Tékozló Homár

Vizezett benzintől ment tönkre a motor?

2010.01.22. 13:55 | ge | 206 komment

Tamás egy kis kútnál tankolt, mielőtt lerobbant a kocsija. A szerviz szerint a benzinnel volt a gond, ami vizes volt és mocskos, így nem kevés kár érte. Tamás ezután hiába reklamált, a kút vezetője már nem tudott mit kezdeni a panaszával, mivel nem azonnal a lerobbanást követően ment vissza hozzá, amikor ugye még nem is tudhatta, mi okozta a problémát.

Gyanítom nem én vagyok az első az országban, akinek sikerült szennyezett vagy vizes benzint tankolni, hogy a spórolt összeg többszörösét költhessem utólag javításokra. Pont ettől való félelmemben, soha nem is mentem ilyen kis noname kutakhoz, de életemben először még tettem egy próbát, egy kis békés megyei kútnál, név szerint a Kondor Benz nevű tragédiánál.

Olvasson tovább!

Tízezerért IQ-tesztel a Celldorado?

2010.01.22. 11:54 | jackyll | 165 komment

Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:

Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai Általános iskola előtt a II.ker.Detrekő/Fillér utca sarkán. Ehhez foghatót nem láttam egész életembe, ezért figyeltem fel az oldalán látható hirdetésre www.celldorado.com. A kétemeletes terepjáró, akkora, mintha három másikból gyúrták volna össze és álmaink meséiből pottyantották volna a földre, hogy ragyogjon a szegény nyomorultaknak, akiktől kiszívják az utolsó betevő falatravaló pénzüket is és a reményüket az igazsághoz.  A gyerekeiket a Fillér utcai általánosba ezzel vitték múlt évben reggelente. Később levették a hirdetést az luxusterepjáró oldaláról. (A 17634 ami elsőre összekapcsolható a céggel.) Sajnos decemberben 10.000Ft-ot vonnak le a mobilomról, mert izgatott álláskeresésem közben rákattintottam a mellette lévő IQ tesztre. A feljövő ablakban csak annyi jelent meg, hogy írjam be a mobilszámom. Ezt megtettem és utána kijött a számla. Az ügy érdekessége a pofátlanságon kívül, hogy munkanélküli segélyen vagyok és az egész havi bevételem nem teszi ki a 10.000 Ft-ot.

Adathalászok vagy meghibbantak a K&H telemarketingesei?

2010.01.22. 09:47 | szily | 98 komment

L. még mindig nem hiszi el, ami pár perce történt vele: magukat a K&H telemarketingeseinek kiadó emberek olyan trükköt akartak játszani vele, hogy a "biztonságos azonosítás" végett adjon meg személyes adatokat telefonon. L. nem dőlt be, de kiderült, hogy az illető tényleg a banktól telefonált. PPO-tól és netes adathalászoktól terhelt világunkban nem is csoda, hogy a Naiv Ügyfél hisztériás rohamot kapott.

Olvasson tovább!

Pofánöntötte a panaszkodó vendéget a pultosnő

2010.01.22. 08:15 | ge | 205 komment

A fogyasztói panasz egy eddig nem látott kezelésével találkozott pórul járt naív ügyfelünk, aki a Lónyai utca egyik kocsmájában kifogásolta a vizezett töményeket. A pultos hölgy válaszként egy egyszerű mozdulattal a képébe loccsantott egy adagot a kifogásolt italból, majd kilökte az utcára.

A történet középpontjában a Lónyai utcában (talán a 36-os házban??) lévő Lónyai Pub (ami Tetthely néven is ismert) áll, ahová tegnap este betértem néhány barátommal italozgatni. A sör mellé kértünk egy Mézes Vilmost, hogy elkezdjen felpörögni az este, de miután a pálinkát lehúztuk inkább romlani kezdett a hanglatunk, mint javulni. A pálinka ugyanis szörnyen vizezett volt, legalább fele-fele arányban. Mintha gyümölcslé lenne.

Olvasson tovább!

Elette a vásárló elől a süteményt a Spar eladója

2010.01.21. 11:30 | ge | 280 komment

A levélíró a sztori végén felteszi a kérdést, hogy mi mit tettünk volna, ha a kiválasztott 2 db süteményt nem adják el nekünk, mert már kinézték maguknak a pofánkba vigyorgó eladók, de egyelőre nem tudunk okosat válaszolni, mert nem látunk a pipától. Péksüteményes pult borogatása?

Rövid, de legalább megalázó történetem január 19 én dél körül esett meg velem a XV. Drévelyvár u. 57. szám alatt található Spar ban. Miután a megszokott szegényes választék várt az említett élelmiszer üzlet száraz sütiket kínáló pultjánál, észrevettem 2 db. juharszirupos-diós kombós finomságot. Felfedezésem hatására úgy döntöttem bevállalom a szokásos 5-10 perces várakozást míg megszán egy eladó, és kiszolgál.

Olvasson tovább!

Bizarrul próbál ügyfelet fogni az Allianz nyugdíjpénztára

2010.01.21. 00:47 | szily | 110 komment

Szürreális beszélgetéssel akarta szerződésbe lovallni Ádámot a Fundamenta Lakáskassza ügynöke, aki képtelen volt fejből megtanulni a szövegét, így felolvasott, majd a magnóját surrogtatva megpróbálta kimondatni a Naiv Ügyféllel, hogy át akar lépni az Allianzhoz. Kaland alant:

Olvasson tovább!

Stadler József depressziós nőkkel csinálna nagy bizniszt

2010.01.21. 00:33 | szily | 78 komment


Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud tévedni. Marko küldte a linket, ami bebizonyítja, hogy József tényleg nem is téved. Először azt hittem, a legjobb az, hogy a fröccsöntött kabátok egyike német, a másika amerikai. Aztán rájöttem a művészi koncepció lényegére, amit a letargikusan depressziós, esetleg depressziósan letargikus modell testesít meg. Nincs prospektus, ahol a fotómodell legalább ne próbálna mosolyogni, kivéve Stadler nagyszerű, gyűjtői körökben csak "Minden mindegy" címen emlegetett online sorozatát. Kompromisszumentesség, igen, ezt a szót kerestem. Most, hogy megvan, rohanok kabátot venni, valami vad, motoros fazont lehetőleg. Vagy egy blézerfazonú átmeneti öves kabátot háromezerért.
Végső képi bizonyték a hajtás után.

Olvasson tovább!

Az egyik kezével ad, a másikkal elvesz a Sanoma

2010.01.20. 12:43 | ge | 91 komment

A Sanoma karácsonyi akciójában 2 Nők Lapja előfizetés mellé egy ajándék újságelőfizetés is járt, ezt használta ki levélírónk is, aztán hiába várta a saját Nők Lapjáit. Miután három számot sem tudott eljuttatni hozzá a kézbesítő, szerette volna lemondani az előfizetést, ám ebben az esetben a szigorú kiadó az ajándékot sem kézbesítené tovább.

Édesanyámtól karácsonyra egy Nők Lapja előfizetést kaptam ajándékba. Egy karácsonyi akció keretében rendelte meg nekem, és magának az újságot teljes áron (ez eddig két darab előfizetés), és mellé ajándékba kapott egy harmadik újságelőfizetést. Neki gond nélkül kézbesítik az újságokat (az egyik Nők Lapja és az ajándék az övé), én azonban az előfizetés érvényessége óta megjelent 3 lapszámból egyet sem kaptam meg.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása