Tékozló Homár

A hét akciója - atkák a gatyában

2006.06.30. 12:41 | jackyll | Szólj hozzá!

A teszkós és egyéb csodaakciókat mostantól ömlesztve fogjuk közölni, mert egyszerûen túl sok van belõlük. Most azonban egy prémium ajánlattal szeretnénk kedveskedni, hátha vkinek pont ez hiányzik az életébõl. Mielõtt továbbkattintanak érte, melegítsünk a vállalat ars poeticájávál, amit Rollcow kommandója talált a Camponában:

"A Tescoban az a jó, hogy az ember mindig biztosra mehet, ha egy kis hülyeségre vágyik. Egy biztos: nem fog csalódni." Ezzel a mondattal léptünk be jó barátommal a Campona Tesco elektromos ajtóin. Kábé két perc múlva megbökte a vállamat és rámutatott egy táblára. Azóta sem tudjuk eldönteni: vajon nem lehetséges, hogy egyszerûen csak "kibújt a szög a zsákból"?
Olvasson tovább!

Erotikus nyár – Lábhirdetés deluksz

Liza/Egy prostituált reklámja

2006.06.30. 11:45 | szily | Szólj hozzá!


Ha már úgy alakult – tök véletlenül – hogy egy ideje minden a szexrõl és a forróságról szól a Homáron, jöjjön egy újabb darab. Ki tudja miért, de az erotikus/pornográf weboldalakon igen erõs a marketing verbális része. Egy újabb példa a jelenségre, Nóri gyûjtésébõl

kedves Homár,

a legviccesebb képzavaros erotikus hirdetést tapasztaltam: " Buda legszebb lábai tárt karokkal várnak :-) "

Üdvözlettel, Nóri

Fûtenek a vonaton is – Elméleti izzadás a ’cickók között’

MÁV/Meleg vonat

2006.06.30. 10:54 | szily | 1 komment

„Kinézek egy jó kis helyet magamnak, király szöszivel szemben, az ablak mellett.” Muhaha. Szegény katolikus egyetemista fiú hetyegni akart, sírás lett a vége. A kánikula ugyanis úgy látszik a közlekedési vállalatok alsó- és középszintû alkalmazottaiból hozza ki a legrosszabbat. Olvasson izzadásról!

Olvasson tovább!

A fóbiás taxis kidobta a gekkót

Fóbiás taxis/Meghiusult taxiút

2006.06.30. 00:04 | szily | Szólj hozzá!
A következõ sztorinak nincsenek különösebb tanulságai, hacsak az nem, hogy az élet meg a személyszállítás az még egy leopárdgekkónak sem fenékig tejfel. A magyar taxisok legkomolyabb hiányosságai között eddig sosem soroltuk fel az áltudományos gekkóellenességet, most már igen. Jöjjön tehát Mónika levele a hüllõfóbiás kisiparosról.
Olvasson tovább!

Csak a jóisten segíthet Ferihegyen

2006.06.29. 13:12 | jackyll | Szólj hozzá!

Ferihegyen a helyzet változatlan, legalábbis a tavalyi életképhez képest, amikor 70 perc alatt léptették be a hazánkba látogatókat. Banderas beszámolója szerint a tulajdonosváltás óta igazából romlott a helyzet, mert õ 90 percet mért (bár ebbe beleszámolta a parkolóból kijutást is).

Alapvetõen privatizációpárti vagyok, mert hiszem, hogy csak a magánvállalatok mûködhetnek hatékonyan és ezeknél elemi érdek a vevõk/ügyfelek minél jobb kiszolgálása. Éppen ezért a sok huhogóval ellenben meg voltam gyõzõdve, hogy nem fog megártani a Budapest Airport-nak a privatizáció. Egészen a mai napig. Történt ugyanis, hogy ki kellett mennem a reptérre egy német kollégáért. A gép a terveknek megfelelõen leszállt 9.06-kor, én pedig szépen vártam, hogy felbukkanjon a jóember a kijáratnál. Ez végül meg is történt 10.03-kor.
Olvasson tovább!

Megszívható cici Kínából

Zselés mell

2006.06.29. 12:35 | szily | Szólj hozzá!
A Homár, ha emigrálna, Kínába menne, mert az élelmiszereket és a fogyasztási cikkeket ott vidámra begombázott mérnökök tervezik. A nagyjából (lógó) mell alakú, Cici nevû zselés termékre Dániel bukkant rá. Olvassa el a kinyitás körüli kalandokat, amik végül egy felszabadult mellszívásban kulmináltak. Hajrá Kína, hajrá kínaiak! Levél alant.
Olvasson tovább!

Szolgáltató Homár: Hogyan fotózzunk tûzijátékot?

Hasznos tanácsok

2006.06.29. 11:44 | szily | Szólj hozzá!

A lassan, de biztosan közelítõ augusztus 20-ára tekintettel tesszük ki ezt a linket, amit a Boingboingon láttunk: az oldalon praktikus ötleteket meríthet ahhoz, hogyan csináljon használható, sõt ütõs képeket tûzijátékokról. Ha vannak ilyen tervei, bookmarkolja be, aztán vegye elõ augusztus 19-én. Az oldal angol nyelvû, a fenti kép Piero Sierra munkája.

süti beállítások módosítása