Tékozló Homár

Közös képviselõkkel támad a UPC

2006.12.15. 13:43 | jackyll | 1 komment

A UPC-nek úgy látszik eléggé bejöhetett a közös képviselõk megdolgozása, ugyanis rendre jönnek ügynökeink jelentései a mikroközösségekbe szivárgó akciókról. András egy szinte minden házban fellelhetõ falragaszra lett figyelmes, aztán élõben is megkapta a a tuti infót. Már várjuk a helyesbítési kérlmet, miszerint a UPC-nek semmi köze a falragaszhoz, azt minden bizonnyal a közös képviselõ tette ki önhatalmúlag:

Érdeklõdéssel olvastam egy olvasói levelet az oldalatokon a UPC "értékesítési technikáiról". Egy XII.kerületi társasházban lakom, és nem UPC elõfizetõ vagyok. Tulajdonképpen meg vagyok elégedve a mostani szolgáltatómmal, mind a csatornaválasztékot, a minõséget és az árat illetõen is. Talán épp ezért háborodtam fel a legnagyobb magyar kábeltévés szolgáltató legújabb ajánlatán, melyet a társasházunkban kifüggesztettek.
Olvasson tovább!

Bizonytalan hatású mágneses földgömb

2006.12.15. 12:58 | jackyll | Szólj hozzá!

Önök szerint mi történik, ha a mágnessel lebegtetett földgömböt a televízió tetejére helyezik? Sztamit annyira elbizonytalanította ez a használati utasítás, hogy inkább másra bízta a tesztelést:

A fenti kép egy egész jópofa kis giccs használatija. Mágnesesség által lebegtetett földgömbrõl lenne szó. Karácsonyra való tekintettel még akár meg is vettem volna, persze csak akkor ha nem tántorított volna el az ára no és persze a az egyszerûen értelmezhetõ utasítása! Mert hát a "közelébe" szóval (ami akár 1-2 méter is lehet vagy kevesebb vagy több vagy kevesebb...) még csak-csak megbirkóznék, de az ellentmondás már igen meggyõzõ érv volt az otthagyás mellett! Ez amolyan legyen rajtad ruha meg ne is? Pl.: Kikapcsolt tv mellé lehet tenni? vagy impotens turmixgéphez?

Megszûnt a Subway a Westendben?

2006.12.15. 12:12 | jackyll | 1 komment

Marky tegnap este kicsit megzuhant, amikor beült a Subwaybe szendvicsezni, ugyanis már nem a Subwaybe ült be. És ezt így hogy? Talán arra gondolt a menedzsment, hogy a közönség úgysem veszi észre a logóváltást és a szendvicsek állagának romlását?

Ahogy az alábbi képeken is látszik, ma rendkívül érdekesen tálalták a sub... -ben a kajámat... Most akkor mi is a hely neve? Vagy kirúgták tán a westendes üzletet a láncból? Esetleg igaz volt az ottani szárazkenyér-akció?
Olvasson tovább!

Luxusszolgáltatás: a Marks and Spencernél a vezérigazgató küld el a fenébe

Marks and Spencer/válasz

2006.12.15. 11:26 | szily | Szólj hozzá!
A Homár történetének legbizarrabb, egyben legmókásabb telefonbeszélgetése zajlott csütörtök délután. Ehhez még csak hasonlót sem éltünk át soha. Csöngött a telefon és otthonról, a betegágyából személyesen Jüttner Péterné, a Marks and Spencer vezérigazgatója* jelentkezett, hogy reagálna egy posztunkra.
Olvasson tovább!

Fájlcserélni csúnya dolog

2006.12.15. 10:35 | jackyll | Szólj hozzá!

A Zugyügyvéd passzolta át lánctalp fedõnevû naivügyfelünket. Internetszolgáltatója szerint a fájlcserélés csúnya dolog, ezért inkább le is tiltotta:

Nem régen váltottam internetszolgáltatót. Kedvezõ áron kínált elfogadható sávszélességet stb... Aztán kiderült, hogy nem "közvetlen" internetkapcsolat" az amit kapok, hanem egy routerrõl elosztott alhálózati kapcsolat vagy mi :-) Bár ezzel még önmagában nem is lenne probléma. Amin megütköztem, hogy pár hónap elteltével semmiféle P2P-alapú filecserélõ klienssel nem tudok file-okat fel-illetve letölteni.
Olvasson tovább!

Rántott igazság Magyarországnak

rántotthús

2006.12.15. 09:27 | jackyll | Szólj hozzá!

RTom megtalálta Toroczkai kedvenc ételét, a mostaninál egy kicsivel nagyobb Magyarországot formáló rántotthúst:

A Kossuth téri lacikonyhán oszthattak hasonló echte magyar étket, azaz magyarország alakú bécsiszeletet (csatolt fotó). És hogy mennyire jobbra húzott a húsklopfoló, azt a román-magyar határ kintebb tolása bizonyítja. A fotó természetesen nem manipulált, ezt a Visegrádnál a Duna vonalára kísértetiesen emlékeztetõ vonal miatt írom.

Re: Kamu akció a MediaMarktban - Mégis volt notebook a MediaMarktban

Media Markt/akció

2006.12.14. 15:15 | szily | Szólj hozzá!

Betti levelére alapozva egy korábbi posztban azt írtuk, hogy a Media Markt akciósan meghirdetett egy notebookot, amit igazából nem is kapni, csak majd az akció után, drágábbért. No ez nem volt igaz, mint azt a MediaMarkt szóvivõje, Koricsánszky Dóra a telefonban elmesélte, merthogy ezer darab körül fogyott a gépbõl az akció alatt. Bíztattuk, hogy írják meg prózában is.

Olvasson tovább!

Re: szagos/nemes szalámi

2006.12.14. 15:10 | jackyll | Szólj hozzá!

Többször elõfordult már, hogy olvasó kiakadt egy termék E-betûi láttán, és többször elõfordult már, hogy vki visszaírta neki, hogy csill. Most István reagálta le fórum híján mailben, hogy pánikra semmi ok az imént posztolt szalámi nem az adalékanyagokkal gyilkol:

Csak megjegyzés az Eggelbush szalámihoz: az E 120 - kárminsav, ártalmatlan ételszínezék, pl. ezzel színezik a Camparit, az E 300 az ascorbinsav (C-vitamin) - no comment, az E 250 - nitrites pácsó, pl. a sonkapácok egyik fõ eleme, az E 202 - káliumszorbát, a szorbitok pl. az összes cukorbetegnek szánt édesség készítmény édesítõje, évtizedek óta alkalmazott természetes anyag. A felsoroltak többsége megtalálható az exportra készített "hungaricum" kolbászokban, szalámikban is, mert ha nem akarják a hagyományos módon, erõteljes füstöléssel tartósítani õket, ami garantáltan a rákkeltõ anyagok tucatját tartalmazza, akkor ez a tartósítás egyetlen, gyakorlatilag ártalmatlan módja.
Olvasson tovább!

Maradt még romlott kaja a Tescoban?

Tesco/Eggelbusch-szalámirúd

2006.12.14. 10:58 | jackyll | Szólj hozzá!

Tegye a kezére a szívét, aki szerint nem hibázhat egy cég, aminek több tízezer termék közül kellett múlt héten sebtében kiszórnia a misztikus módon odakerült aljas haszonszerzés céljából átcímkézett romlott árukat. Zoli szerint ugyanis van még hamvasztásra váró termék a polcokon:

Édesanyám kedd este a budaörsi Tescoban vásárolt egy nagyobb adag élelmiszert, és vett egy "Eggelbusch Német nemes szalámi rúd" nevû izét is. Már maga a cimke szövege is megérne egy misét a fogy.védnél: 100g szalámi 135g sertéshús felhasználásával készült. Na ja, élõsúlyban esetleg. +4 db E-betû. Fogyasztók megtévesztése? (Nem, szárításkor ugye a víz elvész a húsból - a Homár) Magán a csomagoláson semmilyen (se lemosott, se beleütött) dátum nincs, viszont a - ki tudja mikor rákerülõ - cimkén a 2007.02.05-i dátum szerepel, tehát 55 nap múlva jár le.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása