Tékozló Homár

Boldog karácsonyi horror

2005.12.23. 20:03 | jackyll | komment

Ezzel az apró szösszenettel szeretnénk kielégíteni azon kedves olvasóink ígényeit, akik hiányolják a boldog, áldott, fehér stb karácsonyt a Homárról.

Pénzeljen nyugdíjas deszkásokat!

Toy Culture/graffiti-szõnyegek

2005.12.23. 09:45 | jackyll | komment
Aki igazán kortárs vagy ahogy Norbi mondaná, "update" szeretne lenni, az ne foglalkozzon senkivel, adja el gyorsan az összes karácsonyi ajándékát és fektesse pénzét kézzel szõtt szõnyegekbe. A Toy Culture nagyonkorlátozott példányszámú (25 or so) szobadíszeit megállapodott urbánus mûvészek hozták létre, hogy évek utcán lébecolása után végre rendesen megszedjék magukat. Nincs is ezzel baj, sõt.
Olvasson tovább!

A BKV és az idegenek

2005.12.23. 08:36 | jackyll | komment

Egy igazi, szívhezszóló, karácsony-környéki turistaszivatást dokumentált Szabolcs, amibõl kiderül, hogy az ellenõrök is szeretnek adni, de információ és segítség helyett inkább a csekket részesítik elõnyben.

Remélem, elnyeri tetszéseteket a történet, a Merlin Nemzetközi Színházban vendégszereplõ Peepolykus híres-neves mûvészei körében osztatlan örömet okozott. Én pedig gyõztem dícsérni magam, amiért voltam olyan megfontolt, hogy azt a tanácsot adtam angol-spanyol vendégeimnek, hogy a Széchenyi fürdõbe a Deák térrõl igen gyorsan és hatékonyan jutnak el a hírös milleniumi földalatti igénybevételével. (Nagy marha voltam, mondhatom, hej! világváros!)

Olvasson tovább!

Webkamerás reklámfilm forever!

Sony Vaio reklámspot

2005.12.22. 14:01 | szily | komment
Az élet talán tényleg fraktálszerkezetû. Azt hittük, csak lazán vigyorgunk egyet a Geszti „Szóvicc”-féle Akció Nxs ügynökség webkamerás reklámfilmjén – ahol a csaj lebukik, hogy valami okból egy gruppenszex közepébõl hívta fel videobeszélgetésre a mamáját – de azóta egyszerûen kísértenek a webkamerás-lebukós filmek.
Olvasson tovább!

Kívánatos dekoratív mûvészet a Nagy Világhálón

Brendan Danielsson/artdorks.com

2005.12.22. 11:45 | szily | komment
Elõször hosszan csorgattuk az emberekénél árnyalatnyival lúgosabb nyálunkat, aztán a bookmarkoló gomb felé kapkodtunk, annyira lenyûgözött az artdorks nevû oldal, amit Angelday József barátunk mutatott meg. Amcsi képzõmûvészet a javából, olyan fajta, amivel egy Homár a lakását díszítené meg olyan, amivel nem. Nézzék meg gyors válogatásunkat az instant kedvencekbõl, aztán barangoljanak bátran a szájton!
Olvasson tovább!

A vendég örüljön, hogy él

2005.12.22. 07:58 | jackyll | komment

Az éjszakai élet menedzserlése speciális szituációgyakorlatokat igényel, hiszen sohasem tudhatni, alkalmi ismerõsünk mennyivel jobban van nálunk bekészülve. Attila egy az átlagosnál is kevésbé ügyéfélorientált kommunikációs stratégiát figyelt meg testközelbõl egy rekreációs italmérésben.

Másfél hete a szemem láttára történt az alábbi eset az Inside nevû szórakozóhelyen. Az egyik pincércsávó összeütközött egy sráccal, és kiömlött a tálcán levõ koktél, rá a vendég pólójára meg a földre. Egyikük sem pont maga elé nézett, szóval mindketten hibásak lehettek, de a pincér ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, neki állt följebb, hogy igenis a srác fizesse ki az 1300 Ft-os italt. (Aminek az önköltsége van max 400Ft, de akkor sokat mondtam.)

Olvasson tovább!

Nyalóka Apple-fetisisztáknak

Dylan's Candy Bar/iCandy

2005.12.22. 07:36 | jackyll | komment

Tegye a szívét a kezére, aki még egyszer sem szerette volna úgy istenigazából végignyalni az iPodját. Dermedt latexlávaként súrlódna a kerekített mûanyag a gõzölgõ húsdarab érintésére, újradefiniálva ember és gép kapcsolatát, akár a szavatosság elvesztésének árán is. Aki szerint ez undorító, tudunk egy egyel kevésbé korhatáros megoldást.

A bõséges cukorkakínálattal büszkélkedõ Dylan’s Candy Bar az Apple-fanok lojalitására bazíroz mp3-lejátszó alakú nyalókáival. A közelmúltban elhunyt iPod Mini újrahasznosított formájában mindössze másfél dollárba (350 huf) kerül, viszont rögtön négyféle ízben kapható. Hogy valójában hogyan keveredett ki a jazzes eper, a zöldalmás melódia, a bluesrockos málna, és a táncos szõlõ ízesítés, csak az amerikaiak tudják.

A szolgáltatóváltás posványa

2005.12.21. 13:53 | jackyll | komment

Ha tényleg nincs jobb dolguk, mint pitiáner hercehurcákba keveredni holmi filléreskedés miatt (emitt ennyi, amott annyi az internet), olvassák el ezt a sztorit és adjanak hálát a kisjézusnak és az áldott fenyõ tövében serkenõ galócának, hogy nem önökkel történt.

0.nap Ügyfél elolvassa a Homáron az interwares röghözkötés fortélyait. Ügyfél levelet ír az Interwarenek, hogy nem élne a szerzõdéshosszabítással. 2.nap Lejár az egy év hûség, az Interware kikapcsolja az ADSL szolgáltatást. (szombat) (Ügyfél megjegyzése: a szerzõdés szerint ügyfél lekésett, nem is kapcsolhatták volna ki az ADSL-t.) 3.nap Ügyfél észreveszi, hogy nincs internete, próbálkozik, de az ügyfélszolgálaton kiderül, hogy nincs mivel. 4.nap Ügyfél hívja az ügyfélszolgálatot, ott a szerzõdésre hivatkoznak. Majd ügyfél elmondja, hogy õ szolgáltatót akar váltani, az ADSL szerzõdését nem mondta le.

Olvasson tovább!

Szõrállat most bõrhalom

Cabela's /Bridger Mountain Man Coyote Fur Hat

2005.12.21. 12:24 | jackyll | komment
Akik kedvelik a "valami van a fejeden" kezdetû párbeszédeket, bajosan találnak ennél jobb téli viseletet. A prérifarkas gyalogkakukk õsi ellensége, de azt még a rajzfilmhõs se kívánta volna, hogy partnere egy rednek hátán lógjon az örökkévalóságig. Az Amerikát befoglaló alkesz telepesek körében népszerû viselet bármikor autentikusan idézi vissza az idõket, amikor lételem volt porban fetrengeni, hogy az ember ne érezze a másik szagát. A vad külsõnek 200 dolláros (43 rugó) ára van, és még a gyilkolás örömét is elveszik az embertõl.
süti beállítások módosítása