Tékozló Homár

Wellness jacuzzi nélkül

2014.11.14. 14:45 | Homár Hilda | 89 komment

rabbit-wellness-gif-879425.gif_500x286

A kehidakustányi Triászban felfedezték az oldszkúl vellneszt. Jacuzzi van, csak nem működik, email nincs, a vacsora viszont másfél kilométer gyaloglással érhető el. Ha a vendég kreatív, feltalálja magát.

Kedves Homár!

Édesapámnak születésnapjára ajándékba adtunk egy wellness pihenést, gondoltuk végre kiélvezik a jacuzzit és a szaunákat. A szállás.hu-n keresztül választottunk egy 3 napos csomagot félpanzióval a kehidakustányi Triász Aparthotelben. Csak reggelivel 4 ezer forintot spóroltunk volna, így fizettünk 22 ezer forintot. Édesapámék nagyon örültek neki, izgatottan várták az utazást.

Olvasson tovább!

3 órás Zepter-bemutató 2 cukorért meg 1 rongyért

2014.11.14. 10:14 | Homár Hilda | 74 komment

14a29b7e-c3c2-4b5f-bb9d-c5147bde2764.jpg

Évek óta megy a termékbemutatós átverés, és oké, hogy néha kicsit változik a körítés, de azért csak volt már cikk erről a Blikkben is, hát hogy lehetséges az, hogy még mindig vannak akik bedőlnek neki! Szerintem mindenki beszélgessen el gyorsan a témáról a nagyival meg a szomszéd nénivel, és máris jobb hely lesz a világ. 

Üdv Homár!

Zepter! 
A múlt héten felhívott egy hölgy, hogy nyertem egy értékes tárgynyereményt vagy egy exkluzív kozmetikai csomagot és egy egészségügyi vizsgálatot, menjek be érte és egy előadás keretében megkapom a nyereményt. Határozottan nem bemutatóról volt szó és el sem hangzott a Zepter szó.

Olvasson tovább!

Megbüntették, pedig az app és a térkép szerint is jó zónában fizetett parkolást

2014.11.13. 14:29 | ge | 68 komment

image64.jpeg

Judit parkolós sztorija kicsit nehezen érthető, a lényeget az erősebbek kedvéért is összefoglalom: a Trombitás utcában parkolt, ami a netes zónatérkép és az applikáció (csatolt képek) szerint is a 3025-ös terület (térképen sárga), 175 huf/óra parkolási díjjal. Judit hiába indította azonban el ügyesen a parkolást az appal, mire kijött a fodrászkodásból jól megbüntették, mert a parkolóőr és a kütyüje szerint a 323-as zónában állt, ahol 350 huf egy óra. Amiből az igaz, hogy a 323-as zónában 350 huf/óra az ácsorgás, csak épp ez a rész elvileg a Rózsadomb másik oldalán van (világoskék terület a Rómer Flóris-Bimbó között). Szóval valami biztosan és nagyon nem stimmel a rendszerben.  (Azért meg majd meghalok, hogy megtudjam, hogy a nyomi kis Vadorzó utcában miért nem kell fizetni a parkolózóna közepén.)

Szóval Trombitás utca. Megáll, leparkol (igaz, tolatva a rendőrök mellett, de ez most nem erről szól) és elindítja a fasza új applikációját, mert van neki, a nemzeti.

Olvasson tovább!

Tesco! Tesco! Akció, akció! Csapda! Csapda!

2014.11.13. 12:22 | Homár Hilda | 67 komment

tesco_2584551b.jpg

Ügyes. Osztogassunk akciós kupont, ezzel ültessük be az örök konzumáló bogarat a vásárló fülébe, majd amikor élne a hirtelen rászakadt jósággal bumm! áruljuk el, hogy a szerencsehozó kupon csak a hupililára érvényes, erre a helyes libafosszínűre nem. Sajnos ez a mellékinfó valahogy pont lemaradt  a kuponról! És milyen érdekes az is, hogy a hupilila pont hiánycikk! Azért  maradhat a libafos?  

Vajon hányan hagyják ott a cuccot ezen a ponton? 

Tegnap kis családommal beugrottunk a miskolci avasi Tescoba egy gyors vásárlásra, melyek "jutalmául" a mellékelt kupont kaptuk. Mivel nem szívesen s gyakran járok ide, gondoltam gyorsan vissza szaladok még egy körre, s 500 Ft-ot nyerek...

Olvasson tovább!

A kutya gazdát keres, csak épp nem elvihető

2014.11.13. 09:32 | Homár Hilda | 87 komment

unnamed (20).jpg

Az ember azt gondolná, hogy egy állatmenhely boldog, ha örökbefogadási szándékkal tér be hozzájuk valaki, ha meg még 6 kiló kutyakaját is cígöl magával, akkor egyenesen az Örömódát tolja le neki a teljes személyzet két szólamban - de nem. Azért reméljük végül minden oltás, papír és kutya a helyére kerül.

Nyáron meghalt az egyik kiskutyám. Felelős állatartónak tartom magam ezért nem szaporítótól, hanem menhelyről választottam/volna új családtagot. Így jártam:

HEROSZ-Herman Ottó Magyar Országos Állat - és Természetvédő Egyesület Közösségi szervezet. Kezdem a végével: A 22.kerületben lévő menhelyről sírva buszoztam haza, a XV. kerületbe. 

Olvasson tovább!

Napi miért: a BuBi ügyfélszolgálata felveszi a panaszt, de nem tudja követni az ügy folyását

2014.11.12. 13:58 | Homár Hilda | 73 komment

6756418_bb7fb3234cbe77cb180b4c529226bf6d_wm.jpg

Az eddigi haveri beszámolók és a cakk-pakk 2 panasz alapján úgy tűnt, egész jól működik a BuBi-ügy, Klári beszámolója szerint viszont maga a Szahara került a gépezetbe.

Sziasztok!

Egy nagggggggyon negativ élményt szeretnék BUBI bringák napijegyes használatával kapcsolatban megosztani. Szeretném, ha posztolnátok. Köszi, Klári

Lelkesen figyeltem a BUBI bringás program beindulását. Amikor végre jöttek a hírek, hogy kijavították a nagyobb hibákat és még ráadásul akciós napijegyeket és bérleteket is hírdettek, egyből a kipróbálás mellett döntöttem. Próbaútnak először napijegyes bérléssel próbálkoztam - nagy hiba volt!

Olvasson tovább!

Kamuzott az üzletkötő, havi sokat bukik az ügyfél

2014.11.12. 09:17 | Homár Hilda | 80 komment

angry-online-customer.jpg

Klasszik naiv ügyfeles eset. De, ki felel a félresikerült üzletből fakadó károkért, ha az üzletkötő bénázott? Fizetni egyelőre természetesen az ügyfél fizet, akinek a matematikai képességeit lássuk be eléggé elhomályosítja a bika, hiszen 45 ezernek 35 ezer az nem a fele, és ha korábban havi 45 ezret fizettek, most meg 60-at,  akkor csak havi 15 ezer a difi, nem 40, bár készséggel elhiszem, hogy lehet annyinak érezni. Kiváncsian várjuk a per végét és a Vodafone válaszát.

Kedves homár

Egy igazi céges vodafonos szivatást írok le nevek nélkül . 

Az egész másfél éve kezdődött . 2010  óta Telenoros előfizetők voltunk, de telephelyünkön a Telenor sehogy sem tudta megoldani a beltéri telefonálást rendesen, mindig tornázni kellett és figyelni elérhetőek-e a számok vagy kiestek-e a hálózatból. Ez eléggé idegesítő volt már egy év után. Ekkor (2011.03.) jött be érdekesen egy vodafonos képviselő, legyen VP  és egy telenoros számla alapján kiszámolta , hogy a Vodafonnal annak a felére jönnénk ki . Ezt le is írta egy papírra,  ami még mindig megvan. Persze számhordozással.

Olvasson tovább!

Véletlen hiba vagy csapda az emelt díj az Aegonnál?

2014.11.11. 14:08 | Homár Hilda | 56 komment

1676.jpg

Elég csúnya dologgal gyanusítja Aegon ügyfél (még) az Aegont. Más is járt így esetleg? Mindenestre a díjemelésről szóló téves levelekről semmilyen hírt vagy értesítést nem találtunk a biztosító honlapján, amit azért erősen hiányolunk ilyen sok embert érintő esetben.

Tisztelt Homár!
Az Aegonnál van kötelezőm, októberi évfordulóval. Augusztusban annak rendje-módja szerint jött a levél az e-postába, mennyi lesz a jövő évi díj. Ok. Majd a díj esedékességének a napján jött másik levél, hogy 10,000 Ft-al magasabb díjat állapítottak meg. Nocsak. Két levél egymás mellé, hol a különbség? Káros korrekció, szorzó 1.5.

Olvasson tovább!

Mennyiért lehet eladni egy 11 éves Skoda Fabia 1.2-t? FRISSÜLT

2014.11.11. 09:21 | Homár Hilda | 69 komment

SKODA-Fabia-1-2-HTP--2002-2004-.jpg

Hát az attól függ, hogy hány órakor kérdezzük - a helyes válasz, mert lehet, hogy 285 ezerért, 10  perc múlva meg 400-ért, ha elég jó ütemben jön egy rivális licitáló. (Nesze neked nap kérdése: élelmes vagy nyerészkedő az AAA? Használt autókkal kereskedő vállalkozás, nyilván haszonra törekszik, persze, hogy nyomják lefelé az árat, amíg lehet. Másik oldalról szemlélve viszont a pofátlanul alacsony árajánlat, a lélektani és minden egyéb helyzetre való rájátszás érthetően vérnyomásnövelő hatású. Az biztos, hogy meg kell tanulnunk beleállni ilyen helyzetekbe lakatosmester nélkül is, ha nem akarjuk a világ lúzereinek érezni magunkat. Vagy tojni az egészre.)

AAA Autó, amikor a fagyi visszanyal

A mi történetünk ott kezdődik, hogy a nejem kiöregedő félben levő autóját, fiatalabbra, komfortosabbra cserélnénk. Főhősünk egy 11 éves Skoda Fabia 1.2 – sajnos légkondi és ABS nélkül – hölgy tulajdonostól, igaz rendszeresen szervizelt, de néha cseréltük, cserélnünk kellett a lökhárítókat. (Csak a teljesség kedvéért: garantált 127e km volt benne.) A kinézett autó márkakereskedése nem foglalkozott használtautó beszámítással, de a helyi nepperüket legalább oda küldte hozzánk, 275e forintot mondtak rá. Nejem makacsul azt mondta, annyiért nem adja oda szeretett autónkat. Feltettem a „nagy” használt autós oldalra este.

Vasárnap reggel már jött is a hívás, a kért 499e forintot az AAA megadná érte, vigyük ki Fótra.

Olvasson tovább!

Papírba csomagolt műanyagkockát árul telefonként a Tesco Mobile?

2014.11.10. 14:15 | Homár Hilda | 116 komment

Tesco-Mobile-logo1.jpg

Több mint két éve indult a Tesco Mobile, az áruházlánc virtuális mobilszolgáltatása, és eddig még semmilyen vele kapcsolatos levelet nem kaptunk, amihez ezúton is gratulálunk, bár kissé későn, mert itt van Máté elégedetlenkedése. A tájékoztatás tényleg kissé hiányosnak tűnik, az adatvédelmi résznál viszont lehet, hogy azt értette-e félre levélírónk, hogy mivel a Tesco Mobile a Vodafone hálózatát használja, nyilván néhány adat hozzájuk is eljut? 

Tesco Mobile: Vedd meg! Vidd haza! A többiről majd később!

Október elején nagyon gyorsan szükségem volt egy ideiglenes telefonra. Mivel a Tesco-ban már többször találkoztam filléres készülékeikkel, rájuk esett a választásom. Édesapám pont egy Tesco-hoz közeli helyen tartózkodott, felhívtam, hogy hozzon nekem valami egyszerű készüléket. Haza is állított egy Samsung GT-E1200M jelzésű csodával. 4000Ft melyből 2000Ft lebeszélhető. Tökéletes volt a célra, illetve lett volna, ha tartalmaz a csomag SIM kártyát. Be a kocsiba, vissza a Tesco-ba. Az ügyfélszolgálatosok közölték velem, hogy a pénztárosnak kellett volna ezt intéznie, de gyorsan csináltak egy visszárut, majd egy új vásárlást és már vihettem is haza a SIMet és a telefont.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása