Tékozló Homár

Hasselhoff újra támad

Pipex

2006.07.28. 12:04 | jackyll | komment
Hát ezért történt minden botrány, a matarészegedések és a családi nemverekedés, hogy a megkopott nevet még egyszer el lehessen sütni reklámcélokra. A Pipex netszolgáltató szpotjában David online cikifaktorán próbálnak élcelõdni baromira erõltetetten.

Idõkapu a Ferenciek terén

2006.07.28. 10:23 | jackyll | komment

A Homár szíve elektronikusan Erzsibabáé, aki olyan megkapó érzékenységgel viseltetik kedvenc közértje iránt, hogy kedvünk lenne nyitni egy hasonlót:

Igaz, hogy nálunk nyugatabbra lévõ országokból indult hódító utjára a nosztalgia divata, de tökélyre azért nekünk sikerült fejleszteni. A Ferenciek terén lévõ Match élelmiszerüzletbe belépve 25 évet csúszok vissza a múltba, ezért nagyon hálás vagyok nekik. Szeretek itt vásárolni. Itt még lehet érezni, hogy nem mindenki hódol be a pénznek, itt még elhiszem, hogy nem kell a fogyasztói társadalmat feltétel nélkül kiszolgálni.
Olvasson tovább!

Gettóbigmek egy dollárért

2006.07.28. 09:36 | jackyll | komment
Plasztikai mûtétünk óta nem annyira járunk Mekibe, nehogy felsértsük érzékeny páncélunkat az étkezés afterjeként jelentkezõ pattanásokkal. De biztos vannak vastagabb immunrendszerû olvasóink, akik szívesen veszik Rafi Kam és Dallas Penn tanácsait, hogyan lesz az odaát egydolláros dupla sajtburgerbõl 3,39 dolláros Big Mac.
Olvasson tovább!

Azok a fránya számok

2006.07.28. 08:32 | jackyll | komment

A mára ütemezett "kedvenc üzleteink" minisorozat elsõ részében Arju számol be egy titkos helyrõl, ahol ingyen magokat lehet szerezni:

A Blaha Lujza tér és a Wesselényi utca között kb. félúton, a Wesselényi felé haladva jobb oldalon található egy keleti élelmiszereket árusító bolt. Halava, magok, aszalt gyümölcsök, fûszerek stb - szeretem õket. Örömömet csak fokozta, hogy a láthatóan kiírt árak barátiak, a belvárosban megszokottnál jelentõsen alacsonyabbak voltak. Azazhogy...
Olvasson tovább!

Az arcátlan nyúlás mûvészete

Quadlight

2006.07.27. 13:36 | jackyll | komment
Michel Gondry forog a sírjában, pedig a fószer még meg sem halt. A magyar feltörekvõ reklámfilmesek ugyanis az eddigi gyakorlattal szemben - vagyis a menõ külföldi ötletek elemeinek újrahasznosítása illetve egyazegyben lekoppintásuk helyett - a túlgerjesztett stílusparódiával operálnak, mint ahogy az mai reklámfilmünkben is látható.
Olvasson tovább!

Csak tiszta forrásból

2006.07.27. 12:09 | jackyll | komment

Egy igazi kuriózumot talált Matyi Kokakóla-gyûjteményünkbe, ami ráadásul eredetinek néz ki, csak a palackozás helye lehetett kicsit arrébb.

Ismered azt a viccet amikor a fickó bemegy a boltba: - Hamaiba ata dzsohara Coca Cola! Mire a boltos: - Kettõ deciliter jéghideg ...micsodát?

Lehet hogy valami kóla-fóbiában szenvedek, mert korábban a Barátság Kólaautómatát fedeztem fel, most pedig ezt a tüneményt.

Olvasson tovább!

Fedõcég vagy csak büdös a munka?

2006.07.27. 11:14 | jackyll | komment

Bizonyára mindenki találkozott már olyan üzlettel, ahol nem vettek tudomást a jelenlétérõl vagy ha igen, sem sikerült érdemi információt szereznie. Ilyenkor, aki unatkozik, képzelje mögé, hogy a CIA kitelepített egységében jár és a raktárban titkos hörcsögkisérletek zajlanak. Vagy csak sétáljon át egy másik boltba, ahol kiszolgálják:

Adott egy 10 éves fapadus Suzuki, 50000 km-rel, nõi vezetõ stb. 17 éves fiúgyermek jogosítványt szerez, jó lenne egy kicsi, de biztonságosbb járgány, a választás: Mitsubishi Colt cca. 3 millió. Debrecen, MobilCar Kft. autószalon, 1. érdeklõdés: elképzelhetõ-e a meglévõ autó beszámítása? - Van rá esély, de hozza ki a kocsit.
Olvasson tovább!

Na ezért kaszálták el a Tescót 2.

2006.07.27. 00:25 | jackyll | komment

Múltkor az akciós áruk váratlan eltûnését demonstrálta egy kedves olvasónk a Tescóban, most pedig Viktor azt mutatja meg, milyen amikor a "Legolcsóbb" címke véletlenül épp a legdrágább termékre kerül adott kategórián belül:

Sosem gondoltam volna, hogy 1x én is írok nektek. Bár az iskolakezdés még messze van, de a gyermekeik értelmi színvonalán "leledzõ" szülõket már elkezdte lehúzni piros-kék-fehér színekben pompázó kedvenc brit áruházláncunk. Történt a minap, hogy szüneten lévõ óvodás gyermekeim szellemi épülése érdekében zsírkrétát szerettem volna vásárolni. Betértem az általam egyébként nagy ívben került kaposvári áruházukba (mentségül szolgáljon, hogy Kaposváron sajnos kicsi a választék a hipermarketek közt - mondjuk ki õszintén: nincs választék), és elkezdtem nézelõdni. Találtam is "legolcsóbb" felirattal 230 Ft-ért 12 db-os színeskrétát.
Olvasson tovább!

Turistátlanítsa fényképeit!

futureLAB/Tourist Remover

2006.07.26. 14:02 | jackyll | komment
Nem lehet könnyû japán turistaként folyamatos félelemben élni, nehogy ötödszörre is beleálljanak a képbe. A turisták turistaproblémájára kínál orvosságot a Tourist Remover. Az ingyenes online szolgáltatás letakarítja a hõn áhított emlékmûrõl a szines emberkavalkádot, amennyiben legalább három képet tölt fel ugyanabból a szögbõl, azonos fényviszonyok és expozíciós idõ mellett.

Belföldi turizmus light

2006.07.26. 11:38 | jackyll | komment

Az a jó a belföldi turizmusban, hogy fillérekért érhetik az embert ugyanolyan megaláztatások, mintha többezer kilométert utazott volna ide ezért, mondjuk Ausztráliából. Küldjék bátran a történeteket, nem kell feltétlenül foskolódni, jöhetnek kutyás-gyerekes-hepiendes- megmenekülõs nyaralási sztorik is, csak legyen bennük akció, sok nõ és olcsón meg lehessen filmesíteni. Ez a történet nem ilyen:

Péntek délután (2006 07 21) érkeztünk kedvesemmel a Szajoli Alcsi-Holt Tisza Szabadidõközpontba egy hosszú hétvége eltöltése céljából. Felvertük sátrunkat a sátrazásra kijelölt helyen. Elmentünk úszni a holt tiszába, ami egy holt ághoz méltóan susnyás-büdös, de erre számítottunk is. Ezután természetesen irány a zuhany, csakhogy nem volt melegvíz. A létezõ összes boiler le volt kapcsolva az áramról. Valamennyire megmosakodtunk a hideg vízben és természetesen felkapcsoltuk az összes bolilert (ha olvassa valaki a szabadidõközpontból, akkor én voltam az, aki ezt az áram túlfogyasztást okozta!)
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása