Tékozló Homár

Megszorult Swinger papa

Victoria Swinger/DV-kazetta

2006.07.21. 12:50 | szily | Szólj hozzá!
Nagyhirtelen nem tudtunk másra gondolni, mint amit a címbe írtuk, Attila jóvoltából most láttuk ugyanis a hónap online hirdetését a Vaterán. Victoria Swinger pornósztár – a hirdetés szerint „nemzetközi hírû felnõttfilmes modell” – egyik vágatlan kazettáját árulja itt Swingerpapa 2 millió forintért. Nem elírás, kétmillióért. És hogy miért kapta meg a hónap hirdetése címet? Azért, ahogy Victoriát jellemzi: „akit Gyõzikével is hírbe hoztak”. Erre varrjon magyaros díszítésû gombot Görög Zita Sminkesének Szomszédja!
Olvasson tovább!

Fapados szerencsejáték a Halászbástyán

2006.07.21. 12:09 | jackyll | Szólj hozzá!

Hihetetlen, de így a 21. században is mûködik még ez a szuperretró lehúzási módszer, bár ahogy sco látta, elsõsorban a turisták kifosztására alkalmazzák a Halászbástya erkélyén.

A mellékelt képet elnézve akad még tennivaló, hogy a külföldi turistákat ne riasszuk el. A kép június 29-én készült a Halászbástya erkélyén, pár méterre a Mátyás templomtól és a lovasszobortól. Szólt a cigányzene a szomszédos, árkádok alatti étterembõl, hangulatos aláfestést adva a játékos kedvû négyesfogatnak, akik éppen két angol turistáról vettek le 100 fontot.
Olvasson tovább!

Halotti koszorúval trükközik az Apeh

APEH/ellenõrzés

2006.07.21. 08:19 | szily | Szólj hozzá!
Ön látott már élõ adóellenõrt akcióban? Mi még nem, a kedvenc thai-vietnami éttermünkbe egyszer fináncok törtek be, miközben kókusztejes-korianderes csirkelevest kanalaztunk, ez volt a maximum. Egom viszont látott APEH-ellenõrt, méghozzá võlegény barátja társaságában, a virágosnál, ahol a trükkös fickó halotti csokorral akarta megbuktatni a nénit, de jól ráfaragott, hahaha.
Olvasson tovább!

A Centrum Kft.-t nem érdekli a parkolójegy

Centrum Kft./bepróbálkozás

2006.07.21. 00:03 | szily | Szólj hozzá!

Induljon a gyûlöletfélóra, a porondon mindenki kedvence, a korrekt és rokonszenves parkolócég, Tudják, övék a tökéletes üzleti modell: nem nyújtanak semmiféle szolgáltatást, amiért cserébe sok pénzt szednek és még sokkal többet sarcolnak ki büntetésként. Belegondoltak már abba, hogy semmivel se lenne igazságtalanabb, ha a parkolódíjat igazoltan el kéne égetni a járda szélén? Sõt, nyilván javulna a fizetési morál, hiszen legalább nem a Centrum kapná a pénzt. Mai áldozatunk B., akivel annak ellenére fizettetni akarnak, hogy volt jegye, sõt azt le is fotózták.

Olvasson tovább!

Minden idõk legdarabosabb aloe vera-itala

Sappe/Aloe Vera Mixed Drink

2006.07.21. 00:01 | szily | Szólj hozzá!
Nagy rajongói vagyunk a zselés darabokat tartalmazó extrém üdítõknek, ezért Aba Botond jellegzetes nászkiáltásával üdvözöltük Király kollégát, amikor a Dózsa György úti aluljáró értelmiségi zöldségesétõl egy drága (350 HUF), de ígéretes, ráadásul butt-plug-alakú palackba töltött piával tért vissza. (Ajándékba, ha van hangkártyája, nézze meg kedvenc butt-plugos linkünket!)
Olvasson tovább!

Félrekúrással reklámozzák a Balatont

2006.07.20. 15:35 | jackyll | Szólj hozzá!

Indexes harcostársunk, Spirk kolléga kapott egy körlevelet, amiben egy barkácsolt flash-animációval igyekeznek a fiatalokat a Balatonra gerjeszteni:

A Magyar Turizmus Zrt. szakemberei nemrég több sajtótermékben is büszkén jelentették be, hogy a cég fennállása óta elõször rukkolt elõ vírusmarketing akcióval. A Balatont népszerûsítõ e-mailbe egy kisfilmet csomagoltak. A KFT régi számát forgatókönyvszerûen szorosan követõ animációs alkotás egyértelmûsíti, mit takart el a sûrû nádas, miután a csónakba ülõ turistákról lehull minden erkölcsi lánc.

Olvasson tovább!

Ráérõs ügyfélkapu

2006.07.20. 15:18 | jackyll | Szólj hozzá!

Bár volt már precedens gyors állami ügyintézésre, azért ez inkább a kivétel, ami erõsít. Nyúl Úr az APEH felkérésére indult Ügyfélkapuba regisztrálni, és azóta is ott várna, ha nem találja fel magát:

Mint tudatos állampolgár - akit eme tettére az APEH is megkért - regisztrálni kívántam magam az ügyfélkapun. Kitöltöttem az interneten amit kell, elõregisztráltam, majd mivel a Deák Téren dolgozom, besétáltam az Erzsébet téri ügyfélszolgálatba. Gyönyörû okmányiroda, tényleg, kutúrált, le a kalappal. Portás mellett érintõképes számítógépes foglalási rendszer, bökök ügyfélkapu, bökök regisztráció. Kiadja az okos masina a legközelebbi idõpontot, amikor a kedves alkamazottak velem és az ügyfélkapu szerint kb. 2 perces problémámmal foglalkozni kíván. És ekkor meglepõdtem. 5 azaz ÖT NAPPAL késõbbi idõpont! Besandítok az ablakokhoz, egy teremtett ügyfél-lélek sincs bent, miért is kell akkor 5 napot várnom?
Olvasson tovább!

A BKV tetszhalálában is vicces

2006.07.20. 14:43 | jackyll | Szólj hozzá!

A BKV halott és élvezi. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a soha el nem készülõ 4-es metró Bocskai úti galériája végén található képecske, amit Csongor szúrt ki:

Minap körbenéztem a metro4.hu oldalon, és böngésztem a látványtervek között. Akkor találtam meg a csatolt képet, ami a Bocskai úti megálló mozgólépcsõjét ábrázolja. Ha nem tévedek akkor akik jönnek le a jobb oldalon az a First Lady, Bush és Cheney (aki egyébként Colin Powell.
süti beállítások módosítása