Tékozló Homár

A BKV feljelenti utasát

2007.08.11. 15:39 | jackyll | 57 komment
Váratlan fordulat a BKV kommunikációjában a sorozatos utasverős hírek után, hogy az egyik, ügyével kereskedelmi tévékben is megfordult fiatalt rágalmazásért pereli be. Bizonyára emlékeznek az esetre, amikor jegy nélküli külföldi fiatalokkal ismerkedtek az ellenőrök a Deák téren, majd a közbeavatkozó Gergőt elmondása szerint hasbaütötték. A BKV bizonyára hamarosan nyilvánosságra hozza az eset vágatlan biztonsági kamerás felvételét és a gonosz rágalmazót kártérítésre ítélik.

Hogyan küldje el a centrumos fantomtartozást vásároló behajtócéget?

2007.08.10. 13:10 | jackyll | 82 komment
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá László illetve szebb jövőt!
T. Creditexpress,

ezuton jelzem, hogy megkaptam 1. es most 2. formaleveluket is, amelyben mar polgari peres eljaras megkezdeset jelzik, mivel a Centrumtol megvasarolt tartozas behajtasa kapcsan egyre tobb penzzel (7168.-), dijjal, kamattal, költséggel es meg ki tudja miert jaro forintokkal tartozom onoknek egy 2005 evi parkolas miatt. Ezuttal is jeleznem, hogy a fenti szamu ugyben feleslegesen koltottek penzt a tartozas kivasarlasara, postakoltsegre, adatlekerdezesi, ugyvedi, titkarnoi stb. dijakra. Az Onok altal megvett (faktoralt) -es rajtam behajtani probalt- centrumos tartozas ugyanis nem letezik, az egykori buntetes befizeteset igazolo egykori csekkem megvan. A buntetest fel oraval a birsag kiszabasa utan meg a targynapon 2005-ben befizettem...
Olvasson tovább!

Posta forever

2007.08.09. 17:16 | jackyll | 42 komment
Miközben a Homár hiába próbálja elkerülni a végzetét a Szigeten, mások azért posztolgatnak, így például a kiváló UFIblogon is becsúszott egy postai lopás története, ezúttal étkezési jegyeket vihetett haza egy jómunkásember. Ezen felül nagy örömükre szolgál, hogy nemsokára már a postás sztorikat sem kell megírnunk sztoriknak is lesz saját helyük, hiszen Postáskisasszony annyira kibukott egy hasonló lopás alkalmával, hogy külön blogot hozott létre a hasonló eseteknek. Csekkolják és kommentezzenek bártan, előre együtt egy szebb jövőért!

A csokis Cerbonát szeretik a férgek

2007.08.09. 16:53 | jackyll | 49 komment
Bár a múltkori hivatalos válaszban a Cerbona azt sejtette, lehet hogy az áruházban fertőződött meg a müzliszelet, azóta két bejelentést is kaptunk ugyanarról a csokis müzliszeletről, Kornéliától fotókat is. A Cerbona szerint "ha megeszik sem lesz tőle semmi bajuk!"
Nem olyan régen vettem az egyik közeli boltban egy csokis müzliszeletet hogy csillapítsam éhségemet. Miután úton-útfélen azzal traktálnak minket hogy szegény magyar gazdaság, így mint máskor is egy kiválló magyar termék mellett döntöttem. Kibontva fura szag csapta meg orromat, ami se nem csokis se müzlis nem volt. Ezek után mint hivaltan vendégként érezvén magamat,- egy szép nagy kukaccal néztem farkasszemet. Te jó ég, ez az én pénzemen lakik jól!
Olvasson tovább!

Fényképezőt gyűjtenek az inkálosok a Szigeten?

2007.08.09. 16:25 | jackyll | 65 komment
Ez még nem annyira vicces, mint a múltkori balatonsoundos kergetőzős történet, de bemelegítésnek megteszi. Péter egy illegális fényképezőlefoglalásnak volt szemtanúja rögtön az első nap. A kérdés a Homárt is foglalkoztatja, vajon kihez kerülnek a milyen alapon lefoglalt tárgyak?
Szerda este a szigeten, a medúza sátorba buliztunk amikor egy elég undorító eset szemtanúja voltam. Történt ugyanis, hogy egy elégge részeg/bedrogozott külföldi srác, fényképezte az előadókat, amikoris egyik kedvenc kék pólós félisten, MR. INKAL, egy laza mozdulattal kikapta a gépet a srác kezéből, majd zsebre tette. Gondolta jó lesz az neki. Nem hagyhattam szó nélkül, így a következő beszélgetés zajlott le:
Olvasson tovább!

Agyatlanul válaszolgat a Vodafone

2007.08.08. 14:18 | jackyll | 107 komment
Kisíján sírvafakadt a Homár, annyira szépen kerekedő sztorit küldött neki mikolaj. Külföldre szakadt naivügyfél azt szerette volna megtudni, miért követelnek rajta 49 ezer "hóközi" forintot, és miért tiltották le a számát, amikor még az előző havi számlájának sem telt le a befizetési határideje. Ezen a linken megtekinthető az eddigi teljes levelezés a Vodafone motorikusan hülyeséget válaszolgató ügyfélszolgálata és naiv ügyfél között. Utólagos engedelmével átemeltük ide a felütést:
kikoltoztem egy idegen orszagba, de gondoltam, hogy megtartom a magyar szamom, tekintve, hogy a vodafone passporttal viszonylag olcson tudom hivni az otthoniakat, meg ok is engem. raadasul amugyis van a vodafonenal egy keteves szerzodesem, ugyhogy nemis nagyon volt valasztasom. mivel az ilyen koltozes eleinte rengeteg szervezessel jar, ezert a telefonomon ertelemszeruen megnott a forgalom, raadasul pont a nemzetkozi illetve a roaming.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása