Tékozló Homár

Ha sokat érdeklõdik, hozunk belõle mintát

2006.06.09. 15:07 | jackyll | Szólj hozzá!

Bútorboltnak lenni nehéz, mert a bútorok általában sok helyet foglalnak, az emberek viszont szeretnek játszani velük, mielõtt kiadnak értük párszáz rugót. Tibor választása sajnos épp nem volt meg az RS Bútoráruház mintakollekciójában, ezért azt javasolták neki, úgy havonta telefonáljon be (elváltoztatott hangon esetleg hetente), és akkor talán lesz:

Ha bútorboltok és minõsíthetetlen ügyfélszolgálat/ügyintézés (vagy akár csak utóbbi magában) került szóba, eddig mindig a KIKA jutott eszembe (részben a Homárnak is köszönhetõen), viszont magam is meggyõzõdtem róla, hogy más üzeletek is keményen próbálkoznak. Történt ugyanis, hogy lakásfelújításba kezdtem, s ha már így, akkor egy új kanapéágy vásárlására adtam a fejem. Esetemben ez nem egyszerû: kicsi a szoba, kevés a hely, kinyitható kell legyen, karfa nélküli és ráadásul a színével kapcsolatban is konkrét elképzeléseim vannak. (Én naív!) Hosszas keresés után sikerült egyetlen példányt felkutatnom a weben, ami elsõ közelítésben megfelelt: az RS Bútoráruház "Diégo" kanapéágya.
Olvasson tovább!

Gazdaságosan csökkent árat a Multi

2006.06.09. 12:49 | jackyll | 1 komment

A Homár nemet mond a drogokra, ha másért nem, esetleg az ordenáré parasztvakítás miatt tegyen Ön is így, és cigi helyett vásároljon inkább rágót. Olvasónk, UG figyelt fel erre az apró anomáliára, miszerint olcsóbb lett a Multifilter, de kevesebb is:

A minap volt egy cikk az indexen, ami arról számolt be, hogy a középkategóriás cigaretták árai egymással versengenek. A multit levitték 490 Ft-ról 465-re, mire a pallmallt is 490-rõl 460-ra. A multi az "olcsóbb" cigibe csomagolta a nagy marketinget, miszerint átalakulás lesz. Hát meglett.
Olvasson tovább!

Vendéglõ a piaristák végében

VIII. Mikszáth Kálmán tér 2./Zappa Café

2006.06.09. 09:08 | homár sebibaba | 1 komment
Hol volt, hol nem volt, a Mikszáth Kálmás téren, a Piarista Gimnáziumtól 10 méterre, volt egyszer egy Tilos az Á nevû legendás alti-kulti centrum, ahol például Barcs drFlash Miklós leszokott a pálinkáról, mert egy túlzottan jól sikerült töményes melegítés után egy szuperintenzív, de csupán másfél perces koncerttel lepte meg rajongóit. És nem utolsósorban itt született a kimutatható hallgatósággal alig rendelkezõ, de lélekvidámító balhékat kavaró Tilos Rádió. És Verret, a nagy és betépett francia festõ 1992-ben ide festett egy látványos 3D faliképet („360 fokos illúzió”), amit a Szépmûvészeti Múzeum késõbb védetté nyilvánított. És Frank Zappa is letévedt egyszer ide a néppel vegyülni, amitõl a pesti sznobok egy emberként maszturbáltak az örömtõl. És sok érdekes csajt lehetett felcsípni. És csodás hely volt, na, volt lelke. De minden jónak másnaposság a vége, a piaristák hözöngtek, az önkormányzat dettó, a Tilost is bezáratták 1996-ban, elvégre a törvény az törvény, tilos kocsmát üzemeltetni iskola mellett.
Olvasson tovább!

Szex egy óriási plasztikkutyával

Klosterquell-Hofer Gmbh./Twist and Drink

2006.06.09. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Egyik kedvenc üdítõipari termékcsoportunk a kisboltokban kapható, extrém csomagolásban kínált, rikító színû gagyiitalok nagy családja. Eleve érthetetlen, hogy miért venne bárki is ilyesmit, amikor aránylag olcsón kapható ezerféle rendes gyümölcslé. Mégis kell léteznie egy elõttünk ismeretlen rétegnek, akik ilyeneket isznak. Logikus, de hamis válasz lenne a tudatmódosult vásárlókra fogni az egészet. A csiricsáré gagyipiák íze ugyanis annyira borzasztó, hogy másodszorra akármennyire betépve sem venne senki ilyesmit. Mai versenyzõnk, a Twist and Drink szexuálissegédeszköz-jellegével és elementáris szlogenjével nyûgözte le a Homárt.

Olvasson tovább!

Az év vicces zenészvideója – Vikidál hasast ugrik

Balla bútor/Reklámfilm

2006.06.08. 12:28 | szily | Szólj hozzá!

Készüljenek fel, ennél tréfásabb mozgóképet a Monty Python óta kevesen forgattak.

A videó sztorija dióhéjban az, hogy a bocskaiba öltözött Vikidál Gyula beszabadul egy bútorraktárba, ahol könyv akad a kezébe, amitõl annyira rezgésbe jön a teste, hogy kávézni sem bír, inkább arccal beleugrik egy ágyba.

Olvasson tovább!

Jófajta biztosítós joghézag

2006.06.08. 09:03 | jackyll | Szólj hozzá!

Már megint egy biztosító, ahonnan nem lehet egyszerûen elszabadulni, még úgy se, ha igazából csak egy név átírásáról lenne szó. Dávid egy látszatra félnapos ügyintézésbe csapott bele, ami lehet, hogy akár fél évig is elhúzódik:

Egy nagyon egyszeru dolgot szerettem volna elintezni. Uzembentartot bejegyezni az automra. Utolag kiderult ez nem is olyan egyszeru, ha olcson akarod meguszni es az OTP-GARANCIA-nal vagy. Elbattyogtam a helyi Okmanyirodaba, (mar ilyen is van!) es megkerdeztem, ebben az esetben mi a foldi halando dolga? A kovetkezok kellenek: uzembentartasi szerzodes, 6000HUF, illetve egy kotelezo az uzembentarto nevere. Na ennel az utolso pontnal kezdodtek a gondok.
Olvasson tovább!

Re: Tudatmódosítás flash-animációval

2006.06.08. 08:38 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Kedves Homáristák, rejtélyes nemtudjukmi pusztít a hazai számításbuzi iparban, aminek egyik lehetséges oka a túlzott elesdéfogyasztás lehet. Fogvacogva reméljük, hogy neten keresztül nem ragályos. Homár proudly presents a második beborult számtech boltot, ami a ragály-elméletünk újabb bizonyítéka. Nagyonszépentövig köszönjük a linket, amelyet egy computergalaxy nevû olvasónk vágott a kommentárokba.
Olvasson tovább!

Az év biciklis kiegészítõje

Lilian Vernon/Bike Repair Kit

2006.06.08. 00:47 | szily | Szólj hozzá!

Gergõ küldte ezt a gyanúsan praktikus bringás kiegészítõt, ami kívülrõl kulacs, belülrõl szerszámkészlet + gumiragasztó szett. És még csak nem is drága, a húszdolláros ár több mint baráti. Mi magunk speciális testfelépítésünk miatt – a potrohviselés csak elsõ hangzik menõ dolognak – sosem próbálkozunk biciklizéssel, de ha mégis ilyet tennénk, biztos vennénk álkulacsot. Az álkulacsság hátulütõje, hogy ismerõseink nem fogják észrevenni, milyen remek kiegészítõt szereztünk be, hacsak nem elõzzük meg õket egy rövid termékbemutatóval.

Olvasson tovább!

A Disney beszállt a kutyakaja-bizniszbe

Old Yeller/Kutyatáp

2006.06.08. 00:15 | szily | Szólj hozzá!

Nem apró, hanem nagy pénzre akarja váltani a Disney a klasszikus filmhõsöket: a cég legújabban az évi 75 milliárd dolláros kutyatáp-tortából akar nagy szeletet hasítani (fúj!). Egy Old Yeller nevû táppal jelentek meg a Kroger szupermarket-lánc boltjaiban. Old Yeller egy elég randa, ám annál hõsiesebb kutya sárga 1957-bõl, aki a vérmedvével is megküzdött, ha kellett.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása