez a közlemény akár népmozgalmat is gerjeszthet, ráadásul olyant, amihez azt kell csinálni, amit az igazi Homár-olvasó a legjobban szeret a világon: vagyis semmit. De azt elvhûen és következetesen. Kedvenc fitneszelõ exrendõrünk ugyanis azt ígéri, hogy ha nem megy el tízezer ember a legközelebbi nyilvános szeánszára, akkor abbahagyja az aerobikozást. Nagy A-val, ráadásul. Könnyû lenne rámondani, hogy naná, csatlakozom, de azért azt javasoljuk, gondolja át még egyszer: ha komolyra fordula helyzet, mi lesz velünk Schobertné Rubint Réka médiatörténeti sikolyai nélkül? Ja tényleg, kóstolta valaki a Norbi tésztát, üdítõt és rudat?

Olvasson tovább!

Ebéd ezer alatt 1. – Lehel kürtje és a mesterszakács

Csillaghajó alagsora/Lehel kürtje pecsenyesütõ

2005.05.19. 23:03 | szily | 112 komment

A jó olcsó kajáldák okszerûen rosszul néznek ki, ezért nem mindig könnyû eldönteni, hogy a kiszemelt helyen mikróban melegített nutriafarhát vagy frankó házikoszt lesz a hangulatosan zsíros tányérban. Kísérletezni azonban mindig érdemes, a Homár meg speciálisan az a fajta, aki nem hátrál meg a forró helyzetek elõl, így ezennel elkezdjük feltérképezni Budapest olyan pontjait, ahol egy ezresért a menü mellé még ihatunk is valamit.

Elsõ állomásunk a Lehel téri Csillaghajó metró felõli kilövõállásában található Lehel kürtje kifõzde, ami azzal fogott meg minket, hogy pont úgy néz ki, mint minden ilyen hely:

Olvasson tovább!

Hétköznapi jedizmus

Butler, Shine, Stern & Partners/SW3 játék reklámfilmek

2005.05.19. 17:32 | szily | Szólj hozzá!

Önök mit szólnak az új Star Wars-játék reklámfilmjeihez? Az alapötlet egyszerû, ezért jó. Hogyan vágnának vissza a megaláztatásokért különbözõ hétköznapi lúzerek, ha lenne egy jediképességük? Három filmecske készült, a szarós-galambos, az újságkihordós és a kidobósozós.

 

Olvasson tovább!

Limitált ajánlat

Photo Hall/Digiprint-akció

2005.05.19. 13:34 | jackyll | Szólj hozzá!
Az ember a kisujját nyújtja, az internetezõk pedig megeszik a szerverét. A jelek szerint a Photo Hall kicsinyt túlvállalta magát, amikor behirdette, hogy aki a mai napon rendel feltöltött képeibõl, 30 darab 10x13-as papírnyomatot kap ingyen. 10-bõl 9 alkalommal "A server tulterhelt." üzenetet kaptuk, amíg egyáltalán eljutottunk a hirdetésig. Aki kitartó, estére biztos eljut a regisztrációig. (brought to you by Gergõ)

Istenien testesít a tetkózott végzet

Dirty Dance/Dirty Dance közlemény

2005.05.19. 11:09 | szily | Szólj hozzá!

Fogyaszt Ön magyar popzenét? A Homár nem, mert hibádzik a fejébõl az üllõ meg a kalapács, most viszont mégis nagy élvezetet okozott neki ez a perverz iparág. Merthogy a Dirty Dance sajtóközleményében az írott szöveg és a szemkápráztató kép olyan magas egysége valósul meg, amire utoljára talán William Blake volt képes. De a kép azon belül ütõsebb, de mennyire!

Olvasson tovább!

Magasröptû acsarkodás

Fapados vs Nemfapados

2005.05.19. 10:07 | jackyll | Szólj hozzá!

Mióta az Easyjet nekiugrott a Wizzairnak, a fapadosok marketingesei vérszemet kaptak. Legutóbb a SkyEurope igyekezett behozni hátrányát a fikázásban, de a jelenség lokálisan is megfigyelhetõ.

Az EasyJet ezúttal egy fokkal diszkrétebben, de beszólt a Westend hátsó bejáratát borító hirdetésükkel (1. ábra) a szemközti irodaépület sarkában fészkelõ Malévnek. Az eladhatatlan állami légitársaságnak sem kellett több, visszakézbõl fricskázták a korlátozott célállomással rendelkezõ fapados konkurenciát (2. ábra). Amíg a sniperek és az aknavetõk távol maradnak, csak mosolyogni lehet a gyermeteg izmozáson.

Olvasson tovább!

Újra divat a vakírás

Metadot Corporation/Das Keyboard

2005.05.19. 09:49 | jackyll | Szólj hozzá!
Errõl a billentyûzetrõl nem smirglivel kaparták le a matricákat, mégcsak nem is szériahibás, egyszerûen fejlett. Bárki megtapasztalhatta, mennyivel gyorsabb vakon gépelni, aki tanulta iskolában, ezzel a klaviatúrával viszont elég hamar rá is kényszerül. A kényelem fokozása érdekében bizonyos gombokat könnyebb, másokat nehezebb lenyomni a hozzájuk rendelt ujjak erõsségének függvényében. Mindez szívszorító feketében 80 dollár (~16khuf) kicsengetése után élvezhetõ otthonunkban. (thx keki)

Gyökérkezelt véres fog desszertnek

Felföldi Potpourri Kft./Sweet little teeth

2005.05.18. 17:12 | mvmv | Szólj hozzá!

A Homár cukorkarajongása elmebeteg, véres fogat majszol desszertként. Az édes kicsi fog nevû cukorka tartója fogalakú, meg maga a cukorka is fogalakú, hátsó hatos, õrlõ.

Aztán van hozzá kis tokban íny is, meg egy csipesz. A rendeltetésszerû 'Édes kicsi fog'-fogyasztó fogja a csipeszt, azzal felcsippent egy õrlõfogat, azt belemártja az eperízû ínybe, gyökérkezel, de nem dobja ki a véres fogat, hanem meg is eszi.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása