Tékozló Homár

Homár Partiszerviz Ltd. - Na, itt szerveződjön a buli, ha lehet. köszönöm!

2014.08.29. 23:24 | Homár Hilda | komment

 

Egy karakter az élet a Samsungnál FRISSÜLT!

2014.08.29. 14:29 | Homár Hilda | komment

Samsung-SmartTV.png

Zol nagyon rendesen, Homárolvasó-barát módon egy rövid és egy hosszú verzióban is megírta a Samsung világában zajló történetét. A hosszú tényleg hosszú lett, de azt javaslom olvasásra inkább, mert a részletek és a tanulságok szokás szerint ott rejtőznek, és tök magyarul van meg minden. A kérdőív az én munkám, remélem tetszik.

 Kedves Homár,

Nem tudom, elég érdekes-e az alábbi, de ha úgy látod, hogy igen, két okból is szeretném a nyilvánossággal megosztani: egyrészt hátha érint pár hozzám hasonló szerencsétlent, másrészt érdekelne, hogy érdemes-e felvenni a kesztyűt és továbbvinni az ügyet.

Olvasson tovább!

Mikortól jár a királyság a Telenornál? FRISSÜLT!

2014.08.29. 09:33 | Homár Hilda | komment

headline.jpg

Nem mondom, hogy a Telenor kapcsolódó  oldalait átfutva azonnal megértettem, hogy mi is a baja Gábornak, mert első blikkre a linkelt oldalakon annyiszor szerepel a feltöltés szó, hogy más szinte nem is fér rá. Alaposabb átböngészés után azonban olyanokat is találtam, mint a levélben is idézett azonnali királyságokat, meg, hogy "Az új konstrukció további előnye, hogy ha okostelefonnal vásároljuk az új kártyás előfizetést, ahhoz mostantól automatikusan 150 MB adat jár 30 napig.". Amik alapján azért tényleg érezheti bárki a kasszánál vagy legkésőbb a 3 barát beállításánál, hogy 150 megával a zsebében emberkedhet innentől. Rákérdezünk a Telenornál.

Hello,

két nappal ezelőtt vettem egy készülékes csomagot az Auchanban, 10.900Ft-ért, egy kicsit attól is motíváltan, hogy már az alapcsomag is tartalmaz 150Mbyte internetet, ha megadom három telenoros ismerősöm számát, akiket féláron akarok hívni. 

" Azonnali királyságok:
600 Ft kezdőegyenleget kapsz, amit bárkivel lebeszélhetsz.
Állítsd be 3 telenoros barátod számát a 3baráti 20-assal, hogy baráti 20 Ft-os percdíjon cseveghess velük.
Miután beállítottad a 3baráti 20-ast, 150 MB netet is kapsz."

Olvasson tovább!

Méghogy minden Meki egyforma! FRISSÍTVE

2014.08.28. 14:10 | Homár Hilda | komment

Nekem a McDonalds eddig a biztos pontok egyike volt az univerzumban. A helyeket jelentette, ahol tök mindegy, hogy melyikbe térek be, ugyanaz a kicsit praktikus, kicsit hervasztó dizájn, kiszámítható kínálat, sajátos kecsap-uborka kombó és viszonylag tiszta vécé fogad, mint itt a sarkiban. Mintha a föld alatt működne a Gyár, aminek kis, külvilággal kapcsolatot tartó csápjai az éttermek. Erre nem kiderül, hogy egyes csápok más áron adják ugyanazt a vegyészdiadalt? Miért? Miért?? (Megpróbáljuk megtudni.)

A McDonald's úgy döntött, a balatoni egységeiben nem érvényesíti az akciót. (Ami egyébként nem akció, mert mindig ennyibe kerül a fagyi, sőt, nemrég még 250 Ft volt, de hát van infláció (annak ellenére, hogy, mint a hírekből tudjuk, nincs is.)

Olvasson tovább!

Opatija helyett Opric, Gesztenyés Kastély helyett Miko Apartman, de majdnem sikerült! FRISSÜLT! 2x!

2014.08.28. 09:06 | Homár Hilda | komment

Apartmant_to_Beach_1.jpg

Sándor és családja Opatijában próbált nyaralni a Szállás.hu-n keresztül talál szuper apartmanban. A kicsit fellengzős nevű Apartments Chestnut Castle Opatija helyett azonban egy nem ott, nem úgy, nem akkora, nem olyan és egyáltalán típusú szállásba sikerült belefutniuk. Az eset külön érdekessége, hogy nemcsak Sándor, hanem a felesége is elküldte nekünk a sztorit az illetékesekkel folytatott levelezés melléklésével, így aztán csodálatos páros poszt születhetett a női és a férfi megközelítés szemléltetésére. A feleség beszámolójával kezdünk:

Tisztelt Szállás.hu Vezetősége és minden segítőkész Dolgozója!

Hosszas keresgélést követően az Önök oldalán lefoglaltunk egy minden szempontból 4 tagú családunk részére megfelelő felszereltségű, 2 hálószobás, légkondicionálós, tengerre néző csodálatos kilátással rendelkező apartmant Opatija-ban. Neve: Apartments Chestnut Castle Opatija

Olvasson tovább!

Ki ne dobd a lejárt Sportkártyádat!

2014.08.27. 13:43 | Homár Hilda | komment

1304580270580.jpg

A Cinken már volt Viktor sportkártyás esete, de mi némi kiegészítéssel kaptuk meg, úgyhogy jelenlegi és jövőbeni kártyatulajdonosok itt is figyelem, a sport mellett nem árt olvasni is! (A Sportkártya egyébként egy elég király cucc. Tulajdonképpen egy naponta egyszer használható sportbérlet, ami nem egy, hanem kb. 100 helyre érvényes. Mi tollasozni járunk vele, de mehetnénk rúd- vagy társastáncra is, bezony.)

Kedves Tékozló Homár!

Április 30-án lejárt a sportkártyám, és nem újítottam meg, mert külföldre költöztem.

Nyilván nem olvasgatom a sportkártyás szerződést naponta, így nem tűnt fel, hogy a lejárt, érvénytelen (tehát használhatatlan) kártyát szerintük le kell nekik adni. Erre itt a lenti email. Ezzel a kitalált indokkal még pénzt szednének be - ráadásul hónapok után, mert akkor már egy szignifikánsabb összeget tudnának behúzni adott paraszttól (ha az adott paraszt bedőlne nekik). Óriási! :)

Olvasson tovább!

A fizetésükért sztrájkoltak Ferihegyen, hoppon maradt a Vodafone VIP-ügyfél FRISSÍTVE!

2014.08.27. 09:39 | Homár Hilda | komment

000002822_img_3192.jpg.jpg_MAXI.jpgSettenkedőbe nem sok szolidaritás szorult, legalább is levelében egy fél mondat erejéig sem képes együttérezni a szerencsétlen alkalmazottakkal, akik sztrájkkal próbálják kikényszeríteni a fizetésüket, csak az elmaradt péksütije miatt nyivákol. Ezt persze tök jogosan teszi. Sőt, tulajdonképpen a legjobb amit tehetett a vékony lánykáért és kollégáiért az ez a poszt. Talán az x db ferihegyi Vodafone Red VIP ügyfélnél többen értesülnek így a lehetetlen helyzetről. Esetleg maga a Vodafone is.

Tisztelt Homár,

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, amilyennel még soha nem találkoztam. A mai nap folyamán utazom Budapest, Liszt Ferenc repülőtérről a párommal nyaralni és szerettem volna igénybe venni a Vodafone által bőszen hirdetett Vodafone Red VIP utasszolgáltatást. A legnagyobb megdöbbenésemre senki sem várt a Vodafone üres pultjánál majd, egy ott ácsorgó vékony lányka közölte, hogy ők bizony sztrájkolnak mert a Cavok Kft. aki a Vodafone szerződött partnere nem fizeti ki őket, több havi munkabérrel tartoznak.

Olvasson tovább!

Canon pénzvisszatérítéses akció apróbetűs ördögökkel

2014.08.26. 13:52 | Homár Hilda | komment

SS_Canon_IceCream_Slider_760x383_tcm128-1159744.jpg

Volt a Canonnnak egy pénzvisszatérítéses akciója idén nyáron, aminek hatására Zolinak lett egy Canon nyomtatója. A nyomtatóval minden oké, a promó szerint neki visszajáró 10000 hufból viszont csak 7966 lett, mire megkapta. A hogyan, nem egy nagy rejtély, és tulajdonképpen számíthatott volna rá az ÁSZF 3.1 és 5.3 pontja alapján, de azért érthető, hogy miért érzi úgy magát, mint akit beültettek a lúzergenerátorba. Az meg nem annyira, hogy ha a Canon Hungária a promóter, akkor miért Dublinból utalnak?

Kedves Hilda!
Az alábbi történetben ugyan nem szenvedtem, de a fogyasztással és herdálással járó örömömet azért sikerült csökkentenie az említett két cégnek. Tudom, hogy a nevetséges összeg miatt kapok majd rendesen a kommentelők egy részétől, ha kiteszed, de él bennem egy halvány remény, hogy néhányan meg fogják érteni, hogy miért írtam le az egészet.

Olvasson tovább!

Minden változatlan a Split-Budapest vonalon

2014.08.26. 09:18 | Homár Hilda | komment

1384204753a222e10535cd8011336b6225ccf19118.jpg

Újabb hét, újabb levél egy Splitből hazafelé tartó utastól. Lassan vége a nyárnak, gondolom ez majd megoldja a problémát, amit a két vasúttársaságnak nem sikerült.

Kedves Homár!

Múlt hét kedden (aug.12.) olvastam a Budapest és Split közti vonatúton történtekről szóló posztot. Nekünk épp aznap estére volt jegyünk a nevezett járatra, így erősen elfogott az aggodalom. Ma érkeztünk haza, és sajnos szinte szóról szóra ugyanazokról a dolgokról tudok beszámolni.

Az odaút szerintem rendben volt: nem voltak duplázott helyjegyek (legalábbis mi nem tudtunk róla), ettől függetlenül sokan utaztak a fülkék előtti folyosón, de ők önszántukból nem is váltottak ülőhelyet maguknak. Felszálláskor valóban meleg volt, de indulás után hamar normalizálódott a hőmérséklet. Minimális késéssel érkeztünk meg Splitbe.

Olvasson tovább!

Elemi mózsia van, elemi etika nincs?

2014.08.25. 14:00 | Homár Hilda | komment

5628f289e81ea1a30647124c286d60f6_1.jpg

Én nem hallottam eddig a Zöld hétfő mozgalomról vagy miről, de jól hangzik. Kivéve persze, ha csőbehúzós boltok bosszantják a népet és rohasztják az amúgy király rendszert és hitelét. Mint az eleve büntető nevű Elemimózsia, ami egyébként tök izgi egészséges dolgokat árul. Kár érte. 

Kedves Homár!

Az alábbi Zöld Hétfős tapasztalatomat szeretném Veletek megosztani. Akinek esetleg nem ismerős: Zöld Hétfő - minden hónap első hétfője, amikor is a kezdeményezéshez csatlakozó webáruházak díjmentes kiszállítást vállalnak az aznap leadott megrendelésekre, értékhatártól függetlenül vagy a szokásosnál kedvezőbb feltételek mellett.

Júliusban nagyon jó tapasztalatokat szereztem az Elemi mózsia nevű webáruházzal, ami értékhatártól függetlenül ingyenesen szállította ki a megrendelésem. Úgy érzem, hogy nem éltem vissza a lehetőséggel, 6.000Ft értékben rendeltem számomra addig ismeretlen márkájú termékeket kipróbálásra. 

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása