Tékozló Homár

A szexi kungfuzó rák és a Homár kedvenc mûvésze

I-Wei Huang/Gõzgépek

2006.02.03. 14:08 | szily | Szólj hozzá!


A Homár új kedvenc mûvésze – hála a Jocó által küldött linknek - I-Wei Huang, és nem azért, mert a weboldalát Crab Fu-nak (hozzávetõleges fordításban: Tarisznyarák-Fu) hívják. Na jó, azért is, mert a karatézó rák annyira szexi egyed, hogy az elsõ percekben csak annyit tudtunk motyogni, hogy interracial. De amiért igazán beleszerettünk I.Wei Huangba, azok a gõzgépei.

Olvasson tovább!

Mutáns pizzavágó villa

Clever Gear/Pizza Fork

2006.02.03. 12:22 | jackyll | Szólj hozzá!
Utoljára a Pif magazinhoz csomagolva látott a Homár ekkora marhaságot, de minthogy történelmileg szeretjük a pizzavágókat, errõl is megemlékezünk futva. Azok akik képesek késsel-villával pizzát enni megérdemlik ezt a kifejezetten ocsmány pizzavágót. Alig 15 dollárért (3 rugó) hazavihet belõle kettõt, ha nem parázik, hogy szétvágja magát zabálás közben.

Büdös magyarok az Alitalián

2006.02.03. 10:35 | jackyll | 1 komment

Az alábbi sztoriból kiderül, nem csak fapados társaságokkal lehet szívni. "Sündisznó" és csapata az Alitaliával közlekedett, el is hagyták a csomagjaikat masszívan.

Egy találkozóra voltunk hivatalosak Olaszországba négyen, és e célból repülõjegyeket vásároltunk Budapestrõl Milánóba. Nem fapadost, hanem AlItalia-t, mert megérdemeljük, meg mert az ment arra a reptérre, ahová nekünk kellett. A check-innél közölték, hogy a járatot törölték, mert Milánóban esik a hó. Egy kicsit kártyáztunk a reptéren, majd áttették a jegyünket a Budapest-Róma-Torinó útvonalra. Ez jó volt, mert úgyis Torinótól 30 km-re kellett mennünk. Meg is érkeztünk a tervezett délután 3 helyett este 11-kor. MI megérkeztünk, de csomagjaink nem.
Olvasson tovább!

Kirohadna minden mókus foga

Eastray Kft./Walnut Honey

2006.02.03. 09:53 | szily | Szólj hozzá!


De mind egy szálig, ha egy nagyvonalú szponzor erdei fákra szegezne párezer zacskót a Homár legfrissebb kedvenc édes ropogtatnivalójából, az Eastray Kandírozott dióbelébõl. Kár, hogy nincs ilyen szponzor, a mókusok ugyanis korlátolt, ugyanakkor agresszív állatok, egy mókus például sok évvel ezelõtt elkapta az ötéves kis Homár ujját az Állatkertben és csak percek múlva engedte el, véresen. A Misi mókus kalandjai nettó hazugság!

Olvasson tovább!

Vad tõgyek és a gennyes tej

PETA/MilkGoneWild.com

2006.02.03. 00:54 | jackyll | Szólj hozzá!
A brutális (pl. a KFC-s csirketaposós) videoiról és agresszív kampányairól ismert állatvédõ szervezet, a Peta újra magára rántotta a fatökû amerikai cenzorokat. A csöcsmutogatós Girls Gone Wild valóságmagazinmûsor mintájára összevágott klipjében csöcsök helyett tõgyekkel flangálnak az illuminált állapotú csajok, aminek üzenete elsõre nemannyira esik le, csak az oldalra akarja hajtani a mit sem sejtõ netlakosságot.
Olvasson tovább!

Titkos komcsi a foci EB kabalapulija – best of hülye nevek konteszt

Ebé, a puli

2006.02.02. 13:38 | szily | Szólj hozzá!

Kellett nekünk annyit írni a szerencsétlen puliról, ami/aki az úszó ifi EB és az úszó felnõtt EB után a magyar foci EB-pályázat duplán reciklált kabalaállata lesz. Kellett nekünk jót röhögni a nemzetiszín karszalagos, ’56-os verzión, ami/aki ráadásul meggyalázta a horvát zászlót is. A titokzatos illetékesek (Gyárfás Tamás) ugyanis váratlan és merész húzással partvonalon kívülre tették az eddigi rajzolt pásztorkutyát és rögtön két élõ állatot húztak elõ a kalapból.

Hogy miért? Álljon itt egy szégyenteljes részlet a legfrissebb EB-kampányhirdetésrõl:

Olvasson tovább!

2006 legjobb turmixa

Sumatra étterem/Jus alpukat

2006.02.02. 11:58 | szily | Szólj hozzá!

Olyan jót ivott a Homár, hogy ketté állt a csápja. Halványzöld, krémes, könnyû, növényes-bársonyos trutymót, amit édes barna csíkok díszítettek, ráadásul jus alpukatnak hívták, amitõl külön erekciónk támadt volna, ha a kegyetlen teremtõ nem tagadja meg tõlünk a nemi szerveket. Mindez az Ebéd ezer alatt sorozatban bemutatott, Csillaghajó-közeli indonéz kifõzdében.

Olvasson tovább!

Már megint egy mélymagyar ünnep

2006.02.02. 11:29 | jackyll | Szólj hozzá!
Az évszázados értelmetlen egyházi ünnepek közé ügyesen beékelõdött kapitalista megemlékezések sorából következik nemsoká talán a leggusztustalanabb, a Valentin-nap (sorry, bro). Az egymás taknyanyálában lubickoló szerelmespárok motorikus vásárlásra ösztönzése a Homáron kívül másokból is cinikus reakciókat vált ki. Brandon Bird például egy igazságszolgáltatásosan romantikus képeslapsorozattal örvendeztette meg a világot. A rohadék épp lezárta a rendeléseket a limitált szériára, szóval kénytelenek lesznek tovább olvasni, ha beteg ajándékot akarnak.
Olvasson tovább!

Típushibás autórádió: "így kell használni"

2006.02.02. 07:37 | jackyll | Szólj hozzá!

ZS kódnevû olvasónk nyelte be tövig ezt a kiforratlannak mondható (vagy simán elbénázott) bluetooth-tal drótnélkül kihangosítós Pioneer-autórádiót.

A Sandstone-os történet nem is olyan rossz. Hasonló helyzetben vagyok egy 102 000 Ft-os Bluetooth kihangosítóval egybeépített Pioneer autórádióval. Kinéztem ezt az autórádiót, utána néztem a neten, megtetszett. Elmentem a Surányi Hifi-hez megvettem, beszerelték. Kiderült, hogy én mindent jól hallok, de engem nem hallanak igazán, mert a telefon (lévén nincs külsõ antenna) bezavarja a mikrofont. Visszamentem.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása