Tékozló Homár

2az1ben: MSZP-KIA politikai autóhirdetés

2009.05.22. 13:29 | jackyll | 359 komment

Azt gondolta a Homár, hogy az MSZP teljesen érdektelen offline háromnős élőhalott "EP-kampánya" ellensúlyozására az online kampány friss, üde és bevállalós lesz. Ehelyett eddig kaptunk egy cseszlovák Mátrix-gyalázást, így a film 10. évfordulójára, ami nevezhetne a világ legrosszabb vírusvideója címre. A mai darab akár egy érdekes kísérlet is lehet a kampányfinanszírozás szarospelenkátlanítására. A zavaros időkben a dolgokba beletörődést hirdető MSZP-s filmet zavarbaejtően bootleggelik egy KIA-bevásárlóautó hirdetéssel, ahogy azt horger detektálta:

Ez már milyen? Az nem újdonság, hogy a játékfilmek tele vannak hirdetésekkel, de olyat ki látott már, hogy egy politikai hirdetésben autóreklám van? Keresztfinanszírozás? Vagy egyszerűen csak a KIA egyik (esetleg nem felhasznált) reklámfilmjét reciklálták?

Olvasson tovább!

Tömeges szerencsétlenkedés a Fibernetnél

2009.05.22. 10:15 | ge | 94 komment

Gabriella hónapok óta keményen küzd a Fibernettel, most végső elkeseredésében a Fogyasztóvédő és Érdekszövetség Alapítványhoz és a A tévé ügyvédjéhez, na meg a Homárhoz fordult. Az ügyfélszolgálat töketlenkedése/félretájékoztatása/ostobasága miatt tartozásra hivatkozva kikötöttek nála mindent, miután azt tanácsolták neki: ne fizessen.

Tisztelt Hatóságok!

2008/10/15-én felkerestem a Fibernet Zrt budapesti ügyfélszolgálatát, mert időben akartam megkötni 2008 november 21-én lejáró 2 éves hűségnyilatkozatos kábel tv + internet szerződésem után egy másikat. Szerződést kötöttem 1 év hűségidővel  KIT-profi csomagra, 15,500 Ft/hó díjjal. (szkennelt csatolások). Az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy 1-2 hónapig jöhet majd magasabb összegű csekk, mintha nem lenne szerződésem, de ez ne aggasszon, ezt nem kell befizetnem, mert hamarosan kapok majd egy elszámoló számlát a tört hónapok miatt, majd azon lesznek a kedvezményes összegek, azokat kell befizetni.

Olvasson tovább!

Hetekig nincs géped, ha elromlik a HP-laptop

2009.05.22. 08:42 | szily | 94 komment

Titokzatos okból európai, sőt világszintű szolgáltatást várt a cégtől a magát "egy szerencsétlen HP-tulaj"-nak nevező olvasónk, de aztán nagyot padlózott. Pár hetes, új gépe egyszer csak nem működött, mint kiderült, a memóriamodulok mentek tönkre. Hiába az egyszerű alkatrész, talán hetekig szívhat most latop nélkül. Hogy miért, alant kiderül.

Olvasson tovább!

Re: Túrórudibotrány a Reál boltjában - A Reál elhatárolódik, az állampolgár feljelent

2009.05.21. 17:31 | szily | 99 komment

Nem sokkal azután, hogy megjelent a gyomorforgató poszt a Szondi utcai Reál kézzel átdátumozott, rohadt Túró Rudijairól, a cég közleményt küldött az Index születésnapi ünnepségsorozatára készülő Homárnak. Először is itt a szöveg, csorbítatlanul, de utána újabb érdekességek jönnek:
 

Olvasson tovább!

Táppénzen a Heves Megyei Vízművek teljes ügyfélszolgálata

2009.05.21. 13:30 | ge | 115 komment

Gyilkoshód gombot varrhat a számlájára, esetleg máshogy is hasznosíthatja, de megtudni nem fogja miért annyi, amennyi. Legalábbis addig, amíg az egyetlen ügyfélszolgálatos kollégánő felépül. A Homár is jobbulást kíván.

A napokban kaptam az ÉRV ZRt-től (Észak magyarországi Vízművek) egy kiegészítő számlát. Mivel az összege majdnem eléri a 200e Ft-ot, így gondoltam, hogy egyeztetésre lesz itt szükség. Nem a jogosságát kérdőjelezem meg a kiegészítő számlának, de azért szeretném, ha valaki elmagyarázná nekem (hogy én is megértsem), miből is adódik ez a bődületes összeg.
Olvasson tovább!

Túrórudibotrány a Real boltjában

2009.05.21. 10:19 | szily | 147 komment

Na, ez tényleg súlyos. A Reál élelmiszer - vagy, egy boltvezető állítása szerint a beszállítójuk - kézzel, filccel dátumozza át a Túró Rudikat. Ez önmagában is gonosz dolog, de az igazán extrém az benne, hogy nem a napot, hanem a hónapot írják át, konrétan a négyest ötösre vagy hatosra. Ez azt jelenti, hogy nem pár napja, hanem akár egy-két hónapja lejárt túróba is haraphat, aki nem sasszemű, mint Feri. Igazából Feri is akkor kezdett csak figyelni, amikor terhes felesége beleharapott egy ilyen, mint kiderült penészes rúdba. Az ügy a vásárlók könyvénél és a Homárnál tart, és figyelni fogjuk, hová fejlődik. Sztori lejjebb, fotókkal.

Olvasson tovább!

Megbüntette a Centrum, mert túl sok parkolójegyet vett

2009.05.21. 10:01 | szily | 36 komment

Jaina a jelek szerint ott követte el az Ősbűnt, hogy nem dobta ki a korábbi parkolójegyét. Olvasónk a baljós Vérmezőnél töltött egy szűk munkanapnyit egy továbbképzésen. Leparkolt, képződött, majd elment ügyet intézni, visszatért, újra leparkolt és megint megváltotta a parkolójegyét. Mégis megbüntették, hogy miért, az kiderül az alanti levelekből.

Olvasson tovább!

Technológiai újítás a zsebkendőiparban: kézzel tépkedett rétegpótlók

2009.05.21. 09:55 | ge | 44 komment

A 69 Ft-os százas csomagolású, ismeretlen márkájú zsebkendő legalább nem 90-es. De jelen esetben szinte mindegy is, hány darabba nem tudjuk belefújni az orrunkat a kezünk összetaknyolása nélkül.

A képen látható termékre a CBA-ban sikerült ráakadni. 69 HUF-ért osztogatják. Nem mondhatnám, hogy mindenből a legolcsóbbat szoktam venni, de a papírzsepi esetében nem vagyok nagyon válogatós, amit bele kívánok rakni egy pzs-be, annak bármelyik típus megfelel. Kivéve talán ezt.

Olvasson tovább!

Négyfülű postásnő dézsmálta meg a csomagot?

2009.05.21. 08:49 | szily | 53 komment

Vagy egy mohó kétfülű? Esetleg egy telhetetlen egyfülű férfi? Ki tudja, Sanyinak mindenesetre 3 pár fülbevalójából 2 pár eltünt a Postán. Óriási meglepetés, ugye? A sztori - sajnos - hétköznapi, viszont ebből a levélből tanultam meg a fülgő szót, amit, bevallom, soha korábban nem hallottam, most is a Google kellett hozzá, hogy biztos legyek benne, mit is jelent.

Olvasson tovább!