Tékozló Homár

A reklámcégek már tudják: az internetezõket a pinával lehet megfogni

Beeline/reklámfilm

2006.11.24. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Írtunk egy rövidet a Világ leghatásosabb pinavillantása címen arról az ukrán reklámról, ami futótûzként terjed az internet hazugságspiráljának fénylõ karjain. Ebben a rokizó lánynak a magasba pörög a szoknyaszegélye, pár mikropillanatra megmutatva azt, amit a csehek kundickának neveznek. A nagy kérdés az volt, vicces Photoshop-mókáról van szó, vagy igazi, bevállalós pinareklámról. Szláv forrásból most úgy értesült a Homár, utóbbiról. Részletek lent-bent.

Olvasson tovább!

Ne vágj ki minden fát!

2006.11.23. 14:10 | jackyll | Szólj hozzá!

Mint azt lehet, hogy észrevették, elindult a blog.hu, mostantól bárki regisztrálhat magának új blogot. Homárilag minket ez annyiból érint, hogy már csak néhány hét (ezt vajon hányszor írtuk már?), és a kötelezõ hibajavítások után van reális esély, hogy a Homár is blog.hu-ra költözik, azaz visszatér a kommentezés. Na, de a lényeg még mindig nem ez, hanemhogy már van is egy kedvenc új blogunk:

Az Erdõkerülõ utcában (Bp. XV. ker) épülni kezd egy Lidl áruház. Emiatt kivágnak 62 fát! Lefotóztam a területet még a Lidl elõtt, és napról napra publikálom majd az építkezés és a 62 fa kivágását fotókkal.

Egy tipikus online akció

2006.11.23. 12:49 | jackyll | Szólj hozzá!

Az egy klikkolásasl vásárlás jó ugye a vevõnek, mert a seggén marad, meg a boltnak is, hiszen nem kell koptatniuk a pofájukat és mégis dõl a lé. A Fotexnet Nissan márkaüzlete így hálálja meg az online rendelést:

Helloka, DEfO vagyok épp a Fotexnet áruházban böngésztem amikoris észrevettem hogy kocsit is lehet ott venni, rövid böngészés után azt is észrevettem hogy kimagasló kedvezményeket is biztosítanak:)) melléklem a képet.

Jelentkezzen, akinek máris lelopták a téli gumiját!

csúnya emberek/morális válság

2006.11.23. 12:39 | szily | Szólj hozzá!

„Már csak egy (…) elmenekülõ autót láttam. Odaérve láttam, hogy új gépkocsim vadonatúj téli kerekei le vannak szerelve.” Ha olvasónk, K. jól számol, naponta úgy 276 szett téli gumit, vagyis 1104 abroncsot lopnak el csak a fõvárosban. Maffia vagy sok kisvállalkozó? Olvassa el K. történetét a tettenéréssel és az õszinte rendõrrel, aztán arra kérjük, hogy ha Önnel is történt hasonló eset mostanában, akkor azt írja meg nekünk. A gumikra a Homár különösen kényes, az ügynek jobban utána szeretnénk nézni, küldjenek fotókat is, ha vannak!

Olvasson tovább!

Innovációs Vader-telefon

Darth Vader telefon

2006.11.23. 12:16 | jackyll | Szólj hozzá!
A fikcionáliskarakter- hullagyalázásnak is vannak azért határai. Meta egy hete bukkant erre a képzõdményre az Árkád Mediamarktjában. A 30 centiméter magas mellszobor igazából egy telefon és egy nyomogatásra hangeffekteket játszó kulcstartó egyben. A telefonkagyló a nagyúr tarkójából emelhetõ ki a birodalmi induló taktusait követõen.

Sixx Japánban 2 - ledkarácsony és törpék

Sixx/utazás

2006.11.22. 14:14 | jackyll | Szólj hozzá!

Sixx tovább kommandózott a rízszabálók földjén, hogy muris tárgyakat dokumentáljon az Önök üdvözülésére:

"A japánok furcsa szerzetek, de ez ugye nem újdonság, mit lehet mondani egy olyan néprõl, amely kitalálja, hogy nyers halat egyen (jó, ezzel nincsenek egyedül), de persze azok közül is mérgezõt, bevállalod, sixx-san? Szóval a furcsaságok lépten nyomon jönnek szembe, itt pl. a zokni és cipõipar egy-egy remeke látható, a lábujjakra külön-külön felapplikálható zokni, illetve a kétujjas cipõ, amin sírva röhögtünk."

Olvasson tovább!

Repülõre csak kígyót

2006.11.22. 12:47 | jackyll | Szólj hozzá!

Van, akinek még nem kobozták el hátizsákjában felejtett szúróvágólõfegyverét becsekkolásnál? Büdösbanya úgy találta, hogy mostanában már a feladott csomagokban is egyre nehézkesebb a fegyverszállítás:

Utaztál már repülõgépen? És jártál már úgy, hogy eltûnt valami a poggyászodból? Ha igen, bizonyára érdekelni fog az alábbi apró bosszúság, amely az Air France-szal folytatott levélváltásomból kerekedik ki.
Olvasson tovább!

Re: Miért szarok a magyar reklámok?

Albacomp/reklámgrafika

2006.11.22. 12:39 | szily | Szólj hozzá!

Fantasztikus zoológiai mûhelyvitát gerjesztett az Albacomp döglegyes laptopreklámja. A legmagvasabb és –szórakoztatóbb hozzászólás eddig Kitalátoré, aki levezeti, miért fognak nyüvek fickándozni a billentyûk között nemsokára. Tudjon meg minden a döglegyekrõl és a nagy dögbogárról alant! Kitalátor szakmabélinek tûnik, úgyhogy tombol a rovarszakszerûség.

Olvasson tovább!

Az álhomár-holokauszt és a Nagy Királyrák Svindli

Vici Delicatess/kamurák

2006.11.22. 12:24 | szily | Szólj hozzá!

Fel vagyunk háborodva, a szermélyes érintettség okán, illetve egyszerû fogyasztóként is. Jollytallt, vagyis a feleségét ugyanis egy olyan termékkel verték át a boltban, ami királyráknak volt álcázva, pedig nem is abból készült. A Vici Delicatess csomagolására ugyanis a “Királyrák olajban” felirat került, az meg közel sem egyértelmû minden fogyasztónak, hogy a zárójeles “Surimi imitáció” megjelölés mit jelent. Az alant látható level vége felé pedig rémes vízió olvasható arról, hogyan lepik el éttermeinket az álhomárok.

Olvasson tovább!

Miért szarok a magyar reklámok?

Albacomp/online hirdetés

2006.11.22. 11:15 | szily | Szólj hozzá!

Bocsánat a borzalmas címbéli szóviccért, de stílusban akartunk maradni. Szóval öncsonkítóan õszinte reklámra akadt SP, amiben az Albacomp saját termékét – nem is nagyon áttételesen – döglött halhoz, rothadó húshoz vagy más gusztustalansághoz hasonlítja. Gratulálunk a döglégyrajongó kreatívnak, alant olvasható SP feljelentõ levele.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása