Tékozló Homár

Hétvégi disztroj: a kétségbeesés éneklõ nyula és a csoportos beszedés

2007.04.20. 15:03 | jackyll | komment

Tradicionális hétvégi agyzúzásunkat a tavalyi Skittles-szórásból tragikusan kimaradt reklámmal kezdjük. Pedig mind közül ez a legjobb.

Olvasson tovább!

Már elõre osztja a büntetést a Centrum?

2007.04.20. 13:29 | jackyll | komment

Ezúton köszöni a Homár minden kedves olvasójának, aki mostanában beküldte a Centrum szupertitkos 2002-es belsõ utasítását, de az sajnos még mindig kamu. Kaptunk viszont újabb centrumos sztorit, amilyen talán még nem volt fent, bár ki tudja. ZF-et a második parkolójegy lejárati idejével nyomta fel az õr, mert lusta volt visszamenni és csekkolni, hogy vett-e harmadszor is jegyet:

Eddig csak a "szokásos" 3, 4, 4 és háromnegyed éve lejárt parkolás után küldözgették a fizetési felszólításaikat, de mivel 1998-ig visszamenõleg el van téve az összes parkolójegyem, nem jártak sikerrel. Ezek tükrében nem izgattam fel magam elsõre az újabb levelük láttán, elolvasás után már annál inkább. Történt ugyanis, hogy a legutóbbi parkolásom után (én mondom: nem volt büntetõzacskó a kocsin, szerintük: bla-bla) kaptam egy több mint 6000 Ft-os fizetési felszólítást, mert szerintük a parkolóban tartózkodtam 2007. 03. 10-én, 16:45-kor miközben a jegy lejárt 16:40-kor. Most be kellene tudnom bizonyítani, hogy korábban eljöttem a parkolóból, de ugye azt úgysem fogom tudni, de nem is kell, mert ott maradt a kocsi, újabb parkolójeggyel a szélvédõ mögött.
Olvasson tovább!

Totálkár vs törlesztõrészlet

2007.04.20. 12:25 | jackyll | komment

István abba a kellemetlen helyzetbe került, hogy totálkárosra zúzták a kocsiját és a kártérítést elviszi a fennmaradó törlesztés:

Piros lámpánál álva (ötödikként) belémrohant hátulról egy ifjú hölgy úgy, hogy a hároméves Kalos autómat még az elõttem álló gépkocsiba is belelökte. A kárt elismerte, de rendõrt hívtunk agyrázkódás gyanu miatt. Kijött a mentõ is, de vizsgálaton kivül más nem történt. A biztosító gazdasági totálkárt állapított meg, az autó roncsértéke és a fizetendõ õsszeg pontosan fedezi az ötéves hitelre vásárolt jármû fennmaradó törlesztését. Így lenullázott a friss jogsis hölgy. Abban kérnék segítséget, hogy lehet-e perelni a károkozót (vagy megegyezni) mit és milyen összeg kérhetõ tõle, volt e már valakinek ilyen megitélt kártérítése? Az autómban 7800km volt, a biztosító ügyintézese pedig még hónapokig is eltart, addig még továbbra is fizetem a havi 31000Ft törlesztést.

A Homár vette a fáradtságot és utánacsekkolt a Totalcaron, bizony már volt ilyenre precedens. És a per a megoldás.

Tényleg csalt az Auchan a katalógusban

Auchan/becsapós katalógus

2007.04.20. 11:32 | szily | komment

Emlékeznek, a meglepõen olcsó, 305 centis átmérõjû vízforgatós kerti medencérõl van szó, amit 9990-ért hirdet az Auchan, egy olyan fotóval, ami mondjuk legalábbis gyanús. Mivelhogy tízen héderelnek a habokban. Rengeteg levelet kaptunk a kérdésre, hogy vajon csalás-e a kép. A válasz igen (kivéve, ha a Madaras Teszkó törpe modellekkel dolgozik), részletek lent.

Olvasson tovább!

Szabó kolléga és a Homár kedvenc játéka

popódarts

2007.04.20. 11:12 | szily | komment
A csatolt képen egy mágneses darts látható. Magamtól nem is vennék ilyet a gyereknek, ezt is kaptuk. Szerencsére nem is játszanak vele. Az még hozzátartozik a történethez, hogy kislányunk félt a bohócoktól, egy régi rossz poén miatt. Üdv és további jó munkát: Feri

Kedves Feri, Nem merném állítani, hogy egy kisgyereknek rosszat tesz, ha seggbe nyilazhat egy kirúzsozott szórakoztatóipari szakmunkást. Ki tudja? Ilyesmibõl simán meg lehet élni, akkor meg minek a moralizálás? Ha úgy lenne megcsinálva, hogy visszafingja a nyilat a játékos kezébe, azért mi is vennénk ilyet. A Homár

Szendvicsember 2.0

Adwalker

2007.04.20. 08:06 | jackyll | komment
Hirtelen nem tudja a Homár, hogy befúrja magát a kövek közé vagy nevessen, akárhogyis, megérkezett az utcai reklámterror új generációja, az interaktív multimédiás netrekötött szendvicsember. A Donald Trump realityjében is feltûnt Adwalker vállalkozás nem pusztán görkorcsolyázó tévés szpotokat kínál, hanem rögtön adatgyûjtést és vásárlást is egyben. Hajtás után van promovideójuk is, amibõl kiderül, hogy folyadékkristályos-mentõmellényesek nem támadnak emberre, amíg azok meg nem állnak elõttük bambulni.
Olvasson tovább!

Bírságot kapott lopásért, kamu adatok alapján

kafkai packázás

2007.04.20. 00:01 | szily | komment


A hivatalnoki hülyeség tényleg hátborzongató esetérõl írt plasztikus levelet B., akinek a fiát tudtán kívül lopással vádolták, sõt meg is bírságolták, pedig a személyes adatok közül csak a név, a település és az utcanév stimmelt, a házszám, az anyja neve és a születési ideje viszont nem. A végén azonban még a nagyvonalú ügyintézõnek állt feljebb. Ijesztõ részletek a kis híján kafkai sztoriról hajtás után.

Olvasson tovább!

Még mindig a budaörsi trükkök

2007.04.19. 16:08 | jackyll | komment

Tavaly is talált példákat a budaörsi Agip-kúton történt lehúzásokról a Homár, meg ugye kedden is befutott egy, ezért hirtelen halállal, vagyis két újabb sztorival - Miki Bácsitól és Norberttõl - ezennel lezártnak tekintjük a témát. Reméljük, az Agip is hasonlóan gyorsan neutralizálja a jelenséget.

Velem is hasonló eset történt a budaörsi Agip kútnál (kivezetõ oldal), bár engem valószínûleg tanuló szolgálhatott ki, ugyanis nem ezressel, hanem csak egy ötszázassal akartak megrövidíteni. Azt, hogy az én pultosomnak van még mit tanulnia, ezen kívül további két dolog is bizonyítja: 1. A pénztáros annak ellenére adta vissza az 500-ast, hogy már a bejáratból fordultam vissza 2. Nem földes trükkel, hanem "itt találták meg a csokiknál" magyarázkodást adott elõ.
Olvasson tovább!

Pallasz Hotel-megamix

2007.04.19. 14:18 | jackyll | komment

A miskolctapolcai Pallasz Hotel üzelmeit megkapargató oknyomozásunk után befutott még pár eset hasonló végkifejlettel. Volt, akitõl nem loptak.

2007. január 26-án az esti órákban szobát foglaltunk két éjszakára párommal a Pallas Hotelben azzal a céllal, hogy barátainkkal egy kellemes hétvégét töltünk el Magyarország nevezetes barlangfürdõjének szomszédságában. A Pallas Hotelt elõzetesen internetes oldalukról nagyon szépnek találtuk, szobáik igényesnek, szolgáltatásaik színvonalasnak, igényeinket kielégítõnek tûntek, így bizalommal foglaltuk le szállásunkat elõzetesen telefonon. Január 26-án este érkeztünk meg és a recepción készpénzben fizettük ki a szoba árát 44.000.-Ft-ot két éjszakára, két fõre reggelivel, melyrõl sem nyugtát, sem számlát nem kaptunk a készpénzes fizetés ellenére. A szobánk fürdõszobájában elhelyezett törölközõk szennyezettek és vizesek voltak, melyet a recepción az Úrnak jeleztünk, és cserébe olyan törölközõket kaptunk, melyrõl az árbiléta le sem volt szedve, nemhogy kimosva.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása