Tékozló Homár

Geszti Pinokkió és a szexközpontú kreatívok

Sony/Webcamhirdetés

2005.11.11. 16:11 | szily | Szólj hozzá!

A lopta-e az Akció az ötletet-saga folytatódik, ugyanis pompás filmet kaptunk shepherdtõl, meg egy levelet.


Kedves Homár

Lopott-e Geszti cikkre reagálva:

Csatolva egy régi Sony reklám. Szerintem a téma legbrilliánsabb feldolgozása (kép, hang, arcok, színek, üzenet mind nagyon ott van) és minimum 5 éve készült.

Jó szórakozást!

Shepherd

Kedves shepherd,

a filmet megnéztük. Tényleg frankó, a három közül nekünk is ez tetszik a legjobban, de a szûk sávban rendcsinálós se szar.

Olvasson tovább!

A franciák Európa magyarjai? – Idegen Ügyfél 3.

GAN Assurances/Lakásbiztosítás

2005.11.11. 12:06 | szily | Szólj hozzá!
Rájár a rúd a pastis népére: egymás után a második Naiv Ügyfél panaszolja be õket a Homárnál. Ez a sztori egy kicsit hasonlít a hazai cégregiszteres csalásokra, amikor az Arany Oldalak-jellegû, de kamu kiadványok ismertetõ brosúrájának átvételét már ráutaló magatartásként értelmezték a szédelgõk. Itt egy magyar-francia házaspár kért ajánlatokat lakásbiztosításra. A legdrágább GAN úgy vette, hogy az érdeklõdés már szerzõdés és egyre nagyobb összeget akar behajtani rajtuk. Olvassa végig, hogy vajon bilincsben viszik-e el az ártatlanokat! Ékezetek nélkül.
Olvasson tovább!

Díszítse íróasztalát mutáns robotokkal!

readymech/Robotszabásminták

2005.11.11. 00:38 | szily | Szólj hozzá!
A Homár megpróbál minél több esztétikus, egyben kreatív tippet adni ahhoz, hogy Ön mivel töltse az idejét munka helyett. Például az íróasztala kidekorálásával. Ha túl akar lépni a kindertojás-figurákon és plüssállatokon, legfrissebb tippünk a readymech, ahonnan pompás mutáns papírrobotok szabásmintáját töltheti le.
Olvasson tovább!

Lopott-e Geszti ügynöksége? (XCVIII. Fejezet)

Akció-Nxs/Reklámspotok

2005.11.10. 14:56 | szily | Szólj hozzá!
A mi agynak messze nem nevezhetõ idegcsomócskánkkal beláthatatlan okokból egyszerre jó néhány helyrõl kaptuk meg ugyanazt a reklámfilmet, ami dugásalapú és egy Philips webkamerát hirdet. (A klip ide kattintva megtekinthetõ) A beküldõk – hogy fogalmazzunk finoman? – azt vélelmezték, hogy a Geszti „Szóvicc” Péter cége, az Akció-Nxs ezt ellopva rakta össze a tévékben most futó T-Online-filmet. Tudják, amiben majdnem pont ugyanaz történik, mint ebben, nevezetesen hogy a csevegõpartner, hála a webkamerának, olyat vesz észre, amit nem kéne.
Olvasson tovább!

Handjob a konyhában

???/Fõzõedény

2005.11.10. 13:14 | szily | Szólj hozzá!

Kedves Homár!

Tegnap a fóti Cora áruházban jártam, és ott készítettem a mellékelt fotót. Ezt a fõzésre (is) alkalmas eszközt már máshol is láttam és minden alkalommal megállok pár percre derülni egyet rajtuk. Létezik többféle méretben is, az egészen kicsitõl az emberesen vastagig! Sokáig tûnõdtem, vajon ki lehet a célcsoport... döntsétek el ti!

Üdv: trev

Kedves trev!

Szerintünk azon fogyasztók alkotják a célcsoportot, akik nem bánják, sõt nagyra értékelik, ha fõzés (sütés) közben egy hormonzavarból kifolyólag óriási nagyra nõtt, malackaszerû kisfiú pöcsét kell fogdosniuk.

Olvasson tovább!

Sugár János tette, nem az ufók

Sugár János/Szobor

2005.11.10. 12:49 | szily | Szólj hozzá!

A Homár eleve szereti Sugár János képzõmûvészt, az meg direkt mulattatott minket, hogy az utóbbi hetekben – nem túlzás – tucatszámra kaptuk a leveleket, hogy mi a zúristen a Gellért térnél látható, „Elnézést” feliratú tábla. Eddig külön-külön válaszolgattunk, de mészpáncéllal borított pálcikalábbal nem méznyalás a gépírás, úgyhogy most a nagyközönséghez fordulunk:

A tábla az ARC és a Budapesti Õszi Fesztivál köztériszobor-pályázatának egyik darabja, pont úgy mint az elhíresült Blaha Lujza téri bokszzsák. Egész pontosan tavaly nyert, de az engedélyek körülményes beszerzése miatt az idei gyõztesekkel együtt helyezték ki. Aki hallja, adja át!

Transzkontinentális Naiv Ügyfél elképed az Air France-on

Air France/Keménykedés

2005.11.10. 00:15 | szily | Szólj hozzá!

Kedvenc gyûlöletrovatunk nemzetközi kiadása másodjára jelentkezik. Ezúttal az a tanmese tanulsága, hogy Nyugat-Európában is tudnak magyarosan szemétládák lenni az állami cégek alkalmazottai. Egy szabad piac szolgáltatásain elpuhult amerikainak (amerikai magyarnak) elképesztõ élmény, ha egy repülõtársaság alkalmazottja direkt megszívatja, hogy lemaradjon a géprõl. Aztán persze kompenzációt sem adnak, örüljön, hogy ennyivel megúszta. Ön rutinos mozdulattal lehajtaná a fejét vagy kardot rántana az Air France ellen? Olvassa el Gábor sztoriját és döntsön! (A levél ékezetek nélkül érkezett, kérjük képzeljenek hozzá vesszõket meg pontocskákat, de így is megéri, mert a narráció gördülékeny.)

Olvasson tovább!

Kolhaas Mihályt lebüntetik a parkolóban

XII. kerületi Önkormányzat/Szombati büntetés

2005.11.09. 16:52 | szily | Szólj hozzá!
G.T. nem egyszerû ember. Szombat volt, de olyan szombat, amit az ünnepek miatt munkanappá nyilvánítottak. Tudta, hogy mikuláscsomagot fog kapni, mégis tévézett tovább, aztán kamerával a kézben ment le konstatálni, hogy tényleg megbüntették. Aztán jogszabályokat gyûjtött, hogy bebizonyítsa, valójában nem kéne fizetnie, ha egyszer az utcára kitett tábla szerint hétfõtõl péntekig és nem pedig munkanapokon kell fizetni. Ha Ön megvonaglik a „parkolójegy” szó hallatán, olvassa el a sztorit és böngéssze végig a G.T. által gyûjtött jogszabályi idézeteket! Ön szerint az önkormányzat a hibás vagy G.T. egyszerû kekeckedõ?
Olvasson tovább!

Az évtized macskatálja és barátai

Alessi/Új kollekció

2005.11.09. 13:03 | szily | Szólj hozzá!

Úgy látszik ma meg aranyos nap van. Az Alessit (alapvetõ olasz dizájncég) mindig is amiatt bírtuk, hogy a sok krómozott, áramvonalas edény mellett vicces, színes cuccokat is futtatnak. Így van ez idén is. A kollekció legmegnyerõbb darabja vita nélkül (nincs hangadó szervünk!) a dupla macskatál, a hurcolászást segítõ jókora farokkal. És ami a legszebb, hogy a tervezõjét tényleg úgy hívják, hogy Miriam Mirri.

Olvasson tovább!

A robotkötõk ünnepnapja

Jessica Hutchinson/Kötött robotok

2005.11.09. 11:59 | szily | Szólj hozzá!

a mai, ugyanis levelet kaptunk Jessica Hutchinsontól, aki kitalálta és megcsinálta kötött kedvenceinket, a gyapjúrobotokat. Korábban ugyanis érdeklõdtünk nála, hogy mennyiért küldene robotot Magyarországra, mire azt válaszolta, hogy a puha gépemberek éppen kifogytak, de nemsokára megjelentet egy könyvet kötésmintákkal. Na, most azt írta meg, hogy kijött a könyv.De még milyen könyv! Kicsit szégyelljük a gyengeségünket, de ezt bizony aranyosnak találjuk, de még mennyire!
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása