Tékozló Homár

Tolvajok helyett melleket figyelt a biztonsági őr

2008.12.05. 14:30 | ge | komment

Az Electro Word biztonsági embere megunhatta a tolvajok figyelését és inkább a műszaki cikkek közt nézelődő nők  dekoltázsát kukkolta, de bebukott. Levente most nőalázást kiált és felháborodtt levelet ír az áruház vezetőjének. Izgatottan várjuk a választ és ma inkább garbóban megyünk az elektromos fogkeféért.

Az Önök egyik egységében tett hétvégi kirándulásom felvetett bennem két kérdést, melyre remélem, tudnak értékes válaszokkal szolgálni. Gondoltam meghallgatok néhány véleményt a témában, egyrészt az Önökét másrészt meg mondjuk egy olyan szervezetét, mint az Egyenlő Bánásmód Hatósága.

Első kérdés: Mennyit fizetnek az alkalmazottaiknak a nők megalázásáért?

Olvasson tovább!

A Közterületesek ingyen használják a parkolóhelyeket

2008.12.05. 12:47 | ge | komment

Levélírónk felhúzta magát azon, hogy a Közterület Felügyelet gurulós kukái 2 parkolóhelyet foglalnak, megbüntetni ezért nem lehet őket, fizetni meg persze nem fizetnek érte.

A II. kerület Gyorskocsi u. 23 előtt a Centrum Parkoló 2 db helyét hetek óta a Közterületesek nagy, gurulós kukái foglalják el. Itt van egy-két minisztérium, bank, szálloda stb., illetve a város egyik legdrágább parkolási zónája. Szóval parkolni nehéz, de az is drága. Pár hete húzgálom a kukákat ha parkolni akarok, ma végre láttam egy utcaseprőt. Mondom neki a problémám, de szerinte ez így jó, mert a szemeteskocsinak így könnyebb felpakolni, nekik meg semmi közük ahhoz, hogy ez parkolóhely. Huzigálni meg nehéz mert van benne szemét (persze nekem sem könnyebb).

Olvasson tovább!

Nyolcvan magyart hagyott Párizsban a Wizzair

2008.12.05. 12:30 | ge | komment

Műszaki hibára hivatkozva törölte szerda esti, Párizsból Budapestre tartó járatát a Wizzair. A Párizsban rekedt utasoknak legfeljebb 70 euróig térítették meg szállásdíjukat, ételre-italra pedig négy eurót adtak. Elvileg kártérítést is fizetniük kéne, írja az Index. Ha bárkinek van infója kintrekedt honfitársainkról, írja meg nekünk. Hamarosan egy ottragadt újságíró kollégánk részletes beszámolóját is posztoljuk, kíváncsian várjuk mit vett a 4 eurójából.

Brutális ellenőrök ellen nyomoz a rendőrség

2008.12.04. 14:17 | ge | komment

Újabb ajánló, ezúttal a tömegközlekedés világából: verekedő BKV ellenőr-biztonsági őrök ellen indult eljárás, akik kedd hajnalban Sz. Z. budapesti lakost ledobták a buszról, majd ököllel verni, rugdosni kezdték a mellkasán, fején és egyéb testrészein. A BKV kirúgja az esetben érintetteket, ha rájuk bizonyosodik a gyanú, de az eljárás alatt nem függeszti fel őket az állásukból. Részletek az Indexen.

 

Bréking - Mégis van humora a T-csoportnak

2008.12.04. 09:13 | szily | komment



Annyi rosszat voltunk kénytelenek közölni róluk. Annyi jogosnak tűnő panaszt, ügyféllel való packázást, nemtörődömséget. És végre eljött a nap, amikor - szokásunkkal ellentétben - nyiltan szembe kell fordulnunk a felháborodott Naiv Ügyféllel, és azt mondani neki: ez nekünk - sajnos - vicces. Ilyen is van, nem is szégyelljük, éljenek a T-s programozók! magyarázat alant:

Olvasson tovább!

Egy friss kártyafeltöltős csalás

2008.12.04. 07:50 | ge | komment

A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező ismerősök még erőszakra is hajlandóak, ha András nem tölt. Nem töltött.

A mai nap folyamán (2008-12-03) éppen a dugóban ücsörögve megcsörren a mobilom 09:46-kor, majd egy csörgés után elhallgat. Egy 20-as szám volt. Gondoltam visszahívom, ha már tudja a számom az illető. Hosszú csörgetés után felveszi egy ürge aki gyorsan hadarva a következő sztorit tálalja: Egy bécsi szervizből telefonál, ismerősömék hagyták ott a mobilt, amin nincs megfelelő (lebeszélhető) egység. A kocsijuk meghibásodott (valami hibát mondott, ezt már elfelejtettem) és arra kérnek, hogy töltsem fel minimum 3000-ft-al a telefont mire 13.00 körül visszajönnek.

Olvasson tovább!

Már a csavart is ellopja a Magyar Posta

2008.12.03. 12:03 | szily | komment



Nem véletlenül jelentettük föl a - tetszés szerinti pornolizált jelző - Postát Brüsszelben, ezeknek semmi más nem használ, meg kell őket erővel törni, szétzúzni a monopóliumot, pár embert miheztartás végett börtönbe zárni, és földönfutóvá tenni a többi herét, akik ezt a minősíthetetlen szolgáltatást üzemeltetik. Az tényleg nem megy, még egy Magyarországhoz hasonló, hendikepes helyen sem, hogy olyan XXI. századi dolgok maradjanak ki az életünkből, mint az online vásárlás, ezek miatt. Márpedig ez a helyzet, és ezért a konkrét tolvajokkal pont egyenlő mértékben felelős az összes vezetőjük, aki ezt lehetővé teszi plusz a politikusok, akik segítenek fenntartani a monopóliumot egy rakás területen. Sztori alant.

Olvasson tovább!

A szerelő szerint csőd szélén a DIGI

2008.12.03. 10:40 | ge | komment

Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a szerelők fizetésére se.
Update: felvettük a kapcsolatot a DIGI TV-vel, hogy megtudjuk, mi az igazság abból, amit a szerelő állít. Még jelentkezünk.

Sajnos, ahol lakom nem érhető el semmilyen televíziós szolgáltatás a műholdason kívül, se kábeltévé, se IPTV. A Hello HD drága, a UPC-vel már egyszer befürödtem, igaz az kábeltévé volt és a régi lakóhelyemen. Ezért a nyár közepén rendeltem meg a Digi műholdas szolgáltatását, de már a bekötés se ment zökkenőmentesen. Több mint másfél hónapot vártam rá, mivel eszközhiány miatt nem tudott kijönni szerelő. Csak augusztus vége felé hívott, hogy tudna jönni másnap, mivel megjött egy pár doboz. Nagyon korrekten mindent megcsinált, el is mutogatta, hogy mit hogyan kell kezelni a készüléken stb.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása