Tékozló Homár

Latexnõvér a frontról

TG Clothing/TG Military Dress

2005.11.18. 13:19 | jackyll | komment
Behányok magunktól, hogy így elkezdtünk karácsonyozni, de pl. az online rendeléseket jobb hamar elintézni, nehogy Valentin-napra csússzon a meglepi. Különösen, ha egy csúcsminõségû, agresszív latexjelmez az ajándék, ami azért inkább az ajándékozót jutalmazza. Ilyenek a TG Clothing következõ generációs nõvérruhái potom 198 fontért (73 khuf), féltucatnyi színkombinációban. Azt nem fogtuk, a fegyver is benne van-e a húzós árban, de az anyag biztos sok mindent kibír ennyiért. Kompenzálni izomtrikóval és latexbugyival lehet mikulássapkában, de néha az is elég, ha bevalljuk, hogy gyerekkorunkban cicanadrágban szánkóztunk.

A rossz szóvicc visszavág

Ismeretlen/Grafika

2005.11.18. 12:42 | szily | komment


Hát persze, hogy ezt nem lehet korlátlan ideig büntetlenül mûvelni a magyarsággal. A sok farosszériázásért a Sors egyszer benyújtja a számlát. Talán nem kellett volna mindennek a tetejébe még a Rapülõkkel is betámadni. NAK-tól kaptuk ezt az erõs érzelmi töltettel rendelkezõ photoshopmûvészeti alkotást, amirõl egyelõre nem tudjuk, hogy régi vagy új, egy weboldalról szedték-e le vagy simán emailekben kering. Igazi összmûvészeti alkotásról van szó, ami céltábláit, a szóvicceket, illetve Geszti Pétert egyszerre jeleníti meg képen és szövegben.

Jó primkó, ezt szeretjük!

Nulla tartozás, kikapcsolt szolgáltatás

TVNetwork/Átiratás

2005.11.18. 11:46 | szily | komment

Haha. Muhaha. Vajon direkt csinálják a tévé- meg internetszolgáltatók ezeket a fantáziadús terrorakciókat az ügyfelek ellen, vagy csak puszta véletlen a folyamatos levéláradat a témakörben?

G.-t igazán pipec módon szopatták meg: elõször hónapokig nem foglalkoztak a kérelmével, hogy az általa megvett lakásba befutó tévé- és internetszolgáltatást írják át az õ nevére, majd jól megbüntették, amiért nem fizetett idõben átírási díjat. Jóllehet – G. szerint legalábbis – neki járna vissza pénz, a lakásban a szolgáltatást kikapcsolta a TVNetwork. Köszöntsük együtt a kínpadon történetünk elsõ Csongrád megyei cégét, lentebb a sztori!

Olvasson tovább!

Tótágast áll a Kisjézus

Christmastreeforme/Furcsa plasztikfenyõk

2005.11.18. 11:22 | szily | komment


Ön ott áll a karácsonyfa mellett és csúnyán káromkodik. Nyolc árust nézett végig, míg a végén kiválasztotta ezt a tömött lombkoronájú, mélyzöld, legalább negyven kilós normannt, majd egy bangladesi család éves keresetének megfelelõ összeg fejében öt kilométeren át hurcolta, aztán most kiderül, hogy annyira tömött, hogy nem lehet róla lelógatni a díszeket.

Olvasson tovább!

Szar plüssjátékos szóvicc

Sverige AB/Pee&Poo

2005.11.17. 18:09 | jackyll | komment
Alig néhány hónapja számoltunk be elõször a nemzetközi fekalomán összeesküvés sejtjeirõl, máris itt a következõ akciójuk. A Pipi&Kaka plüssfigura-duó hamarosan mörcsandájz-frontvonallal (póló, trikó, zokni, mûtetkó) megtámogatva indul a nyelvi kihívásokkal küzdõ kiskorú lakosság szüleinek kegyeiért. A mosható nyálbiztos figurák párosa 32 euróba (8 ropi) fog kerülni.

Re: Igazi ocsmány hobbikert – Egy egyáltalán nem ocsmány szoborkert

Sefcsik József/Szobrocskák a szõlõben

2005.11.17. 14:36 | szily | komment
Egy cserépbe dugható plasztik õzön fellelkesülve nemrég arra bíztattuk Önöket, hogy írják meg, ha a környezetükben akad olyan ember, aki tárgyakkal dobja fel a növényzet unalmasan természetes alakzatait. Nem hittük volna, hogy bárki is pont 56 két ellenpólusát, a lábánál felakasztott ávóst és a nyakánál felakasztott forradalmárt jelenítené meg a hobbinövényei között. De azért szép Homárnak lenni, hogy a tízlábú meglepõdhessen. Alant olvashatja a levelezést és megnézheti a szobrokról készült fotókat.
Olvasson tovább!

Kinél kamatozik a pénz?

2005.11.17. 12:42 | jackyll | komment

Egy újabb örökzöld kérdés, amit romantikusan elrévedve, nap mint nap feltehet az ember. Ugyan miért is tart 3 napig egy átutalás bankok között, de néha bankon belül is? Az alábbi esetet vinca szenvedte el, de biztosak vagyunk benne, voltak akik ennél durvábban szívták meg.

Citibank hitelkártya használó vagyok hosszú ideje. S már nem sokáig. Történt a minap, hogy a korábbi esedékes napra elküldött kiegyenlítésem (másik bankból, s esedékes napra, mint addig sok éven át ugyanigy) nem került jóváirásra mint szokott. S emiatt a Citibank ugy döntött, 3200 ft-ra büntet- engem! No nagy nehezen elértem õket (email pl nem mûködik az üszijükön, ill a szokásos telefonos üszi a hosszú számsorral nem igazán a kedvenc ügyintézési módom), és kedvesen tájékoztattak az alábbiakról: "Bankközi átutalásos kiegyenlitésnél az átutalás teljesitése 2-3 napot is igénybe vehet..."

Kérdem én, ha a másik bankom leemelte s elküldte az esedékes nap a pénzt, a 2-3 nap alatt kinek is kamatozik a nem kevés havi összegem, és sok más hasonló ügyfélé???

Olvasson tovább!

A szamárfülzsírtól az elefánttaknyon és a lámaköpésen át a majomszarig

Dracco Company/Állatos cukorkák

2005.11.17. 00:05 | szily | komment

Tudta Ön, hogy milyen szellemi-szájüregi kútmérgezés folyik az általános iskolai büfékben? A dermesztõ részletekre egy nagykun olvasónk levele után kezdett fény derülni.

Szia Homár!

A munkahelyemül szolgáló általános iskola (nem vagyok pedagógus) büféjében bukkantam rá a hatféle dobozból álló kollekcióra, amely 125 Ft/doboz áron, elég undorító csomagolásban cukorkákat rejt.

A készlet: - Lama Spits - Elephant Snot - Gecko Eye Balls - Rotten Eggs - Donkey Ear Wax és a kedvencem: - Monkey Shits

Olvasson tovább!

’Erre már végképp lemállott rólam a civilizációs máz’ – Bilincs a rendõrség elõtt

Közterület-felügyelet/Bilincselés

2005.11.16. 14:02 | szily | komment
Az élet oly sokszínû-sorozatunk legújabb darabjában Naiv Ügyfél magától megy tanúskodni a rendõrségre, de a kapitányság elõtt kerékbilincset kap, majd elhûl azon, hogy csak készpénz fejében hagyják futni, lepicsáz egy telefonos ügyintézõt, és a végén majdnem megüti a guta. A. vajon a saját pechjének a kovácsa vagy ártatlan áldozata egy hülye rendszernek? Az egész a sors igazságos büntetése amiatt, hogy valaki saját jószántából megy egyenruhások közé? Ön mit tett volna A. helyében? Sztori alant.
Olvasson tovább!

Vibráció iPodból

Love Labs/iBuzz

2005.11.16. 13:21 | jackyll | komment
Az apró rezdülésekre érzékeny Olvasóink bizonyára örömmel fogadják a hírt, hogy az eddigieknél is olcsóbban juthatnak hangvezérelt vibrátorhoz. Oké, mondjuk funkcionálisan sem úgy specifikálták, mint az Audio-Oh-t, mint az iPod-kiegészítõnek hirdetett iBuzzt, utóbbinál ugyanis apró kapszula fejti ki a hangerõvel fokozható rezgõ hatást. Mindezt potom 30 fontért (10 ropi), tehát még karira is ideális ajándék.
süti beállítások módosítása