Tékozló Homár

Tornacipõkkel a világ körül

Merlin, nov 17-24/Sneaker Pimps kiállítás

2006.11.17. 15:49 | jackyll | komment
Jófajta hipihopi-partival nyit ma este a Merlinben a Sneaker Pimps tornacsuka vándorkiállítás. Hajni kanyarított egy interjút a szervezõvel, akit 5 éve szponzorok utaztatnak ezer cipõjével a világ körül, a Velveten meg lehet nyerni dolgokat.

Önkéntes spammel az Axe ellen

2006.11.17. 15:11 | jackyll | komment
Mint ahogy azt a Piroska is megírta, titokzatos ismeretlenek körlevélben bojkottot indítottak az Axe és az Unilever ellen, amiért aktuális reklámjuk minden eddiginél szexistább. Arra kérik a tudatos vásárlókat, ne vegyenek semmilyen Unilever-terméket a kampány ideje alatt és írjanak tiltakozó sablonemailt a vevõszolgálatnak (valamint nézzék meg az Axe oldalát - vírusmarketing-rajongóknak erre a részre hívnánk fel a figyelmet). A Homár nem támogatja a spammolást, inkább linkoljanak ide vagy a Tûsarokra. (A hajtás után megkapja a körlevelet.)
Olvasson tovább!

A nagyfejû Öcsi-babától a dögös címlapig

Puskás-relikviák

2006.11.17. 14:23 | szily | komment


Most nem viccelõdünk, hanem kicsit borsózik a tarkónk és szomorúak vagyunk, hogy meghalt a Mester, bár a hírek alapján neki talán így a jobb. Mi magunk meccsre járó Homárok vagyunk a kedvenc hátravont centerünkrõl elnevezett Hungária körúti arénából, és ott voltunk a spanyolok elleni meccsen is a Népstadionban, amikor átnevezték Puskás stadionra, és Baumgartner Zsolt egy nyitott autóban körbevitte a beteg Csatárt a rekortánon. Akkor felpattantunk és üvöltöttünk, ahogy a torkunkon kifért, meg integettünk veszettül, remélem hallott még belõle valamit. Szóval búsan lengettük a csápunkat a hír hallatán, aztán körülnéztünk az interneten, hogy mivel vigasztalhatja magát a Puskás-hívõ konzumpolgár.

Olvasson tovább!

Pancsolásra buzdít a Coca-Cola

2006.11.17. 12:17 | jackyll | komment

A világ vezetõ cukroslöttygyártója új stratégiával startol a duhaj gimnazistákra. Akinek nem jött be a beach, a buli vagy a kupakolás, vigasztalódjon vébékával!

Egy miskolci kocsma férfi mosdójában láttam meg ezt a plakátot, ha jól tudom a törvény tiltja az alkoholfogyasztásra buzdítást a reklámokban.

Ha így is lenne, mint ahogy T. sejti, egy kocsmában nehezen kerülhetõ meg a téma. Igazából a túlzott fogyasztásra buzdítást meg a kiskorúak beetetését tiltják.

Foghegyrõl beszél a MÁV az átvert utasokkal

MÁV/szopatás

2006.11.17. 11:37 | szily | komment

Igazi, tõrõlmetszett komenista mamutként viselkedett a MÁV már megint, amikor mást írt a menetrendbe, mint ami a valóság, majd a szabályokat betartó utasokat jól elküldte a retekbe. A sztori lényege, hogy úgy adtak el IC-pótjegyeket egy járatra, hogy tudták, azt úgysem lehet elérni, hiába állítja a menetrend az ellenkezõjét. Majd ezek után nem adták vissza az árát. Sztori lent.

Olvasson tovább!

Videóbizonyíték a Cora vajas hûtõjében található egérszarról

miskolci Cora/kaki

2006.11.16. 12:59 | szily | komment

Kezdjük azzal, hogy névtelenségbe burkolózó levelezõnk megnyerte a negyedik negyedévi emailsubject-versenyt a következõvel: Egy kis "egér-kula" a miskolci Cora vajas, rámás hûtõjében, és egy egér által kissé megrágott vaj is jól látható a képen! Ezúton is gratulálunk a kifejezõ címhez, Önöknek pedig azt javasoljuk, dõljenek hátra, készítsék elõ a hányózsacskót és hajtás után olvassák el XY levelét és nézzék hozzá a sokkoló erejû fotó-, illetve videóbizonyítékokat!

Olvasson tovább!

Na most tényleg: sápot szed-e a Wizzair a rokkantaktól?

Wizzair/rokkantdilemma

2006.11.16. 12:56 | szily | komment

Az a jó, hogy nekünk nem kell Sherlock Holmesnak lennünk, maradhatunk Dr Watson-szerû rajongó homoszexuálisok, mert Önök minden bûnügyet megoldanak helyettünk. Most például Papp György oldotta meg jó eséllyel az európai mikrobotránnyá dagadt belga szenátornõ vs. Wizzair ügyet. A megoldás eszerint az lehet, hogy a szenátor nem szólt elõre, hogy rokkantkocsival fog érkezni, ezért vágták meg 25 euróra. Vagy az élet még ennél is bonyolultabb?

Olvasson tovább!

Re: Uzsorakölcsönre adja a Cora Micimackó kuckóját – A Cora mindent visszavon és elnézést kér

Cora/nem is uzsorahitel

2006.11.16. 11:35 | szily | komment


Az utóbbi napokban elképesztõ hatékonyak vagyunk. Most például a Cora javított – muhaha – jókorát Micimackó kuckójának hitelfeltételein. A sztori ugye az volt, hogy az ötvenezres kulipintyért 36 hónap alatt 200 ezret kell kiköhögni, 5556 forintos részletekben. Erre most a következõ, bûnbánó levél érkezett a hipermarketlánctól:

Kedves Vásárló! Kedves Homár

Köszönettel vettük észrevételüket a Micimackó házzal kapcsolatban.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása