Tékozló Homár

Az esernyõ és a varrógép inkább szexelnek a gumiasztalon

Body Bouncer

2005.11.06. 23:44 | szily | 1 komment
Ha egy pornóüzlet beindul. Lev küldte nekünk a linket, az alanti levél kíséretében. Egy talán forradalmi találmányról van szó és lehet, hogy Önök, akárcsak mi, pár év múlva mindannyian gumírozott stoki segítségével fogunk dugni. Ha tényleg, akkor a Homár igazán idõben szólt. Végül is vicces világ lesz, képzeljék el legkövérebb barátjukat az eszköz használata közben! (Ebben segít a Groove Gallery menüpont)
Olvasson tovább!

Japán magokról álmodik a Homár

King Nuts/Ropogtatnivaló sorozat

2005.11.04. 13:05 | szily | Szólj hozzá!
A tízlábúak védõszentje áldja meg Molit, aki a Váci úti Tescóban a kedvünkért lefotózta a teljes japán ízesítettmagocska-sorozatot. Tudják, ebbõl mutattuk be nemrég a wasabi tormás mogyorót, ami azóta is a legnépszerûbb rágnivaló a szerkesztõségben. A széria sokkal több mint ígéretes. Csámcsogjanak csak a neveken! Horeka Mix, Ajino Tayori japán mogyi mix, Édes mogyoró, Chilis kréker, Chilis-citromos kukorica pálcika. Most úgy érezzük, hogy olyan jelentõségû élelmiszeripari reveláció elõtt állunk, mint a Spring gyümölcslevek felfedezésekor. Ha kóstoltunk, beszámolunk. És még annyit: ismernek cikibb szót annál, hogy „mogyi”?

Beszívás virgonc tüdõvel

Volcano

2005.11.04. 10:05 | szily | Szólj hozzá!
Szex, szilikon, veszélyes drogok. Ez egy ilyen nap lenne? Pedig esküszünk, nem rajtunk múlik egészen, hiszen mikor máskor küldte volna el Dr Gubó ezt a remek kis tesztet egy praktikus otthoni gépezetrõl. Ami abban segít, hogy ne kapjunk tüdõrákot, ha már egyszer elszántuk magunkat a súlyos törvénysértésre, vagyis marihuána alapú könnyûdrogok szervezetünkbe juttatására. A szerkezetben az a legmókásabb, hogy egyszerre részesít a beszívás és a belufizás élményében.
Olvasson tovább!

Homár 18 plusz - pénisznövelés segédeszköz nélkül

nem tudjuk/Titkos módszer

2005.11.04. 09:58 | homáradmin | Szólj hozzá!
Tudják hogy van az. Aki tangák közé keveredik. Úgyhogy most haladjunk tovább az Erdőhegyi Brigitta által kitaposott úton. Karolina hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Vaterán pénisznövelő módszert árulnak: Nem pumpát, hidraulikus izét, tablettát vagy gerjesztő hatású nigériai levelet, hanem módszert. Nem akarunk belegondolni. Kérjük, küldjenek egy jó kámzsa- és ólmosostorbolt-tippet. Azért, ha valaki áldozott már ilyesmire 7500 forintot, megsúghatná, hogy mi ez az egész. Alant egy idézet.
Olvasson tovább!

Kijátsszuk a pinakártyát - A Titokzatos Szegecses Öv

???/A Titokzatos Szegecses Öv

2005.11.03. 15:52 | szily | Szólj hozzá!

A Homár ugyan borzongva gondol arra, hogy egyes életformák ivarszervek egymáshoz érintésével szaporodnak, sõt állítólag öncélú élvezeteket is kisajtolnak ezekbõl, de azért érezzük, hogy magára adó szórakoztató hírforrás nem lehet meg pinázás nélkül. Úgyhogy hajrá, köszönet Moonnak, aki a nyeles szemünk elé tette az itt látható két képet. Az egyik a Penthouse azon címlapja, ami Erdõhegyi Brigittát ábrázolja, szerintünk lephotoshopolt bugyiban (e kép miatt mondott le a fõszerkesztõ), a másik kép pedig Görög Zita új filmjének a plakátja.

Hogy mi köti össze a kettõt?

Nézze meg õket jobban.

Olvasson tovább!

A szórakoztató iroda 2 – Felszállás az íróasztalról

iwantoneofthose.com/Vroom Zoom és Flying Saucer

2005.11.03. 09:54 | szily | Szólj hozzá!


Irodát úgy igazán, tiszta szívbõl szeretni nyilván csak nemi aktus és tûzvész közben lehet, de a Homár mindent megpróbál, hogy hozzásegítse Önt az élhetõbb környezet kialakításához. Felmondás helyett meggondolandó alternatíva például az ultrakönnyû, íróasztalról is felszállni képes, igen fordulékony távirányítós repülõ beszerzése 29,99 fontos (11000 forintos) áron. Dögös, csendes, egy negyedóráig tartó feltöltéssel 6-10 percet röpül, vagyis kamuból néha kalimpálhatunk valamennyit a számítógépen is. Az ismertetõ a britekre jellemzõ mókás õszinteséggel jegyzi meg, hogy nehogy gyerekek kezébe adjuk. No de kinek jutna eszébe ilyesmi?

Olvasson tovább!

Stílusos titkosszolgálati fejtámasz

Hybrid Home/Párnák

2005.11.03. 01:45 | szily | Szólj hozzá!

Bár lakásfelszerelési vonalon a designsponge nevû blog az aktuális kedvenc lelõhelyünk, egy csomószor nem osztozunk a szerzõ, designsponge lelkesedésében. Dora Drimala párnáiért viszont mi is pont annyira vadulunk, pedig amúgy, alapvetõen, ha sarkosan akarok fogalmazni, szarunk a párnákra. No de nem az ilyenekre.

Olvasson tovább!

Homár jin és jang - pozitív ügyfelekkel a világbékéért

Bricostore + IKEA/Fogyasztóbarát hangulat

2005.11.03. 00:27 | szily | Szólj hozzá!

Csak hogy lássák, hogy az élet akkor sem egyértelmûen siralomvölgy, ha az ember néha úgy érzi, gyökérkezeléstõl halad adóbevallásig és a randierõszak direkte felüdülés: imhol két elégedett ügyfél. Az egyikük a BricoStore-ban csuklóztatott egy eladót jó darabig, majd mégsem kérte az ajtót, a másik nem rendeltetésszerûen kezelte az ikeás tükör tartópöckeit, aztán újabb pöcköket követelt, mégis mindkét fogyasztó elégedetten távozott. Alant a két levél.

Olvasson tovább!

Életünk rizskrékerje

King Nuts/King Nuts wasabi tormás mogyoró

2005.11.03. 00:01 | szily | Szólj hozzá!
Na jó, minket sem rizskrékerrel hajkurásztak, ha nem voltunk hajlandók megenni a földimogyorós Maci nugátot, de a „King Nuts wasabi tormás mogyoró” az elsõ roppantás után máris meggyõzte a teljes Homár-stábot. A hónap, sõt a negyedév eddigi legjobb rágcsálnivalója japán származású és a Tescóban vette Keki. Olyan két végén horpadt kartoncsomagban adják, mint a McDonald’s-ban az almás táskát. A grafikus dizájn elképesztõ randa, bár az „Egészséges nassolást!” szlogen az csillagos ötös. Nekem a maga módján tetszett a hátlapon olvasható „Bízunk az ízlésében!” is.
Olvasson tovább!

Bumm-bumm - legyen gyermek a Homárral!

iwantoneofthose.com/Távirányítós jármûvek

2005.11.02. 12:02 | szily | Szólj hozzá!


A Homárból ma reggel kibújt a nem is túl mélyen rejtõzködõ gyermek, miután Moon a kezünkbe adta a príma angol viccestárgy-árusító site, az iwantoneofthose.com prospektusát. Órák óta az oldalt böngésszük és most éppen a felnõtteknek való játékok a kedvenceink, azon belül is az ultrakönnyû kis szobai távirányítós helikopter és a távirányítós tank, ami képes 25 méterre ellõni. Képzeljék el, micsoda ostromokat lehet szervezni, akár otthon, akár a munkahelyen! Vegye rá kedvenc kollégáját és rendeljenek együtt, 79,95 fontért (29400 forint) plusz postaköltségért, aztán lõjék szét egymást meg annak a nagyfejû key account managernek a bokáját!

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása