Tékozló Homár

Re: Dugd meg a szilvát! - Fuck a spring chicken

shanghaji magyarok/képek

2007.02.02. 13:14 | szily | Szólj hozzá!
Nagy klasszikus téma a kínai étlap vicces angol fordításban, kbalázs küldött egy rakás azsia.net-es linket Guczó és bandája korábbi gyûjtésébõl. Fuckoljunk annyit, mint egy túlteljesítõ gettólakó! Képek lent is.
Olvasson tovább!

Re: Dugd meg a szilvát!

2007.02.02. 12:33 | jackyll | Szólj hozzá!

Andris már fel is oldotta a tegnapi szilvabaszós rejtélyt:

Kínai srác itt mellettem a munkahelyen rájött a "fuck the plum" rejtély nyitjára: Kiejtés szerint kereshették ki a szótárból a "gan" szót, ami kínaiul egyrészt szárítottat jelent, másrészt azt, hogy baszni. Valószínûleg sok felcsillanó szemû külföldi gyümölcs-fétisisztának rontották el a hangulatát, amikor kihozták a párolt halat aszalt szilvával. Adalék: kínában semmi köze nincs általában az ételnek a nevéhez, sokszor tényleg egy történet/vers kerül az étlapra ahelyett hogy például csülök pékné módra.

Disznóölés a Grand Hotelben

hotel/csendháborítás

2007.02.02. 12:07 | szily | Szólj hozzá!

Lángszóró, vér és belek a füredi apartmanhotel gyepén. Véres luxus a Balaton fõvárosában. Egy megdöbbent fogyasztó égett sörteszagú beszámolója, olvassák lent Julianus barát zsigerekben tocsogó sorait! A fotó a remek, 645 nevû fotóblogról származik. Mármint nem 645 darab neve van, hanem az a neve, hogy 645.

Olvasson tovább!

Az agresszív xilofon

2007.02.02. 11:57 | jackyll | Szólj hozzá!

Ugye milyen ártatlannak néz ki ez a xilofon? Viszont ha ütõshangszernek nevezzük, már könnyebben tovaasszociálhat az ember. Szerencsére a gyártó is gondolt erre, így a figyelmeztetés elsõ három pontja arról szól, hogyan ne öljünk embert vagy állatot az eszközzel. Pampalini mutatja be húszeurós madridi szerzeményét:

Nagy örömmel küldöm mellékelt használati utasítást, melyet egy hónapja vett hangszeremhez mellékeltek. Mivel a xilofon nem a fõhangszerem (trombitás lévén) sokat segített beüzemelésében a tájékoztató, melyet a hangszer felbontásakor találtam. 1. Mivel a xilofon fém és mûanyag részekbõl áll ezért nem szabad másokhoz vágni, mert veszélyes 2. Ne használjuk másra, csak zenei elõadásokra, mivel embereket és állatokat zavarhatunk vele 3. Veszélyes a xilofonütõt szájba tenni
Olvasson tovább!

Ez már a köztisztviselõi sztrájk?

2007.02.02. 11:12 | jackyll | Szólj hozzá!

Kétórás sztrájkkal riasztgatnak a köztisztviselõk az Indexen, pedig egyes helyeken már mintha évek óta ilyen állapotok uralkodnának. Shinobi például a II. kerületi Okmányügyintézõi csoporttól kapott február 1-jén március 15-re idõpontot, azaz másfél hónappal késõbbre, de még így is kicsi az esélye, hogy bárki foglalkozik majd vele:

Az alabbi levelet kaptam a II. keruleti okmanyirodatol, gondolom itt nem az e-ugyintezsebe csuszott hiba hanem olyan szorgosak az ugyintezok, hogy marcius 15-en is ugyet inteznek ;)

Kedves xy! Sikeresen regisztráltuk idõpont foglalását: Ügyintézési típus: Gépjármû ügyintézés Dátum: csütörtök 15 március 2007 Idõpont: 10:00

Wasabis zöldborsó snack

2007.02.02. 10:52 | jackyll | 3 komment

Amíg a Homár folyamatosan megijed a saját árnyékától és a sarki közértig sem jut el, portyázó olvasónik, mint Pizsama von Flanel a hipermarketbõl is kiganajolják az extrém javakat:

Az InterSparban akadtam rá a mellékelt képeken látható finomságra. Rögtön ráizgultam a japán vizitorma ízre és persze a zöldborsó snackként való fogyasztásának lehetõsége is felcsigázott. Kibontva érdekes sárgás-zöldes, egyhén a Gremlins2 címû film szörnyecske-tojásaira emlékeztetõ bogyók fogadtak.
Olvasson tovább!

Csak magyaroknak, csak most

2007.02.01. 14:32 | jackyll | Szólj hozzá!

És hogy ne csak a konzumálás sötét oldalán vigadjunk sírva, Tamás küldött egy példát a magyarokat szupportáló pozitív diszkriminációra:

Igaz, hogy nekünk magyaroknak csak egy év garancia jár a Tescóban, viszont a képen látható gyertyatartóhoz csak mi kapunk gyertyát. Valószínûleg egy különleges szenzor jelzi, hogy aki felbontaná a csomagot, magyar-e - ha nem, akkor a dobozban levõ gyertyák automatikusan megsemmisülnek. (A b. lehetõség csak az, hogy egyszerûen átb***ák a más nyelven nem beszélõ polgárt - amibõl persze következik a c. lehetõség is, hogy egy nyelviskola víruskampányáról van szó.)

Re: Spóroljon a biztosításon és nyeljen

2007.02.01. 13:51 | jackyll | Szólj hozzá!

A kommunikáció hiányára nem derült fény, viszont az általános jelenség, hogy az elsõ negyedévben minden biztosítóváltós ügyfél A00-ás csekket kap, tájékoztatta naiv ügyfeleit a Biztosito.hu:

 

A levélírótok azt írja, a B10-ben kötött szerzodésére A00-ás csekket kapott új biztosítójától, így Õ át van verve, sot ha nem adja le bónusz igazolását M4-be kerül majd áprilistól. Mindezen csodálkozik, pedig csak arról van szó, hogy nem olvasta el elég figyelmesen a részére általunk küldött levelet, melyben tájékoztattuk, hogy a hatályos jogszabályok alapján: biztosító váltás esetén a biztosító új ügyfeleit köteles A00-ába rögzíteni, a kártörténeti igazolás (korábbi nevén "bónusz igazolás") hiányában. Mivel a biztosítók csak kb. februárban adják ki a bónusz igazolásokat a távozó ügyfeleiknek, így a januári csekkek megelõzik azokat és elsõre sajnos mindenki A00-ás csekket kap. A díjak csak a második negyedévben állítódnak vissza A00-ról a megszolgált bónusz fokozatúra, természetesen kompenzálva az elso befizetés túlszámlázott részét.

 

Olvasson tovább!

Révai suxx

2007.02.01. 13:31 | jackyll | 1 komment

Önálló szolgálati közleménynek sovány, de az IKEÁnál darabolós vázákat vesznek most vissza jó áron. Hasonlóan pocsék, bár fizikailag kevésbé veszélyes árut talált Pirx Kapitány, aki digitálisnak látszó lexikonra vetõdött, de vmi egész bizarr terméket kapott:

Úgy esett, hogy multévben nyertem egy Media Markt-os vásárlási utalványt. S tudatos vásárló lévén a januári árleszállítások alatt gondoltam jól be is vásárolok belõle. Persze midõn körbejártam, mindenrõl sikeresen lebeszéltem magam, egyedül a digitális Révai Nagylexikonon akadt meg a szemem. Miszerint ez mindig jól jön, hiszen kinek van kedve 100kg öszsûlyú 21 kötetes szettet kisebb vagyonért megvásárolni mikor itt van a modern kor csodájaként egy 20g-os lemezen mindez. Nagy lendülettel kosárba be, kifizet (990Ft - húdeolcsó) s a jó vásár örömére ahogy hazaértem szemre is vételeztem.
Olvasson tovább!

Fillérekbõl extraprofit a Centrum Pakolónál?

parkolóórák/biztonsági rés

2007.02.01. 11:33 | szily | Szólj hozzá!

Gábor bedobott egy százast a parkolóórába, a jegy 17 óra 59-kor járt volna le, de a gép nem fogadott el egy plusz tízest, hanem 30 forintra ugrott. Ebbõl lenne havi egymilliója a cégnek? Szerintünk nem, mert valószerûtlennek tûnik, hogy naponta több ezer fogyasztó beleessen ebbe a csapdába. Önök szerint? Sztori alant.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása