Tékozló Homár

A seggel elkapott laptop - ki vesz ezután MSI-t?

2009.08.14. 16:20 | jackyll | 358 komment

Volt ugye tavaly a Levi's kiváló vírusvideója, amiben fiatalok egyre extrémebb ugrásokkal találtak be a néhány számmal azért nyilván nagyobb nadrágokba. 5,5 millió youtubeozó nem tévedhet, gondolhatták a lassú, de olcsó netbookjaival taroló MSI-nél, úgyhogy megcsinálták a saját verziójukat. Egyúttal odafingottak egyet az Apple orra alá: mire lehet még jó, ha vékony a laptop. Csak az kattintson, aki nem MSI-tulaj, különben sosem fog ugyanúgy nyúlni a gépéhez ezután!

Olvasson tovább!

A Digi TV irtózik az írásbeliségtől

2009.08.14. 00:09 | szily | 250 komment

Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló hírekben? Aki idén Digit rendelt és hónapok alatt sem sikerült bekötniük, kérjük, írja meg a Homárnak! csakúgy, mint az, aki megrendelte, és elfogadható időn belül meg is kapta a szolgáltatást.

Olvasson tovább!

Majdnem húszezret adott két borosüvegért az újpesti automata

2009.08.14. 00:08 | szily | 79 komment


Mostantól ez a kedvenc kezdőmondatom: "Nem vagyok egy nagy vásárós tipús de valamelyik nap lementem a spárba újpesten!" Péter lement, és úgy tűnt, rámosolygott a szerencse, mert két darab borosüvegért aktuális árfolyamon 18800 forintot kapott. Vagyis persze mégsem. De az alanti levél miatt szerintem megérte beposztolni. (A kép sajnos ilyen kicsi volt, de a lényeg úgyis látszik rajta.)

Olvasson tovább!

Kinek a biznisze a fővárosi strandolókat megörjítő Strandrádió?

2009.08.14. 00:02 | szily | 96 komment

Szabolcs szerencsére igazi öntudatos strandoló, aki előtt a Homár nyilvánosan meglengeti médiamunkásbőr süvegét, amiért nem hagyta annyiban, hogy a Dagályon olyan hangosan bömböltetik az elviselhetetlen zenét és reklámokat, hogy a szomszédja szavát sem értette már, nem beszélve az ébren ugráló kisgyerekéről. Fogta magát, és bement a strandirodára, ahol megmutatták neki egy rózsakeresztes összeesküvés bizonyítékait. Arról van szó, hogy az összes budapesti strandon Valakik kötelezővé tették a Strandrádió bömböltetését. Nem véletlenül használtam a bömböltetés szót, ugyanis nem egyszerűen a program lejátszása a kötelező, de szigszalag segítségével a fülsértő hangerő pontos mértékét is kötelezővé tették a Valakik. Hogy miért? Vagy gonoszak, vagy valaki jól jár ezzel, gondolom én. Szabolcs összeesküvés-elmélete szerint Ők akarják megkaparintani a pesti strandokat. Ma még megpróbáljuk kideríteni, kik azok a Valakik, és miért kínozzák a dobhártyákat. Ha többet nem jelentkezne a Homár, akkor annyit üzenek, hogy jó volt együtt ez a pár év.

Olvasson tovább!

Levélírás helyett a szomszédot hívta a HSBC

2009.08.13. 10:15 | ge | 358 komment

HSBC-s posztunk már volt egy, akkor a bank telefonon és sms-ben zaklatta az olvasónkat, aki soha nem is volt ügyfelük. Mostani történetünkben legalább egy ügyfelük az, akit egészen furcsa módon találtak meg: ahelyett hogy levelet írtak volna neki, felhívták a szomszédját.

Irtó rövid leszek, mert nem akarok híres lenni, meg amúgy is lerágott csont. Egyszerűen mégis annyira morcos lettem, amikor a meghaló félben levő HSBC credit nevű banktól valaki felhívta az egyik szomszédomat, és égetni próbált. Asszem sikerült is.

Olvasson tovább!

Feleslegesen nyitott folyószámlát a CIB megtévesztett ügyfele

2009.08.13. 08:10 | ge | 118 komment

Kezdő vállalkozó nemrégiben alapított cégével webáruházat szeretne indítani, ahol biztosítani szeretné a kártyás fizetés lehetőségét is. A CIB-re esett a választása, ahol először folyószámlát kellett nyitni, hogy az eCommerce szolgáltatást megrendelhesse. A számlanyitás rendben is ment, ám utána érte a meglepetés: a CIB jelenleg nem nem köt eCommerce szerződéseket, ám erről sehol, senki nem tájékoztatja az ügyfeleket időben.

A CIB Bank Zrt. szolgáltatására esett a választásunk. Mivel a szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy cégünk folyószámlával rendelkezzen a CIB Banknál, 2009. augusztus 11-én céges folyószámlát nyitottunk a CIB Bank egyik fiókjában. A Bank feltételei között szerepel, hogy internetes kártyaelfogadásra legalább 6 hónapos cégmúltra kötnek szerződést, azonban a banki ügyintéző tájékoztatása szerint amennyiben a cég üzleti érdekei megkívánják, egyedi elbírálással a fél éves cégmúltra vonatkozó kikötés csökkenthető vagy elhagyható.
Olvasson tovább!

Aki a belvárostól messze van, az éhes marad

2009.08.12. 08:15 | ge | 365 komment

Sokszor írtuk már, hogy nincs lejjebb, de újra és újra meg kell lepődnünk, most például az Ebédmester bőrvastagságán: az ételkiszállító cégnél felvették levélírónk rendelését, vissza is igazolták, majd másnap mégsem akarták kihozni, mert Ferihegy annyira messze van, hogy a futár miatta elkésne a belvárosiak ebédjével.

Tegnap éhes maradtam, de csak magamra vethetek. Mindig a Teletáltól rendelek a munkahelyemre ebédet, velük nincs is gond, csak velem, mert folyton elfelejtem, hogy a hétfői rendelést legkésőbb pénteken 16 óráig kell leadni a neten, és nekem mindig 16 óra után, sőt, szombaton vagy vasárnap jut csak eszembe a következő heti munkahelyi ebédem. Fontos momentum, hogy a munkahelyem a reptéren van, és itt aranyáron mérik az ételt, ezért kell rendelni.
Olvasson tovább!

Magyargyűlölő horvát rendőrökre panaszkodik a megalázott mohácsi férfi

2009.08.12. 00:09 | szily | 92 komment

Sokba volt Jánosnak, hogy tavaly eltévedt Zágrábban. Azt állítja, hogy elesett mellette egy motoros, ő csak segíteni akart és kiszállt, aminek a vége rendőri zaklatás, 1000 kuna kifizettetése, fogvatartás, majd papírok erőszakos aláiratása lett. A sztori azért aktuális, mert a Peches Ügyfél most tudta meg, hogy bukott a biztosításon is, miközben állítja, hogy a motor egyáltalán nem is sérült meg. Alant olvasható a mohácsi férfi levele a horvát nagykövetséghez.

Olvasson tovább!

Büdös szájú biztonsági őr rángatta az ügyfelet a Raiffeisen Bankban

2009.08.12. 00:07 | szily | 642 komment

Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt kivenni egy bankfiók előterében lévő automatából. A Homár már egy csomószor csinált ilyemit, és szerencsére sosem inzultálták borzok. Agresszív sztori alant:

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása