Tékozló Homár

Autószmájli információsszupersztráda-fanoknak

AU-MY Retail/Driv-e-mocion

2006.06.23. 19:13 | jackyll | komment
Akik hallottak már a tudomány és technika legújabb vívmányáról, az információs szupersztrádáról, bizonyára azzal is tisztában vannak, hogy a bitek és bájtok világában az e-polgár úgynevezett emotikonokkal fejezheti ki leghatékonyabban lelki állapotát. Namost ezt a hüjeséget, tapadókorongos orrosszmájli bazmeg, már autójukban is villogtathatják az elvetemültebb netzombik.
Olvasson tovább!

Epikus küzdelem az smsreklámok ellen

2006.06.23. 10:52 | homár sebibaba | komment
Küzdõ Lélek nevû olvasónk megunta a Pannon GSM Távközlési Zrt kéretlen smseit, de hiába tiltakozott a cégnél, nem tudta elérni, hogy békén hagyják. Végül a Fogyasztóvédelemhez fordult, amely helyt adott panaszának és meglepte a Pannont egy izmos, 100000 (lassan mondjuk, hogy minden homárista megértse: százezer) forintos bírsággal. Ezután következett a megtorlásszagú válasza a norvég cégnek: a hõbörgõ ügyfélnek felmondta az elõfizetését. Már csak egy kérdésünk marad: ha a Pannon összes elõfizetõje tiltakozni kezd a kéretlen smsek ellen, akkor a cég az angol abszurd humor legjobb hagyományait követve megszabadul összes ügyfelétõl?
Olvasson tovább!

Örömóda fenékre és naptejre

DDB Brazil/Oooooouch.com

2006.06.23. 08:24 | jackyll | komment
A Homár Önökhöz hasonlóan a saját levében fõ, és ilyenkor a logika és a józan ész teljes hiányában cselekszik. Ennek eredményeképp már megint bikinis csajokat kizsákmányoló, nõket ojjektumként kezelõ hirdetéssel fárasztjuk a t. publikumot. Az elõzõ értelmetlen dezodor-utáni futkosásnál nagyságrendekkel viccesebb a Sundown-naptej interaktív reklámja, ahol napozó hölgyeket kell abúzálni egérrel.
Olvasson tovább!

A szó szerint mocskos tömegközlekedés

Weboldal

2006.06.22. 12:52 | szily | komment

Zombifilmhelyszín-keresõk és tömegközlekedési romantikusok figyelem! Ezen a weboldalon remek fényképeket és leírásokat találnak London elhagyott metróállomásairól. Mi egyik kategóriába sem tartozunk, de egész sokáig elnézegettük. Már lett is egy ötletünk, a munkacíme: Baja Ferenc taktikai engedményeket tesz az európai értelemben vett néppárti zombiknak.

Nem csak a fapadosok szivatnak

2006.06.22. 11:09 | jackyll | komment

Már a Homáron is említettük az Alitalia sajátságos üdültetési szolgáltatását, amit nem szoktak sehova kiírni, de megtörténik újra és újra. Múltkor egy csoportot tüntettek el csomagostul, Péter történetébõl azonban kiderül, hogy nem válogatósak, gyengébb napokon beérik magányos áldozatokkal is:

Üzleti ügyben Barcelonába kellett utaznom, kedd kora reggeli program-kezdettel. Örültem neki, mert még sosem jártam ott, így egy nappal elõtte, hétfõ reggel akartam utazni. Mivel nincs közvetlen járat, ezért átszállással kellett mennem, lehetett választani, hogy Alitalia, milánói átszállás, vagy Lufthansa, müncheni átszállás. Az Alitaliát választottam, mert elvileg egy órával korábban értem volna Barcelonába. Gép indulás hivatalosan 7.05, de figyelmeztetett az utazási irodás, hogy célszerû jóval korábban kimenni a reptérre, mert nagyon túlfoglalják mindig. kimentem hát negyed 6-ra, amikor is az utolsók között checkoltam be.
Olvasson tovább!

A Gonosz mozdonyt vezet Monoron

MÁV/Szemét mozdonyvezetõ

2006.06.22. 01:02 | szily | komment

Képzeljék el, mi kell ahhoz, hogy egy ember – david1 -, akinek minden sorából süt, hogy békés, kenyérre kenhetõ alak, ilyet írjon le: „Mert az a mozdonyvezetõ gonosz volt.”! Hát nem más, mint egy érzéketlen vasutas, aki ugyan nem szeg meg semmilyen szabályt, de lehetne rendes, ám ehelyett jól megszívat egy rakás munkába induló embert. Olvassa el, hogy mik mennek Monoron!

Olvasson tovább!

Egy elérhetetlen álommal kevesebb? – Itt a lánc nélküli bringa

Decra/Decra D-Drive

2006.06.22. 00:47 | szily | komment

Szomorú világ jön a motoros bandákra, ha beválik a lánc nélküli bicikli. Tény, hogy olajos láncot visszarakni alig jobb, mint magyar adóalanynak lenni. Még ennél is nagyobb elõnye az újító modellnek, hogy élvezettel figyelhetjük gyanútlan áldozatainkat, mikor veszik észre, hogy valami nincs rendben a gépünkkel.

Olvasson tovább!

Ajándék jó humorú, ágybavizelõ bormániásoknak

Riedel Crystal/Riedel Duck Wine Decanter

2006.06.22. 00:27 | szily | komment

Na ez igazán furcsa. A Sur La Table oldalán nézegettük a konyhai cuccokat, amikor rábukkantunk arra a tárgyra, konkrétan borlevegõztetõ palackra, amit igazán nehéz értelmezni, hacsak nem gondoljuk, hogy a kifinomult, pénzes borbuziknak sokkal-sokkal morbidabb humorérzékük van, mint sejtettük volna innen a tenger mélyérõl.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása