Tékozló Homár

Norbi hashajtással fogyaszt húsvétkor

Norbi/Norbi-csokitojás

2006.04.14. 14:00 | jackyll | Szólj hozzá!
A húsvét a kollektív matarészegre iváson kívül egyéb veszélyeket is rejt, például a sonkapáccal hülyérezabálást. Jó szerencsénkre erre is van tutkó megoldása Update Norbinak, hogyan szabaduljon meg a falánk júzer a hirtelenjött kilóktól, ami nem más, mint a fosatás.
Olvasson tovább!

Lélekmelengetõ poszthúsvétra

Váci utca/1000 tea

2006.04.14. 11:20 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Itt a húsvét, hejehuja, össznemzeti berúgás leszen, a Homár mája örvendezik. Úgyhogy nesze nektek egy alkoholmentes lazító, ha máskéntgondolkodók vagytok. Nem messze a Vásárcsarnoktól, a kies Váci utcában, egy hangulatos bérház udvarában, távol a város zajától, ésígytovább, vagyon egy nyugadalmas oázis, ahol a fáradt vándor megpihenhet. Úgy hívják, hogy 1000 tea, és ebbõl is kitalálhatjátok, hogy ez egy teázó. No, itt szoktunk teázni, feszültséget oldani, másnaposságot gyógyítani.
Olvasson tovább!

Re: Porba alázzák a Drehert az olaszok

2006.04.14. 10:38 | jackyll | Szólj hozzá!

A nemrég felfedezett olaszországi Dreher-sörrel kapcsolatban kereste meg a Homárt a magyar vállalat, hogy némi történelmi háttérinformációval helyre tegye az esetleges félreértéseket:

Tisztelt Uram!

A Dreher Sörgyárak Zrt. ezúton kér helyreigazítást cikkük tartalmával kapcsolatban. A cikkben tévesen szerepel az, hogy Olaszországban a magyar Dreher márka hamisítványait forgalmazzák.

Olvasson tovább!

Re: A legviccesebb savanyú lények - Így néz ki Brendan Monroe

Brendan Monroe/Arc

2006.04.14. 09:07 | szily | Szólj hozzá!

Rég volt olyan, hogy így belezúgtunk volna képzõmûvészbe, fõleg szobrászba, mint a kaliforniai Brendan Monroe-ba, a kedélybeteg növények mesterébe. És most egy fotót is kaptunk róla Anikótól, akit sajnos el kell tennünk láb alól, mert neki van eredeti Monroe-pólója, nekünk meg nincs. Alant Anikó levele a részletekkel.

Olvasson tovább!

Leszbikus csók óvatos úrilányoknak

The Candy and Toy Factory/Kiss Pop

2006.04.14. 08:52 | szily | 3 komment

Elsõ pillantásra azoknak a kíváncsi, de gátlásos csajoknak találták ki Attila friss beszerzését, a smackónyalókát, akik próbaképpen szívesen lesmárolnák a barinõjüket, csak nem tudják, hogyan vessék fel a témát. Illetve azoknak a kamaszfiúknak, akik Háború és békényi szakirodalmat olvastak el a csõrözésrõl, de még mindig pánikba esnek egy elszabadult nyelv gondolatára. A céltárgy ugyanis egy kirúzsozott plasztikszáj mûanyag szájüreggel, amiben egy ki-be mozgatható cukornyelv rejlik.

Olvasson tovább!

Rohadó fogakkal a rohadó fogakért

Kína/Cool Candy

2006.04.13. 15:16 | szily | Szólj hozzá!

Álmodozott már Ön arról, hogy mi lenne, ha híres focistaként ébredne az ágyában? És ha Kincsemet megszégyenítõen lóarcú híres focistaként, mint Ruud van Nistelrooy? És ha olyan híres lóarcú focistaként, akinek a szájába tömtek egy kiló vaníliás cukrot és folyik a nyála és rohad a lóarca? Na, ezt az utóbb élményt élheti át minimális költséggel, ha Ön is vesz egy Cool Candy márkájú cukorfogsort.

Olvasson tovább!

A fiatalság bizalma töretlen a jövõben

2006.04.13. 13:04 | jackyll | Szólj hozzá!

Posy történetébõl kiderül, hogy a polgárosodás elkerülhetetlen állomása, az érettségi egyenöltözködés is nyújthat kellõ nagybetûs élettapasztalatot a szerencsés kiválasztottaknak:

Gondolom a páncélos, ízeltlábú egyedektõl távol áll az öltözködés fogalma, de gondoltam elmesélem a velünk megesett - megesõ történetet. Érettségi elõtt álló osztály vagyunk, meglehetõsen maszkulin összetétellel: 32 fiú, és 3 leányzó. És hát mivel ez így utolsó évben szokás, mi is úgy gondoltuk, hogy csináltatunk magunknak pöpec egyenöltönyt, amiben majd együtt pompázhatunk a hátralévõ eseményeken, szalagavatón, ballagáson, stb, stb.... (Bocs, a hölgyek egyenkosztümben.)
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása