Tékozló Homár

Ideális csokibanán a hétköznapokra

Lidl/Gran Gala Choco Bananas

2006.04.21. 19:41 | szily | Szólj hozzá!

A Schokobananen olyan legendás termék, aminek mostanában szerencsére egyre több kihívója akad. (Írtunk errõl , errõl és errõl is.) A Lehel téri Csillaghajó egyik talányosan olcsó édességboltjában lõttük a kiváló ár/érték arányt sejtetõ Gran Gala Choco Bananast, ami potom 370 forint, miközben 300 gramm álbanánízû élvezetet tartalmaz. Rövid forgatás után kiderült, hogy a Lidl saját márkás, ausztriai születésû banánjáról van szó.

Olvasson tovább!

Csak a paranoidok élhetik túl

2006.04.21. 11:01 | jackyll | 2 komment

Igazságtalanul keveset foglalkoztunk a mobilszervizes lehúzásokkal, pedig népbetegséggel van dolgunk. Az alábbi egyfázisú átbaszást Zita írta ki magából, miután a Westendben a tisztításra bevitt telefonjában misztikus módon kicserélõdött az aksi.

Az úgy történt, hogy szegény, hõn szeretett jó öreg NOKIA 6100-ás telefonkám egy fatális véletlen során megfürdött egy jó 3dl-nyi szénsavas üdítõben. Telefont sajna már késõn, kikapcsolódott állapotban találtam, persze jön ilyenkor a gyors intézkedés, hátlap, akku, elõlap le, telefon kirázogat, megtöröl.... és vár. Semmi hatás. Másnap reggelre sem volt semmi jelentõs változás, elhatároztam, hogy mint igazi jó gazda, nem egy körúti sötét gsmboltba, hanem a hozzám legközelebb lévõ NOKIA rendelõintézetbe viszem .... utólag bizony sajnálom ezt a meggondolatlan lépésemet.
Olvasson tovább!

Vicceskedvû szemészek

2006.04.21. 10:12 | jackyll | Szólj hozzá!

A legszebb öröm a káröröm. Olvasónk, Laci felfedezte, mivel édesítik meg a Bausch & Lomb termékmenedzserei a szürke hétköznapokat:

A minap vettünk egy adag kontaktlencse folyadékot, melyhez a képen látható, 1mm "vastag" betûmérettel írt használati utasítás volt mellékelve (ha jól vettük ki, mert nagyító híján csak tippelni tudtunk).
Olvasson tovább!

Vendéglõ a mindentvisszához

San Jose, Costa Rica/Trianon csárda

2006.04.21. 09:32 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Costa Ricán kalandozó Bézoliék küldték eme pompás fotót, egyenesen San Jozéból, akiknek ezúton nagyonköszönjük. Sajnos, cimboráim bizonyos történelmi okok miatt nem itt szálltak meg, de mi a fotó alapján is megállapíthatjuk, hogy a vendéglátóhely messze elmarad a Petit és Grand Trianon kastélyegyüttes kecsétõl. Azonban megkockáztatjuk, hogy az itteni higiéniai viszonyok bizonyára messze meghaladják a Lajosék korabeli állapotokat, amelyeket most nem részletezünk, mivel nemrég fejeztük be az étkezésünket.
Olvasson tovább!

A savazó anyóka és a rohadt nagy Pilóta keksz

Szubkultúra/Óriási édességek

2006.04.21. 00:03 | szily | Szólj hozzá!

Rokonszenves szubkultúrák sorozatunkban most azokat a marihuánaélvezõ cukrászokat szólítjuk meg, akik egyszer-egyszer véletlenül varázsgombát is reszelnek a püspökkenyérbe. Mert hát ki más lehetne a lelkes mûvelõje a sorozatgyártott édességek - a Mars szelettõl kezdve a négercsókon át a piskótatallérig – otthoni elkészítésének, óriási változatban. Igen, államtitkárfej-méretû négercsók meg kampánygurualkar-vastagságú Twix meg hasonlók.

Olvasson tovább!

Gagyisör forever – Giebelhof, a pécsi poltergeist

Pécsi sörgyár/Giebelhof

2006.04.21. 00:03 | szily | 1 komment

Szia Homár!

Tegnap (2006.04.19) bukkantam rá a mellékelt fotókon látható termékre. Helyszín: Pécs-Árkád-Interspar Termék neve: Giebelhof besorolás: gagyisör ár: 59 Ft (azaz ötvenkilenc forint)+ üveg merénylõ: A pécsi sörgyár sörmestere Azonnal vettem egyet belõle, mivel erre az árfekvésre még 3 százalékos gagyisörnél sem számítottam. A tesztelést 4 fõ végezte, 2 hölgy, egy úriember és jómagam. Mindannyian komoly elõtanulmányokkal rendelkezünk sör terén.

Szín: nagyon enyhén sárgás szóda.

Illat: 2 napja ledugaszolatlanul hánykolódó Szalon Sör-szintén made in Pécs.

Olvasson tovább!

Re: Cuki pia ráncosodó ovisoknak – Az igazság a kollagénkoktélról

Thaiföld/Hello Kitty-ital

2006.04.20. 12:42 | szily | Szólj hozzá!

A Homár elõtt nincsen titok, mert annyi ollós és ollótlan barátja van szerte a világon, például Bangkokban is. Innen írt nekünk a www.farang.hu címû, Thaiföldre emigrálós magyar blog szerzõje, sõt le is fordította nekünk a kollagénes Hello Kitty-ital címkéjét, majd vett egy palackkal és letesztelte. Íme a két rövid hozzászólás:

Olvasson tovább!

"Kördobozos élelmiszerkészítmény" az egész családnak

2006.04.20. 12:07 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár mindig is bírta a tudományos-fantasztikus termékismertetõket, de ennyire egyedi önmeghatározással még nem találkozott:

Húsvét utáni nagypihenõ alkalmával országjáró körutam róttam mikor utamba esett a Szentesi Tesó áruház, gondoltam bekukkantok. Míg csaptam a köröket az áruházban, figyelmes lettem a legújabb akcióra. Ez kell a magyarnak, mit+nem etetnek velünk "Panda kördobozos élelmiszerkészítmény", ezt közelebbbrõl is meg kell néznem!
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása