Tékozló Homár

Potencianövelõ gomba a Tescóból

shitake gomba

2007.02.24. 11:44 | mvmv | 1 komment

Gergõtõl kaptuk a fotót, ami bizonyítja, hogy a Tesco stábja lelkiismeretesen gondoskodik vásárlói szexuális felkészültségrõl. Csupán 437 forintot kell adni a boldogságért, remek biznisznek tûnik.

Használati utasítás cédétokhoz

2007.02.23. 14:11 | jackyll | 1 komment

A péntek délután fokozódik! Menya egy kiváló Reader's Digest kiadványba futott bele kitudjahogy, amiben természetesen a kontent se volt kutya, de az igazi bizsergést a (talán a világ elsõ?) cédétok-használati utasítása adta:

Ezt tényleg nem hiszem el! Mellékelek két képet, és lássatok csodát még ezt is meg lehet (vagy kell?) magyarázni! Majdnem elfelejtettem, hogy ez a gyöngyszem egy 5 lemezes (ha nem jöttetek volna rá) Legendás popslágerek válogatásban volt! Minden zeneszám címe magyarra fordítva, persze az összes szám totálisan angolul szólal meg!
Olvasson tovább!

Torkonakadt Csütörtök

2007.02.23. 12:38 | jackyll | 1 komment
A féláron elegáns helyen zabalás személyében egy újabb szép hagyomány próbál integrálódni kuttúránkba, csak sajnos errefelé még teljes áron sem lehet elvárni sokat, ahogy gk kóstolta:
A péntekre is átcsúszó Torkos Csütörtök akcióból - amikor is ugye fele áron adják az ételt, hogy az akció mellett jó ételekkel és figyelmes kiszolgálással olyanokat is becsábítsanak a vendéglátóiparba, akik nem járnak - sok étterem kimaradt. De az Ellátó nevû hely rendesen. A Magyar Turizmus Zrt. gasztronómia-népszerûsítõ kampányától fellelkesülve éjjel az Ellátóban vacsoráztunk, mégsem az a fontos, hogy benne legyenek az akciós 683 étteremben. De itt már nemcsak az akciót, hanem a gasztronómiát is hiába kerestük.
Olvasson tovább!

Most érdemes Rudit venni a Tescóban

sajtóhuba

2007.02.23. 11:50 | jackyll | Szólj hozzá!

Kitalátor és Nuri is kiszúrta a hét akcióját a Tesco-hírlevélben, ami nem más mint a konténeres kiszerelésû diszkont Túrórudi. Nyomtassa ki, lobogtassa az ügyfélszolgálaton és fenyegetõzzön a Versenyhivatallal, amíg ki nem dobják, hiszen a vásárlónak mindig igaza van.

Ráktestvérek! Megpróbáltam bemásolni a TESCO reklámhírlevelének kvinteszenciáját. Ha nem kapjátok meg, továbbíthatom az egészet. Reggel indulok, mert nekem kell kilónként 85 Ft-ért olyan Túró Rudi, ami korábban folyékony volt és literenként 1667 Ft-ért mérték.
Olvasson tovább!

Csoportos per a Centrum ellen?

2007.02.23. 10:15 | jackyll | 1 komment
Az Emberibb Parkolásért Mozgalomtól kaptunk egy ilyen üzenetet: A csoportos perben a centrum ellen partner az EMPAMO! Van jó ügyvédünk, hol lehet elérni ezeket a károsultakat. Arra szeretnénk megkérni mindenkit, aki a Centrum Kft. 0 másodperces büntetésére panaszával reagált, legyen olyan kedves és küldje tovább a levelét az em.pa.mo_kukac_freemail.hu-ra, mert mi már végleg elvesztettük a fonalat a hisztérikus roham alatt.

Re: Fantomizált telefonszámla a Pannonnál

2007.02.23. 08:01 | jackyll | Szólj hozzá!

Újabb bookmarkolható tippek érkeztek, ezúttal az eltûnt pannonos befizetés kapcsán, viszont általános érvényûek, szal másnak is segíthet. Szeti szerint a postán érdemes kezdeni, illetve Éva az Astoriánál lévõ Pannon-kirendeltséget javasolta, talán úgy gyorsabb:

Ha még ma sincs megoldva az ügy, akkor sos be kell menni személyesen abba a postahivatalba, ahol a befizetés történt, az eredeti feladóvevénnyel. Itt lehetõség van (sajnos csak pénzért) tudakozványt elindítani a PEK-hez (Posta Elszámoló Központ, vagy vmi hasonló, õk dolgozzák fel a befizetéseket és telepítik a pénzeket az célszemély számlájára). A választ õk küldik meg, hogy hol lett befizetve, mikor, a pénz milyen számlára lett telepítve és mikor. Ez általában 15 napon belül megvan. Ezzel lehet beslattyogni a Pannonhoz. DE szerintem egyszerûbb bevinni az eredeti feladóvevényt Pannonékhoz, és átvételi elismervény ellenében odaadni, amiben rögzítjük a csekk minden adatát (sorszám, befizetõi azonosítók, postai bélyegzõ adatai). Ekkor az egész processzt a Pannon csinálja meg helyetted... Mi is így tesszük, mert ügyfélbarát és gyorsabb az egyéni futkosásnál.
Olvasson tovább!

A Smart Wings elfelejti utasait?

2007.02.23. 00:01 | jackyll | Szólj hozzá!

A legrizikósabb dolog a fapadossal repülésben talán a járattörlés fenyegetõ réme. Szar lehet az utazás napján szembesülni a ténnyel, hogy mégsem sikerül megszökni az országból, nincs több járatuk/ésvagy televan mind. Ennél csak az rosszabb, amikor a kiút sikeres, de a visszautat törlik. És mondjuk nem szólnak róla. Vagy mégis, de emailben, ami nem jön meg. Bogyó egy ilyen szituációba futott bele a Smart Wingssel:

Magyarországra 2006. novemberében belépett egy új fapados repülõtársaság, nevezeteses a csehekek által üzemeltetett SMART WINGS. 2007. január 11-tõl január 14-ig szerettünk volna utazni Barcelonába. A többi fapadoshoz képest 25%-al volt olcsóbb a repülõjegyük. Megvettem a 2db jegyet oda-vissza a neten 2006. november 30-án. Várom a visszaigazoló emailt, ami 1 nappal késõbb meg is érkezett. Ó remek, gondolat én..a kis naív. December 21-én küldtek egy mailt, amiben közölték, hogy bocsesz, de a január 11, január 14-i Budapest-Barcelona járatnak a járatszámát megváltoztatták, és még leszáll Prágában is. Ha ez nekem jó, küldjem el a foglalási kódomat, és átrakják a jegyeimet a jó járatszámra.
Olvasson tovább!

Re: A Jet szerint a Skodák tankja nagyobb

2007.02.22. 14:15 | jackyll | 3 komment

Újabb érdekes adattal gazdagodtunk a 50%-os üzemanyagtartálynövekedés jelenségére válaszként. Szikszai Gábor a ConocoPhillips Hungary Kft-tõl átküldte a Porsche Hungária faxát (alant), amelyben megerõsítik a plusz térfogat hitelességét, csak a számokat túlozták el kissé a benzinkúton:

Természetesen abban teljesen igaza van, hogy egy sorozatgyártásban lévõ üzemanyagtartálynál nem lehet 50%-os térfogat eltérés! A töltõállomás személyzete egy kicsit eltúlozta a feliraton jelzett eltérési lehetõségeket. Azonban mellékelem önnek a PORSCHE csoporthoz tartozó Porsche Hungária Kft által korábban kiadott nyilatkozat egy példányát, ami a Volkswagen csoport által gyártott gépkocsik üzemanyagtartályainak térfogatával és az ezzel kapcsolatban felmerülõ esetleges félreértések tisztázása céljából küldtek. Remélem az ebben leírtak valamilyen mértékben segítenek tisztázni az esetleges félreértéseket! Ui.: Én is egy Skoda Octavia gépkocsival járok aminek hivatalosan 52 literes az üzemanyagtartály térfogata és amibe már többször, több helyen (OMV, SHELL, JET) sikerült már 55-58 litert is tankolnom!

Re: 70%-os kezelési költség devizaátutalásnál

2007.02.22. 13:21 | jackyll | Szólj hozzá!

Legutóbbi posztunkban csak a praktikus lényeget felejtettük ki ravaszul, hogyan minimalizálható a devizaátutalások költsége. vomit és Luko segít:

az euros atutalasos cucchoz elkelne ez a link. evek ota meg van szabalyozva az euro atutalasok kerdese. emiatt emeltek fel 2004-ben a belfoldi devizaatutalasok koltseget a kulfoldiek szintjere, mert egy arban kell lenniuk. az hogy ez a nyomorek orszag csak 10 ev mulva kap ejrot, attol meg elegge vonatkoznak ra a szabalyok. euro atutalas az IBAN es BIC szamok hasznalata eseten kokemeny szabalyok koze van szoritva. ha csak magyar bankszamlaszamot ad meg a csokker, akkor jogosan szivatjak meg :-o
Olvasson tovább!

Pénztárig vízálló cipõk a Humanicban

Humanic

2007.02.22. 10:37 | jackyll | Szólj hozzá!

Ha egy pillanatra belegondolunk, a garancia szegény kereskedõknek ugyanannyi problémát jelent, mint a vásárlóknak. Ha például véletlenül beszereztek egy kamionnyi selejtes árut, és mondjuk nem tudják az egészet egyben visszacserélni, mégse bukhatnak be többmillió forintot, nemigaz? A Humanicnál prod szerint megtalálták a megoldást arra az esetre, ha a vízálló cípõ ragasztása megadná magát a fránya esõs idõkben:

Bár téged nem igazán érint a téma, de azért vagyunk néhányan akik nem csak száraz idõben megyünk az utcára. Tegnap felkerestem a Humanic üzletét, ahol egyik kedvelt cipõgyártóm (nekem ilyen is van) cipõi közül kiválalasztottam 3 félét. Ezek közül egyen feltüntették, hogy "Nem vízálló", ezért ezt elvetettem. A másik színben, fazonban is megfelelt, sõt a lábamra is stimmelt. Boldogan robogtam a pénztárhoz. Udvarias pénztáros, fizetek, leveszik a lopásbiztosítót, majd becsomagolják. Majd utolsó felvonásként átadják a pénztári blokkot és ráragasztanak egy "Nem vízálló" feliratot.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása