Tékozló Homár

Diszkrét tetkó szingli teknósoknak

Crazy Chameleon Tattoo Company/Chameleon Blacklight Tattoo Ink

2006.05.05. 12:06 | jackyll | Szólj hozzá!
Régóta sóvárog egy sárkányos tetoválás után, de nem akarja magára haragítani polgárikörös kártyapartnereit? Összes csajának/pasijának beígérte a közös szivecskét, de mindegyiket máshogy hívják? A megoldás egyszerû, csak kimondani nehéz, ezért inkább linkoljuk.
Olvasson tovább!

A poétikus puffasztott rizs

Fortunate Kft./Zizi

2006.05.05. 11:00 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár csípi a nosztalgia-kámbekkeket, hiszen a hajdanvolt fogyasztók így eszmélhetnek legbrutálisabban cukormázas emlékeik jótékony homályából, milyen gusztustalan cuccokat tömtek magukba annak idején. Sanyi a Zizi visszatérésére lett figyelmes, ami nem csak a termék csomagolását, hanem annak szlogenjét ("Egyszer eszed, mindig veszed") is bõségesen továbbfejlesztette:

A minap találkoztam ezzel az egyedi remekmûvel. Azt hiszem, a csomagolás-költészet megszületésének lehetünk tanúi.

Olvasson tovább!

Rend és fegyelem az ábécében

2006.05.05. 09:46 | jackyll | Szólj hozzá!

Tesitanáros attitûdöt vett a Kaiser's saint alábbi elmondása szerint, ugyanis szigorodott a beengedés. Egyelõre még nem kell kettes sorokba rendezõdni és röntgenkapu sincs még, de remélhetõleg legalább oda eljutunk a közeljövõben, hogy a kidobók pofára fogják elhajtani, esetleg vesztegetéssel beengedni a t. vásárlókat az áruház területére.

Nem szokásom panaszkodni a biztonsági elõírások miatt, de nagyon fel tudom húzni magam, amikor egy megszokott müködõ rendszert, valami nagyokosnak sikerül használhatatlannal felváltania. Jelen esetben a Nyugati téri Kaiser's "beléptetõrendszerét" sikerült túlbonyolítani egy kellemetlen humanoiddal. Az úriember feladata az, hogy megfogja a fém forgókaput (hogy ez milyen idegesítõ....*%!*+%), ha a valaki kosár vagy kocsi nélkül akar behatolni az üzlet területére.
Olvasson tovább!

Idõutazás internettel

Topolisz/Megáll az idõ

2006.05.05. 00:02 | homár sebibaba | Szólj hozzá!

Arma nevû olvasónk Telekházán Lenin, Kun Béla és Április 4. utcanevekkel találkozott. Idõutazás helyett a Topolisz cég slendriánságára gyanakszik:

A minap Hortobágyról Tiszacsegére vezetett az utam, ezért fellapoztam az utvonalterv.hu villanyoldalt. Bepöttyentettem a kis vackaimat oszt' cefetül meglepõdtem...:)
Olvasson tovább!

A világ legellenszenvesebb reklámja – Hosszabb lesz a farkunk, ha borotváljuk?

Philips - Norelco/Body Groom

2006.05.05. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Magunkban persze azt gondoljuk, hogy aki borotválja a testét, fõleg a farkát, az egy kivételesen nagy köcsög – nem homoszexuális értelemben – de ezt a buta, elõítéletes véleményt nyilvánosan sohasem vállalnánk. A Philips online reklámja azonban nem emiatt a legtenyérbemászóbb a szakma történetében.

Olvasson tovább!

Zuhan a kisköcsög ára a Lurdyban!

a Lurdyban/élelmiszerbolt

2006.05.04. 13:01 | jackyll | Szólj hozzá!

Ha ez nem a Homár szándékos provokációja, akkor tényleg paranoiásak vagyunk. Egy héten belül immár másodszor kaptunk jelentést errõl a provokatív elnevezésû termékrõl. Hat nappal ezelõtt önkéntes ügynökünk, theHassan fedezte fel a jelenség csíráját:

Végre egy õszinte kereskedelmi egység! Nem takargatják, leírják, egyenesen a bejárattal szembe. Lurdy Ház, élelmiszerbolt.
Olvasson tovább!

A majdnem gyõzikés ajándéktárgy

Gyõzike veszekedõs kártyajáték

2006.05.04. 10:51 | jackyll | 6 komment

Azzal akartuk kezdeni, hogy megfeszített brainsztorm-hegyekkel nyilvánvalóan van még mit kiaknázni a Gyõzike-mörcsandájzból, de aztán kiderült, hogy vájtszemû olvasónk, László vélhetõen egy illegális paklit vásárolhatott, legalábbis gyanús, hogy az irritáló szórakoztatóipari család, mint olyan nem kapott helyet a showmanrõl elnevezett kártyajátékban:

Szeretném felhívni a figyelmet a magyar játékkártya ipar egyik rendkívüli gyöngyszemére ami a méltán népszerû :) Gyõzike márkanév ragyogása alatt került a boltokba. Nem kevesebbrõl van itt szó mint a Gyõzike Veszekedõs Kártyajátékról! Hát gondoltam ezt mindenképpen meg kell venni, elvégre kinek lehet teljes az élete egy ilyen csoda nélkül?
Olvasson tovább!

Az ország kedvenc benzinkútja

2006.05.04. 10:20 | jackyll | Szólj hozzá!

Becsületes felhasználónak lenni teljességgel hiábavaló fáradozás, mint az Ari levelébõl is kiderül:

Szerettem az ÖMV-nél tankolni... Tényleg... 2006. március 17-én, pénteken az esti órákban tankoltam az M1-M7 közös kivezetõ szakasza elõtt (Osztyapenko) lévõ ÖMV benzintöltõ állomásánál. Gépjármûvemmel a 12. számú kúthoz álltam be (fontos adat!), és miután tankoltam, a pénztárhoz mentem. Hosszas sorban állást követõen a péntzáros hölgy közölte velem, hogy a 12-es kútállásnál nem történt tankolás. Kértem, hogy a monitoron ellenõrizze le, hiszen még mindig ott állt a kocsim. Ehelyett õ kiküldött, mondván, biztosan elnéztem a számot, nézzem meg újra.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása